Maailman uskomattomimmat kuumat lähteet ja geotermiset Altaat

Maailman uskomattomimmat kuumat lähteet ja geotermiset Altaat

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Maailman uskomattomimmat kuumat lähteet ja geotermiset Altaat

Maailman uskomattomimmat kuumat lähteet ja geotermiset altaat ovat matkailijoiden suosituimpia kohteita ympäri maailman. Nämä luonnonmuodostelmat tarjoavat vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden rentoutua ja nauttia upeista maisemista samalla kun he kokevat luonnonvoimien voiman.

Yksi maailman kuuluisimmista kuumista lähteistä on Islannin Blue Lagoon. Se sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Reykjavikista ja on yksi maailman kauneimmista paikoista. Vesi on turkoosinvihreää ja sen sanotaan olevan erittäin terveellistä iholle. Paikka on myös täydellinen rentouttavaan spa-hoitoon tai hierontaan.

Toinen upea kohde on Yhdysvaltojen Yellowstone National Park, joka on koti useille kuuluisille geysireille ja kuuma-altaalle. Old Faithful on yksi suosituimmista geysireistä, joka purkautuu säännöllisesti noin tunnin välein. Mikään ei voita näkymää höyrypilvestä, joka kohoaa ilmaan, kun vesi ampaisee korkealle taivaalle.

Uusi-Seelanti on toinen maa, joka tunnetaan upeista geotermisistä kohteistaan. Rotoruan alueella sijaitseva Wai-O-Tapu Thermal Wonderland on yksi niistä. Se tarjoaa kävijöille monipuolisen kokoelman höyryäviä lampia ja puroja, jotka ovat täynnä erilaisia ​​värikkäitä mineraaleja.

Japanissa sijaitseva Beppu on toinen suosittu kohde, joka tunnetaan lukuisista kuumista lähteistään. Tämä kaupunki on kuuluisa myös sen ainutlaatuisesta höyryävästä helvetistä, joka koostuu erilaisista kuumista lähteistä, mutalammikoista ja kiehuvista vesistä.

Kaikki nämä uskomattomat kohteet tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden kokea luonnonvoimien voiman ja nauttia upeista maisemista. Jos haluat lisätä matkaasi hieman seikkailua ja rentoutumista, harkitse vierailua johonkin maailman uskomattomimmista kuumista lähteistä tai geotermisistä altaista.

Koe maailman upeimmat kuuman veden ihmeet

Kuuma vesi on aina ollut yksi ihmiskunnan suosikkiasioista rentoutumiseen ja terveydenhoitoon. Tiesitkö kuitenkaan, että ympäri maailmaa on upeita paikkoja, joissa voit kokea kuuman veden ihmeellisyydet? Tässä artikkelissa esittelemme sinulle muutamia maailman hienoimpia paikkoja, joissa pääset nauttimaan kuuman veden parantavista vaikutuksista.

Islanti tunnetaan luonnonkauneudestaan, mutta se on myös tunnettu maailman parhaista kuumista lähteistä. Blue Lagoonin kuumat lähteet ovat Islannin tunnetuimpia turistikohdevierailuja, joissa voit nauttia höyryävistä vesistä ja ihoa pehmentävästä saven käytöstä. Päästäksesi tähän upeaan kohteeseen, matkusta Reykjavíkin kaupungista noin 40 minuuttia etelään.

Japani on toinen kuuman veden kohteiden luvattu maa. Maassa on yli 27 000 kuuman lähteen aluetta, mikä tekee siitä erinomaisen vierailukohteen kuumien lähteiden ystäville. Beppu on yksi Japanin kuuluisimmista kuumien lähteiden kohteista, jossa on useita erilaisia kuumien lähteiden tyyppejä, kuten rikkivedyn ansiosta mustalla hiekalla kylpeminen.

