Kauneimmista paikoista vierailla Oseaniassa

Kauneimmista paikoista vierailla Oseaniassa

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmista paikoista vierailla Oseaniassa

Oseania on upea matkailukohde, joka tarjoaa lukuisia upeita paikkoja vierailtavaksi. Tässä artikkelissa esittelemme kauneimmat paikat vierailla Oseaniassa.

Yksi upeimmista paikoista Oseaniassa on Bora Bora. Tämä Ranskan Polynesian saari tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään ja hiekkarannoistaan, joita ympäröivät koralliriutat. Voit nauttia auringosta ja rentoutua rannalla tai sukeltaa ja tutustua mereneläviin. Pääset saarelle helposti lentämällä Tahitin kautta.

Toinen upea paikka on Queenstown Uudessa-Seelannissa. Tämä kaupunki sijaitsee eteläisellä saarella ja on ympäröity vuorilla ja järvillä. Voit patikoida vuorilla tai lasketella talvella. Kaupungissa on myös paljon ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia paikallisesta ruoasta ja juomasta.

Jos haluat tutustua Oseanian kulttuuriin, kannattaa vierailla Fidžin saarilla. Saaret ovat täynnä perinteitä ja historiaa. Voit tutustua kyläelämään ja osallistua paikallisiin tapahtumiin. Fidžin saarilta löytyy myös upeita rantoja ja snorklausmahdollisuuksia.

Australia on myös suosittu matkailukohde Oseaniassa. Kannattaa vierailla Great Barrier Reefillä, joka on maailman suurin koralliriutta. Voit snorklata tai sukeltaa ja nähdä upeita kaloja ja muita mereneläviä. Voit myös tutustua Australian kaupunkeihin kuten Sydneyhin ja Melbourneen, jotka tarjoavat paljon tekemistä ja nähtävää.

Viimeinen paikka, jonka haluamme esitellä, on Rarotonga Cookinsaarilla. Tämä saari sijaitsee Tyynellämerellä ja tarjoaa upeita rantoja ja luonnonkauniita maisemia. Saarella on myös paljon aktiviteetteja kuten patikointia, pyöräilyä ja melontaa.

Oseania tarjoaa paljon upeita paikkoja vierailtavaksi. Bora Bora, Queenstown, Fidži, Great Barrier Reef ja Rarotonga ovat vain muutamia esimerkkejä. Matka Oseaniaan tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä.

Unelmamatka Oseaniaan: Tutustu näihin kauniisiin paikkoihin – Esittely Oseanian matkakohteista, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä.

Oletko koskaan unelmoinut matkasta Oseaniaan? Tämä kaunis maanosa on täynnä unohtumattomia elämyksiä ja uskomattomia paikkoja, joita ei kannata jättää väliin. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle monia upeita kohteita, jotka tekevät unelmamatkastasi todellisuutta.

1

Yksi ensimmäisistä kohteista, joka tulee mieleen, kun puhutaan Oseaniasta, on tietenkin Australian Sydney. Tämä upea kaupunki tarjoaa upeat rannat ja ikoniset maamerkit, kuten oopperatalon ja Harbour Bridgen. Sydney on myös loistava tukikohta Australian tutkimiseen, sillä se sijaitsee lähellä lukuisia muita suosittuja matkakohteita.

Tasmanian saari on toinen ainutlaatuinen paikka, jota ei kannata jättää väliin Oseaniassa matkatessa. Tämä viehättävä saari on täynnä luontoa ja kauniita maisemia. Voit käydä ihastelemassa Cradle Mountainin kansallispuiston kauneutta tai kävellä Salamanca Place -torilla ja nauttia alkuperäiskansojen taiteesta ja kulttuurista.

Uusi-Seelanti on myös upea matkakohde Oseaniassa. Sen upeat vuoret, järvet ja rannat ovat henkeäsalpaavan kauniita. Voit kävellä Tongariro Crossing -reitin läpi ja ihailla upeita maisemia tai bungee hyppäämään Kawarau Bridge -sillalta. Tämä maa tarjoaa unohtumattomia elämyksiä jokaiselle matkailijalle.

