Kauneimmat paikat vierailla Mascarene Islands

Kauneimmat paikat vierailla Mascarene Islands

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Mascarene Islands

Mascarene-saariryhmä on yksi maailman kauneimmista paikoista, joka tarjoaa vierailijoilleen paljon ihastuttavia nähtävyyksiä. Tämän saariryhmän kristallinkirkkaat vedet, vehreät sademetsät ja erilaiset eksoottiset eläimet tekevät siitä ainutlaatuisen kohteen matkailijoille.

Ensimmäinen viehättävä paikka Mascarene-saarten vierailijoille on Rodrigues. Saaren valkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri ovat silmiähivelevän kauniita. Rodriguesin luonto on myös hämmästyttävä, ja vierailijat voivat käydä kävelyretkillä läpi sen vihreiden kukkuloiden ja tutustua alueen monipuoliseen eläimistöön.

Toinen upea paikka vierailla Mascarene-saarilla on Réunion. Tämä tulivuorisaari tunnetaan korkeista vuoristaan ja niiden välissä olevista syvistä rotkoista sekä lukuisista vesiputouksista. Matkailijat voivat kiivetä tuntureille, ihailla henkeäsalpaavia maisemia ja nauttia patikkaretkistä luonnon keskellä.

Kolmas kaunis paikka, joka kannattaa lisätä vierailulistalle Mascarene-saarilla, on Mauritius. Mauritius on täynnä erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten sukellusta, snorklausta ja vesihiihtoa. Saaren maisemat ovat upeita, ja kävijät voivat ihastella koralliriuttoja ja värikkäitä kalaparvia vedessä tai käydä tutustumassa saaren historiallisiin nähtävyyksiin.

Nämä kolme paikkaa ovat vain muutamia esimerkkejä Mascarene-saariryhmän kauneimmista kohteista. Tunnetuimpia muita vierailupaikkoja ovat esimerkiksi Mayotte, Seychellit ja Madagaskar. Jokainen saari tarjoaa erilaisia ​​aktiviteetteja ja ainutlaatuisia luonnonmaisemia, jotka tekevät vierailusta unohtumattoman kokemuksen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Mascarene-saarilla on paljon kauniita paikkoja vierailla, mutta Rodrigues, Réunion ja Mauritius ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita. Nämä paikat tarjoavat vierailijoilleen henkeäsalpaavia maisemia ja monipuolisia aktiviteetteja, joten matkailijoiden kannattaa varata aikaa näiden kohteiden tutkimiseen. Mascarene-saarten kauneus ei jätä ketään kylmäksi!

Tutustu Mascarene Islandsin upeisiin maisemiin

Mascarene-saaret ovat maailman parhaita paikkoja vierailla, jos etsit kauniita maisemia ja upeaa kokemusta. Nämä saaret ovat ainutlaatuisia monin tavoin, ja ne tarjoavat vierailijoille runsaasti aktiviteetteja ja nähtävyyksiä.

Ensinnäkin, Mauritius on yksi Mascarene-saarista, joka tunnetaan erityisesti upeista rannoistaan, kristallinkirkkaasta vedestään ja koralliriutoistaan. Saarella on myös upeita vesiputouksia, kuten Chamarel-vesiputous, joka on todella vaikuttava näky. Jos olet kiinnostunut luonnosta, voit käydä myös Black River Gorges -luonnonpuistossa, joka on suosittu kävely- ja retkeilykohde.

Toinen Mascarene-saarista on Réunion, joka on Ranskan hallinnoima alue. Tämä saari on todella ainutlaatuinen, sillä siellä on muun muassa aktiivisia tulivuoria ja upeita rotkoja. Yksi saaren suosituimmista kohteista on Cirque de Cilaos -rotko, jonka maisemat ovat henkeäsalpaavat. Saarella voit myös käydä esimerkiksi delfiinien bongaamisretkillä tai patikoida vuoristomaisemissa.