Jos etsit uutta kokemusta, voit vierailla Italiassa sijaitsevalla Saturnian kuumien lähteiden alueella. Tämä alue on tunnettu sen uskomattoman siniviheriset altaat, jossa voit rentoutua keskellä kaunista luontoa. Saturnian kuumat lähteet ovat suosittu vierailukohde paikallisille ja turisteille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Eikä pidä unohtaa myöskään Turkissa sijaitsevia Pamukkale-kuumia lähteitä, joissa on yksi maailman vaikuttavimmista vesiputouksista. Nimi tarkoittaa ”puuvillalinnaa”, ja se saa nimensä alueen valkoisesta kalkkikivestä, joka on muodostunut vuosisatojen aikana kuumien lähteiden mineraaleista.

Ympäri maailmaa on monia muitakin upeita paikkoja, joissa voit kokea kuuman veden ihmeet. Näissä paikoissa voi virkistää kehoa ja mieltä sekä nauttia upeista maisemista. Jos olet kiinnostunut matkustamaan ja rentoutumaan, nämä kuuman veden kohteet ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Matkusta maailman parhaisiin kuumiin lähteisiin ja altaisiin

Onko matkakuume iskenyt? Haluatko rentoutua kuumassa vedessä upeissa maisemissa? Tässä artikkelissa esittelemme sinulle maailman parhaimmat kuumat lähteet ja altaat, jotka ovat vierailun arvoisia.

1. Blue Lagoon, Islanti

1

Islannin kuuluisa Blue Lagoon on yksi maailman tunnetuimmista kuumista lähteistä. Sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Reykjavikista, tämä turkoosinsininen laguuni on ihanteellinen paikka rentoutuaksesi vilkkaan päivän jälkeen. Kuumavesiallas on rikastettu iholle hyödyllisillä mineraaleilla, mikä tekee siitä myös hyvän paikan hoitaa ihoa.

2. Pamukkale, Turkki

Pamukkale tarkoittaa ”puuvillalinnaa” turkin kielellä, ja se viittaa alueen valkoisiin, kalkkikivisiin muodostelmiin. Nämä muodostumat ovat syntyneet vuosisatojen aikana kuumien lähteiden sedimentaation seurauksena. Pamukkalen luonnolliset altaat ovat upeat ja terapeuttiset. Ei ole parempaa paikkaa nauttia kauniista näköalasta ja samalla hemmotella itseäsi kuumassa vedessä.

3. Chena Hot Springs, Alaska

Chena Hot Springs Alaskassa on erinomainen paikka rentoutua samalla kun ihailet arktisen luonnon kauneutta. Lämminvesialtaat ovat ympärivuotisesti auki, mutta näkymät ovat erityisen upeat talvella. Altaissa on mahdollista nähdä taivaan revontulia, kun istut rauhallisesti ja nautit kuumasta vedestä.

4. Terme di Saturnia, Italia

Terme di Saturnia on pieni kylpyläkaupunki Etelä-Toscanassa. Täältä löydät kuumia lähteitä, jotka ovat koko vuoden auki. Kuvittele itsesi laskeutumassa terapeuttiseen kuumavesialtaaseen, joka sijaitsee keskellä kaunista toscanalaista maaseutua.

5. Banff Hot Springs, Kanada

Banffin kansallispuistossa sijaitsevat kuumat lähteet ovat yksi Kanadan suosituimmista nähtävyyksistä. Sijainti vuoristomaisemissa tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät, kun voit nauttia kuumasta vedestä. Banff Hot Springs sopii erinomaisesti myös talvikäyttöön, sillä altaat ovat ympärivuotiset.

Näiden viiden kuumalähteen lisäksi on paljon muita upeita paikkoja ympäri maailmaa, joissa voit rentoutua kuumassa vedessä. Muista kuitenkin varata matkasi etukäteen, sillä nämä kohteet ovat suosittuja vierailukohteita ympäri vuoden.

Löydä maailman kauneimmat geotermiset nähtävyydet

Maailman kauneimmat geotermiset nähtävyydet tarjoavat upeita luonnonmaisemia ympäri vuoden. Tämä artikkeli esittelee joitain parhaita kohteita, joissa voit kokea maan upean luonteen voiman.

Yksi suosituimmista geotermisistä kohteista on Islannissa sijaitseva Blue Lagoon. Tämä kuuluisa kylpylä on täynnä turkoosia vettä, joka on peräisin lähellä olevasta geotermisestä lähteestä. Kylpylän vaikuttava tunnelma ja kauniit maisemat ovat saaneet matkailijat palaamaan aina uudelleen.

