Kauneimmat paikat vierailla Azoreilla ja Madeiralla

Kauneimmat paikat vierailla Azoreilla ja Madeiralla

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Azoreilla ja Madeiralla

Jos etsit upeita paikkoja lomalle, Azorien ja Madeiran saaret ovat mahtavia vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kauneimmista paikoista, joita voit vierailla näillä saarilla.

Azoreilla on monia henkeäsalpaavia paikkoja, mutta yksi suosituimmista on Lagoa do Fogo. Tämä kaunis tulivuoren kraatteri sijaitsee keskellä São Miguelin saarta, ja sen sininen järvi on uskomattoman kaunis. Voit tehdä patikkaretkiä kraatterin ympärillä ja nauttia upeasta maisemasta.

Toinen Azorien upea paikka on Sete Cidades, joka koostuu kahdesta järvestä, jotka ovat eri värejä – toinen on sininen ja toinen vihreä. Voit kävellä järven ympäri tai vuokrata kanootin ihaillaksesi näitä järviä lähempää.

Jos haluat nähdä Azorien merielämää, suosittelemme Pico-saarelle menoa. Siellä voit mennä valaiden tarkkailuretkelle ja ihailla hienoimpia mereneläviä.

Madeiralla on myös paljon upeita paikkoja, joista yksi on Cabo Girão. Se on Euroopan korkein merenrantatikkaat ja voit ihailla upeaa maisemaa Atlantin valtamerelle. Jos haluat nähdä vielä enemmän, voit mennä köysiradalla alas vuorelta.

Toinen Madeiran kaunis paikka on Pico do Arieiro. Se on korkea vuori, josta on upeat näkymät yli saaren. Voit ajaa vuoren huipulle tai patikoida sinne ja nauttia uskomattomasta maisemasta.

Lopuksi, jos haluat rauhoittua ja rentoutua, suosittelemme Porto Santon saarta. Se on pieni saari Madeiran lähistöllä, jolla on upeita rantoja ja kristallinkirkas vesi. Tämä on täydellinen paikka rentoutua ja ottaa aurinkoa.

Azorien ja Madeiran saaret tarjoavat niin paljon upeita paikkoja, että voit helposti viettää monta viikkoa tutustumassa niihin. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään joitain suosikkipaikoistasi.

Tutustu Azoreiden ja Madeiran upeisiin maisemiin – Otsikko korostaa alueen upeita maisemia.

Azoreiden ja Madeiran upeat maisemat ovat jo pitkään houkutelleet matkailijoita ympäri maailmaa. Nämä kaksi kaunista saariryhmää sijaitsevat Atlantin valtamerellä, ja niiden maisemat ovat erilaisia, mutta yhtä henkeäsalpaavia.

Azoreilla sinua odottavat tulivuorimaisemat, laajat vihreät niityt, järvet ja vesiputoukset. Jokainen saari tarjoaa vierailijalleen ainutlaatuisen elämyksen. Esimerkiksi São Miguelin saarella voit ihailla Sete Cidades -järveä, joka on jaettu kahteen osaan, yksi sininen ja toinen vihreä. Toinen upea nähtävyys on Lagoa do Fogo -järvi, jonka ympärillä on vehreä metsä ja kukkulat.

Madeiralla taas voit nauttia vuoristomaisemista, vehreistä laaksoista ja trooppisista kasvustoista. Saarella on myös useita kävelyreittejä, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä merelle ja vuorille. Voit esimerkiksi kävellä Levadan polulla, joka vie sinut läpi vehreän laakson ja vesiputousten.

Nämä saaret eivät ole vain maisemaltaan upeita, vaan niillä on myös paljon kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Esimerkiksi Azoreilla voit vierailla Angra do Heroísmossa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Kaupunki on täynnä historiallisia rakennuksia ja kapeita katuja.

Madeiralla puolestaan voit käydä Funchalin kaupungissa, joka on saaren pääkaupunki. Kaupunki on tunnettu värikkäistä taloistaan, kukkamarkkinoistaan ja herkullisesta ruoastaan. Voit myös vierailla Madeiran viinikellareissa ja maistella paikallisia herkkuja.