Kolmas Mascarene-saarista on Rodrigues, joka sijaitsee noin 600 kilometriä Mauritiuksesta itään. Tämä saari on todella rauhallinen ja kaunis paikka, joka on vielä suhteellisen tuntematon matkailijoiden keskuudessa. Saarella voit nauttia upeista rannoista, kokeilla esimerkiksi sukellusta tai käydä tutustumassa saaren vanhoihin perinteisiin kalastusmenetelmiin.

Kaiken kaikkiaan Mascarene-saaret ovat upea matkakohde, joka tarjoaa vierailijoilleen monenlaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Suosittelemme ehdottomasti vierailemaan näillä saarilla, jos olet kiinnostunut luonnosta, rannasta ja kauniista maisemista.

Mascarene Islandsin parhaat turistikohteet

Mascarene Islands on Länsi-Intian saariryhmä, joka koostuu kolmesta kauniista saaresta: Mauritiuksesta, Réunionista ja Rodriguesta. Saaret ovat rikkaita kulttuuriperinnöstään, upeasta luonnostaan ja upeista rannoistaan. Tässä artikkelissa käymme läpi Mascarene Islandsin parhaat turistikohteet.

1. Black River Gorges National Park – Mauritius

Black River Gorges National Park on yksi Mascarene Islandsin helmiä. Se sijaitsee eteläisessä osassa Mauritius-saarta. Alueella on valtava metsäalue, joka on suojeltu erityisesti harvinaisia lintuja ja kasveja varten. Matkailijat voivat nauttia retkeilystä ja patikoinnista vuorille, joilta on henkeäsalpaavat näkymät.

2. Piton de la Fournaise – Réunion

Réunion-saarella sijaitseva Piton de la Fournaise on aktiivinen tulivuori, joka on viimeksi purkautunut vuonna 2019. Vaikka tulivuori on edelleen aktiivinen, se on yksi Mascarene Islandsin suosituimmista turistikohteista. Matkailijat voivat ihailla upeita näkymiä kävellessään tulivuoren ympärillä tai jopa kiivetä sen huipulle.

3. Grand Baie – Mauritius

Grand Baie on suosittu turistikeskus, joka sijaitsee pohjois-Mauritiuksella. Alueella on upea venesatama, josta matkailijat voivat lähteä retkille ympäröiville saarille tai vain nauttia auringosta ja merestä. Alueella on myös laaja valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja.

4. Trou aux Cerfs – Mauritius

Trou aux Cerfs on kraatterijärvi, joka sijaitsee keskellä Mauritiusta. Järvi on syventynyt tulivuoren kraatteriin, jonka arvellaan olevan noin 700 000 vuotta vanha. Matkailijat voivat kävellä ympäri järveä tai ihailla upeita näkymiä ylhäältä kraatterin reunasta.

5. Cirque de Cilaos – Réunion

Cirque de Cilaos sijaitsee Réunion-saaren sisämaassa, ja se on poikkeuksellinen paikka patikoinnille ja vaellusmatkoille. Alueella on upea luonto, jossa on vesiputouksia, vuoria ja jopa mielenkiintoisia geologisia ilmiöitä. Lisäksi alueelle voi mennä rentoutumaan paikallisiin termisiin altaisiin.

Mascarene Islands tarjoaa matkailijoille monia upeita kohteita. Black River Gorges National Park, Piton de la Fournaise, Grand Baie, Trou aux Cerfs ja Cirque de Cilaos ovat vain muutama niistä. Näiden kohteiden lisäksi Mascarene Islands tarjoaa upeita rantoja, kulttuurikohteita ja aktiviteetteja, jotka innostavat matkailijoita ympäri maailmaa.

Seikkailu Mascarene Islandsin kauneimmilla alueilla

Mascarene Islands ovat tunnettuja upeista maisemistaan ja eksoottisesta eläimistöstään. Jos olet seikkailunhaluinen matkailija, joka haluaa kokea unohtumattomia hetkiä, nämä saaret ovat täydellinen paikka sinulle.

Ensimmäinen pysäkki on Mauritius, joka on yksi Mascarene Islandsin kauneimmista alueista. Saaren turkoosin veden rannoilla voit rentoutua auringon alla tai kokeilla vesilajeja, kuten snorklausta tai sukellusta. Jos haluat kokeilla jotain hieman erilaista, voit kävellä Black River Gorges National Parkissa ja ihailla upeita vesiputouksia tai käydä Blue Bayn merisuojelualueella ihastelemassa värikkäitä koralleja ja trooppisia kaloja.

