Parhaat paikat kokea perinteiset festivaalit ja karnevaalit

Parhaat paikat kokea perinteiset festivaalit ja karnevaalit

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Parhaat paikat kokea perinteiset festivaalit ja karnevaalit

1

Perinteiset festivaalit ja karnevaalit ovat loistava tapa kokea erilaisia ​​kulttuureja ja juhlia. Jos olet matkailija, joka rakastaa uusien kokemusten saamista, kannattaa harkita osallistumista näihin kiehtoviin tapahtumiin ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle joitain parhaita paikkoja kokea perinteisiä festivaaleja ja karnevaaleja.

Brasilia: Rio de Janeiron karnevaali

Rio de Janeiron karnevaali on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista karnevaaleista. Jättimäiset paraatit, värikkäät puvut ja sambakoulujen tanssiesitykset ovat vain muutamia syitä, miksi tämä karnevaali on niin suosittu. Karnevaalin aikana Rio de Janeiro herää henkiin musiikin, tanssin ja juhlimisen merkeissä. Karnevaali kestää lähes viikon, ja se pidetään helmikuussa ennen pääsiäistä.

Intia: Holi-festivaali

Intian Holi-festivaali on uskomaton juhla, joka keskittyy värin ja ilon juhlimiseen. Ihmiset heittävät toisiaan värikkäällä jauheella ja vedellä, mikä symboloi alkavan kevään ja uuden kasvun puhkeamista. Tämä juhla on myös suosittu matkailijoiden keskuudessa, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden uppoutua intialaiseen kulttuuriin.

Japani: Gion Matsuri

Gion Matsuri on yksi Japanin vanhimmista ja suurimmista festivaaleista. Se pidetään heinäkuussa Kioton kaupungissa, joka on yksi Japanin historiallisesti tärkeimmistä kaupungeista. Festivaalin huippukohta on Yamaboko-juhla, jolloin hevosvaunut koristellaan upeasti ja kuljetetaan läpi kaupungin kaduilla. Lisäksi festivaaliin liittyy useita perinteisiä rituaaleja, kuten pyhän hevosen kulkue.

Espanja: La Tomatina

La Tomatina on Espanjan tunnetuin festivaali, joka pidetään elokuussa Buñolissa. Tapahtuman aikana ihmiset heittävät toisiaan yli 100 tonnia tomaatteja, mikä tekee siitä maailman suurimman ruokosuunnittelutapahtuman. Vaikka tämä voi kuulostaa kaoottiselta, se on todella hauska ja ainutlaatuinen kokemus, jonka monet matkailijat haluavat kokea.

Yhdysvallat: Mardi Gras

Mardi Gras on New Orleansin kuuluisin karnevaali, joka kestää useita päiviä ennen pääsiäistä. Festivaaliin liittyy useita paraateja, musiikkiesityksiä ja tanssitapahtumia, jotka houkuttelevat kävijöitä ympäri maailmaa. Yksi Mardi Grasin tunnetuimmista perinteistä on helmet, joita heitetään paraateissa ja joita ihmiset keräävät innolla.

Näiden paikkojen lisäksi on monia muita perinteisiä festivaaleja ja karnevaaleja ympäri maailmaa, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Valitse matkakohteesi huolellisesti ja varmista, että osallistut näihin juhliin ainutlaatuisen kulttuurikokemuksen saamiseksi.

Koe perinteinen juhliminen: suositut festivaalit ja karnevaalit Suomessa

Suomessa on monia perinteisiä juhlia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea paikallista kulttuuria ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Yksi suosituimmista tavoista juhlia Suomessa on osallistua erilaisiin festivaaleihin ja karnevaaleihin, joita järjestetään ympäri maata ympäri vuoden.

Yksi suosituimmista festivaaleista on kesäkuussa järjestettävä Juhannus, joka on keskikesän juhla. Tämä juhla juhlistaa kesäsolinseisyyden ja valoisan yöttömän yön alkua. Juhannusta vietetään yleisesti mökillä, jossa saunotaan, grillaillaan ja juodaan juhannuskokkoa ihaillessa. Myös kaupungeissa järjestetään Juhannusjuhlia, jotka sisältävät musiikkia, tanssia ja muita aktiviteetteja.