Kaiken kaikkiaan Azoreiden ja Madeiran upeat maisemat tarjoavat vierailijalle unohtumattoman kokemuksen. Olipa sitten kiinnostunut luontoelämyksistä, kävelyretkistä tai kulttuurikohteista, nämä saaret tarjoavat kaikkea tätä ja paljon muuta. Tämä matkakohde sopii kaikille, jotka haluavat nauttia luonnon kauneudesta ja rentoutua paratiisimaisissa maisemissa.

Näitä paikkoja et halua missata Azoreilla ja Madeiralla – Otsikko kehottaa lukijaa vierailemaan paikoissa, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Azorit ja Madeira ovat kaksi ainutlaatuista saariryhmää, jotka sijaitsevat Atlantin valtameressä. Nämä kauniit kohteet tarjoavat matkailijoille unohtumattomia kokemuksia, joita ei kannata jättää väliin.

Azorit on eksoottinen saari, joka on täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä. Täällä voit vierailla upeissa kansallispuistoissa, kuten Sete Cidades ja Caldeira Velha, jotka ovat täynnä luonnonihmeitä. Voit myös käydä kuuluisalla Furnas-järvellä, jossa voit nähdä höyryäviä kuumia lähteitä. Ja jos olet seikkailunhaluinen, voit tutustua sukelluskohteisiin, joissa voit ihailla merenalaista elämää.

Madeira on toinen uskomaton kohde, jonka haluat ehdottomasti nähdä. Täällä voit käydä Monte-palatsissa, joka on yksi Madeiran suosituimmista nähtävyyksistä. Voit myös nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Cabo Girãosta, joka on Euroopan korkein kallioseinämä. Lisäksi Madeiralla voit maistella paikallisia herkkuja, kuten bolo de mel -kakkua tai espadaa, joka on paikallinen mustekala-aterian erikoisuus.

Azorit ja Madeira ovat täynnä yllätyksiä, joita et halua missata. Tämä ainutlaatuinen saariryhmä tarjoaa matkailijoille unohtumattomia kokemuksia, joihin kuuluu upeita maisemia, luonnonihmeitä ja paikallisia herkkuja. Näiden kohteiden vierailu on ehdottomasti näkemisen arvoista, joten varaa matkasi nyt ja valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun.

Azoreiden ja Madeiran parhaat kohteet matkailijalle – Otsikko esittelee alueen parhaat kohteet matkailijalle.

Jos olet matkailija, joka etsii uutta ja eksoottista kohdetta Euroopasta, niin Azorit ja Madeira ovat ehdottomasti vierailun arvoisia paikkoja. Tämä kaunis saariryhmä sijaitsee Atlantin valtamerellä Portugalin rannikon lähellä, ja se houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa sen henkeäsalpaavien maisemien, mielenkiintoisten aktiviteettien ja ystävällisten ihmisten takia.

Azorit ovat tunnettuja kauniista luonnostaan, kun taas Madeiralla on paljon tarjottavaa sekä luonto- että kulttuurikohteiden suhteen. Molemmilla saariryhmillä on kuitenkin joitain kohteita, joita ei voi ohittaa vierailun aikana.

Azoreiden parhaisiin kohteisiin kuuluu esimerkiksi Sete Cidades -järvi São Miguelin saarella. Järvi on yksi alueen kuuluisimmista nähtävyyksistä sen kauniiden sinivihreiden vesien ja vehreän ympäristön takia. Toisin kuin monet muut järvet, tämä järvi on kahden erivärisen vesialtaan yhdistelmä, mikä tekee siitä entistäkin vaikuttavamman.

Toinen Azoreiden kohde, jota ei kannata missata, on Lagoa do Fogo -järvi. Tämä järvi on myös saaren kauneimpia, ja se sijaitsee tulivuoren huipulla. Järvi ympäröi rehevä metsäalue, ja sen kirkas vesi tarjoaa upean kontrastin ympäröivälle maisemalle.