Lopuksi, mikä olisi parempi tapa päättää unelmamatka Oseaniaan kuin Fidži. Tämä trooppinen paratiisi on täynnä kristallinkirkkaita vesiä, hiekkarantoja ja koralliriuttoja. Voit käydä snorklaamassa Namadaun kansallispuistossa tai rentoutua Yasawa-saariryhmän rannoilla.

Kuten näet, Oseanian matkakohteet tarjoavat paljon kauniita paikkoja ja unohtumattomia elämyksiä matkailijoille. Älä siis epäröi varata unelmamatkaasi tähän upeaan maanosaan ja kokea kaikki sen mahtavat kohteet.

Oseanian kauneimmat rannat – Listaus upeimmista Oseanian rannoista, joihin kannattaa tutustua.

Kun ajattelemme Oseaniaa, tulee usein mieleen trooppiset rannat ja kristallinkirkkaat vedet. Tämä valtava saariryhmä on täynnä upeita rantoja, joista jotkut ovat maailman kauneimpia. Tässä artikkelissa katsomme Oseanian kauneimpia rantoja, jotta voit suunnitella seuraavan lomasi täydellisesti.

Yksi upeimmista rannoista Oseaniassa on Whitehaven Beach, joka sijaitsee Australian Whitsunday-saarilla. Tämä ranta on kuuluisa sen silkkisen hienosta, vaaleasta hiekastaan, joka on peräisin ympäröivistä koralliriutoista. Tämä paikka on suosittu snorklauksen ja sukelluksen harrastajien keskuudessa sen kirkkaan veden ansiosta.

Toinen upea ranta Oseaniassa on Bora Boran Matira Beach. Se sijaitsee Ranskan Polynesiassa ja on tunnettu turkoosista vedestään ja valkoisesta hiekastaan. Tämä ranta sopii täydellisesti auringonpalvojille, mutta myös surffaajille. Voit rentoutua rannalla tai nauttia vedenalaisen maailman ihanuudesta snorklaten tai syvänmerensukelluksella.

Fiji on tunnettu lukuisista upeista rannoistaan, ja Yasawa-saariston Nacula Beach on yksi parhaimmista. Tämä ranta tarjoaa kristallinkirkkaan veden ja erinomaisen sukellusmahdollisuuden. Lisäksi sen ympärillä on kauniita saaria, joihin voit tutustua veneretkillä.

Queenslandin Gold Coastilla sijaitseva Burleigh Heads Beach on myös upea paikka nauttia Oseanian rannoista. Tämä ranta tarjoaa aaltoja surffareille sekä turvallisia alueita uimiseen lapsille. Voit käydä lähellä sijaitsevissa kansallispuistoissa tai kokeilla erilaisia ​​vesilajeja.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Cookinsaaret ovat koti Muri Beachille. Tämä ranta on kuuluisa sen vaaleasta hiekasta ja sinisestä vedestään, joka houkuttelee snorklaajia ja sukeltajia ympäri maailmaa. Voit myös käydä läheisellä Avarua-kaupungilla, jossa on perinteisiä markkinoita ja kauniita maisemia.

Nämä ovat vain muutamia Oseanian upeimmista rannoista, joista voit nauttia seuraavalla lomallasi. Muista pakata aurinkosuoja-aineesi ja rantavaatteesi, ja valmistaudu rentoutumaan näiden upeiden rantojen äärellä.

Tutki Oseanian luonnonkauneutta – Opas Oseanian luonnonnähtävyyksien löytämiseen ja tutkimiseen.

Oseania on yksi maailman kauneimmista paikoista. Maan laajuus ja monimuotoisuus ovat yllättäviä, ja siksi se tarjoaa matkustajille uskomattomia nähtävyyksiä. Tämä opas kattaa parhaat luonnonnähtävyydet Oseaniassa ja auttaa sinua tekemään matkakokemuksesi unohtumattomaksi.

Oseanian tunnetuin luonnonnähtävyys on ehdottomasti Great Barrier Reef Australiassa. Se on yksi maailman suurimmista koralliriutoista, joka ulottuu yli 2 300 km pituudeltaan. Sukellusretkiä riutalle järjestetään usein Cairnsista, Queenslandin osavaltiosta.

