Kauneimmat paikat vierailla Suurten järvien alueella

Kauneimmat paikat vierailla Suurten järvien alueella

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Suurten järvien alueella

Suurten järvien alue on yksi Yhdysvaltojen kauneimmista kohteista. Alueella on viisi valtavaa järveä, jotka tarjoavat upeita maisemia, rentoutumista ja seikkailua kaikille vierailijoille. Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin kauneimpia paikkoja Suurten järvien alueella, joita et halua missata.

Yksi upeimmista paikoista Suurten järvien alueella on Michiganin yläniemi. Tämä alue on täynnä puhdasta luontoa, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa. Voit nauttia pitkistä kävelylenkeistä kuvankauniilla rannoilla, ja ihailla auringonlaskuja Lake Michigania vasten. Jos olet kiinnostunut historiasta, voit vierailla Mackinacin saarella, joka on tunnettu sen historiallisesta linnoituksestaan ​​ja unohtumattomista näkymistään.

1

Toinen upea paikka on Wisconsinin Door County. Tämä alue on tunnettu laajoista hedelmätarhoistaan, joihin kuuluu omenapuita, kirsikkapuita ja luumupuita. Käyntisi aikana voit nauttia herkullisista hedelmistä suoraan puusta, tai tutkia paikallisia putiikkeja ja taidegallerioita. Jos olet kiinnostunut vesiurheilusta, voit käydä Peninsula State Parkissa, joka tarjoaa mahdollisuuden melontaan, kalastukseen ja uintiin.

Kolmas kaunis paikka Suurten järvien alueella on Minnesota’s North Shore. Tämä alue sijaitsee Lake Superiorn rannalla, ja siellä on uskomattomia näkymiä vuorille ja vesiputouksille. Voit kävellä Pincushion Mountainin poluilla, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä ympäröiville maisemille. Jos olet kiinnostunut kalastamisesta, voit suunnata Grand Marais Harborin rantaan, joka on tunnettu lohikalastuksestaan.

Neljäs upea paikka on Illinoisin Galena. Tämä historiallinen kaupunki on täynnä charmia ja luonnonkauneutta. Voit ihailla kansallisesti merkittyjä historiallisia rakennuksia, tai käydä Chestnut Mountain Resortissa hiihtämässä talvella. Jos haluat rentoutua, voit kävellä läpi Grant Parkin, joka on täynnä puistoja ja patsaita.

Viides kaunis paikka on Ontario, Kanada. Tämä alue sijaitsee Georgianlahden rannalla, ja siellä on upeita näkymiä kallioista ja vedestä. Voit tutustua Blue Mountain Villageen, joka on kuuluisa hiihtokeskuksestaan, tai käydä Little Finlandissa, joka on tunnettu sen ihastuttavista kahviloista ja kaupoista.

Suurten järvien alueella on paljon upeita paikkoja, jotka saavat sinut rakastumaan luontoon ja sen kauneuteen. Tämä artikkeli tarjosi vain muutaman esimerkin alueen monipuolisista nähtävyyksistä. Lähde rohkeasti tutkimusmatkalle ja löydä omia suosikkipaikkojasi!

Suurten järvien upeat kohteet vierailtavaksi

Suuret järvet ovat yksi Pohjois-Amerikan parhaista paikoista vierailla. Ne tarjoavat upeat maisemat, runsaasti ulkoilumahdollisuuksia ja mielenkiintoista historiaa kaikenikäisille matkailijoille. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin Suurten järvien alueen upeimmista kohteista, jotka kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaasi.

Ensimmäinen kohde on Michiganin Mackinac-saari, joka sijaitsee Huronjärven ja Michiganjärven välissä. Saari on tunnettu sen historiallisesta Fort Mackinacista, joka oli tärkeä strateginen tukikohta monissa sodissa. Voit tutustua Fort Mackinacin museoon ja nauttia upeista näkymistä saaren vuokraamalla pyörän tai kävelemällä sen hiekkarannoilla.

Toinen kohde on Wisconsinin Door Countyn niemimaa, joka sijaitsee Michiganjärven pohjoisrannikolla. Siellä voit nauttia kauniista rannoista, maalauksellisista kylistä ja erinomaisista ruokailupaikoista. Voit myös osallistua lukuisiin aktiviteetteihin, kuten purjehdukseen, kalastukseen ja melontaan.