Toinen upea kohde, joka on selvästi vähemmän tunnettu, mutta yhtä vaikuttava, on Uuden-Seelannin Wai-O-Tapu. Alueella on useita kuumia lähteitä, höyryjä ja mudaputouksia, jotka muodostavat värikkään ja dramaattisen kokonaisuuden. Erityisesti Champagne Pool on todella henkeäsalpaava näky, jossa lukuisat kuplat nousevat ylös oranssinvihreästä vedestä.

Yellowstone National Park Yhdysvalloissa on toinen upea geotermisten kohteiden alue. Sieltä löytyy räjähtävän Old Faithful -geysirin lisäksi myös Grand Prismatic Spring -lähteet, jotka muodostavat kauniin ja monivärisen kokonaisuuden. Alueella on myös muita geotermisiä nähtävyyksiä, kuten mudaputouksia ja kuumia lähteitä.

Chilessä sijaitseva Atacaman autiomaa tarjoaa erilaisen ja yhtä kauniin geotermisen kokemuksen kuin edellä mainitut kohteet. El Tatio -geysirit muodostavat vaikuttavan näyn aamulla, kun höyryä nousee maasta ja aurinko alkaa nousta taivaalle. Alueella on myös useita kuumia lähteitä ja vesi on suolapitoista.

Lopuksi, Japanissa on Miyakejima-saari, joka tunnetaan vulkaanisesta aktiivisuudestaan ja upeista geotermisistä kohteistaan. Siellä voit kokea kuumia lähteitä, savukaivoja ja kiehuvia mutalätäköitä. Erityisesti Jigokudani-alue, jota kutsutaan helvetin laaksoksi, on todella erikoinen paikka vierailla.

Näiden geotermisten kohteiden vierailu tarjoaa unohtumattoman luonnollisen kokemuksen, joka ei ole vain silmiä hivelevä, vaan myös henkeäsalpaava. Suunnittele matkasi nyt ja koe maailman kauneimmat geotermiset nähtävyydet itse.

Tutustu maailman mielenkiintoisimpiin kuumien lähteiden ja geotermisten altaiden kohteisiin

Haluatko kokea jotain todella ainutlaatuista ja yllättävää matkallasi? Tutustu maailman mielenkiintoisimpiin kuumien lähteiden ja geotermisten altaiden kohteisiin!

Miksi jäädä tavanomaiseen hotellihuoneeseen, kun voit upota itsesi paratiisimaisemaan lämpimässä kuumassa altaassa keskellä vuoristoa tai mystisessä luolassa?

Islannin sininen laguuni on yksi maailman kuuluisimmista geotermisistä kylpylöistä. Kuvittele katsellen lumihuippuisia vuoria saunan lämmöstä turkoosinvihreään veteen. Muinaiset sanotaan käyttäneen tätä paikkaa paranemiseen ja rentoutumiseen.

Mutta Islanti ei ole ainoa paikka, jossa voit nauttia geotermisistä altaista. Uudessa-Seelannissa voit löytää polskuttavia allasosastoja Rotoruan alueella, joka on tunnettu kiehuvista suihkulähteistä ja muta-altaista.

Ja jos haluat todella räjähtää muistoilla, matkusta Japaniin ja kokeile heidän onsen-kulttuuriaan. Onsenit ovat perinteisiä japanilaisia ​​kylpyammeita, joita löytyy kaikkialta maasta. Voit upota kuumavesialtaaseen ulkoilmassa ihastellen kauniita kirsikankukkia keväällä tai lumisia maisemia talvella.

Nämä kohteet ovat vain muutamia esimerkkejä maailman mielenkiintoisimmista kuumien lähteiden ja geotermisten altaiden kohteista. Joten, miksi et lisää niitä seuraavaan matkasuunnitelmaasi? Varoitus: saatat jäädä koukkuun!