Toinen upea paikka tutkittavaksi on Waitomo-luolastot Uudessa-Seelannissa. Luola koostuu valtavasta määrästä erilaisia ​​luolia, jotka ovat koristeltu kirkkailla tuhansilla pienillä valoilmiöillä. Kävijät voivat nauttia vaelluksesta, melonnasta tai veneretkestä läpi luolien, kun taustalla näkyvät loistavat valot.

Jos haluat kokea vesiputouksen kauneuden, niin Fijin Bouma-vesiputous on aivan fantastinen. Vesiputous sijaitsee Taveuni-saarella ja voi olla joko helppo tai haastava patikointi riippuen siitä, mistä olet aloittanut. Putouksen lähellä on myös erinomainen uimapaikka, jossa voit nauttia kirkkaasta vedestä ja rauhallisesta ympäristöstä.

Tasmanian Cradle Mountain on toinen paikka, jonka kauneus on vertaansa vailla. Vuoren huipulta aukeaa henkeäsalpaava näkymä yli kansallispuiston. Patikkareittejä on runsaasti ja ne sopivat kaikenlaisille vaeltajille.

Lopuksi, Tongan Ha’amonga ’a Maui on monen matkailijan suosikki. Se on kivikehä, joka koostuu 28 valtavasta kivestä, jotka on asetettu tarkoituksella niin, että ne muodostavat auringonnousun tai auringonlaskun varjoja tiettyinä päivinä vuodessa. Paikan historiallinen merkitys ja mahtavan näyn yhdistelmä tekee siitä ehdottoman vierailukohteen.

Oseanian luonnonnähtävyydet ovat todella ainutlaatuisia ja uskomattoman kauniita. Ne tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden kokea parhaita maisemia, jotka maailmalla on tarjota. Tämä opas auttaa sinua löytämään parhaat kohteet ja tekemään unohtumattoman matkan Oseaniaan.

Seikkailua etsimässä: Oseanian upeat kohteet aktiivilomalle – Esittely Oseanian seikkailullisista aktiviteeteista tarjoavista kohteista.

Oseania on täynnä seikkailullisia aktiviteetteja tarjoavia kohteita, jotka houkuttelevat aktiivilomailijoita ympäri maailmaa. Tämä paratiisinomainen alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia seikkailunhaluisille matkailijoille.

Jos etsit vauhtia ja jännitystä lomaltasi, voit aloittaa seikkailusi Oseanian upeista rannoista. Täällä voit kokeilla surffausta tai sukellusta, jotka ovat suosituimpia vesiurheilulajeja alueella. Vesiaktiviteettien lisäksi voit myös lähteä retkelle läheisille vuorille tai viidakoihin.

Yksi Oseanian tunnetuimmista kohteista aktiivilomailijoille on Queenstown Uudessa-Seelannissa. Tämä kaupunki sijaitsee eteläsaarella ja tarjoaa monia extreme-urheilumahdollisuuksia, kuten benjihyppyjä, koskenlaskua, laskuvarjohyppyjä ja laskettelua. Jos haluat nauttia näistä jännittävistä aktiviteeteista, Queenstown on oikea paikka sinulle.

Myös Australiassa on paljon tarjottavaa aktiivilomailijoille. Voit esimerkiksi lähteä erämaaseikkailulle Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoon. Tämä puisto on yksi Australian suosituimmista kohteista, ja tarjoaa mahdollisuuksia patikointiin ja maastopyöräilyyn. Voit myös tutustua alueen kulttuuriin ja historiallisiin kohteisiin.

Jos haluat vaihtelua rannalla vietettyyn aikaan, voit vierailla Fidžin sisämaassa. Täällä voit käydä koskenlaskussa, vaelluksella tai tutkia paikallista luontoa. Voit myös vierailla perinteisissä kylissä ja saada paremman käsityksen Fidžin kulttuurista ja elämäntavasta.

2

Oseania on todellinen seikkailujen luvattu maa, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja aktiivilomailijoille. Vesiurheilulajeista vuorikiipeilyyn ja erämaaseikkailuihin, täällä voit toteuttaa unelmiesi seikkailun. Valitse oma kohteesi ja aloita seikkailusi Oseanian upeissa maisemissa.

