Kauneimmat paikat vierailla Länsi-Aasian alueella

Kauneimmat paikat vierailla Länsi-Aasian alueella

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Länsi-Aasian alueella

Länsi-Aasian alueella on monia upeita paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia. Tämä alue kattaa Arabian niemimaan, Iranin ja Turkin sekä muutaman muun maan. Alla on joitakin kauneimmista paikoista, jotka voit vierailla tässä hämmästyttävässä osassa maailmaa.

Yksi suosituimmista kohteista Länsi-Aasiassa on Dubain kaupunki Arabiemiraateissa. Dubaissa on monia uskomattomia nähtävyyksiä, kuten Burj Khalifa -torni, joka on maailman korkein rakennus, sekä Palm Islands, jotka ovat ihmisen tekemiä saaria. Lisäksi Dubaissa on myös maailmankuulu ostoskeskus Dubai Mall, joka on yksi suurimmista kauppakeskuksista maailmassa.

Toinen upea kohde Länsi-Aasiassa on Kapadokian alue Turkissa. Tämä alue on tunnettu ainutlaatuisista kivimuodostelmistaan ​​ja maanalaisista kaupungeistaan. Voit nauttia maisemista kävelemällä laaksojen läpi tai saada lintuperspektiivin ilma-aluksella lentäen. Joka tapauksessa Kapadokian alue tarjoaa unohtumattoman matkakokemuksen.

Iranin pääkaupunki Teheran on myös vierailun arvoinen paikka Länsi-Aasiassa. Kaupunki on täynnä kauniita puistoja, museoita ja moskeijoita. Yksi Teheranin suosituimmista nähtävyyksistä on Golestan-palatsi, joka on Unescon maailmanperintökohteiden listalla.

1

Lopuksi Qatarin Dohan kaupunki tarjoaa vierailleen monia upeita kokemuksia. Dohassa on paljon hienoja hotelleja, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Voit myös käydä Souq Waqifissa, joka on perinteinen katukauppatori tai nauttia auringonlaskusta Dohan lahden rannalla.

Nämä ovat vain muutamia kauneimmista paikoista, joita Länsi-Aasia voi tarjota. Tämä alue on täynnä kulttuuria, historiaa ja uskomattomia maisemia, jotka saavat sinut ihmeestä sanattomaksi. Jos haluat matkustaa jonnekin, missä voit kokea niin paljon erilaisia asioita, Länsi-Aasia on oikea valinta.

Tutustu Länsi-Aasian ihanimpiin nähtävyyksiin

Oletko koskaan halunnut matkustaa Länsi-Aasiaan ja nähdä sen upeat nähtävyydet? Länsi-Aasia on täynnä monia ihania paikkoja, joita voit vierailla. Tämä artikkeli esittelee sinulle Länsi-Aasian parhaita nähtävyyksiä.

Ensimmäinen kohde, joka sinun kannattaa käydä, on Petra Jordaniassa. Petra tunnetaan myös nimellä ”punainen kaupunki” sen punaisen hiekkakivimuodostuman vuoksi, josta se on rakennettu. Kaupungissa on monia historiallisia paikkoja, kuten kuuluisa Treasury-rakennus.

2

Seuraava kohde on Istanbul Turkissa. Istanbul on kiehtova sekoitus itäistä ja läntistä kulttuuria. Siellä voit vierailla Hagia Sofian kirkossa, joka oli aikoinaan kristitty kirkko, mutta myöhemmin muutettiin moskeijaksi. Voit myös nähdä Topkapin palatsin, joka oli aikoinaan osmanien sulttaanien koti.

Kolmas kohde on Dubai Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Dubaissa voit vierailla Burj Khalifassa, maailman korkeimmassa rakennuksessa. Voit myös nauttia rannalla tai ostoskeskuksessa, kuten Dubai Mall.

Viimeinen kohde on Tel Aviv Israelissa. Tel Aviv on tunnettu rannoistaan, yöelämästään ja kauniista arkkitehtuuristaan. Voit vierailla myös Jaffan kaupungissa, joka on yksi vanhimmista kaupungeista maailmassa.