Seikkailu lämpöisen veden äärellä: maailman upeimmat geotermiset nähtävyydet

Kuvittele seisovasi lämpimän veden ympäröimänä, joka höyryää ja kuplii ympärilläsi. Tämä on vain yksi monista hämmästyttävistä kokemuksista, joita voit kokea geotermisillä alueilla ympäri maailmaa. Näiden alueiden ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat erilaisia ​​nähtävyyksiä ja aktiviteetteja kaikille matkailijoille.

Yksi maailman tunnetuimmista geotermisistä alueista on Islannin kuuluisa Blue Lagoon. Tämä turkoosi sininen vesiallas on tuliperäisellä alueella, joka antaa kävijöille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta lämmöstä keskellä lumista maisemaa. Toinen suosittu kohde on Yellowstone National Park Yhdysvalloissa, jossa on useita geysirejä, kuumia lähteitä ja mutaisia allikoita. Alueen Grand Prismatic Spring on yksi suurimmista ja värikkäimmistä kuumista lähteistä maailmassa.

Mutta geoterminen seikkailu ei rajoitu vain näihin kahteen kohteeseen. Uusi-Seelanti on myös täynnä geotermisiä ihmeitä, kuten Rotoruan alueen geysirit ja kuumat lähteet. Chilessä sijaitseva Atacaman autiomaa on koti El Tatin geysirille, joka tunnetaan yhtenä maailman korkeimmista geysireistä. Ja Japanin Beppun kaupungissa on Beppu Hells -niminen alue, joka tarjoaa erilaisia ​​kylpylöitä ja tulivuorimutauksia.

Geotermiset alueet eivät ole vain kauniita, vaan niillä on myös merkittävä rooli paikallisen ekosysteemin kannalta. Lämmin vesi mahdollistaa ainutlaatuisen kasvillisuuden ja eläimistön kehittymisen, jotka ovat sopeutuneet näihin olosuhteisiin.

Kun matkustat seuraavan kerran, harkitse vierailua johonkin maailman upeimmista geotermisistä kohteista. Kävele kuumien lähteiden ympärillä, nauti höyryävän veden rentouttavasta vaikutuksesta tai kokeile paikallisia ruokia, jotka on valmistettu lämpimän veden avulla. Seikkailu odottaa sinua lämpimän veden äärellä!

Kuumia lätäköitä ja geotermisiä ihmeitä – maailman parhaat kohteet

Kuumat lähteet ja geotermiset ihmeet ovat yksi maailman kiehtovimmista luonnonilmiöistä. Ne ovat paitsi kauniita ja mielenkiintoisia, myös hyödyllisiä terveydelle ja rentoutumiselle. Tässä artikkelissa tutustumme maailman parhaisiin kohteisiin, joissa voi kokea näitä ihmeellisiä ilmiöitä.

Islannin Blue Lagoon on yksi tunnetuimmista geotermisistä kohteista maailmassa. Se sijaitsee lähellä Reykjavikia ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden rentoutua lämpimissä vesissä samalla kun ihailee upeita maisemia. Kylpylässä on myös erilaisia ​​terapeuttisia hoitoja, jotka käyttävät paikallisia ainesosia, kuten levää, savea ja mineraaleja.

Uudessa-Seelannissa Rotoruan alue on yksi maan suosituimmista turistikohteista. Alueella on yli 500 geotermistä kohdetta, mukaan lukien kuumat lähteet, mutalähteet ja geysirit. Hell’s Gate Thermal Reserve on yksi alueen parhaista kohteista, jossa voi kokea aktiivisia mudapoolien räjähdyksiä ja höyrypatsaita.

Yhdysvalloissa Yellowstone National Park on yksi maan vaikuttavimmista geotermisistä alueista. Siellä on yli 10 000 geotermistä kohdetta, mukaan lukien Old Faithful -geysir, joka purkautuu säännöllisesti noin tunnin välein. Muut kohteet parkissa ovat Mammoth Hot Springs ja Grand Prismatic Spring.

Japanissa Beppu on yksi maan parhaista paikoista kokea geotermiset ihmeet. Alueella on yli 2 000 kuumaa lähdettä sekä erilaisia ​​muita geotermisiä nähtävyyksiä, kuten helvetin puisto, jossa on erilaisia ​​mutalähteitä, höyrypatsaita ja höyryäviä vuoria.