Seuraavaksi voit suunnata Réunionin saarelle, joka on tunnettu vulkaanisesta maaperästään ja luonnon monimuotoisuudestaan. Voit kiivetä Piton de la Fournaise -tulivuorelle, joka on yksi aktiivisimmista tulivuorista maailmassa, tai kokeilla canyoningia Sainte-Suzannen vesiputouksilla. Jos haluat nähdä jotain todella ainutlaatuista, voit lähteä delfiinien ja valaiden tarkkailuretkelle Réunionin rannikolla.

Viimeinen pysäkki on Rodrigues, pienempi saari Mascarene Islandsin ryhmässä. Tämä kaunis saari on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnon ympäröimänä oleiluun. Voit patikoida Francois Leguat Giant Tortoise and Cave Reserve -puistossa ja ihailla jättiläiskilpikonnia tai kokeilla purjehdusta läheisillä koralliriutoilla.

Näiden kolmen saaren yhdistelmä tarjoaa sinulle unohtumattoman seikkailun Mascarene Islandsin kauneimmilla alueilla. Jokainen saari on täynnä upeita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikentasoisille matkailijoille. Lähde seikkailuun ja nauti tästä paratiisista maapallolla!

Mascarene Islandsin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Mascarene-saaret ovat trooppinen paratiisi, joka sijaitsee Intian valtameressä. Tämä upea saariryhmä koostuu kolmesta saaresta: Mauritius, Réunion ja Rodrigues. Jokainen näistä saarista tarjoaa vierailijoilleen monia ainutlaatuisia kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä. Tässä artikkelissa käymme läpi Mascarene-saarten parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit.

Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet houkuttelevat vierailijoita ympäri maailmaa, mikä tekee tästä saaresta ihanteellisen paikan sukellukseen ja snorklaukseen. Voit kokeilla myös vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja vesihiihtoa. Mauritiuksella on myös uskomattoman kauniita rantoja, kuten Trou aux Biches, joka on suosittu lomakeskusalue.

Réunionin saari on täynnä vaellusreittejä, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia. Saaren huippu, Piton des Neiges, on Ranskan korkein vuori, jonka valloitusta monet matkailijat yrittävät. Voit myös tutustua Réunionin luonnonpuistoihin ja kokea vesiputousten kauneuden.

1

Rodrigues on hiljainen saari, jolla on rauhallinen ilmapiiri. Saari on myös täydellinen paikka kokea paikallista elämäntapaa ja oppia lisää Mascarene-saarten historiasta. Voit vierailla Coco Island -saarella, joka on suosittu retkikohde.

Mascarene-saaret ovat tunnettuja myös erinomaisesta ruoastaan. Mauritiuksella voit nauttia street foodista, joka sisältää esimerkiksi bouletteja, jotka ovat herkullisia lihapullia. Réunionilla voit kokeilla curry-ruokia, joita valmistetaan tuoreista kasviksista ja merenelävistä. Rodriguesilla voit maistaa paikallisia herkkuja, kuten octopus saladia, joka on salaatteja, jossa on paistettua mustekalaa.

Lopuksi, Mascarene-saaret ovat myös uskomattoman kauniita auringonlaskuja varten. Voit ottaa illallisen rannalla tai vuoristossa ja ihailla näitä upeita maisemia.

Yhteenvetona, Mascarene-saaret tarjoavat vierailijoilleen monia ainutlaatuisia kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä. Mauritius, Réunion ja Rodrigues kaikki tarjoavat erilaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, jotka sopivat kaikenlaisille matkailijoille. Olitpa sitten etsimässä seikkailua tai rentoutumista, Mascarene-saaret ovat loistava matkakohde.

Kauniit rannat Mascarene Islandsilla: missä käydä?