Kolmas kohde on Minnesota Boundary Watersin vesireitti, joka tarjoaa upeita kanootinmelontamahdollisuuksia. Alueella voit nauttia erämaasta ja luonnonkauniista näkymistä, ja vesireitin varrella on myös useita leirintäalueita.

Neljäs kohde on Ontarion Niagaran putoukset, jotka ovat yksi maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä. Voit ihailla vesiputouksia risteilyllä tai kävellen sen lähellä sijaitsevassa Queen Victoria Parkissa. Alueella on myös useita muita aktiviteetteja, kuten kasinoita, golfkenttiä ja vesipuistoja.

Viimeinen kohde on Illinoisin Chicagon kaupunki, joka sijaitsee Michiganjärven rannalla. Kaupungissa voit ihailla upeita arkkitehtonisia rakennuksia, kuten Willis Toweria (aiemmin Sears Tower), joka oli ennen maailman korkein rakennus. Voit myös tutustua Navy Pier -huvipuistoon, Milleniumpuistoon ja chicagolaiseen ruokakulttuuriin.

Suuret järvet ovat täynnä upeita kohteita, joissa sinun kannattaa ehdottomasti vierailla. Muista lisätä nämä viisi kohdetta matkasuunnitelmaasi, niin pääset nauttimaan niiden kaikista tarjoamista mahdollisuuksista.

Vieraile näissä kauneimmissa paikoissa Suurten järvien alueella

Suurten järvien alue on yksi Yhdysvaltain upeimmista matkailukohteista, joka on täynnä luonnonkauneutta ja uskomattomia maisemia. Jos etsit paikkaa, jossa voit rentoutua ja samalla nauttia henkeäsalpaavista näkymistä, niin tämä alue on ehdottomasti vierailun arvoinen.

2

Ensimmäinen paikka, jonka haluan sinun tietävän, on Pictured Rocks National Lakeshore Michiganin osavaltiossa. Tämä paikka on tunnettu upeasta kalliorannikostaan ja kristallinkirkkaista vesistään. Voit vuokrata kanootin tai kajakin ja lähteä tutustumaan rannikon erilaisiin luoliin ja tunnelmiin. Lisäksi voit myös patikoida alueella ja ihailla vesiputouksia sekä muita luonnon ihmeitä.

Toinen upea paikka, jossa voit vierailla, on Apostle Islands Wisconsinin osavaltiossa. Tämä paikka on kuin paratiisi maan päällä, joka koostuu monesta eri saaresta, joita ympäröivät turkoosinsiniset vedet. Voit lähteä veneretkelle tutustumaan saariin tai vuokrata kanootin ja tutkia aluetta omatoimisesti. Alueelta löytyy myös monia hiekkarantoja, joilla voit rentoutua ja nauttia auringosta.

Kolmas paikka, joka on vierailun arvoinen, on Sleeping Bear Dunes National Lakeshore Michiganin osavaltiossa. Täällä voit kokea uskomattomia maisemia, kun kiipeät valtavia hiekkadyyniä ylös. Huipulta voit ihailla upeita näkymiä järvelle ja ympäröivään luontoon. Voit myös kävellä pitkin rannikkoa ja ihailla kristallinkirkasta vettä sekä alueen monia muita luonnonihmeitä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä Suurten järvien alueella on tarjottavana. Jos etsit paikkaa, jossa voit rentoutua ja nauttia upeista maisemista, niin tämä alue on ehdottomasti vierailun arvoinen. Muista kuitenkin varata tarpeeksi aikaa kaikkiin aktiviteetteihin, sillä et halua jättää mitään väliin näistä henkeäsalpaavista kohteista.

Suurten järvien alueen unohtumattomat nähtävyydet

Jos haluat kokea upeita maisemia, vilkasta kaupunkielämää ja ainutlaatuisia kokemuksia, Suurten järvien alue on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Tämä alue, joka sijaitsee Yhdysvalloissa, tunnetaan pelkästään jo kauniin Great Lakes -järjestelmän ansiosta, mutta tarjoaa myös paljon muuta nähtävää.

Yksi alueen kuuluisimmista nähtävyyksistä on ehdottomasti Chicago. Tämä suuri kaupunki tarjoaa kävijöilleen monipuolisia aktiviteetteja, herkullista ruokaa ja vaikuttavaa arkkitehtuuria. Voit käydä esimerkiksi Willis Towerilla ihailemassa näkymiä ylhäältä tai ottaa rennosti Millennium Parkissa.

