Kauneimmat paikat vierailla Itä-Aasian alueella

Kauneimmat paikat vierailla Itä-Aasian alueella

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Itä-Aasian alueella

1

Itä-Aasian alue on täynnä upeita paikkoja, jotka ansaitsevat vierailun. Tämä alue tarjoaa matkailijoille monia vaihtoehtoja, kuten kauniita maisemia, historiallisia nähtävyyksiä ja herkullista ruokaa.

Yksi suosituimmista kohteista Itä-Aasiassa on Japani. Tämä maa on tunnettu ainutlaatuisesta kulttuuristaan, uskomattomasta ruoastaan ​​ja henkeäsalpaavasta luonnostaan. Kiireisissä kaupungeissa, kuten Tokiossa ja Osakassa, voit tutustua moderneihin teknologioihin ja vilkkaisiin ostoskeskuksiin. Mutta jos haluat rauhaa ja hiljaisuutta, sinun kannattaa vierailla Kyotoon, joka on täynnä kauniita temppeleitä ja puutarhoja.

Toinen upea paikka Itä-Aasiassa on Etelä-Korea. Maa on tunnettu erityisesti K-poptähdistään ja kosmetiikastaan, mutta siellä on myös paljon muita asioita nähtävänä. Jos olet kiinnostunut historiasta, et voi jättää väliin Korean sotaa käsittelevää museota Soulista. Voit myös käydä ulkosalla ja patikoida Seoraksan-vuorella, joka tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä.

Taiwan on toinen kohde, joka kannattaa lisätä matkakuvaan Itä-Aasiassa. Tämä saari on täynnä kauniita maisemia, kuten Tarokon rotkoa ja Sun Moon -järveä. Taichungin kaupunki on myös suosittu paikka, jossa voit tutustua taiteeseen ja kulttuuriin.

Lopuksi, Hong Kong tarjoaa sekä modernin kaupunkielämän että luonnonkauniit alueet. Voit kiivetä Victoria Peak -vuorelle, josta näet upeat näkymät koko kaupunkiin. Tai jos haluat luonnon rauhaa, voit vierailla Sai Kun Pui O Beachillä.

Itä-Aasian alueella on niin paljon upeita paikkoja, joissa vierailla. Riippumatta siitä, mitä etsit matkaltasi, löydät varmasti jotain Itä-Aasiasta.

Tutustu Itä-Aasian upeimpiin nähtävyyksiin

Itä-Aasia on täynnä upeita nähtävyyksiä ja elämyksiä matkailijoille. Tämä alue tarjoaa monipuolista kulttuuria, herkullista ruokaa ja henkeäsalpaavia maisemia. Kun suunnittelet matkaa Itä-Aasiaan, on tärkeää tietää parhaat paikat vierailla.

Yksi henkeäsalpaavimmista nähtävyyksistä Itä-Aasiassa on Kiinan muuri. Tämä pitkä muuri kulkee läpi Kiinan maaseudun, ja sen historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Muurin vaikuttava koko ja kauneus tekevät siitä ehdottomasti vierailun arvoisen paikan.

Toinen upea nähtävyys on Tokion Skytree-torni. Tämä korkea torni tarjoaa upean näköalan Tokioon ja sen ympäristöön. Voit nauttia henkeäsalpaavista maisemista Skytreen näköalatasanteelta tai tutustua tornin moniin ravintoloihin ja kauppoihin.

Jos olet kiinnostunut historiasta, voit vierailla Korean Gyeongbokin palatsissa. Tämä kaunis palatsi sijaitsee Soulissa ja se oli Joseon-dynastian hallitsijoiden koti 14-luvulta aina 19-luvulle saakka. Palatsi on täynnä perinteisiä arkkitehtonisia yksityiskohtia ja se tarjoaa matkailijoille unohtumattoman kulttuurielämyksen.

Itä-Aasia on myös tunnettu upeista luonnonnähtävyyksistään, kuten Japanin Fuji-vuoresta. Tämä korkea vuori on yksi maailman kuuluisimmista nähtävyyksistä ja se tarjoaa vaikuttavia maisemia. Voit vaeltaa vuoren huipulle tai nauttia sen kauneudesta rauhallisemmin alhaalta käsin.