Oseanian parhaat maisemat – Kattava kokoelma Oseanian henkeäsalpaavimmista maisemista ja nähtävyyksistä.

Oseania on täynnä henkeäsalpaavia maisemia ja nähtävyyksiä, jotka jättävät kävijän sanattomaksi. Kokoamme tähän artikkeliin Oseanian parhaat maisemat, joita et halua missata vieraillessasi tällä upealla mantereella.

Aloita matkasi Uuden-Seelannin Milford Soundista, joka on tunnettu ympäri maailman sen dramaattisista vuonoista ja korkeista vesiputouksista. Voit tutustua Milford Soundiin veneellä ja ihailla sen kauneutta lähietäisyydeltä.

Seuraavana pysähdyksesi voisi olla Australian Great Barrier Reef, joka on yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä. Tämä valtava koralliriutta on koti monille eksoottisille elämänmuodoille, kuten värikkäille kaloille ja kilpikonnille. Voit sukeltaa tai snorklata ja hämmästellä tämän upean luonnonnäytelmän kauneutta.

Jos kaipaat hieman seikkailua, suuntaa Fidžin Cloudbreak-aalloille. Tämä kuuluisa surffauskohde tarjoaa haastavan mutta palkitsevan kokemuksen aloitteleville ja kokeneillekin surffaajille. Voit nauttia auringosta ja merestä samalla kun testaat surffitaitojasi.

Tasmanian Cradle Mountain on myös yksi Oseanian parhaista maisemista. Tämä upea vuoristo tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuuden patikoida luonnonkauniissa ympäristössä. Voit ihailla vesiputouksia ja mahtavia näkymiä ylhäältä päin.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä pysähdy Tahitin Bora Boralle. Tämä saari tunnetaan kristallinkirkkaasta vedestään ja valkoisesta hiekkarannastaan. Voit rentoutua rannalla tai nauttia eksoottisista aktiviteeteista, kuten snorklauksesta ja melonnasta.

Oseania on täynnä upeita kohteita ja henkeäsalpaavia maisemia. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä niistä monista paikoista, joita et halua missata vieraillessasi tällä upealla mantereella. Valmistaudu hämmästymään ja kokemaan elämäsi matkan!

Oseanian kauneimmat saaret – Lista Oseanian kauneimmista saarista, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia.

Oseania on täynnä henkeäsalpaavan kauniita saaria, joita on vaikea löytää mistään muualta maailmasta. Ne tarjoavat uskomattomia kokemuksia ja unohtumattomia matkoja kaikille seikkailunhaluisille matkailijoille.

Yksi Oseanian kauneimmista saarista on Fidži, joka on tunnettu kristallinkirkkaista vesistään ja valkoisista hiekkarannoistaan. Saarella voi rentoutua rauhallisissa lomakohteissa tai sukeltaa koralliriuttojen upeisiin maisemiin. Fidži on myös kuuluisa ystävällisestä ja vieraanvaraisesta kulttuuristaan, joten saarelle matkustaminen on ihana tapa tutustua paikalliseen elämään.

Toinen upea Oseanian saari on Vanuatu, jossa voit kokea luonnon kauneutta täydessä loistossaan. Saaren trooppiset sademetsät ovat täynnä silmiä hiveleviä näkymiä, joita voi ihailla laskeutuessaan kuumailmapallolla. Vanuatun sinisen laguunin kristallinkirkkaissa vesissä voi snorklata ja sukeltaa lukuisiin eri koralliriuttoihin, jotka tarjoavat uskomattomia kokemuksia.

Kolmas Oseanian kauneimmista saarista on Tahiti, joka on tunnettu koskemattomasta luonnostaan ja ylellisistä huviloistaan. Saarella voi patikoida sademetsissä, ihailla vesiputouksia tai rentoutua yhdellä monista rauhallisista rannoista. Tahitilla on myös runsas määrä kauppoja ja ravintoloita, joten saarella voi nauttia sekä luonnonkauneudesta että kaupunkielämän tarjoamista mahdollisuuksista.