Madeiralla yksi kohteista, joka hurmaa matkailijat, on Funchalin kaupunki. Tämä pääkaupunki on täynnä elämää ja toimintaa, lukuisia nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia aktiviteetteja. Kaupungin historiallinen keskusta on täynnä kauniita rakennuksia ja upeat kasvitieteelliset puutarhat ovat vierailun arvoisia.

Toinen Madeiran kohde, joka ei petä odotuksia, on Cabo Girão -kallio. Tämä 580 metrin korkeudessa oleva kallio on yksi maailman korkeimmista meren rannalta nousevista kallioista, ja sieltä avautuvat henkeäsalpaavat näkymät merelle ja ympäröivälle alueelle.

1

Azoreiden ja Madeiran parhaita kohteita matkailijoille on vaikea luetella vain muutamalla rivillä, mutta Sete Cidades, Lagoa do Fogo, Funchal ja Cabo Girão ovat ehdottomasti vierailun arvoisia paikkoja. Ne tarjoavat unohtumattomia kokemuksia, jotka jättävät matkailijan sydämeen lämpimän muiston näistä kauniista saariryhmistä.

Näe Azorit ja Madeira: Matkavinkit – Otsikko antaa matkavinkkejä alueelle matkustavalle.

Azorit ja Madeira ovat kaksi kaunista maailmankolkkaa, jotka tarjoavat matkailijoille monia unohtumattomia kokemuksia. Jos olet suunnittelemassa matkaa näille saarille, tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua nauttimaan lomastasi täysin.

Ensimmäinen vinkki on tutustua paikallisiin kulttuureihin ja perinteisiin. Azoreilla ja Madeiralla on rikas historia, joka heijastuu sen kulttuuriin ja arkkitehtuuriin. Vieraile historiallisissa kohteissa, kuten vanhoissa kirkoissa, linnoissa ja museoissa, ja opi lisää alueen menneisyydestä. Tutustu myös paikalliseen ruokakulttuuriin ja herkuttele tuoreilla merenelävillä, viineillä ja paikallisilla herkuilla.

2

Toinen vinkki on nauttia upeasta luonnosta. Azoreilla ja Madeiralla on kauniita maisemia ja luontokohteita, jotka ovat vierailun arvoisia. Voit kävellä vuoristopoluilla, ihailla vesiputouksia tai rentoutua kauniilla rannoilla. Jos haluat kokea jotain ainutlaatuista, voit mennä valassafarille ja nähdä delfiinejä ja valaita lähietäisyydeltä.

Kolmas vinkki on seikkailla. Azoreilla ja Madeiralla on tarjolla monenlaisia ​​aktiviteetteja, kuten sukellusta, purjehdusta ja surffausta. Voit myös vuokrata polkupyörän tai auton ja tutustua alueeseen omatoimisesti. Jos haluat nauttia henkeäsalpaavista näkymistä, voit mennä paragliding-lennolle.

Lopuksi, muista ottaa rentoutumisaikaa ja nauttia lomastasi. Azorit ja Madeira ovat ihania paikkoja levätä, rentoutua ja nauttia upeasta ilmapiiristä. Vietä aikaa rantoilla, nauti hyvästä ruoasta ja juomasta ja uppoudu paikalliseen tunnelmaan.

Yhteenvetona, kun matkustat Azoreille ja Madeiralle, muista tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin, nauttia upeasta luonnosta, seikkailla, ja ennen kaikkea rentoutua ja nauttia lomastasi. Näillä vinkkeillä voit varmistaa, että matkastasi tulee unohtumaton kokemus.

Kauneimmat paikat Azoreilla ja Madeiralla, joita et halua jättää väliin – Otsikko painottaa alueen kauneutta ja kehottaa vierailemaan tiettyissä paikoissa.

Azorit ja Madeira ovat todella henkeäsalpaavia paikkoja, jotka tarjoavat vierailijoille monia nähtävyyksiä ja kokemuksia. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin kauneimpia paikkoja Azoreilla ja Madeiralla, joita et halua jättää väliin.