Costa Rican Arenal Volcano National Park on yksi maailman vaikuttavimmista geotermisistä alueista. Alueella on useita kuumia lähteitä sekä erilaisia ​​nähtävyyksiä, kuten La Fortuna-vesiputous ja Tabacon-kylpylä. Alueen korkeaaktiivinen tulivuori tekee vierailusta vieläkin jännittävämmän.

Nämä ovat vain muutamia maailman parhaista geotermisistä kohteista, joissa voi kokea kuumia lähteitä ja muita luonnonihmeitä. Vaikka nämä kohteet ovat kaikki ainutlaatuisia omalla tavallaan, yhteistä niille kaikille on se, että ne tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä.

Kuumia kohteita: maailman huikeat kuumien lähteiden ja geotermisten altaiden kohteet

Kuumat lähteet ovat yksi maailman upeimmista luonnonnähtävyyksistä, joita on löydettävissä eri puolilta maailmaa. Nämä geotermiset altaat ja kuumat lähteet tarjoavat loistavan mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä. Tässä artikkelissa esitellään muutama maailman suosituimmista kohteista, joiden avulla voit kokea unohtumattoman elämyksen.

Islanti on yksi maailman tunnetuimmista paikoista kuumien lähteiden ystäville. Siellä sijaitsee Blue Lagoon, joka on yksi maailman parhaimmista paikoista nauttia kuumasta vedestä ja rentoutua. Tämä geotermisesti lämmitetty allas tarjoaa vierailijoille upeat näkymät upeisiin maisemiin, jonne voi pulahtaa nauttimaan elämästä.

Toinen maailman suosituimmista kohteista on Japani. Maassa on monia kuuluisia kuumia lähteitä, joita kutsutaan ”onseneiksi”. Erityisesti Beppun kuuma lähde on siellä suosittu matkailukohde. Beppun kuuma lähteessä vierailijat voivat kokea ainutlaatuisen elämyksen, kun he katselevat höyryävää vettä ja hengittävät sisään sen mineraalipitoisuuksia.

Yhdysvalloissa, Yellowstonen kansallispuisto on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista geotermisistä kohteista. Kansallispuisto sijaitsee Wyomigissa, Montanassa ja Idahossa. Yksi suosituimmista kohteista Yellowstone-kansallispuistossa on itse asiassa Old Faithful -geysir, joka räjähtää noin tunnin välein.

Jos etsit erikoisempaa paikkaa kuumien lähteiden kohteeksi, kannattaa harkita Jordanian Dead Sea -alueen vierailua. Tämä alue on kuuluisa suolaisesta vedestään ja ainutlaatuisesta maisemastaan. Vierailijat voivat kellua vedessä ja nauttia samalla upeista vuoristomaisemista.

Lopuksi, jos haluat vierailla kauniilla alueella, joka ei ole niin täynnä turisteja, kannattaa harkita Costa Rican Arenal-vuoren aluetta. Siellä sijaitsee kuuma lähteitä, joita voi löytää monilta eri paikoilta. Voit esimerkiksi uppoutua Tabacón Thermal Resort & Spa -alueen altaisiin ja nauttia samalla upeista näkymistä vihreille vuorille.

Näiden paikkojen lisäksi on paljon muitakin upeita kohteita ympäri maailmaa, jotka tarjoavat unohtumattoman kuumien lähteiden kokemuksen. Olitpa sitten etsimässä rauhallista paikkaa rentoutumiseen tai haluat kokea jotain aivan uutta, nämä kohteet tarjoavat kaiken sen ja paljon muuta.

Unelmoi maailman uskomattomimmista kuumista lähteistä ja geotermisistä altaista

Jos unelmoit maailman uskomattomimmista kuumista lähteistä ja geotermisistä altaista, niin olet onneksi löytänyt oikean paikan. Tämä artikkeli vie sinut matkalle maailman parhaimpiin kohteisiin, joissa voit kokea luonnon omaa ihmettä.