Toinen suosittu festivaali on elokuussa järjestettävä Helsingin juhlaviikot. Tämä on kulttuuritapahtuma, joka kestää noin kolme viikkoa ja sisältää monia eri taide- ja kulttuuriaktiviteetteja, kuten teatteria, tanssia, musiikkia ja näyttelyitä. Se on loistava tapa tutustua Suomen rikkaaseen kulttuuriin ja taiteeseen.

Karnevaaleista suosituin on Tampereella järjestettävä Vappu, joka juhlistaa kevään saapumista. Tämä juhla sisältää monia aktiviteetteja, kuten tanssia, musiikkia ja ilotulituksia. Ihmiset pukeutuvat usein hassuihin asuihin ja nauttivat vapusta ystävien kanssa.

Jos haluat kokea Suomen juhlaperinteitä, festivaalit ja karnevaalit ovat loistava tapa tehdä se. Voit nauttia paikallisesta kulttuurista ja tutustua uusiin ihmisiin samalla kun vietät hauskaa aikaa ystäviesi kanssa. Muista tarkistaa tapahtumakalenterit ja suunnitella vierailusi etukäteen, jotta voit varmistaa, että et missaa mitään juhlallisuuksia.

Karnevaalit ja festivaalit ympäri Suomen – missä kannattaa vierailla?

Suomen kesä tuo tullessaan monia karnevaaleja ja festivaaleja ympäri maata. On vaikea valita, mihin kannattaa suunnata, kun tarjolla on niin paljon erilaista ohjelmaa. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin Suomen parhaita karnevaaleja ja festivaaleja.

Yksi Suomen suurimmista festivaaleista on Ruisrock, joka kerää vuosittain tuhansia ihmisiä Turun Ruissaloon. Festivaalin esiintyjien joukosta löytyy tunnettuja artisteja, kuten Billie Eilish ja Kendrick Lamar. Lisäksi Suomen kansan rakastama Provinssi-festivaali järjestetään Seinäjoella samana viikonloppuna kuin Ruisrock.

Helsingin juhannusjuhlat ovat myös suositut tapahtumat, joissa kaupunki täyttyy ihmisistä ja juhlijoiden värikkäistä asuista. Juhannuskokko sytytetään Hietaniemen rannassa ja monet ravintolat tarjoavat erikoisohjelmaa ja -ruokaa.

Kesän aikana järjestetään myös monia muita karnevaaleja ja festivaaleja, kuten Savonlinnan Oopperajuhlat, Porin Jazzeilla ja Tampereen Teatterikesä. Näissä tapahtumissa pääsee nauttimaan korkeatasoisesta kulttuurista ja musiikista.

Jos taas haluaa rentoutua mieluummin kauniissa ympäristössä, Lapin kesä on täynnä erilaisia tapahtumia ja festivaaleja. Esimerkiksi Sodankylän elokuvajuhlat ovat suosittu tapahtuma, joka on kerännyt vuosien varrella tunnettuja nimiä kuten Quentin Tarantino, David Lynch ja Aki Kaurismäki.

Karnevaalit ja festivaalit ovat loistava tilaisuus nauttia kesästä Suomessa. Olipa se sitten musiikkia, kulttuuria tai ruokaa, löytyy jokaiselle jotakin. Muista tutustua tarkkaan ohjelmaan ja varata liput ajoissa, jotta et jää paitsi unohtumattomasta kokemuksesta!

Perinteikkäät juhlat: Suomen suosituimmat festivaalit ja karnevaalit

Suomi on täynnä elävää kulttuuria, jota juhlitaan ympäri vuoden monien perinteikkäiden festivaalien ja karnevaalien muodossa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Suomen suosituimpia perinteisiä juhlia.

Juhannus on Suomen kesän kohokohta, jolloin suomalaiset juhlivat valoisan yön saapumista. Perinteisiin kuuluu kokkojen polttaminen, saunominen ja marjastus. Juhannusjuhlat ovat erityisen suosittuja maaseudulla, mutta myös kaupungeissa on paljon tapahtumia ja juhlallisuuksia.