Azoreilla sijaitseva Sete Cidades-järvi on yksi alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Järvi on kahden kraatterin välissä ja sen vesi on uskomattoman sininen. On suositeltavaa kävellä ympäri järveä nauttien samalla upeasta näköalasta. Voit myös ihailla näkymiä vuoren huipulta tai vuokrata kanootin ja tutustua järven salaisuuksiin. Toisessa Azorien saarista, Flores-saarella, voit löytää upeita vesiputouksia, jotka putoavat korkealta vuorilta vihreisiin laaksoihin.

Madeiran vaellusreitit ovat maailmankuuluja ja yksi parhaista on Vereda do Areeiro -polku. Polku kulkee läpi Madeiran korkeimpien huippujen ja tarjoaa unohtumattomia maisemia. Matkan varrella voit nauttia raikkaasta ilmasta ja ihastella kukkivia kasveja. Jos olet rohkea seikkailija, voit kokeilla myös Madeiran äärimmäistä urheilua, canyoningia. Tämä tarjoaa jännittävän kokemuksen, kun kiipeät vuoria ylös ja alas vesiputouksilla ja kallioilla.

Täydellisen rentoutumisen löydät Pico-saaren Furnas do Enxofren kuumista lähteistä Azoreilla. Kuumat lähteet ovat täydellinen paikka rentoutua ja antaa kehon ja mielen levätä. Furnas do Enxofre on myös uskomaton luonnonihme, sillä sen rikkihöyryt muodostavat kauniin maisemakuvan.

Madeiran Porto Santo Beach on yksi maailman hienoimmista rannoista. Ranta on 9 kilometriä pitkä ja tunnetaan myös siitä, että sen hiekka auttaa lievittämään nivel- ja selkäkipuja. Vesi on kristallinkirkasta ja rantaviiva on säilynyt koskemattomana. Tämä on todella yksi kauneimmista paikoista Madeiralla.

Näiden kauniiden paikkojen lisäksi Azorit ja Madeira tarjoavat monia muita nähtävyyksiä ja elämyksiä. Olipa sinulla sitten intohimo ulkoiluun, rentoutumiseen tai seikkailuun, nämä saaret tarjoavat kaiken mitä tarvitset. Älä jätä väliin näitä ainutlaatuisia paikkoja!

Matkusta Azoreille ja Madeiralle: parhaat nähtävyydet – Otsikko esittelee alueen parhaat nähtävyydet matkailijalle.

Azorit ja Madeira ovat molemmat upeita matkakohteita, joissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tässä artikkelissa esittelemme alueen parhaat nähtävyydet matkailijoille.

Azoreilla kannattaa aloittaa vierailu Ponta Delgadasta, joka on pääkaupunki. Täällä voit käydä katsomassa kauniita barokkityylisiä rakennuksia, kuten Santa Marien kirkkoa ja Convento da Esperança -luostaria. Luonnonystäviä ilahduttaa Lagoa do Fogo, järvi tulivuoren kraatterissa, joka on yksi saaren suosituimmista kohteista. Saarta ympäröivät myös upeat maisemat, jotka ovat erinomaisia ​​vaellusretkille.

Madeiralla ei kannata jättää väliin Funchalin kaupunkia, jossa on runsaasti kauniita rakennuksia ja museoita, kuten Museu de Arte Sacra. Kauempana kaupungista sijaitsee Cabo Girão -kallio, joka on Euroopan korkein merenrantakallio ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät. Myös Monte Palace Tropical Garden on ehdottomasti näkemisen arvoinen, sillä se on täynnä eksoottisia kasveja ja kukkia.

Toinen suosittu aktiviteetti Azoreilla ja Madeiralla on delfiinien ja valaiden tarkkailu. Molemmilla saarilla on useita yrityksiä, jotka tarjoavat veneitä ja opastettuja retkiä, joiden avulla voit nähdä nämä upeat eläimet luonnollisessa ympäristössään.

Lopuksi, molemmilta saarilta löytyy myös upeita rantoja, jotka ovat erinomaisia ​​auringonottoon ja rentoutumiseen. Azoreilla Praia do Pópulo on suosittu kohde, kun taas Madeiralla kannattaa käydä Praia Formosassa.

