Parhaat paikat nähdä upeita kirsikankukkia ympäri maailmaa

Parhaat paikat nähdä upeita kirsikankukkia ympäri maailmaa

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Parhaat paikat nähdä upeita kirsikankukkia ympäri maailmaa

On kevät, ja se tarkoittaa yhtä asiaa: kirsikankukkien kausi on täällä! Kukinnoilla on aina ollut erityinen merkitys japanilaisessa kulttuurissa, mutta nykyään voimme ihailla kauniita kukkia ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa esittelemmekin sinulle parhaat paikat nähdä upeita kirsikankukkia ympäri maailmaa.

Yksi ensimmäisistä paikoista, joka tulee mieleen, on Japani. Suosituimpia alueita ovat Tokion Ueno-puisto sekä Osakan linnanpuisto. Näiden paikkojen kirsikkapuut ovat huikeassa kukassa ja niiden alle kerääntyy ihmisiä juhlimaan hanamia eli kirsikankukkien kukintajuhlaa.

Mutta Japani ei ole ainoa paikka, jossa voi ihailla kirsikkakukintoja. Washingtonin D.C.:n kansallispuistossa järjestetään vuosittain National Cherry Blossom Festival, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa. Alueella on yli 3 000 kirsikkapuuta, jotka ovat lahja Japanin hallitukselta Yhdysvaltojen kansalle.

Etelä-Korea on myös tunnettu upeista kirsikkakukinnoistaan. Erityisen suosittu alue on Gyeongju, jossa on yli 1 000 kirsikkapuuta. Alueella järjestetään myös hanamin juhlia ja muita tapahtumia.

Eurooppalaisittain Lontoon Kew Gardens on loistava paikka ihailla kirsikkakukintoja. Puistossa on yli 70 lajiketta kirsikkapuita ja keväällä ne ovat kauniisti kukassa.

Myös Kanadan Vancouverissa järjestetään vuosittain Cherry Blossom Festival. Alueella on noin 40 000 kirsikkapuuta, jotka ovat todellinen näky keväällä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä parhaista paikoista nähdä upeita kirsikankukkia ympäri maailmaa. Kirsikkakukintojen aika on kuitenkin lyhyt, joten kannattaa tarkistaa kukinnan ajankohta ennen matkaa. Muista myös nauttia kauneudesta ja tunnelmasta, jonka kirsikkapuut luovat.

Korean parhaat paikat kirsikkapuiden ihailuun keväällä

Kevät on ihana aika Koreassa, sillä se tuo mukanaan kauniit kirsikkapuut kukintaan. Jos olet matkalla Korean keväällä, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla näissä kauniissa paikoissa, joissa voit ihailla kirsikkapuiden loistoa.

Ensimmäinen paikka, joka on ehdoton käyntikohde, on Jinhae. Se sijaitsee lähellä Pusanin kaupunkia ja on tunnettu upeista kirsikkapuupuistoistaan. Tämä alue on myös suosittu paikallisten keskuudessa piknikkiä varten, joten valmistaudu nauttimaan perinteisistä ruoista ja juomista samalla kun katsot kauniita kukkivia puita.

1

Toinen hyvä vaihtoehto on Yeouido. Se sijaitsee Soulissa Hanjoen varrella ja on erittäin suosittu matkailijoiden keskuudessa. Kirsikkapuiden kukinnan aikaan tämä paikka on täynnä elämää ja aktiviteetteja. Voit vuokrata pyörän tai kävellä pitkin joenrantaa ja nauttia upeasta näkymästä. Alueella on myös paljon ravintoloita ja kahviloita, joissa voit levähtää hetken ja nauttia paikallisista herkuista.

Kolmas paikka, joka kannattaa lisätä matkasuunnitelmaasi, on Gyeongju. Se sijaitsee hieman kauempana Soulista ja Pusanista, mutta matka sinne on ehdottomasti sen arvoinen. Tämä historiallinen kaupunki on kuuluisa monista temppeleistään ja muinaisista raunioistaan. Kirsikkapuut kukkivat täällä myös kauniisti keväällä, joten voit yhdistää nähtävyyksien ihailun ja kirsikkapuiden ihailemisen.

Nämä ovat vain muutamia paikkoja, joissa voit ihailla kirsikkapuita Korean keväällä. Muista, että kukinnan aika vaihtelee vuosittain, joten tarkista etukäteen missä puut kukkivat parhaiten juuri sinun vierailusi aikana. Älä unohda ottaa valokuvia ja nauttia kauneudesta!

Missä Euroopassa voi nähdä kirsikankukkia keväällä?