Helsingissä järjestetään vuosittain Suomen suurin kulttuuritapahtuma, Helsinki-päivä, joka juhlistaa kaupungin perustamista. Päivän aikana on tarjolla lukuisia ilmaiskonsertteja, näyttelyitä ja muita kulttuuritapahtumia. Myös Turussa vietetään omaa kaupunkipäiväänsä, Turku-päivää, jossa pääsee tutustumaan kaupungin historiaan ja nykypäivään.

Kesäisin järjestetään useita musiikkifestivaaleja ympäri Suomea, joista suosituimmat ovat Ruisrock ja Provinssi. Ruisrock on yksi Euroopan vanhimmista rockfestivaaleista, joka kerää vuosittain tuhansia ihmisiä Turun Ruissaloon. Provinssi puolestaan järjestetään Seinäjoella ja se on erityisesti suunnattu nuoremmalle yleisölle.

Talvisin juhlitaan pimeän kauden päätöstä monien kaupunkien valofestivaalien muodossa. Esimerkiksi Helsingin Lux Helsinki ja Jyväskylän Valon kaupunki ovat suosittuja kohteita, jotka houkuttelevat kävijöitä ympäri maata.

Lopuksi, Suomessa vietetään myös lukuisia muita perinteisiä juhlia, kuten laskiaista, vappua ja itsenäisyyspäivää. Nämä juhlat kuuluvat kiinteästi suomalaiseen kulttuuriin ja niitä juhlitaan ympäri maan.

Kaiken kaikkiaan Suomi on täynnä monipuolisia ja eläviä juhlia ympäri vuoden. Jokainen voi löytää omaan makuunsa sopivan festivaalin tai karnevaalin, joissa nauttia suomalaisesta kulttuurista ja tunnelmasta.

Festivaalit ja karnevaalit Suomessa – tässä ovat suosikit

Suomessa on paljon tapahtumia ympäri vuoden, mutta festivaalit ja karnevaalit ovat niitä, joita odotetaan kaikkein eniten. Tässä artikkelissa käymme läpi Suomen suosituimmat festivaalit ja karnevaalit.

Ensimmäinen festivaali, joka on mainittava, on Ruisrock. Se on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista rockfestivaaleista, joka pidetään Turussa. Siellä esiintyy kansainvälisiä artisteja ja se kerää vuosittain tuhansia ihmisiä ympäri Suomea.

Seuraava on Tuska Open Air -festivaali, joka keskittyy raskaaseen musiikkiin. Se järjestetään Helsingissä, ja siellä esiintyy pääasiassa heavy metal -bändejä, kuten Metallica ja Slayer. Tuska on loistava tapahtuma kaikille, jotka rakastavat kovaa musiikkia ja hyvää tunnelmaa.

Kesän festivaaleista ei voi unohtaa myöskään Provinssia. Se järjestetään Seinäjoella ja se on yksi Suomen suurimmista festivaaleista. Siellä on monipuolinen esiintyjäkaarti, joka sisältää kotimaisia ja kansainvälisiä nimiä.

Tämän lisäksi Suomessa on myös paljon karnevaaleja, joista yksi suosituimmista on Helsingin Samba-karnevaali. Se on yksi kaupungin suurimmista tapahtumista, joka kerää satoja tuhansia ihmisiä vuosittain. Karnevaalissa nähdään upeita pukuja ja tanssia, mikä takaa hyvän tunnelman.

Toinen karnevaali, joka on mainitsemisen arvoinen, on Tampereen Kuplii. Se on sarjakuvafestivaali, jossa voi nähdä sarjakuvapiirtäjiä, cosplay-harrastajia ja paljon muuta. Siellä on myös animaatioesityksiä ja muita aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille.

Lopuksi on mainittava Porin Jazz, joka on yksi Suomen vanhimmista festivaaleista. Se tarjoaa monipuolisia jazz-esityksiä ja muita musiikkityylejä. Festivaalin tunnelma on ainutlaatuinen, ja se onkin erittäin suosittu paikallisten jazz-fanien keskuudessa.

Kaiken kaikkiaan Suomessa on paljon festivaaleja ja karnevaaleja, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa kokemuksen. Olipa sitten kiinnostunut raskaasta musiikista, tanssista tai sarjakuvista, löytyy Suomesta tapahtuma jokaiseen makuun.