3

Nyt kun tunnet Länsi-Aasian upeat nähtävyydet, miksi et suunnittelisi seuraavaa matkaasi tähän kauniiseen osaan maailmaa? Varmista kuitenkin ennen matkustamista, että olet selvittänyt tarvittavat viisumit ja muut matkustusvaatimukset. Onnea matkalle!

Kokemuksia Länsi-Aasian upeimmista paikoista

Länsi-Aasia on täynnä henkeäsalpaavan kauniita paikkoja, joita ei kannata missata matkustaessa alueella. Oli kyseessä sitten historiallinen kaupunki tai uskomattoman kaunis luontonähtävyys, Länsi-Aasiassa on jokaiselle jotakin. Seuraavassa on muutama upea paikka, joissa vieraillessaan varmasti kokee yllätyksen ja räjähdyksen tunteita.

Yksi alueen suosituimmista kohteista on Petra, Jordanian vanha kaupunki, joka on kaiverrettu kivikallioon. Paikka on ollut Unescon maailmanperintökohde jo vuodesta 1985 ja houkuttelee turisteja ympäri maailmaa. Nähdäkseen kaiken Petra tarjoaa, kävijöiden tulisi varata aikaa vähintään muutama päivä. Kaupungin erityispiirteenä ovat sen hienot rakennukset, mukaan lukien kuuluisa ”The Treasury”, jonka monet tuntevat elokuvasta Indiana Jones ja viimeinen ristiretki.

Toinen upea paikka, jota ei kannata ohittaa, on Pamukkale Turkissa. Tämä luonnollinen kylpylä on todellinen ilmiö ja se on ollut Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1988. Pamukkale on kuuluisa kalkkikiviterasseistaan, joita muodostuu vuosien saatossa kuumista lähteistä valuvan mineraaliveden avulla. Kylpylässä vieraillessaan voit uida näissä mineraalirikkaissa altaissa ja nauttia samalla alueen kauniista maisemista.

On myös monia muita Länsi-Aasian kohteita, jotka ovat vierailun arvoisia. Esimerkiksi Israelin Jerusalemin vanhakaupunki, jolla on valtava historiallinen merkitys juutalaisessa, kristillisessä ja muslimiyhteisössä. Toinen suositeltava paikka on Omanin Salalahin rannikkoalue, joka tunnetaan sen uskomattoman kauniista hiekkarannoista ja vehreistä palmumetsistä.

Länsi-Aasia on täynnä unohtumattomia paikkoja, jotka tarjoavat vierailleen yllätyksiä ja räjähdyksiä. Petra, Pamukkale, Jerusalemin vanhakaupunki ja Omanin Salalah ovat vain muutamia esimerkkejä upeista paikoista, jotka matkailijoiden kannattaa ehdottomasti lisätä listalleen vieraillessaan alueella.

Matkusta Länsi-Aasiaan ja tutustu sen parhaisiin kohteisiin

Jos etsit seikkailua ja haluat kokea uusia kulttuureita, suuntaa Länsi-Aasiaan. Tämä alue on täynnä mielenkiintoisia paikkoja, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia.

Yksi suosituimmista kohteista Länsi-Aasiassa on Dubai. Tämä kaupunki on tunnettu korkeasta elintasostaan ja silmiinpistävistä pilvenpiirtäjistään. Dubai tarjoaa myös upeita rantoja ja monipuolisia ostosmahdollisuuksia.

Toinen mielenkiintoinen kohde on Istanbul, joka yhdistää idän ja lännen ominaisuuksia. Kaupungin moskeijat, basaarit ja historialliset kohteet ovat vaikuttavia ja tekevät vierailusta unohtumattoman.

Jos etsit enemmän luontoa ja ulkoilma-aktiviteetteja, suosittelemme matkaa Jordaniaan. Petra on yksi maailman seitsemästä ihmeestä ja sen kallioon kaiverretut monumentit ovat vaikuttavia. Jordanian Wadi Rum -erämaa tarjoaa hiekkadyynien lisäksi myös mahdollisuuden vaellukseen ja yöpymiseen teltassa.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut historiasta ja kulttuurista, ei ole epäilystäkään, että Israel on matkakohteesi. Jerusalemin kaupunki on yksi maailman vanhimmista ja täynnä pyhiä paikkoja.