Lopuksi, jos haluat kokea Itä-Aasian herkullisia makuja, voit vierailla Hongkongissa. Tämä metropoli on täynnä erilaisia ​​ruokakojuja ja ravintoloita, joissa voit maistella aitoa kiinalaista ruokaa sekä muita herkkuja.

Itä-Aasia tarjoaa paljon upeita nähtävyyksiä ja elämyksiä matkailijoille. Kiinan muuri, Tokion Skytree-torni, Korean Gyeongbokin palatsi, Japanin Fuji-vuori ja Hongkongin ruokakojut ovat vain muutamia niistä. Kun suunnittelet matkaa Itä-Aasiaan, varmista, että nämä upeat paikat ovat listallasi vierailukohteina.

Matkaopas: Itä-Aasian kauneimmat paikat

Tervetuloa Itä-Aasiaan! Tämä maailmanosa on täynnä kauneutta ja kulttuuria, joka houkuttelee vuosittain miljoonia matkailijoita. Jos olet suunnittelemassa matkaa tähän ainutlaatuiseen osaan maailmaa, tässä on matkaoppaasi Itä-Aasian kauneimpiin paikkoihin.

Yksi upeimmista nähtävyyksistä Itä-Aasiassa on Kiinan muuri. Tämä yli 21 000 kilometrin pituinen muuri on yksi maailman merkittävimmistä monumenteista. Muurilla on historiaa aina 7. vuosisadalta eaa. asti, ja se oli rakennettu suojelemaan kiinalaisten valtakuntaa vihollisilta. Tänä päivänä muuri on suosittu turistikohde, jossa voit kävellä historiallisia polkuja pitkin ja ihastella henkeäsalpaavia maisemia.

Japani on myös tunnettu kauniista puutarhoistaan. Yksi erityisen kaunis paikka on Tokion Shinjukun Gyoen-puisto. Puisto tarjoaa vierailijoille rauhallisen pakopaikan kaupungin vilinästä ja on täydellinen paikka ihailla kirsikkapuiden kukintaa keväällä tai väriloistoa syksyllä. Puistossa on myös japanilaistyylisiä teeseremonioita, joita voi kokea.

Korealaisen kulttuurin ystäville, Gyeongju on matkakohteesi. Tämä entinen pääkaupunki on täynnä historiallisia monumentteja ja rakennuksia, kuten Anapjijärvi, joka on yksi Korean kauneimmista paikoista. Anapjijärven kauniit maisemat ovat todella henkeäsalpaavat, erityisesti auringonlaskun aikaan.

Taiwanilla on myös paljon tarjottavaa matkailijoille. Yksi suosituimmista paikoista on Tarokon kansallispuisto, joka on tunnettu valtavasta kivimuodostelmastaan. Kansallispuisto tarjoaa upeita kävelyreittejä, joilla voit tutustua alueen luontoon ja ihailla sen kauneutta.

Lopuksi, jos haluat nauttia kauniista rannoista, Hong Kongin Sai Kungin niemimaa on paikka sinulle. Tämä upea paikka on täynnä hiekkarantoja ja kristallinkirkkaita vesistöjä, jotka tarjoavat ihanaa ajanvietettä auringonpalvojille ja vesiurheilun harrastajille.

Näiden kohteiden lisäksi Itä-Aasiassa on paljon muitakin upeita nähtävyyksiä, joita kannattaa käydä katsomassa. Muistathan ottaa mukaan hyvät kävelykengät, kameran ja avoimen mielen, kun lähdet matkaan. Toivomme, että tämä opas auttoi sinua saamaan ideoita matkasi suunnitteluun Itä-Aasiaan.

Itä-Aasian kauneimmat maisemat ja nähtävyydet

Itä-Aasia on täynnä henkeäsalpaavia maisemia ja nähtävyyksiä, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattomia kokemuksia. Tämä alue pitää sisällään monia upeita paikkoja, jotka ovat matkailijoiden suosiossa ympäri maailmaa.

Yksi Itä-Aasian kauneimmista nähtävyyksistä on Kiinan muuri, joka levittyy yli 21 000 kilometrin pituisena rakenteena metsien, vuorien ja tasankojen läpi. Muurin historia on vaikuttava, ja sen rakentaminen aloitettiin jo 700-luvulla eKr. Muuri toimi suojana Kiinan valtakunnalle ja nyt se on yksi maailman seitsemästä ihmeestä.