Matkusta Suomeen juhlimaan: parhaat festivaalit ja karnevaalit

Suomi on maa, joka on täynnä elämää ja kulttuuria ympäri vuoden. Se on paikka, jossa voi nauttia festivaaleista ja karnevaaleista kaikkina vuodenaikoina. Olitpa tanssijana, musiikin ystävänä tai vain elämästä nauttivana matkailijana, Suomessa on jotain jokaiselle.

Yksi suosituimmista tapahtumista on juhannusfestivaalit. Se pidetään kesäkuun puolivälissä, ja se on neljän päivän mittainen juhla, joka sisältää tanssia, musiikkia ja perinteisiä juhannusaktiviteetteja. Perinteisten kokkojen polttaminen ja saunan lämmittäminen ovat olennainen osa juhannusta Suomessa.

Toinen suuri tapahtuma on Ruisrock-festivaali, joka pidetään Turussa heinäkuun alussa. Se on yksi Euroopan vanhimmista rockfestivaaleista, ja siellä esiintyvät monet kansainväliset artistit. Festivaali on erinomainen paikka kuunnella maailmanluokan musiikkia ja tavata samanhenkisiä ihmisiä samalla kun nautit upeasta säästä ja merimaisemista.

Jos haluat kokea jotain hieman erilaista, voit suunnata Tampereen kaupunkiin lokakuussa ja osallistua Tampereen Teatterikeskukseen. Se on suurin teatteritapahtuma Suomessa, jossa näytetään monenlaisia esityksiä eri puolilta maailmaa. Tämä on täydellinen tapa kokea suomalaista kulttuuria ja nauttia korkealuokkaisesta taiteesta samalla.

Lopuksi, jos olet karnevaalien fani, sinun kannattaa vierailla Porissa heinäkuussa ja osallistua Porin Karnevaaleihin. Tämä on suurin kesätapahtuma Suomessa, joka kestää viisi päivää. Se sisältää kulkueita, ilotulituksia, musiikkiesityksiä ja paljon muuta. Se on myös loistava paikka tutustua suomalaiseen ruokaan ja juomaan.

Lyhyesti sanottuna, matkusta Suomeen juhlimaan! Suomi tarjoaa lukuisia festivaaleja ja karnevaaleja ympäri vuoden, jotka ovat täynnä elämää, musiikkia, tanssia ja kulttuuria. Valitse yksi tai useampi tapahtuma ja koe maan henkeä ja tunnelmaa samalla kun tapaat uusia ihmisiä ja nautit unohtumattomasta seikkailusta.

Tunnelmalliset festivaalit ja karnevaalit Suomessa – kokeile näitä

Suomi on täynnä hauskoja ja tunnelmallisia festivaaleja ja karnevaaleja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia kaikille vierailijoille. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin Suomen suosituimmista festivaaleista ja karnevaaleista, jotta voit löytää uusia tapoja nauttia kesästäsi.

Ruisrock on yksi Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista ja se järjestetään Turun Ruissalossa heinäkuun alussa. Ruisrockin esiintyjälistalta löydät tänä vuonna huippunimiä kuten Post Malone, The Killers ja DaBaby. Festivaalin tunnelma on aina maaginen, kun tuhannet ihmiset tanssivat yhdessä merenrannalla.

Toinen suosittu festivaali on Pori Jazz, joka järjestetään Porissa heinäkuun lopulla. Pori Jazz on yksi Euroopan vanhimmista jazzfestivaaleista ja sen esiintyjälistaan kuuluu useita kansainvälisiä tähtiä. Festivaalin lisäksi Porin keskusta-alueella järjestetään myös ilmaiskonsertteja ja muita tapahtumia.

Jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, kannattaa vierailla Savonlinnan Oopperajuhlilla. Juhlat järjestetään Olavinlinnassa, joka on yksi Suomen vanhimmista linnoista, ja siellä esitetään maailmankuuluja oopperoita kuten Carmen ja La Traviata. Oopperajuhlat ovat erinomainen tapa nauttia kesästä kauniissa ympäristössä.

Suomen karnevaaleista suosituin on Turun Vierailijapäivät, joka järjestetään elokuun alussa. Karnevaalit tarjoavat runsaasti erilaisia ​​aktiviteetteja koko perheelle, kuten ilotulituksia, sirkusesityksiä ja lasten leikkejä. Karnevaalien tunnelma on täynnä iloa ja värikkäitä pukuja.