Länsi-Aasia tarjoaa monipuolisia matkakohteita jokaiselle matkailijalle, joka haluaa kokea uusia elämyksiä. Riippumatta siitä, etsitkö seikkailua, luontoa, kulttuuria tai vain rentoutumista, voit löytää sen täältä. Matka Länsi-Aasiaan on varmasti elämys, jota et koskaan unohda.

Katso, mitkä ovat Länsi-Aasian kauneimmat alueet

Länsi-Aasia on maantieteellinen alue, joka kattaa monia uskomattoman kauniita paikkoja. Tämä artikkeli esittelee joitain Länsi-Aasian kauneimmista alueista matkailijoiden iloksi.

Ensimmäinen kaunis alue on Kapadokian laakso Turkissa. Tämä ainutlaatuinen geologinen muodostelma tunnetaan punaisesta hiekasta ja kivistä muodostuvista tornimaisista huipuistaan, jotka ovat syntyneet satojen tuhansien vuosien aikana. Alueella on myös erilaisia maanalaisia ​​kaupunkeja, joita käytettiin turvapaikkoina sodan aikana. Kapadokian laakso on yksi suosituimmista turistikohteista Turkissa.

Toinen upea paikka on Petra Jordanissa. Vanhojen kivikaiverrusten ympäröimänä tämä muinaisjäännös on yksi Lähi-idän vaikuttavimmista nähtävyyksistä. Kapeiden solien läpi kulkiessaan matkailijat voivat ihailla upeita kiviveistoksia, kuten Al-Khazneh-temppeleitä, joka on yksi Jordanian symbolisimmista rakennuksista.

Kolmas kaunis alue on Akropolin vuori Ateenassa, Kreikassa. Tämä historiallinen paikka on ollut tärkeä osa Kreikan kulttuuria jo yli 2 500 vuotta. Akropoliin huipulta avautuu henkeäsalpaava näkymä kaupungin yli, ja sen temppelit ja rakennukset tarjoavat historiallista valokuvattavaa.

Viimeinen kaunis alue on Dubain marina Arabiemiraateissa. Tämä moderni alue on tunnettu upeista pilvenpiirtäjistään ja luksushotelleistaan. Marina on erityisen kaunis auringonlaskun aikaan, kun pilvenpiirtäjien valot syttyvät vasten taivasta.

Länsi-Aasian kauniit alueet ovat vain murto-osa alueen uskomattomasta matkailukohteiden valikoimasta. Kaikki paikat tarjoavat ainutlaatuisia näkymiä ja kokemuksia, jotka jättävät matkailijoihin unohtumattoman vaikutuksen.

Länsi-Aasian alueen top 10 upeinta paikkaa

Länsi-Aasia on yksi maailman kauneimmista alueista, joka tarjoaa monia unohtumattomia matkakokemuksia. Tässä artikkelissa esittelemme Länsi-Aasian alueen top 10 upeinta paikkaa, joita et halua missata matkustaessasi tällä alueella.

1. Petra, Jordania

Petra on yksi kuuluisimmista historiallisista kohteista Länsi-Aasiassa. Tämä kaupunki on kallioon kaiverrettu ja sen arkkitehtuuri on vaikuttavaa. Se on myös yksi seitsemästä maailman ihmeestä.

2. Pamukkale, Turkki

Pamukkale on luonnollinen kylpylä, joka sijaitsee Turkin etelärannikolla. Sen valkoiset terassit ovat muodostuneet vuosien aikana kalkkikivikerrostumien ansiosta. Kuumien lähteiden vedessä kylpeminen on todellinen elämys.

3. Wadi Rum, Jordania

Wadi Rum on aavikkomaisema Jordanian eteläosassa, jossa punainen hiekka ja jyrkät kalliot ovat silmiähivelevän kauniita. Se on myös suosittu paikka elokuva- ja tv-tuotannoille.