Toinen mielenkiintoinen kohde Suurten järvien alueella on Mackinac-saari Michigan-järvellä. Saarelle pääset lautalla tai lentokoneella, ja se tarjoaa vierailleen historian havinaa sekä kauniita rantamaisemia. Voit vuokrata polkupyörän ja tutkia saarta omassa tahdissa tai osallistua opastetulle kierrokselle.

Cedar Pointin huvipuisto Ohio-järvellä on myös käymisen arvoinen paikka. Tämä huvipuisto on yksi maailman vanhimmista ja tarjoaa vierailleen jännittäviä laitteita ja hauskoja aktiviteetteja. Voit vaikka testata rohkeutesi ajamalla maailman korkeimmalla ja nopeimmalla puu- ja teräsrakenteisella vuoristoradalla.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suosittelemme vierailua Wisconsin Dells -alueelle, joka tunnetaan vesipuistoistaan ja luonnonkauniista maisemistaan. Voit kokea jännittäviä vesiliukumäkiä tai nautiskella rauhallisesta kanootinmelonnasta kauniissa joissa.

Suurten järvien alue tarjoaa vierailleen unohtumattomia kokemuksia ja nähtävyyksiä. Kun olet valinnut kohteet, jotka kiinnostavat sinua eniten, varmista, että varaustesi lisäksi otat mukaasi myös avoimen mielen ja halun kokea uusia asioita.

Tutustu Suurten järvien alueen kauneimpiin paikkoihin

Suurten järvien alueella on lukuisia kauniita paikkoja, joita voi tutkia. Tässä artikkelissa tarkastellaan muutamia suosituimpia nähtävyyksiä ja päiväretkikohteita.

Yksi upeimmista paikoista Suurten järvien alueella on Mackinac-saari Michiganin yläniemimaalla. Saarella on paljon tekemistä, kuten pyöräily- ja patikointireittejä, historiallisia rakennuksia, kuten Mackinac Island State Park -puiston Fort Mackinac, ja upeat maisemat. Saavuttuaan saarelle vierailijat voivat joko kävellä tai ajaa hevosvaunulla ympäriinsä.

Wisconsinilla on myös paljon tarjottavaa, esimerkiksi Door County, joka on niemi, jossa on kaksi rannikkoa. Niemen lounaispuolella sijaitsee Green Bayn lahti ja koillispuolella Michiganinlahti. Door Countyn kaupungeissa on paljon tekemistä, mukaan lukien kalastus, veneily, retkeily ja ravintolat.

3

Toinen upea paikka on Sleeping Bear Dunes National Lakeshore Michiganissa. Alue sisältää upeita dyynejä, joita voi kiivetä ja joilta voi ihailla kauniita maisemia Michiganjärvelle. Puistossa on myös useita vaellusreittejä.

Minnesota on tunnettu Boundary Waters Canoe Areasta, joka on valtava metsäalue, johon voi retkeillä ja meloa kanootilla. Alueella on paljon järvia, joten siellä voi hyvin kalastaa.

Lopuksi, Niagara Falls on suosittu matkailukohde New Yorkin rajojen sisällä. Vaikka se ei oikeastaan ​​olekaan Suurten järvien alueella, se on lähellä tarpeeksi, jotta sen mainitseminen on perusteltua. Nähtävyys koostuu kolmesta vesiputouksesta Niagara-joessa ja se on yksi maailman upeimmista vesiputouksista.

Suurten järvien alueella on paljon kauniita paikkoja, joita voi tutkia. Mackinac-saari, Door County, Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, Boundary Waters Canoe Area ja Niagara Falls ovat vain muutamia esimerkkejä niistä. Nämä paikat tarjoavat upeita maisemia, historiaa ja ulkoilumahdollisuuksia, jotka tekevät niistä ihanteellisia päiväretkikohteita.

Parhaat matkakohteet Suurten järvien alueella

Suurten järvien alue on täynnä upeita matkakohteita, joissa voi nauttia kauniista maisemista ja monipuolisesta tekemisestä. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat matkakohteet Suurten järvien alueella.