Neljäs upea saari Oseaniassa on Bali, joka on Indonesian saari ja tunnettu henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja kulttuuristaan. Balilta löytyy upeita temppeleitä, joissa voi tutkia paikallista uskontoa ja kulttuuria. Saaren villit vuoret ja rehevät riisipeltoalueet ovat uskomattoman kauniita maisemia, jotka kannattaa kokea ainakin kerran elämässään.

Oseanian kauneimmat saaret tarjoavat uskomattomia kokemuksia, jotka ovat vertaansa vailla. Näillä saarilla voi nauttia luonnon kauneudesta, tutustua paikalliseen kulttuuriin ja rentoutua ylellisissä lomakohteissa. Jos haaveilet seikkailusta ja haluat kokea elämää parhaimmillaan, suuntaa Oseanian saarille ja anna niiden viedä sinut mukanaan ainutlaatuiseen maailmaan!

Sukella Oseanian kulttuurin ja historian maailmaan – Opas tutustumaan Oseanian kulttuuriin ja historiallisiin paikkoihin.

Oseania on monille mystinen ja vieraanomainen käsite, mutta tässä artikkelissa haluan esitellä sinulle Oseanian kulttuurin ja historian maailman. Sukella kanssani tähän ainutlaatuiseen maailmaan ja opi lisää sen jännittävästä historiasta ja kiehtovista paikoista.

Oseanian kulttuuri on monimuotoinen ja se vaihtelee paljon eri saarten välillä. Yksi yhteinen piirre on kuitenkin se, että luonto on aina ollut keskeisessä roolissa näiden saarien elämässä. Monet Oseanian kansat ovat edelleen hyvin sidoksissa luontoon, ja heille on tärkeää pitää huolta siitä.

Historiallisesti Oseania on ollut erittäin merkittävä alue, joka on vaikuttanut suuresti maailman historiaan. Täällä on tehty merkittäviä löytöjä ja tutkimuksia, jotka ovat auttaneet meitä ymmärtämään paremmin maailman menneisyyttä. Esimerkiksi Polynesian kulttuurin hienoja navigointitaitoja ei ole vieläkään täysin ymmärretty ja monet arkeologiset löydöt ovat herättäneet mielenkiintoa ympäri maailman.

Jos haluat tutustua Oseanian kulttuuriin ja historiaan tarkemmin, suosittelen vierailemaan monissa historiallisissa paikoissa, joita nämä saaret tarjoavat. Yksi tällainen paikka on Rapanui, joka tunnetaan paremmin nimellä Pääsiäissaari. Tämä mystinen saari on täynnä salaisuuksia ja sen kuuluisat moai-patsaat ovat herättäneet mielenkiintoa ympäri maailman.

Toinen mielenkiintoinen kohde on Australian Uluru-kivi, joka on pyhä paikka Aboriginaalien kulttuurissa. Tämä ainutlaatuinen paikka on ollut merkittävä kohtaamispaikka vuosisatojen ajan, ja se on edelleen tärkeä osa Aboriginaalien perinnettä.

Jos haluat tutustua Oseanian historiaan vieläkin syvemmin, suosittelen vierailemaan museoissa ja taidegallerioissa eri puolilla aluetta. Näissä paikoissa voit oppia lisää Oseanian menneisyydestä ja nykyisyydestä sekä nähdä mielenkiintoisia näyttelyitä, jotka esittelevät alueen monimuotoista kulttuuria.

Lopuksi haluan painottaa, että Oseanian kulttuuri ja historia ovat kauniita ja monimuotoisia. Sukellus tähän maailmaan avaa uusia näkökulmia ja auttaa ymmärtämään paremmin meidän maailmamme monimuotoisuutta. Joten, jos haluat tutustua Oseanian kulttuuriin ja historiaan, aloita matka tänään ja astu rohkeasti tähän ainutlaatuiseen maailmaan!

Oseanian kauneimmat kansallispuistot – Esittely Oseanian tärkeimmistä kansallispuistoista, joissa voi nauttia upeista luonnonnähtävyyksistä.

Oseanian kauneimmat kansallispuistot tarjoavat upeita luonnonnähtävyyksiä, jotka vievät hengen pois. Tässä artikkelissa esittelemme Oseanian tärkeimmät kansallispuistot ja niiden ainutlaatuiset ominaisuudet.