4. Jerevan, Armenia

Jerevan on Armenian pääkaupunki, joka tunnetaan sen rikkaasta kulttuuriperinnöstä ja historiallisesta arkkitehtuurista. Kaupungin museot, teatterit ja galleriat ovat vierailun arvoisia.

5. Tel Aviv, Israel

Tel Aviv on moderni kaupunki, jossa on upeita rantoja ja vilkas yöelämä. Se on myös suosittu kohde ruokamatkailijoille, sillä sen kaduilla on tarjolla monenlaisia herkkuja.

6. Goreme National Park, Turkki

Goreme National Park on kansallispuisto, joka sijaitsee Keski-Anatolian alueella. Sen tärkein nähtävyys ovat kallioperissä sijaitsevat asumukset ja kirkot, jotka ovat peräisin 1000-luvulta.

7. Dead Sea, Jordanian ja Israelin rajalla

Kuollutmeri on maailman alin paikka ja sen suolapitoisuus on niin korkea, että siinä voi kellua. Se on myös terveysmatkailijoiden suosima kohde, sillä sen mineraalipitoisuuden sanotaan olevan hyväksi iholle.

8. Beirut, Libanon

Beirut on libanonilainen kaupunki, joka on täynnä elämää ja kulttuuria. Sen historiallinen keskusta ja merenranta ovat vierailun arvoisia.

9. Masada, Israel

Masada on muinaisjäännös, joka sijaitsee Israelin aavikolla. Sen huipulta avautuu upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Se on myös tärkeä kohde juutalaisille, sillä siellä käytiin historian merkittävä taistelu.

10. Byblos, Libanon

Byblos on yksi Lähi-idän vanhimmista kaupungeista ja se on täynnä historiallisia kohteita, kuten raunioita, linnoja ja museoita. Se on myös suosittu paikka ostoksille ja ruokailulle.

Nämä ovat vain muutamia Länsi-Aasian upeista paikoista. Alue on täynnä kiehtovaa historiaa, mahtavia nähtävyyksiä ja unohtumattomia kokemuksia. Matkusta sinne ja löydä omat suosikkisi!

Ihastu Länsi-Aasian ainutlaatuisiin nähtävyyksiin

Oletko koskaan unelmoinut matkustavasi Länsi-Aasiaan ja ihastumaan sen ainutlaatuisiin nähtävyyksiin? Tämä alue on täynnä monenlaisia ​​kulttuurisia aarteita, historiaa ja kauneutta.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Petra Jordaniassa. Se on upea kaupunki, joka on kaiverrettu kallioon ja jonka perustivat nabatealaiset noin 312 eKr. Petran muinaiset rauniot ovat maailmanperintöluettelon kärjessä ja ansaitsevat paikan jokaisen matkailijan matkasuunnitelmassa.

Toinen upea nähtävyys on Kappadokian laakso Turkissa. Alue tunnetaan erityisesti kallioiden huipuilla sijaitsevista luolataloistaan. Voit nauttia kuuluisasta kuumailmapalloajelusta ja ihailla henkeäsalpaavia maisemia tämän alueen yllä.

Iranissa on myös lukuisia mielenkiintoisia paikkoja, joista yksi on Persepolis. Se oli muinainen pääkaupunki Achaemenid-valtakunnalle ja tunnetaan sen upeista palatseista ja monumenteista. Persepolis on hieno esimerkki Persian arkkitehtuurista ja historiasta.

Lopuksi mainittakoon Jerash Jordanissa, joka tunnetaan parhaiten arkkitehtuuristaan ja Rooman valtakunnan aikaisista raunioistaan. Jerash on erinomainen kohde historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille matkailijoille.

Näitä mainituista nähtävyyksistä on vain muutama esimerkki monipuolisesta Länsi-Aasian tarjonnasta. Matkustaessaan tällä alueella, matkailijat voivat löytää ainutlaatuisia kokemuksia ja kauniita paikkoja, joita ei voi löytää muualta maailmasta.

Kauneimmat paikat vierailtavaksi Länsi-Aasiassa

Länsi-Aasia on alue, joka tunnetaan kauneista maisemistaan ja monipuolisesta kulttuurillisesta perinnöstään. Tämä alue on täynnä upeita paikkoja, joita voi käydä vierailulla matkustaessaan tällä alueella. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin kauneimpia paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia Länsi-Aasiassa.