1. Mackinac-saari: Mackinac-saari sijaitsee Michiganin yläniemellä ja on tunnettu historiallisesta Fort Mackinacista sekä kauniista maisemistaan. Saarella ei ole ajoneuvoja, joten voit nauttia rauhallisesta kävelystä tai pyöräilystä. Saarella on myös paljon museoita ja gallerioita, jotka tarjoavat mielenkiintoista tietoa saaren historiasta.

2. Door County: Door County sijaitsee Wisconsinin niemimaalla ja on ihana paikka viettää rentouttavaa lomaa. Alueella on paljon viljelyksiä, joissa voit poimia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Door Countylla on myös laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja.

3. Traverse City: Traverse City on yksi Suurten järvien alueen suosituimmista matkakohteista, ja se sijaitsee Michiganissa. Kaupunki tunnetaan laadukkaista viineistään ja sen ympärillä on useita viinitarhoja, joissa voit tehdä viininmaistelukierroksen. Kaupungin lähistöllä on myös paljon luontokohteita, kuten Sleeping Bear Dunes National Lakeshore.

4. Niagara Falls: Vaikka Niagara Falls ei sijaitse virallisesti Suurten järvien alueella, se on lyhyen ajomatkan päässä. Tämä mahtava vesiputous on yksi maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja se tarjoaa upeat maisemat ja viihdyttävät aktiviteetit, kuten veneretkiä putouksen lähellä.

5. Apostle Islands: Apostle Islands sijaitsee Wisconsinissa ja koostuu 22 saaresta, joilla on upeat rannat ja ainutlaatuinen luonto. Alueella voi harrastaa melontaa, patikointia ja kalastusta, tai vain rentoutua rauhallisessa ympäristössä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä parhaista matkakohteista Suurten järvien alueella. Alueella on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, joten varmista, että tutkit myös muita mahdollisia kohteita ennen kuin suunnittelet matkaasi.

Unelmaloma Suurten järvien alueella: Näitä paikkoja et halua missata

Jos etsit täydellistä lomakohdetta, joka yhdistää upeat maisemat ja unohtumattoman seikkailun, Suurten järvien alue on oikea paikka sinulle. Tämä alue sijaitsee keskellä Pohjois-Amerikkaa, ja se käsittää viisi suurta makean veden järveä sekä niiden ympäröivät osavaltiot ja provinssit. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin alueen parhaimmista kohteista, joita et halua missata.

Ensimmäinen pysähdys matkallasi olisi ehdottomasti Michigan-järvi. Se on yksi suurimmista järvistä, joka tarjoaa monia eri aktiviteetteja vierailleen, kuten veneretkiä, kalastusta ja uintia. Yksi mielenkiintoinen nähtävyys täällä on Mackinac-silta, joka yhdistää Michiganin ja Georgian osavaltiot. Silta on pitkä ja kapea, mutta sillä on upeat näkymät, jotka kannattaa tarkistaa.

Seuraava kohde on Wisconsinin Door County. Se sijaitsee Lake Michiganin rannalla ja on kuuluisa kirsikkapuutarhoistaan, jotka ovat täydessä kukassa kesällä. Alue on myös täynnä pieniä kyliä ja kaupunkeja, joissa voit nauttia perinteisistä ruokalajeista ja käydä paikallisissa museoissa.

Jos haluat vähän seikkailua, suuntaa Minnesotan Boundary Waters Canoe Area Wildernessiin. Se on yksi maan parhaista paikoista melontaan ja kalastukseen. Voit vuokrata kanootin ja tutkia järven ympäröivää luontoa tai kalastaa erilaisia ​​kaloja, kuten haukea ja ahventa.

Pysähdy myös Ohioon Put-In-Bayhin, joka sijaitsee Erie-järven rannalla. Tämä on suosittu lomakohde, jossa voit nauttia erilaisista aktiviteeteista, kuten pyöräilemisestä, golfista, purjehduksesta ja veneretkistä. Alue on myös täynnä ruokapaikkoja, joissa voit maistella alueen herkkuja ja rentoutua hauskan päivän jälkeen.

Lopuksi, älä unohda Ontariota. Georgian Bay on yksi alueen upeimmista paikoista, jonka voit löytää Kanadan puolelta. Georgian Bayn saaristo tarjoaa monia mahdollisuuksia veneilyyn, melontaan ja kalastukseen. Alueella on myös monia leirintäalueita, joissa voit yöpyä ja nauttia hienosta luonnosta.