Yksi suosituimmista kansallispuistoista on Australian Kakadu National Park. Se on yksi maailman monimuotoisimmista ekosysteemeistä, jossa on yli 5000 erilaista kasvilajia ja 280 lintulajia. Puistossa voi ihailla vesiputouksia, kalliomuodostelmia, rotkoja ja vesieläimiä. Kakadu National Park on myös tärkeä paikka aboriginaali-kulttuurille, joka voi olla mielenkiintoinen lisä matkalle.

3

Uuden-Seelannin Fiordland National Park on toinen upea kansallispuisto. Siellä on 14 fjordia, joista kuuluisin on Milford Sound. Puisto on koti lukuisille harvinaisille lajeille, kuten kakapo-papukaijalle ja keisaripingviineille. Kansallispuistossa on myös mahdollista vaeltamaan ja nauttimaan henkeäsalpaavasta maisemasta.

Papua-Uuden-Guinean Varirata National Park sijaitsee lähellä Port Moresbya ja se on tunnettu eksoottisesta kasvillisuudestaan. Siellä on paljon erilaisia ​​kasveja, kuten orkideoita ja palmuja. Puistossa voi nähdä myös monia eri eläimiä, kuten erilaisia lintuja, kaaliaisia ja lepakoita.

Tasmanian Cradle Mountain-Lake St. Clair National Park on upea paikka vaellukselle. Puisto tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia, joissa on järviä, vuoria ja koskia. Siellä voi ihailla myös Tasmanian Devil -eläintä, joka on uhanalainen laji.

Oseanian kauneimmat kansallispuistot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea luonnon kauneus monipuolisesti. Ne ovat täydellisiä matkakohteita niille, jotka haluavat tutustua Oseanian luontoon.

Parhaat valokuvakohteet Oseaniassa – Lista upeista paikoista Oseaniassa, jotka ovat täydellisiä valokuvausharrastajille.

Oseania on täynnä upeita paikkoja, jotka ovat täydellisiä valokuvausharrastajille. Tässä artikkelissa esittelemme parhaita valokuvakohteita Oseaniassa.

Yksi upeimmista kohteista on Australian Punainen keskus. Yöllä tähtitaivaan loisteessa seisovien Uluru- ja Kata Tjuta -kukkuloiden kuvaaminen on unohtumaton kokemus. Myös päiväsaikaan nämä maamerkit tarjoavat upeat kuvattavat maisemat.

Toinen upea kohde on Uuden-Seelannin Eteläsaarella sijaitseva Milford Sound. Tämä upea vuononäkymä yhdistettynä Andeilta laskeutuviin vesiputouksiin on vaikuttava näky. Laivamatka vuonolla on myös unohtumaton kokemus, jonka voi ikuistaa valokuvin.

Fidzin saaret tarjoavat myös paljon kauniita kuvauspaikkoja. Yasawa-saarten siniset laguunit ja valkoiset hiekkarannat ovat erittäin suosittuja kohteita. Koh Phi Phin saari Thaimaassa on myös suosituimpia kohteita, mutta sen vieressä oleva kohteena oleva Koh Lanta on hieman rauhallisempi ja tarjoaa myös upeita maisemia.

Rantakuvaajille Fidžin islandsilla sijaitseva Likuliku Lagoon Resort on todellinen paratiisi. Vaikuttavat koralliriutat ja kirkkaansininen vesi tarjoavat upeita maisemia, joita voi ikuistaa valokuvin.

Lopuksi, mikään Oseanian matka ei ole täydellinen ilman vierailua Australian Whitsunday-saarille. Näiden saarten valkoiset hiekkarannat ja turkoosi vesi ovat kuin suoraan postikortista. Yksi suosituimmista paikoista on Whitehaven Beach, joka on yksi maailman kauneimmista rannoista.

Nämä ovat vain muutamia upeita paikkoja Oseaniassa, jotka ovat täydellisiä valokuvausharrastajille. Suunnittele matkasi näihin kohteisiin ja ota mukaasi kamera – unohtumattomia kuvamuistoja ei tule puuttumaan!