Ensimmäinen kohde, jonka voit lisätä matkasuunnitelmaasi, on Petra, Jordanian historiallinen kaupunki. Petra sijaitsee Jordanian eteläosassa, ja siellä on monia upeita rakennuksia, mukaan lukien kuuluisa ”The Treasury”. Kävele kapean rotkon läpi, kunnes saavut pieneen aukioon, jossa The Treasury sijaitsee. Se on henkeäsalpaava näky, jonka kauneus on vertaansa vailla.

Toinen vierailun arvoinen kohde on Turkin Kappadokian alue. Kappadokia on tunnettu kivimuodostelmistaan, joita löytyy laajalti alueelta. Voit ottaa kuumailmapallon lennon ja katsella ylhäältä näitä ainutlaatuisia muodostelmia. Alueella on myös monia luolia, joissa voi yöpyä, joten se on suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina.

Seuraava kohde on Israelin Masada, joka on Unescon maailmanperintökohde. Se on kuuluisa linnoituksensa ja upeiden näkymien takia. Voit ottaa köysiradan huipulle, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät aavikolle ja Kuolleelle merelle.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on Iranin Isfahanin kaupunki. Se on tunnettu sen kauniista moskeijoista, kuten Sheikh Lotfollahin moskeijasta ja Jameh-moskeijasta. Kaupungin vanha basaari on myös suosittu vierailukohde, jossa voit tutustua paikalliseen kulttuuriin ja löytää kauniita käsitöitä.

Nämä ovat vain muutamia Länsi-Aasian kauneimmista paikoista, jotka ovat vierailun arvoisia. Jokainen alueella sijaitseva maa on täynnä upeita kohteita, joissa voi uppoutua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan samalla kun nauttii upeista maisemista. Oli matkasi syy mikä tahansa, nämä paikat eivät petä sinua, ja ne jättävät sinuun ikimuistoiset muistot.

Lähde matkalle ja koe Länsi-Aasian kauneimmat paikat

Matkailu on yksi parhaista tavoista kokea uusia paikkoja ja kulttuureita, ja Länsi-Aasia on täynnä kauniita matkakohteita. Tällä alueella on paljon tarjottavaa jokaiselle matkustajalle, olitpa sitten kiinnostunut historiasta, arkkitehtuurista tai luonnosta.

Yksi upeimmista paikoista, joita voit käydä Länsi-Aasiassa, on Petra Jordanian sydämessä. Tämä muinaisroomalainen kaupunki on kaiverrettu kallioon ja sen rakennukset ovat edelleen hyvin säilyneitä. Kävely läpi kapeiden rotkojen ja saapuminen temppelille, joka aukeaa kuin ihmeellinen yllätys kallion syvyyksistä, on unohtumaton kokemus.

Toinen upea matkakohde on Wadi Rum, myös Jordanin alueella. Tämä autiomaa on erityisen suosittu retkeilijöiden keskuudessa, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia ulkona olemisesta ja ihailla uskomattomia maisemia samanaikaisesti. Voit yöpyä teltassa tai nukkua avoimessa taivaan alla kuin beduiini, ja patikoida punertavien hiekkadyynejä pitkin.

Iranin Shiraz on myös vierailun arvoinen paikka, erityisesti sen historiallisen moskeijan ja linnoituksen takia. Tämä kaupunki on tunnettu myös viininviljelystään, ja Shiraz-viini on yksi Iranin parhaimmista.

Mikä tahansa näistä matkakohteista tarjoaa räjähdyksen uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Vaikka matkustaminen voi olla pelottavaa tai jännittävää, se on aina palkitsevaa. Lopulta matkailu antaa meille mahdollisuuden oppia uutta itsestämme ja maailmasta ympärillämme.

Löydä Länsi-Aasian parhaat kohteet – nämä paikat kannattaa nähdä!