Suurten järvien alue on täynnä upeita kohteita, jotka tarjoavat vierailleen unohtumattomia kokemuksia. Michigan-järvi, Door County, Boundary Waters Canoe Area Wilderness, Put-In-Bay ja Georgian Bay ovat vain muutamia alueen monista upeista paikoista, joissa voit nauttia lomastasi. Pysähdy niissä kaikissa, ja varmasti löydät unelmiesi loman Suurten järvien rannalla.

Suurten järvien alueen kauneimmat käyntikohteet

Suurten järvien alueen kauneimmat käyntikohteet ovat täydellinen lomapaikka luonnon ystäville ja seikkailunhaluisille. Alue, joka tunnetaan myös nimellä Yläjärvi-ympäristö, sijaitsee Michiganin, Wisconsinin, Illinoisin, Indianan ja Ohion osavaltioissa. Tässä artikkelissa esittelemme joitain Suurten järvien alueen upeimmista kohteista.

Alkamalla Michiganista, Pictured Rocks National Lakeshore on yksi alueen ehdottomista helmistä. Tämä 42 kilometrin mittainen kansallispuisto tarjoaa upeat näkymät Lake Superiin ja sen punaisiin hiekkakiviin. Kävijät voivat nauttia vaelluksesta, melonnasta ja veneretkistä samalla ihaillen alueen kauneutta.

Toinen uskomaton kohde Michiganissa on Mackinac Island. Tämä viehättävä saari houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa hevoskärryreiteistään, historiallisista rakennuksistaan ​​ja maailmankuulusta Mackinac-silta -nostalgiastaan. Saarella on myös monia ulkoilma-aktiviteetteja sekä herkullisia ruokapaikkoja ja ostosmahdollisuuksia.

Wisconsinissa Door County on toinen alueen helmi. Tämä niemimaa on tunnettu upeista rannoistaan, joissa on mahdollisuus kalastaa, retkeillä ja veneillä. Alueella on myös paljon taidegallerioita ja boutique-myymälöitä.

Illinoisin puolella Chicago on yksi Suurten järvien alueen mahtavimmista kaupungeista. Kaupungin siluetti järven ympärillä on henkeäsalpaava ja sen kuuluisa arkkitehtuuri houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Chicagossa on myös maailmankuulu taideinstituutti, joka tarjoaa vierailijoille monia kiehtovia näyttelyjä.

Indiana Dunes National Park on toinen uskomaton Suurten järvien alueen kohde. Tämä kansallispuisto on tunnettu hiekkaisten dyyniensä lisäksi myös upeasta rantaviivastaan, luonnonpoluistaan ​​ja historiallisesta Chellberg Farmista.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Ohioon sijoittuu Put-in-Bayn saari. Tämä viehättävä lomakohde on tunnettu yöelämästään, vesiurheilumahdollisuuksistaan, ravintoloistaan ​​ja ostosmahdollisuuksistaan. Saaren huippuaika on kesäkuukausina, mutta se on avoinna myös muina aikoina vuodesta.

Suurten järvien alueen kauneimmat käyntikohteet tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja, henkeäsalpaavia näkymiä ja unohtumattomia kokemuksia. Jos etsit seikkailua tai haluat vain rentoutua luonnon ympäröimänä, tämä alue on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Löydä Suurten järvien alueen upeat maisemat ja nähtävyydet

Suurten järvien alue on yksi Pohjois-Amerikan upeimmista paikoista. Alueen maisemat ja nähtävyydet ovat houkutelleet lukuisia matkailijoita vuosikymmenten ajan. Jos suunnittelet vierailua tähän alueeseen, tässä on joitakin huomioitavia paikkoja.

Michiganjärvi on yksi alueen suurimmista järvistä ja sen rannikolla on useita kauniita kaupunkeja, kuten Traverse City ja Saugatuck. Näiden kaupunkien hiekkarannat, vesipuistot ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat runsaasti tekemistä koko perheelle. Traverse Cityssä voit myös nauttia maailmankuulusta kirsikkaviinistä ja osallistua jopa kirsikkafestivaaleille!