Toinen karnevaali on Helsingin Samba-karnevaali, joka järjestetään vuosittain elokuun lopussa. Tapahtuma tuo yhteen sambaryhmät ympäri maailmaa, jotka tanssivat läpi kaupungin kadut rytmin tahdissa. Samba-karnevaali on täydellinen tapa viettää hauskaa päivää ystävien kanssa ja kokea brasilialaista ilmapiiriä Suomessa.

Yhteenvetona, Suomi tarjoaa lukuisia festivaaleja ja karnevaaleja, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia kaikenikäisille vierailijoille. Ruisrock ja Pori Jazz ovat loistavia tapoja nauttia musiikista ja juhlasta merenrannalla, kun taas Savonlinnan Oopperajuhlat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia oopperasta upeassa ympäristössä. Vierailijapäivät ja Samba-karnevaali ovat täynnä iloa ja värikkäitä pukuja, mikä tekee niistä loistavia tapahtumia koko perheelle.

Suomen perinteet juhlat: tutustu näihin festivaaleihin ja karnevaaleihin

Suomi on maa, jolla on vahva kulttuuriperintö ja monipuolinen juhlapaletti ympäri vuoden. Suomalaiset ovat pitkään juhlineet erilaisia juhlia, joista monet ovat säilyneet tähän päivään asti. Tässä artikkelissa käymme läpi joitain Suomen perinteisiä juhlia, jotka ovat elävä osa suomalaisten arkea.

Juhannus

Juhannus on yksi Suomen suosituimmista juhlista, jota vietetään kesäkuun lopussa. Juhannus on valon juhla, joka symboloi keskikesän aurinkoa ja luonnon kauneutta. Suomalaiset juhlivat juhannusta yleensä mökeillä, järvenrannoilla tai meren rannalla. Juhannukseen kuuluu olennaisena osana saunominen, grillailu ja kokkojen polttaminen.

Vappu

Vappu on toinen suosittu juhla Suomessa, jota vietetään toukokuun lopussa. Vapun juhlinta alkaa yleensä vapunpäivän aattona, jolloin kaupungit täyttyvät opiskelijoista ja työläisistä. Vapun juhlaan kuuluu siman juonti, munkkien syönti ja ilmapallojen puhaltaminen. Vappu on myös perinteinen kevään juhla, joka symboloi uuden alun alkamista.

Karnevaalit

Suomessa järjestetään vuosittain useita karnevaaleja eri puolilla maata. Esimerkiksi Rovaniemellä järjestetään joka vuosi Lapin karnevaalit, joissa pukeudutaan värikkäisiin asuihin ja tanssitaan koko yön. Turussa puolestaan vietetään Aurajoen yö -karnevaaleja, joissa on luvassa musiikkia, ruokaa ja juomaa.

Joulu

Joulu on yksi Suomen merkittävimmistä juhlista, jota vietetään joulukuun 24. päivänä. Joulu on rauhoittumisen aikaa, jolloin läheiset kokoontuvat yhteen viettämään aikaa ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Jouluun kuuluu olennaisena osana joulusauna, joulupukin tapaaminen ja lahjojen jakaminen.

2

Yhteenveto

Suomi on maa, jolla on paljon perinteisiä juhlia ja tapahtumia ympäri vuoden. Jokainen juhla on oma ainutlaatuinen kokemuksensa, joka tarjoaa elämyksiä kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Olipa kyseessä keskikesän juhla, kevään juhla, karnevaali tai joulu, Suomessa on aina hyvä syy juhlia.

Paras aika kokea perinteiset festivaalit ja karnevaalit Suomessa

Suomi on täynnä juhlia ja festivaaleja, jotka saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä tervetulleiksi ja osaksi suomalaista kulttuuria. Kun haluat kokea perinteiset festivaalit ja karnevaalit Suomessa, paras aika on kesä. Suomen kesä on kaunis ja täynnä elämää, joten mitään ei voita sitä, kun haluaa nauttia ulkoilmajuhlissa.