Toinen upea nähtävyys on Japanin kirsikkapuiden kukinnan aikaan. Tämä on lyhyt ajanjakso keväällä, jolloin puut kukkivat kauniisti eri väreissä ja antavat uskomattoman vaikutelman. Kirsikankukintaa juhlitaan ympäri Japania, ja monet ihmiset kokoontuvat ulkona piknikillä ihailemaan tätä kaunista ilmiötä.

Etelä-Korean Jeju-saari on myös henkeäsalpaava matkakohde Itä-Aasiassa. Saari on kuuluisa upeista rannoistaan, ainutlaatuisista kalliomuodostelmistaan, vesiputouksistaan ja tulivuorestaan. Saarella on myös laaja valikoima hotelleja ja ravintoloita, jotka palvelevat matkailijoita ympäri vuoden.

Lopuksi, Thaimaan Koh Phi Phi tarjoaa kaiken mitä haluat kauniilta saarelta: turkoosia vettä, hienoa hiekkaa, koralliriuttoja ja upeita luolia. Tämä paikka on ollut suosittu matkailukohde jo pitkään, mutta sen kauneus ei ole kadonnut.

Itä-Aasian maisemat ovat erittäin vaikuttavia ja tarjoavat kävijöille unohtumattomia elämyksiä. Olitpa sitten Kiinan muurin päällä tai ihailemassa Japanin kirsikkapuiden kukintaa, nämä nähtävyydet eivät jätä kylmäksi. Jos etsit matkakohdetta, jolla on upeat maisemat ja räjähdys yllätyksiä, Itä-Aasia on ehdottomasti listan kärkipäässä!

Koe Itä-Aasian kauneus: parhaat matkakohteet

Oletko valmis lähtemään seikkailuun Itä-Aasiaan? Siellä on uskomattoman kauniita paikkoja, jotka ovat täydellisiä matkailijalle. Tässä artikkelissa kerromme sinulle Itä-Aasian parhaista matkakohteista.

Ensimmäinen kohde, joka kannattaa ehdottomasti käydä, on Japani. Japani on tunnettu kirsikankukka-kaudestaan, joka tarjoaa upeita näkymiä. Voit myös tutustua Tokion vilkkaaseen kaupunkielämään tai vierailla perinteisissä kuumissa lähteissä, joita löytyy ympäri maata. Japani on myös kuuluisa herkullisesta ruoastaan, joten voit nauttia monipuolisia makuja matkasi aikana.

Toinen mahtava kohde Itä-Aasiassa on Etelä-Korea. Se on täydellinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Pääkaupunki Soul on erittäin moderni kaupunki, mutta sieltä löytyy myös perinteisiä alueita, kuten Bukchon Hanok Village. Etelä-Korea on myös kuuluisa K-poppimusiikistaan ja K-draamoistaan, joten voit tutustua korealaiseen pop-kulttuuriin matkasi aikana.

2

Thaimaa on myös yksi suosituimmista matkakohteista Itä-Aasiassa. Siellä voit nauttia upeista rannoista ja auringonpaisteesta. Bangkokin kaupunki tarjoaa myös monipuolisia nähtävyyksiä, kuten temppelit ja yömarkkinat. Thaimaassa on myös mahtava ruokakulttuuri, joten voit kokeilla paikallisia herkkuja matkasi aikana.

3

Kiina on toinen upea kohde Itä-Aasiassa. Kiinassa on uskomattoman kauniita maisemia ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten Kiinan muuria ja Kielletty kaupunki. Shanghai on myös moderni kaupunki, joka tarjoaa erilaisia ostosmahdollisuuksia ja yöelämää. Kiinan keittiö on myös monipuolinen ja tarjoaa mielenkiintoisia makuelämyksiä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Taiwan. Se on pieni saari, joka tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia nähtävyyksiä. Taipei on moderni kaupunki, jossa voit tutustua perinteiseen taiwanilaiseen ruoanlaittoon ja kulttuuriin. Taiwanin kansallispuistot tarjoavat myös upeita luontoelämyksiä.