Islanti on yksi suosituimmista kohteista, kun puhutaan geotermisistä altaista. Maassa on yli 800 kuumaa lähdettä, jotka ovat erittäin suosittuja turistien keskuudessa. Yksi tunnetuimmista kohteista on ”Blue Lagoon”, joka on ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää kauneuden ja terveyden. Altaaseen upotettu sininen vesi ja sen mineraalit auttavat rentoutumaan ja parantamaan ihoa.

Japani on myös kuuluisa kuumista lähteistään. Niitä kutsutaan nimellä ”onsen” ja ne ovat suosittuja paikallisten keskuudessa. Onsenit ovat erilaisia kuin muut kuumat lähteet, koska ne on rakennettu luonnonvaraisille alueille vuoristossa ja niiden vesi sisältää paljon mineraaleja. Paikalliset sanovat, että onsenissa kylpeminen on hyvä tapa päästää stressiä pois ja virkistää kehoa.

Uusi-Seelanti on toinen kohde, josta löytyy maailman uskomattomimpia kuumia lähteitä. Maassa on valtava määrä erilaisia altaita, joiden vesi voi olla eri värisiä ja koostumukseltaan erilaisia. Yksi suosituimmista kohteista on ”Wai-O-Tapu Thermal Wonderland”, joka tarjoaa vierailijoille upeita näkymiä erilaisista geotermisistä ilmiöistä.

Jos matkustaminen Japaniin, Islantiin tai Uuteen-Seelantiin ei ole mahdollista, niin maailmasta löytyy myös muita upeita kohteita, joissa voi kokea geotermisiä ihmeitä. Esimerkiksi Turkissa sijaitseva ”Pamukkale” on kuuluisa valkoisesta kalkkikivestään ja kuumista lähteistään, jotka ovat olleet käytössä yli 2000 vuotta. Myös Yhdysvalloissa Yellowstonen kansallispuisto tarjoaa vierailijoille upeita näkymiä monien geotermisten ilmiöiden lisäksi.

Kokemus kuumista lähteistä ja geotermisistä altaista on unohtumaton ja ainutlaatuinen. Matka maailman parhaimpiin kohteisiin antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnon omasta ihmeestä.

Näe maailman upeimmat geotermiset nähtävyydet tällä matkalla

Tervetuloa matkalle maailman upeimpiin geotermisiin nähtävyyksiin! Tämä on matka, jossa pääset kokemaan luonnon ihmeitä, joita et löydä mistään muualta.

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Islanti, joka tunnetaan lukuisista geysireistään. Yksi vaikuttavimmista on Strokkur-geysir, joka purkautuu veden ja höyryn yhdistelmällä noin 30 metrin korkeuteen. Tämä näky on henkeäsalpaava ja kuuluu ehdottomasti Islannin vierailukohteisiin.

Seuraavaksi suuntaamme Uuteen-Seelantiin, joka on monien mielestä maailman geotermisten kohteiden aarreaitta. Et voi ohittaa Wai-O-Tapu Thermal Wonderlandia, joka sijaitsee Rotoruan kaupungissa. Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia ​​lähteitä, kuten mud pots, kiehuva modderi ja luonnollisia kuumavesialtaita. Älä missaa myöskään Pohutu-geysirin esitystä, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen.

2

Seuraavana vuorossa on Yellowstone National Park Yhdysvalloissa. Tämä kansallispuisto on koti monille geotermisille nähtävyyksille, mutta mikään ei ole yhtä vaikuttavaa kuin Old Faithful-geysirin purkaus. Se on yksi maailman säännöllisimmistä purkauksista ja sen korkeus vaihtelee 30-55 metrin välillä.

Lopuksi matkamme vie meidät Japaniin, joka tunnetaan monista kuuluisista kuumista lähteistään, tai ”onseneiksi”. Yksi parhaista paikoista vierailla on Beppu kaupunki, joka sijaitsee Kyushun saarella. Täältä löydät valtavan valikoiman erilaisia ​​lähteitä, kuten punainen, sininen ja vihreä vesi, sekä höyryjä, jotka nousevat katujen läpi.

3

Tämä matka on taatusti yksi elämäsi unohtumattomimmista kokemuksista. Joten pakkaa matkalaukkusi ja lähde tutustumaan näihin upeisiin geotermisiin kohteisiin, joita maailma tarjoaa!