Wisconsinin Door County on toinen upea paikka, joka tarjoaa upeat näkymät Green Baylle ja Michiganjärvelle. Tämä kaunis niemimaa tarjoaa mahdollisuuden patikointiin, pyöräilyyn ja veneilyyn. Voit myös vierailla alueen useissa taidegallerioissa ja museoissa tai käydä vilkkaassa Sturgeon Bayn kaupungissa.

Illinoisin Chicago on Suurten järvien alueen suurin kaupunki ja yksi Yhdysvaltojen upeimmista kaupungeista. Chicago Riverin veneajelulla pääset näkemään kaupungin parhaat nähtävyydet, kuten Willis Towerin ja Navy Pierin. Kaupungissa on myös paljon ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja kulttuurikohteita, kuten Art Institute of Chicago.

Suuret järvet National Scenic Byway on tienpätkä, joka kulkee viiden Suurten järvien ympärillä sijaitsevan osavaltion läpi. Tämä reitti tarjoaa upeita näkymiä järvistä, metsistä ja vuoristoista sekä mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin. Voit pysähtyä useissa kansallispuistoissa ja retkeilyalueilla tai käydä historiallisissa kaupungeissa, kuten Sault Ste. Mariessa Michiganissa.

Suurten järvien alueella on paljon upeita paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia. Riippumatta siitä, etsitkö luontoelämyksiä, kulttuuria tai kaupunkielämää, tämä alue tarjoaa runsaasti tekemistä koko perheelle. Muista varata riittävästi aikaa, jotta voit todella uppoutua alueen kauneuteen ja nauttia sen monipuolisesta tarjonnasta.

Amazing Lake – Suurten järvien alueen upeimmat kohteet

Suurten järvien alue on yksi Pohjois-Amerikan kauneimmista paikoista, jossa on runsaasti upeita kohteita. Monet näistä kohteista ovat käymisen arvoisia, mutta tänään keskitymme suurimpiin helmiin. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle suurten järvien alueen upeimmat kohteet.

Ensimmäinen kohde, johon haluamme kiinnittää huomiosi, on Sleeping Bear Dunes National Lakeshore Michiganissa. Tämä upea kansallispuisto on täynnä hiekkadyynejä ja korkeita kallioita, jotka tarjoavat upeat näkymät Michigan-järvelle. Voit patikoida dyyneillä tai rentoutua rannalla. Joka tapauksessa tämä paikka on varmasti vierailun arvoinen.

Toinen kohde, joka ei jätä ketään kylmäksi, on Mackinac-saari Michiganissa. Tämä idyllinen saari on kuin paluu menneisiin aikoihin, sillä siellä ei ole autoja. Voit nauttia näkymistä paikallisesti valmistetulla vanhanaikaisella jäätelöllä tai käydä tutustumassa historiallisiin linnoituksiin ja museoihin. Saarella on myös upeita kävelyreittejä ja pyöräilymahdollisuuksia.

Kolmas kohde, joka on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen, on Niagara Falls New Yorkissa. Tämä maailmankuulu putousten sarja on yksi Pohjois-Amerikan ikonisimmista nähtävyyksistä. Voit kävellä putouksen lähelle tai ottaa veneretken veden alla. Näkymä on upea riippumatta siitä, mihin suuntaan katselet.

Neljäs kohde on Apostle Islands Wisconsinissa. Tämä kansallispuisto koostuu 22 saaresta, joilla voit patikoida, leiriytyä tai vain nauttia upeasta luonnosta. Voit myös tutustua historiallisiin majakoihin ja tutkia vanhoja hylättyjä laivoja.

Viimeinen mutta ei vähäisin kohde, jonka haluamme mainita, on Point Pelee National Park Ontariossa. Tämä kansallispuisto on paras paikka bongata lintuja, sillä se sijaitsee Kanadan tärkeimmällä muuton aikana olevalla lintureitillä. Voit myös nauttia kävelyretkistä tai pyöräilyreiteistä tai vuokrata kanootin ja tutkia rannikkoa.

Näiden kohteiden lisäksi suurten järvien alueella on runsaasti muitakin upeita paikkoja, mutta nämä ovat ehdottomasti käymisen arvoisia kohteita. Jokainen niistä tarjoaa oman ainutlaatuisen kokemuksensa ja upeat näkymät. Käy siis tutustumassa näihin paikkoihin, kun seuraavan kerran matkustat suurten järvien alueelle!