Näissä kohteissa pääset kokemaan Itä-Aasian kauneuden parhaimmillaan. Jokainen maa tarjoaa omanlaisensa kulttuurin ja nähtävyydet, joten voit valita kohteen oman mieltymyksesi mukaan. Muista varata tarpeeksi aikaa matkallesi ja nauttia kaikista upeista elämyksistä!

Itä-Aasian kiehtovimmat paikat – matkailijan opas

Itä-Aasia on uskomaton paikka matkailijoille, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä Itä-Aasian kiehtovimmat paikat, jotta voit suunnitella täydellisen matkan tähän upeaan osaan maailmaa.

Ensinnäkin, Kiinan muuri on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Itä-Aasiassa. Se on maailman pisin muuri, joka ulottuu yli 13 000 mailin päähän. On erittäin suositeltavaa kävellä muurilla ja nauttia henkeäsalpaavista näkymistä, jotka ovat hienompia auringonlaskun aikaan.

Toiseksi, Tokio on yksi kauneimmista kaupungeista Itä-Aasiassa. Sen futuristiset rakennukset, vilkas yöelämä ja herkullinen ruoka tekevät siitä erittäin mielenkiintoisen kohteen. Mitä enemmän aikaa vietät Tokiossa, sitä paremmin huomaat sen ainutlaatuiset piirteet.

Kolmanneksi, Korean demilitarisoidut vyöhykkeet ovat toinen vaikuttava paikka Itä-Aasiassa. Vyöhyke on rauhanomainen alue, joka jakaa Pohjois- ja Etelä-Korean. Voit nauttia hämmästyttävästä maisemasta ja tutustua sotaan liittyviin faktoihin.

Neljänneksi, Angkor Wat Kambodžassa on maailman suurin uskonnollinen monumentti. Se on yksi vaikuttavimmista paikoista Itä-Aasiassa sen arkkitehtuurin ja historian takia. Angkor Watissa voi viettää päiviä ihastelemalla sen monimutkaista kauneutta.

Viidenneksi, Mount Fuji Japanissa on toinen tärkeä nähtävyys Itä-Aasiassa. Se on pyhä vuori, joka on seikkailijoiden suosikki. Vaikka kiipeäminen vuorelle ei ole helppoa, maisemat ovat henkeäsalpaavia ja ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Lopuksi, Hong Kong on yksi Itä-Aasian suosituimmista kohteista. Kaupungin pilvenpiirtäjät, rantojen hiekkaiset rannat ja herkullinen ruoka tekevät siitä erittäin eloisaa. Älä unohda käydä Victoria Peakissä, koska sieltä on upeat näkymät kaupunkiin.

Nämä ovat vain muutamia Itä-Aasian kiehtovimmista paikoista. Jokainen niistä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka ei jätä sinua pettymään. Suosittelemme, että lisäät nämä kohteet matkasuunnitelmaasi, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen Itä-Aasiasta.

Itä-Aasian piilotetut helmipaikat

Itä-Aasian piilotetut helmipaikat ovat aina olleet matkailijoiden suosiossa. Vaikka nämä paikat eivät ole yhtä tunnettuja kuin esimerkiksi Tokio tai Hong Kong, ne tarjoavat vierailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea alueen monimuotoisuutta ja kauneutta.

Yksi näistä helmipaikoista on Matsu, pieni saariryhmä Taiwanin länsipuolella. Matsu on tunnettu upeasta luonnostaan ​​ja rauhallisesta ilmapiiristään. Siellä voit nauttia kauniista hiekkarannoista, maistella paikallisia herkkuja ja tutustua mielenkiintoisiin historiallisiin kohteisiin.

Toinen upea kohde on Jeju, Etelä-Korean saari. Jejulla on henkeäsalpaavia maisemia, kuten Hallasan-vuori ja Cheonjiyeon-vesiputous. Saarella on myös monia kuumia lähteitä, joihin voit rentoutua. Lisäksi Jeju on tunnettu ainutlaatuisesta kulttuuristaan, mukaan lukien sukellusnaisten traditio.

Jos haluat kokea Japanin luonnon kauneuden, kannattaa vierailla Yakushima-saarella. Saaren rehevät metsät ovat inspiroineet monia elokuvantekijöitä, kuten Hayao Miyazakia. Yakushimassa voit patikoida metsäpoluilla, kylpeä kristallinkirkkaissa vesiputouksissa ja nähdä uhanalaisia ​​lajikkeita kuten Yakushika-hirvi.