Mascarene Islands, Intian valtamerellä sijaitseva trooppinen paratiisi, on täynnä henkeäsalpaavia rantoja. Jos olet etsimässä aurinkoa, hienoa hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle joitakin kauneimmista rannoista Mascarene Islandilla, jotta voit suunnitella täydellisen rantalomasi.

Ilot Gabriel Beach

Ilot Gabriel Beach on yksi Mauritiuksen upeimmista rannoista, joka sijaitsee pohjoisrannikolla. Tämä eristäytynyt ranta on yksi niistä paikoista, jotka on nähtävä. Kuvittele lumivalkoista hiekkaa ja turkoosia vettä, joka houkuttelee sinut sukeltamaan. Toinen hyvä syy vierailla tällä rannalla on sen snorklausmahdollisuus. Rannikolta löytyy runsaasti värikkäitä koralleja ja eksoottisia kaloja.

Île aux Cerfs

Île aux Cerfs, jonka nimi tarkoittaa ”hirven saarta”, on itäisessä Mauritiuksessa sijaitseva pieni saari, jota ympäröivät valkoiset hiekkarannat. Saaren kristallinkirkas vesi ja hämmästyttävä luonto houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Täällä voit nauttia seikkailusta ja monista vesiurheilulajeista, kuten vesijetillä ajosta tai purjelautailusta.

Flic en Flac Beach

Flic en Flac Beach sijaitsee länsirannikolla Mauritius Islandilla ja on tunnettu upeasta auringonlaskustaan. Kaunis ranta on yksi saaren pisin, jonka vuoksi se sopii hyvin kävelyretkille. Rannalla on myös mahdollisuus erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten snorklaukseen ja surffaamiseen.

Grand Anse Beach

Grand Anse Beach on Seychelleillä sijaitseva ranta, joka sijaitsee Mahé-saaren etelärannikolla. Ranta on hieman syrjässä, mutta sen kauneus tekee siitä vierailun arvoisen. Rannan pituus on noin 1,5 kilometriä, joten se tarjoaa runsaasti tilaa rentoutumiseen. Vesi on lämmin ja turkoosi, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan snorklaajille ja sukeltajille.

Nämä ovat vain muutamia Mascarene Islandsin upeimmista rannoista. Jos haluat löytää lisää kauniita rantoja, kannattaa tutustua erilaisiin paikkoihin ja löytää oma suosikkisi. Yhdistä rantalomasi upeaan luontoon, ja saat ainutlaatuisen kokemuksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Mascarene Islandsin kauneimmat retkipaikat

Mascarene Islands on trooppinen paratiisi, joka sijaitsee Intian valtameressä. Tämä upea saariryhmä koostuu kolmesta erilaisesta saaresta: Mauritius, Réunion ja Rodrigues. Jokainen saari on täynnä henkeäsalpaavia paikkoja, joissa voit nauttia kauniista maisemista ja unohtumattomista seikkailuista.

Yksi Mascarene Islandsin kauneimmista retkipaikoista on Le Morne Brabant -vuori. Tämä UNESCO:n maailmanperintökohde on suosittu kohde vaellusharrastajien keskuudessa, sillä sen huipulta avautuvat upeat näkymät ympäröivään merelle ja maisemiin. Vaellusreitti on haastava, mutta palkitseva, ja matkan varrella voi ihailla myös historiallisia muistomerkkejä, kuten orjien muistomerkkiä.

Toinen upea retkipaikka Mascarene Islandsilla on Grand Bassin. Tämä pyhä järvi on Mauritiuksen hindulaisten tärkein uskonnollinen paikka. Järven rannalla voit ihailla temppelirakennuksia ja veistoksia, ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta. Jos olet onnekas, saatat nähdä myös pyhiä apinoita, jotka asuttavat alueen metsiä.

Réunionin saarella sijaitsee myös mahtava retkikohde, joka on nimeltään Cirque de Mafate. Tämä syvä rotko on yksi maailman suurimmista ja sen kallioseinämät nousevat jopa 1000 metrin korkeuteen. Rotko on täynnä villiä kasvillisuutta ja eläimiä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen vaelluskokemuksen.