Länsi-Aasia on upea alue, joka tarjoaa vierailijoilleen uskomattomia elämyksiä ja kulttuurihistoriallista rikkautta. Tässä artikkelissa esittelemme alueen parhaita kohteita, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Ensimmäinen kohde on Petra, Jordanian historiallinen kaupunki. Petra tunnetaan sen upeasta kalliomuodostelmasta, joka koostuu monista temppeleistä, hautakammioista ja asuinrakennuksista. Tämä kaupunki on todellinen aarre, joka on ollut olemassa jo yli 2000 vuotta.

Toinen kohde on Istanbul, Turkin suurin kaupunki. Istanbul on yhdistelmä vanhaa ja uutta sekä idän ja lännen kulttuuria. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat Hagia Sofia, Topkapin palatsi ja Sininen moskeija. Istanbulissa on myös loistavia mahdollisuuksia shoppailuun, ruokailuun ja yöelämään.

Kolmas kohde on Dubai, Yhdistyneiden Arabiemiraattien moderni metropoli. Dubai on täynnä korkeita pilvenpiirtäjiä, ostoskeskuksia ja luksushotelleja. Burj Khalifa, maailman korkein rakennus, on yksi Dubain tunnetuimmista nähtävyyksistä. Dubai tarjoaa myös upeita rantoja ja aavikkosafareita.

Neljäs kohde on Jerusalemin Vanhakaupunki, joka on yksi maailman pyhimmistä paikoista. Vanhakaupunki koostuu neljästä osasta: juutalaisesta, kristillisestä, muslimien ja armenialaisen korttelista. Tärkeimmät nähtävyydet ovat Länsimuuri, Kalliomoskeija ja Pyhän haudan kirkko.

Viimeinen kohde on Qatarin pääkaupunki Doha, joka on kasvanut nopeasti viime vuosina. Dohan tärkeimmät nähtävyydet ovat Corniche-ranta, Pearl Island ja Souq Waqif, joka on perinteinen arabialainen markkina-alue.

Länsi-Aasiassa on monia muitakin upeita kohteita, mutta nämä viisi ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Jokainen niistä tarjoaa erilaisen näkökulman alueen kulttuuriin ja historiaan. Jos haluat löytää uusia seikkailuja ja elämyksiä, suuntaa Länsi-Aasian kohteisiin!

Otsikon selitys: Listattu on 11 erilaista otsikkoa suomenkielisille tekstityksille, jotka kuvaavat Länsi-Aasian alueen kauneimpia vierailupaikkoja. Näiden otsikoiden avulla voidaan kuvata videon tai muun visuaalisen materiaalin sisältöä tiiviisti ja houkuttelevasti.

Länsi-Aasia on täynnä uskomattomia vierailupaikkoja, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi Jerusalemin temppeli, Petra Jordanissa, Istanbulin Hagia Sofia ja Dubain Burj Khalifa. On tärkeää kuvata näiden paikkojen kauneus mahdollisimman houkuttelevasti, jotta matkaajat olisivat kiinnostuneita vierailemaan näissä paikoissa.

Alla on 11 erilaista otsikkoa suomenkielisille tekstityksille, jotka kuvaavat Länsi-Aasian alueen kauneimpia vierailupaikkoja:

1. Upea temppeli Jerusalemissa

2. Unohtumaton kokemus: Petra Jordanissa

3. Hagia Sofian kauneus Istanbulissa

4. Maailman korkein rakennus Dubaissa

5. Idän ja lännen sekoitus Istanbulin Bosporella

6. Kaunis luonto Kappadokiassa

7. Ikimuistoinen elämys Pyhässä maassa

8. Uskomattomat maisemat Turkin rannikolla

9. Aavikon kauneus Abu Dhabissa

10. Vanhan maailman charmia Beirutissa

11. Historiallinen tunnelma Masadan linnoituksessa

Näiden otsikoiden avulla voit helposti kuvata videon tai muun visuaalisen materiaalin sisältöä tiiviisti ja houkuttelevasti. Kun käytät näitä otsikoita, matkailijat voivat saada paremman käsityksen siitä, mitä he voivat odottaa vieraillessaan Länsi-Aasian alueella. Muista, että näiden paikkojen kauneus on nähtävä itse, joten varmista, että lisäät ne matkasuunnitelmiisi.