Lopuksi, jos haluat kokea Thaimaan kauneuden ilman suurta turistijoukkoa, kannattaa vierailla Koh Lipe -saarella. Se sijaitsee Andamaanienmerellä lähellä Malesian rajaa. Koh Lipe on tunnettu kristallinkirkkaasta vedestään, valkoisista hiekkarannoistaan ​​ja rauhallisesta ilmapiiristä. Saari tarjoaa myös monia mahdollisuuksia snorklaamiseen ja sukellukseen.

Nämä ovat vain muutamia Itä-Aasian piilotetuista helmistä. Jos haluat kokea alueen ainutlaatuisen kauneuden ja monimuotoisuuden, nämä kohteet ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Muista kuitenkin matkustaa vastuullisesti ja kunnioittaa paikallisia tapoja ja perinteitä.

Kauneutta ja seikkailua: Itä-Aasian matkakohteet

Itä-Aasian matkakohteet tarjoavat kauneutta ja seikkailua niille, jotka etsivät unohtumattomia elämyksiä. Tämä alue on täynnä monipuolisia paikkoja, jotka houkuttelevat erilaisia ​​matkailijoita ympäri maailmaa.

Ensimmäinen kohde listallamme on Japani, joka on täynnä kontrasteja. Kaupungeissa ihmisvilinä ja vilinä ovat vastapainona rauhallisille puutarhoille ja temppeleille. Yöelämä on intensiivistä ja mielenkiintoista, mutta myös rentouttavat kylpyläkylät (onsenit) ovat suosittuja vierailukohteita. Lisäksi Japani on kuuluisa herkullisesta ruoastaan, kuten sushi-annoksista, ramen-nuudeleista ja matcha-teestä.

Thaimaa, toinen suosittu kohde Itä-Aasiassa, tarjoaa kauniita rantoja ja trooppisia saaria, joita ympäröivät turkoosi vedet. Rantaelämän lisäksi Thaimaan kaupungeissa voi tutustua buddhalaiseen kulttuuriin ja maistella herkullisia thaimaalaisia ​​ruokia. Bangkokin Grand Palace ja Chiang Main temppeli ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita.

Taiwan on yksi Aasian vähemmän tunnetuista helmiä, mutta siellä on paljon nähtävää ja koettavaa. Maan luonnonkauneus on hämmästyttävä, esimerkiksi Taroko-rotko on upea kohde patikoijille. Taiwanin ruoka on myös erittäin suosittu, ja erilaisia ​​katukeittiöitä löytyy jokaisesta kaupungista.

Lopuksi, Etelä-Koreassa on modernia metropolielämää yhdistettynä perinteiseen korealaiseen kulttuuriin. Soulin Gyeongbokgungin palatsi tarjoaa mahdollisuuden tutustua maan rikkaaseen historiaan. K-Popin ja K-draamojen fanit voivat käydä monissa paikoissa, kuten Gangnamin alueella ja useilla festivaaleilla ympäri maata.

Itä-Aasian matkakohteet tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia seikkailulle ja ihmeelle. Olipa kyse sitten Japanista, Thaimaasta, Taiwanista tai Etelä-Koreasta, matkailijoita odottaa unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä.

Itä-Aasian kauneimmat paikat, jotka on nähtävä

Itä-Aasia on täynnä upeita paikkoja, jotka ovat ainutlaatuisia ja unohtumattomia. Tämä alue on täynnä kulttuurin monimuotoisuutta, hämmästyttäviä maisemia, henkeäsalpaavia rakennuksia ja paljon muuta. Jos etsit matkakohdetta Itä-Aasiasta, tässä on joitakin kauneimmista paikoista, jotka sinun pitäisi ehdottomasti nähdä.

Yksi upeimmista paikoista Itä-Aasiassa on Kiinan kielletty kaupunki Pekingissä. Kielletty kaupunki on UNESCO:n maailmanperintökohde, joka oli aikaisemmin keisarin asuinpaikka. Alueella on upeita palatseja, temppelit ja puutarhat, jotka ovat säilyneet vuosisatojen ajan. Kielletty kaupunki on puhdas esimerkki Kiinan historiaa ja kulttuuria ja se on ehdoton käyntikohde.