Jos kaipaat hieman seikkailua, suuntaa Rodriguesin saarelle ja tutustu Francois Leguat -luonnonpuistoon. Täällä voit kävellä jättiläiskilpikonnien kanssa, ihailla monia muita eläimiä ja kasveja, ja oppia lisää alueen ekosysteemistä. Leguat on erinomainen paikka perheille ja niille, jotka haluavat oppia lisää Mascarene Islandsin luonnosta ja historiasta.

Lopuksi, jos etsit rauhallista rantapaikkaa, matkusta Trou aux Biches -rannalle Mauritius-saarille. Tämä upea pitkä hiekkaranta tarjoaa kristallinkirkkaan veden ja upeat maisemat. Rannalla voit rentoutua auringossa tai nauttia snorklauksesta ja sukelluksesta.

Mascarene Islands on täynnä upeita retkipaikkoja, joissa voit kokea unohtumattomia hetkiä. Muista vain varata tarpeeksi aikaa, jotta voit nähdä kaiken, mitä saaret tarjoavat!

Kulttuuriperintö ja kauneus Mascarene Islandsissa

Mascarene Islandsit ovat tunnettuja upeista rannoistaan ja kristallinkirkkaasta vedestään, mutta niillä on myös monimuotoista kulttuuriperintöä. Tämä sekoitus kauneutta ja historiaa tekee näistä saarista ainutlaatuisen matkakohteen.

Saarten asukkaat ovat peräisin monista eri kulttuureista, mikä näkyy ruokakulttuurissa, musiikissa ja tanssissa. Kreoliperinteet ovat vahvasti läsnä, ja paikalliset festivaalit, kuten Maha Shivaratree, tarjoavat mahdollisuuden kokea tämän kulttuurin syvällisesti.

Mascarene Islandsit ovat myös tärkeitä historiallisia kohteita. Saaret olivat merkittävä pysähdyspaikka kauppareitillä Itä-Afrikasta Intiaan, ja ne olivat osa orjakauppaa, joka vaikutti voimakkaasti alueen historiaan. Löydät sieltä useita museoita ja monumentteja, jotka kertovat saarten menneisyydestä.

Lisäksi Mascarene Islandsien kauneus ei ole vain rannoissa ja meressä. Saarten sisämaassa on henkeäsalpaavia vuoristoalueita ja kansallispuistoja, joissa voit ihailla upeaa kasvistoa ja eläimistöä.

Matkustaessa Mascarene Islandsille kannattaa varata aikaa sekä kulttuurin että luonnon ihmettelemiseen. Näiden saarten ainutlaatuinen yhdistelmä tekee niistä unohtumattoman matkakokemuksen.

Mascarene Islandsin nähtävyydet, jotka eivät jätä kylmäksi

Mascarene Islands, joka sijaitsee Intian valtamerellä, on tunnettu kauniista rannoistaan ja uskomattomasta luonnostaan. Vaikka monet matkailijat matkustavat tänne rentoutumaan auringon alla, näillä saarilla on paljon muutakin tarjottavaa. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain Mascarene Islandsin nähtävyyksiä, jotka eivät jätä kylmäksi.

2

Ensimmäinen nähtävyys on Trou aux Cerfs -tulivuori, joka sijaitsee Mauritius-saarella. Vaikka tulivuori on edelleen aktiivinen, se ei ole purkautunut yli 7000 vuoteen. Tulivuoren huipulle kiipeäminen tarjoaa henkeäsalpaavat näköalat ympäröivälle alueelle. Voit ihailla saaren kauneutta ja arvioida samalla, kuinka korkea tulivuori todella on.

Toinen nähtävyys on Réunionin saarelta löytyvä Cirque de Mafate. Se on luonnonsuojelualue, jossa on upeita vesiputouksia, viidakkoja ja vuoria. Alueella ei ole teitä tai sähköverkkoa, joten voit nauttia aidosta luonnontilaisesta ympäristöstä. Monet kävijät päättävät patikoida läpi Cirque de Mafaten, jonka aikana he voivat kokea saaren kauneuden ja villieläimet lähietäisyydeltä.