Kaiken kaikkiaan Azorit ja Madeira ovat upeita matkakohteita, joissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Olitpa sitten luontoihminen, historiasta kiinnostunut tai vain rentoutumisesta nauttiva, näillä saarilla on jotain jokaiselle matkailijalle.

Kauneimmat paikat vierailla Azoreilla ja Madeiralla – Otsikko on suoraan artikkelin aiheeseen liittyvä ilman erityistä painotusta.

Azorit ja Madeira ovat kauniita Portugalin autonomisia alueita, jotka tarjoavat lukuisia matkailumahdollisuuksia. Näiden saarten ainutlaatuinen ja monipuolinen luonto, kirkkaansiniset vedet, vehreät vuoret sekä historialliset nähtävyydet houkuttelevat kävijöitä ympäri maailman. Tässä artikkelissa esittelemme kauneimmat paikat, joita ei kannata jättää väliin matkustaessaan Azoreille ja Madeiralle.

Azoreilta löytyy upeita luontokohteita, kuten Sete Cidades -järvi São Miguelin saarella. Tämä kaunis järvi on saanut nimensä seitsemän eri sävyistä, joita sen vesi heijastaa. Luonnonläheisestä ilmapiiristään tunnettu Furnasin laakso tarjoaa myös upeat maisemat, joissa voi ihailla kuumia lähteitä ja kiehuva mudalla täytettyjä kraattereita.

Jos etsit rauhallista rantalomaa, kannattaa suunnata Santa Maria saarelle. Tämä unelias pikkusaari tarjoaa upeat hiekkarannat ja rauhallisen ympäristön rentoutumiseen. Saaren Flamingo Beach on kuuluisa vaaleanpunaisesta hiekastaan sekä kristallinkirkkaasta vedestään.

Madeiran luontonähtävyyksistä löytyy myös upeita kohteita, kuten Funchalin kaupungin yläpuolella sijaitseva Monte Palace Tropical Garden. Tämä vehreä puutarha on täynnä harvinaisia ​​kasveja ja tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän kaupunkiin. Vaelluspolku Levada do Rei tarjoaa myös upeat maisemat, joissa pääsee ihailemaan Madeiran vehreitä vuorimaisemia.

Jos haluat tutustua Madeiran historiaan, Museu de Arte Sacra (Pyhän Taiteen museo) on ehdoton käyntikohde. Tämä museo esittelee Madeiran uskonnollista taiteilua, joka ulottuu 1400-luvulta aina nykypäivään asti.

Azoreilta ja Madeiralta löytyy myös runsaasti muita nähtävyyksiä, kuten historiallisia kyliä, kauniita satamakaupunkeja sekä upeita luonnonmuodostelmia, joita ei kannata missata. Riippumatta siitä, mitä etsit matkaltasi, Azorit ja Madeira tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja loputtomia mahdollisuuksia ihastella näiden saarten kauneutta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Azoreilta ja Madeiralta löytyy monia kauniita paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia. Luontokohteet, rannat, historialliset nähtävyydet ja vehreät puutarhat tekevät näistä saarista erittäin suositun matkakohteen. Olipa sitten kiinnostunut rentoutumisesta tai aktiivisemmasta lomasta, Azorit ja Madeira tarjoavat kaikille jotakin.

Azorit ja Madeira: Parhaat kohteet luonnonystäville – Otsikko esittelee alueen parhaat kohteet luonnonystäville.

Azoreiden ja Madeiran saaret ovat tunnettuja kauniista luonnostaan, muun muassa vehreistä vuoristomaisemista, kiehtovista tuliperäisistä muodoista ja kirkkaista vesistä. Nämä saaret ovat ihanteellisia kohteita luonnon ystäville ympäri maailmaa.

3

Azoreilla voi ihailla kauniita maisemia monin eri tavoin. Saarilla on useita patikointireittejä, jotka vievät sinut kiehtoviin paikkoihin ja tarjoavat mahdollisuuden nähdä upeita näkymiä Atlantille. Maisemien lisäksi saat nauttia alueen ainutlaatuisesta kasvillisuudesta ja eläimistöstä. Azoreilla asuu myös useita valaslajeja, joten voit lähteä valassafarille ja ihailla niitä niiden luonnollisessa ympäristössä.