Toinen uskomaton paikka on Japanin Miyajiman saari Hiroshiman lähellä. Tämä saari tunnetaan kuuluisasta torii-portistaan, joka on rakennettu vedessä. Miyajima on japanskilaisten pyhä paikka, jossa on monia temppeleitä, pyhiä alttareita ja kauniita puutarhoja. Tämä paikka on erittäin suosittu kirsikkapuiden kukinnan aikana keväällä.

Etelä-Korean Jejussa sijaitsee myös upeita maisemia ja luonnonihmeitä. Saari on tunnettu kauniista rannoistaan, tulivuoristaan sekä laavahautomoistaan. Paikka tunnetaan myös nimellä ”Korea’s Hawaii” sen kauniin maiseman takia.

Taiwanin Tarokoravintolakko on toinen hämmästyttävä paikka. Se on yksi maailman kauneimmista rotkoista, joka tunnetaan jyrkistä graniittikallioistaan ja mutkittelevista poluistaan. Alueella on myös paljon vesiputouksia ja pieniä lampia, jotka tekevät matkasta entistä mielenkiintoisemman.

Lopuksi, Kiinan Zhangjiajen kansallispuisto Hunanissa on yksi maailman vaikuttavimmista luonnon ihmeistä. Puisto on tunnettu korkeista pilvipatsaistaan, uskomattomista vuorimaisemistaan ja ainutlaatuisesta kasvillisuudestaan. Kansallispuistossa on myös vedenalainen silta, joka on rakennettu vesiputouksen yli, joten se on ehdottomasti nähtävä kokemus.

Nämä ovat vain joitakin Itä-Aasian uskomattomista paikoista, jotka sinun pitäisi nähdä. Ne ovat täynnä kulttuuriperintöä, kaunista luontoa ja unohtumattomia kokemuksia. Joten, mikäli etsit matkakohdetta tälle alueelle, et tule pettymään näiden paikkojen upeuteen.

Löydä Itä-Aasian parhaat matkakohteet ja maisemat

Itä-Aasia on täynnä upeita matkakohteita ja henkeäsalpaavia maisemia. Jos olet matkustaja, joka rakastaa löytää uusia nähtävyyksiä, sinun ei tarvitse etsiä kauempaa kuin Itä-Aasia.

Yksi suosituimmista matkakohteista Itä-Aasiassa on Japani. Tämä maa on täynnä eloisaa kaupunkielämää, historiallisia temppeleitä ja rauhallisia puutarhoja, jotka ovat kaikki yhtä ainutlaatuisia. Tokion, Kioton ja Osakan kaltaiset kaupungit ovat aina suosittuja vierailukohteita, mutta älä unohda muita vähemmän tunnettuja kohteita, kuten Hiroshima ja Nara.

Toinen mahtava paikka Itä-Aasiassa on Etelä-Korea. Pohjois-Korean rajanaapuri on täynnä vilkasta kaupunkielämää, mutta myös uskomattoman kauneita maisemia, kuten Jeju-saaren tuliperäiset kraaterijärvet ja Bukhansan kansallispuiston vuoristopolut. Korean ruokakulttuuri on myös ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Kiinan ihmeelliset kohteet, kuten Kiinan muuri ja Kielletty kaupunki, eivät petä ikinä, mutta maan sisällä on myös monia piilotettuja helmiä. Zhangjiajien luonnonpuisto on täynnä aivan uskomattomia maisemia ja Yangshuo tarjoaa mahdollisuuden mennä veneretkelle kalkkikivikallioita ihailemaan.

Tai miten olisi Vietnam? Siellä voit tutustua historiallisiin Vietnamin sotiin liittyvään kohteisiin, ja käydä rannalla, kuten Hoi Anin kaupungissa. Halong Bayn saaristo on lisäksi yksi Vietnam-matkailun suosituimmista kohteista.

Kaiken kaikkiaan Itä-Aasiassa on paljon upeita matkakohteita ja nähtävyyksiä, jotka odottavat löytämistäsi. Niiden joukosta löytyy varmasti jotain jokaiselle matkailijalle. Tämä upea alue ei vain tarjoa henkeäsalpaavia maisemia, vaan myös mielenkiintoista kulttuuria, ruokakokemuksia ja seikkailuja, joita et halua missata.