Kevät on kaunis ja inspiroiva vuodenaika Euroopassa, joka tuo mukanaan lukuisia kukkaloistoja. Erityisesti kirsikkapuiden kukinta-aika on yksi kevään odotetuimmista tapahtumista monissa Euroopan kaupungeissa.

Jos haluat nähdä upean vaaleanpunaisen meren, niin Japani ei ole ainoa vaihtoehto. Kirsikkapuiden kukinta on myös mahdollista Euroopassa. Tässä artikkelissa käyn läpi parhaat paikat nähdä kirsikankukkia keväällä Euroopassa.

Ensinnäkin, Alankomaat on tunnettu värikkäistä tulppaaneistaan, mutta maassa voi myös ihailla kirsikkapuita. Esimerkiksi Amsterdamissa Vondelparkin alueella sijaitsevat kirsikkapuut ovat suosittu nähtävyys keväällä. Voit nauttia piknikistä kukkivien puiden alla tai ottaa rentouttavan kävelyn puiston polkuja pitkin.

Toiseksi, Saksassa Bonnin kaupungissa sijaitsee yli 3000 kirsikkapuuta, jotka muodostavat upean vaaleanpunaisen tunnelman. Puut ovat peräisin Japanista, ja ne istutettiin kaupunkiin yli 30 vuotta sitten. Kirsikkapuiden kukinta-aika Bonnissa alkaa maaliskuun lopussa ja jatkuu huhtikuun puoleenväliin asti.

Kolmanneksi, Lontoon Kew Gardens tarjoaa myös upean näkymän kirsikkapuiden kukintaan keväällä. Puistoissa on yksi Euroopan suurimmista kokoelmista japanilaisia ​​kirsikkapuita, jotka ovat erityisen vaikuttavia kukinnan huippukaudella.

Lopuksi, Pariisin Bois de Vincennes -puisto on täynnä kauniita kirsikkapuita, jotka ovat peräisin Japanista. Puistossa on myös japanilaistyylisiä puutarhoja, jotka ovat ihanteellisia rentoutumiseen tai valokuvien ottamiseen keväällä.

Kuten olet nyt huomannut, Euroopassa on useita paikkoja, joissa voit nähdä kirsikkapuiden kukintaa keväällä. Alankomaat, Saksa, Iso-Britannia ja Ranska tarjoavat vieraillemme mahdollisuuden nauttia upeasta kukkimisesta ja kauniista maisemista. Joten pakkaa piknik-kori tai valmistaudu ottamaan upeita kuvia, ja lähde matkalle ihastelemaan kevään ihmeitä!

Kiinan kirsikkapuiden kukinta: Parhaat paikat ja ajankohdat

Kevään tulon merkki Kiinassa on kirsikkapuiden kukinta. Kukinnan aika on lyhyt, mutta kaunis ilmestys, joka houkuttelee paikallisia asukkaita ja turisteja ympäri maailmaa nauttimaan sen kauneudesta. Jos etsit parhaita paikkoja nähdäksesi Kiinan kirsikkapuiden kukinnan ja parhaat ajankohdat, tämä artikkeli on juuri sinua varten.

Kun puhutaan Kirsikkapuiden kukinnasta, Suzhou on yksi parhaimmista kohteista Kiinassa. Kaupunki tunnetaan ”Itä-Kiinan puutarhakaupunkina” ja on koti monille kirsikkapuutarhoille, jotka ovat täynnä erilaisia ​​kirsikkapuita. Paras aika vierailla Suzhoussa ja kokea kirsikkapuiden kukinta on maaliskuun lopusta huhtikuun alkuun. Tämä on kukinnan huippuaika, ja voit nähdä koko kaupungin muuttuvan vaaleanpunaiseksi.

Toinen mielenkiintoinen kohde on Hangzhou, kuuluisa West Lake -järvestään. Järvi ja sen ympärillä olevat maisemat ovat erittäin suosittuja keväällä, kun monet kirsikkapuut aloittavat kukintansa. Paras aika vierailla Hangzhoussa ja kokea kukinta on maaliskuun puolivälistä huhtikuun alkuun.