Madeiralla on myös paljon tarjottavaa luonnon ystäville. Saaren upea vuoristoalue tarjoaa vaellus- ja patikointimahdollisuuksia monentasoisille retkeilijöille. Voit kävellä levadojen, vanhojen kastelukanavien, vieressä tai lähteä vaativammalle vuori-retkelle. Retkillä löydät monipuolisen kasvillisuuden ja kukkivat laaksot.

Jos etsit vauhdikkaampaa luontokokemusta, Madeiralla on myös mahdollisuus surffata, sukeltaa tai SUP-lautailla kristallinkirkkaissa vesissä. Näiden aktiviteettien kautta näet upeita merenalaismaisemia ja koet adrenaliinin virtaavan.

Azorit ja Madeira ovat ympärivuotisia kohteita, joissa on paljon tarjottavaa luonnon ystäville. Voit ihailla kaunista luontoa monin eri tavoin ja nauttia alueen ainutlaatuisesta kasvillisuudesta ja eläimistöstä. Jos haluat unohtumattoman luontolomakokemuksen, Azoreille ja Madeiralle matkustaminen on ehdottomasti suositeltava vaihtoehto.

Suosituimmat nähtävyydet Azoreilla ja Madeiralla – Otsikko kertoo artikkelin käsittelevän alueen suosituimpia nähtävyyksiä.

Azoreilla ja Madeiralla on paljon nähtävää ja koettavaa. Alueen suosituimmat nähtävyydet tarjoavat vierailijoille ainutlaatuisia kokemuksia.

Azoreilla sijaitseva Sete Cidades on yksi alueen kauneimmista paikoista. Se on kuuluisa kahdesta suuresta kraatterijärvestään, joita reunustavat vihreät metsät ja kukkulat. Paikka on suosittu patikoijien keskuudessa, mutta myös maiseman ystäville tai hiljaisuudesta nauttiville. Sete Cidades tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen ja luonnon ihailuun.

Madeiran pääkaupunki Funchal on tunnettu sen hienoista puutarhoista. Erityisesti Monte-puutarha on suosittu vierailukohde. Puiston laajat nurmikentät ja värikkäiden kasvien rivit ovat vaikuttavia, ja siellä on myös tiikerililjoja ja muita eksoottisia kasveja. Kävelykadulla voi ihailla kauniita kukkakoristeita ja kokeilla perinteistä korinlaskua.

Toinen suosittu kohde Madeiralla on Cabo Girão, joka on Euroopan korkein merenrantakallio. Kalliolta avautuu henkeäsalpaava näkymä Atlantille ja Funchalin kaupunkiin. Näkymä on niin vaikuttava, että moni vierailija haluaa ottaa selfieitä tai muuta kuvamateriaalia. Cabo Girãon alueella on myös useita ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia herkkuja.

Azoreilla sijaitseva Furnas on lisäksi yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä. Tämä vulkaaninen alue tarjoaa upeat puitteet luonnon ihailuun. Yhdessä Furna do Enxofren kanssa Furnas on kuuluisa höyryävistä lähteistään ja mudapohjaisista kuumista altaistaan. Paikalla on myös kaunis puutarha, jossa kasvaa harvinaisia ​​kasveja ja kukkia.

Lopuksi Pico on Azorien korkein vuori ja houkuttelee vuorikiipeilijöitä. Sen huipulta avautuu henkeäsalpaava näkymä yli saaren. Monet vierailevat myös alueella olevassa viinitilassa, joka on erikoistunut perinteisten viinien valmistukseen.

Azoreiden ja Madeiran suosituimmat nähtävyydet ovat ainutlaatuisia ja antavat vierailijoille upean kokemuksen. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Furnas ja Sete Cidades sekä Funchalin Monte-puisto ja Cabo Girão ovat erityisen vaikuttavia kohteita. Retki Picon vuorelle ja sen viinitilalle ovat myös suosittuja vierailijoille.