Yksi Suomen suosituimmista festivaaleista on Ruisrock, joka pidetään Turussa heinäkuussa. Tämä festivaali on täynnä musiikkia, ruokaa ja hauskanpitoa. Se on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista rockfestivaaleista ja houkuttelee vuosittain tuhansia ihmisiä kaikkialta maailmasta.

Toinen suosittu festivaali on Savonlinnan Oopperajuhlat, jotka järjestetään heinä-elokuun vaihteessa. Tämä festivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia oopperasta upeassa järvimaisemassa. Se on yksi Suomen merkittävimmistä ja kansainvälisimmistä tapahtumista.

Jos etsit hieman erilaisempaa juhlaa, matkusta Pohjois-Karjalaan heinäkuun lopulla ja osallistu Karjalanpiirakkafestivaaleille. Tämä juhla on omistettu yhdelle Suomen suosituimmista ruokalajeista ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden kokeilla erilaisia piirakoita ja muita perinteisiä herkkuja.

Lopuksi, jos haluat kokea karnevaalin tunnelman, matkusta Helsinkiin elokuussa Helsingin Samba-karnevaalien aikaan. Tämä juhla tuo mukanaan brasilialaista väriä ja energiaa pääkaupunkimme kaduille.

Suomessa on paljon muitakin festivaaleja ja juhlia ympäri vuoden, mutta kesä on paras aika nauttia niistä ulkoilmassa. Riippumatta siitä, mitä etsit, Suomi tarjoaa monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja, jotka tekevät matkastasi unohtumattoman.

Juhlinnan iloa ympäri Suomen: suosittujen festivaalien ja karnevaalien lista

Suomessa on paljon erilaisia festivaaleja ja karnevaaleja, jotka tarjoavat juhlinnan iloa ympäri vuoden. Tässä artikkelissa esitellään joitakin suosituimpia tapahtumia eri puolilta maata.

Ensimmäinen festivaali, joka ansaitsee maininnan, on Ruisrock. Se järjestetään Turun Ruissalossa heinäkuussa ja on yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista musiikkifestivaaleista. Ruisrockissa esiintyy monia tunnettuja artisteja ja se houkuttelee vuosittain tuhansia ihmisiä ympäri Suomen.

3

Toinen juhla, joka on hyvin suosittu Helsingissä, on Helsinki Pride. Tämä on vuosittainen LGBTQ+-tapahtuma, joka houkuttelee tuhansia kävijöitä kaikkialta maasta ja ulkomailta. Helsinki Pride sisältää kulkueita, seminaareja ja monia muita tapahtumia, jotka korostavat tasa-arvoisuuden ja yhdenvertaisuuden merkitystä.

Kesän lopulla järjestettävä Pori Jazz on myös suosittu festivaali, joka kerää monet jazz-musiikin ystävät yhteen. Se tapahtuu Porin kaupungissa ja esiintyjinä on pääasiassa kansainvälisiä jazz-artistejä. Festivaali ei kuitenkaan rajoitu vain musiikkiin, sillä se sisältää myös ruokaa ja juomaa, elokuvia ja muita aktiviteetteja.

Entäpä jos etsit karnevaaleja? Tampereen Samba-karnevaalit ovat hyvin suosittuja, ja ne tapahtuvat kesällä. Tässä juhlassa nähdään upeita pukuja ja tanssiesityksiä, jotka heijastavat brasilialaista kulttuuria. Karnevaalit keräävät yleensä paljon väkeä, ja siellä on aina paljon hauskaa tekemistä kaikenikäisille.

Lopuksi mainittakoon vielä Lapin revontulifestivaalit. Tämä festivaali pidetään Saariselällä joulukuussa ja se tarjoaa mahdollisuuden nauttia talviurheilusta, revontulien ihailusta ja monista muista aktiviteeteista. Festivaalilla on lisäksi monia esityksiä ja tapahtumia, jotka liittyvät alkuperäiskansojen kulttuuriin.

Näiden juhlien lisäksi on monia muita festivaaleja ja karnevaaleja ympäri Suomen, ja jokainen niistä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Oli kyse sitten musiikista, kulttuurista tai urheilusta, löydät varmasti juuri sinulle sopivan tapahtuman. Juhlimme yhdessä ympäri vuoden!