3

Kolmas nähtävyys on Rodriguesin saarelta löytyvä Caverne Patates. Se on luolajärjestelmä, joka on muodostunut laavan jäähdyttyä nopeasti. Luolasta löytyy upeita stalaktiitteja ja stalagmiitteja sekä maanalainen joki. Caverne Patates on mielenkiintoinen paikka tutkia, ja se on täydellinen kohde niille, jotka haluavat kokea hieman seikkailua.

Neljäs nähtävyys on Charamel Falls, joka sijaitsee Mauritiussa. Vesiputoukset ovat yksi Mascarene-saariston vaikuttavimmista luonnonnähtävyyksistä. Charamel Falls tarjoaa matkailijoille henkeäsalpaavat maisemat, kun vesimassat putoavat syöksyä pitkin kohti kirkasta sinistä laguunia. Paikalla on myös mahdollisuus tehdä retkiä vesiputouksen ympäristössä olevalle kävelyreitille.

Viimeinen muttei vähäisin nähtävyys on Black River Gorges National Park, joka sijaitsee Mauritiuksella. Puisto tarjoaa kävijöille mahdollisuuden patikoida luonnon polkuja pitkin ja ihailla samalla upeaa maisemaa. Puisto on koti monille harvinaisille eläinlajeille ja kasveille, joten se on täydellinen paikka luonnonystäville.

Mascarene Islandsilla on paljon tarjottavaa matkailijoille, jotka haluavat kokea autenttisen saarielämän kauneuden. Tutustu näihin nähtävyyksiin ja koe unohtumattomia hetkiä.

Matkusta Mascarene Islandsille ja ihastu sen kauneuteen

Mascarene-saaret ovat yksi maailman parhaiten säilyneistä salaisuuksista. Näiden saarten kauneus on vertaansa vailla, ja ne tarjoavat vierailijoille monia unohtumattomia kokemuksia. Jos etsit seikkailua tai haluat rentoutua upeassa ympäristössä, Mascarene-saaret ovat oikea paikka sinulle.

Mascarene-saaret sijaitsevat Intian valtameressä lähellä Madagaskaria. Saariryhmään kuuluu kolme eri saarta: Mauritius, Réunion ja Rodrigues. Jokaisella näistä saarista on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja viehätyksensä, mutta kaikki ne ovat yhtä henkeäsalpaavan kauniita. Mauritius on tunnettu rannoistaan, kristallinkirkkaasta vedestä ja trooppisesta ilmastostaan. Réunion puolestaan tarjoaa vuoristoisia maisemia, vesiputouksia ja luonnonkauneutta, joka jättää sanattomaksi. Rodrigues on pienin ja hiljaisin saari, jossa voit nauttia autenttisesta kreolilaisesta kulttuurista ja rauhallisesta elämänrytmistä.

Mascarene-saarten matkailu on hieman erilaista kuin monissa muissa kohteissa. Saaret ovat suojeltuja alueita, ja niiden ekosysteemiä pyritään suojelemaan kaikin mahdollisin keinoin. Tämä tarkoittaa sitä, että matkailijoiden on noudatettava erityisiä sääntöjä ja ohjeita, jotta ympäristö säilyy koskemattomana myös tuleville sukupolville. Esimerkiksi snorklaus- ja sukellusretkillä on käytettävä vain ympäristöystävällisiä tuotteita, eikä saaren luontoon saa jättää mitään jälkiä.

Mascarene-saaret ovat ihanteellinen kohde niille, jotka haluavat yhdistää aktiivisen loman kauniiseen ympäristöön. Monilla retkillä voit tutustua paikalliseen kulttuuriin ja ruokaan, vierailla kukkivissa puutarhoissa tai patikoida vuorilla. Jos taas etsit rauhaa ja rentoutumista, voit viettää päivän rannalla tai spa-hoidoissa.

Jos suunnittelet matkaa Mascarene-saarille, muista varata aikaa jokaiselle saarelle. Näin voit todella upota paikalliseen tunnelmaan ja nauttia kaikista näistä ainutlaatuisista kohteista. Saarten kauneus on vertaansa vailla, ja ne tarjoavat unohtumattoman elämyksen kaikille vierailijoille.