Shanghai on myös yksi parhaimmista kohteista Kiinan kirsikkapuiden kukinnan ihailuun. Tämä kaupunki tunnetaan modernista ilmapiiristään, mutta sillä on myös monia historiallisia kohteita, joissa voit nauttia kirsikkapuiden kukinnasta. Kulttuurihistoriallinen Yuanmingyuan-puisto on yksi suosituimmista paikoista nähdäksesi kukinnan Shanghaissa. Parhaat ajankohdat ovat maaliskuun lopusta huhtikuun alkuun.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Peking, joka sijaitsee Pohjois-Kiinassa. Kaupungissa on kuuluisa Jingshan-puisto, jossa on monia erilaisia ​​kirsikkapuita. Puiston laaja alue tarjoaa paljon tilaa kävellä ja nauttia kevään tunnelmasta. Paras aika vierailla Pekingissä ja ihailla kukintaa on huhtikuun alkupuolella.

Lopuksi, jos haluat kokea Kiinan kirsikkapuiden kukinnan kauneuden parhaimmillaan, paras aika vierailla edellä mainituissa kaupungeissa on maaliskuun lopusta huhtikuun alkuun. Onko matkasi päämääränä Suzhou, Hangzhou, Shanghai vai Peking, voit nauttia upeista näkymistä ja kauniista maisemista, kun kirsikkapuut ovat kukassa.

Australia ei ole jäänyt pois kirsikkakukkien juhlasta – katso parhaat paikat

2

Vaikka monet yhdistävät kirsikkakukkia Japaniin, Australia tarjoaa myös upeita mahdollisuuksia ihastella näitä kauniita kukkia. Kirsikkapuiden kukinta-aika on lyhyt, mutta sen aikana voi ihailla värikkäitä näkymiä ja nauttia ulkoilusta.

Melbourne Royal Botanic Gardens

Melbournen kuninkaallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa on yli 20 erilaista kirsikkapuulajiketta. Puistossa voi nauttia piknikistä tai käydä yhdessä tapahtumista, joita järjestetään kukinnan aikaan.

Auburnin kirsikkapuisto

Sydneyn lähistöllä sijaitseva Auburnin kirsikkapuisto on yksi Australian suurimmista kirsikkapuistoista. Kukinta-aikana alue on täynnä kävijöitä, jotka haluavat ihastella kirsikkapuiden vaaleanpunaisia kukkia ja nauttia piknikistä. Alueella on myös lasten leikkipaikka ja grillipaikkoja.

3

Canberra

Canberra on tunnettu vuosittaisesta Kansallisen Kirsikkakukkapuiston kukinnasta. Kukinta-aika kestää noin kaksi viikkoa ja alueella on yli 400 kirsikkapuuta, jotka tarjoavat upean näkymän. Alueella järjestetään myös monia tapahtumia, kuten piknikkejä, musiikkiesityksiä ja valotapahtumia.

Adelaide

Adelaiden Botanic Gardenissa on useita kirsikkapuita, jotka ovat peräisin Japanista. Puiston japanilainen puutarha on suosittu käyntikohde kukinnan aikaan. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten bonsai-näyttelyitä ja teeseremonioita.

Kirsikkakukkien kukinta-aika riippuu sääolosuhteista ja varhaisesta keväästä, joten kannattaa tarkistaa kukinnan aika ennen vierailua. Nämä paikat tarjoavat upean mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja ihailla kauniita kirsikkapuita.

Kirsikankukkien ihailu Kanadassa – suosituimmat paikat

Kanadan kirsikkapuiden kukinta-aika on yksi maan vaikuttavimmista nähtävyyksistä. Kirsikankukkien kauneus on niin henkeäsalpaavaa, että kävijät ympäri maailmaa matkustavat Kanadaan kokeakseen sen itse. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin parhaimmista paikoista ihailla kirsikankukkia Kanadassa.

1. Vancouver, Brittiläinen Kolumbia

Vancouverin kirsikkapuut on istutettu Stanley Parkiin, joka on yksi kaupungin suosituimmista puistoista. Vuosittain huhtikuussa pidettävä Cherry Blossom Festival juhlistaa kirsikankukkien kukintaa ja tarjoaa vierailijoille monia aktiviteetteja, mukaan lukien opastettuja kierroksia ja perinteisiä japanilaisia ​​tansseja.

2. Toronto, Ontario

High Park Torontossa on yksi kaupungin parhaista paikoista ihailla kirsikankukkia. Puisto on koti yli 2000 kirsikkapuulle, jotka loistavat vaaleanpunaisina kukinnan aikaan. Puisto järjestää myös vuosittain hanami-festivaalin, joka houkuttelee tuhansia vierailijoita ympäri maailmaa.

3. Montréal, Quebec

Parc Jean-Drapeau on suosittu kohde Montréalin vierailijoille ja paikallisille. Puistossa on yli 800 japanilaistyylistä kirsikkapuuta, jotka ovat parhaimmillaan huhtikuun lopusta toukokuun alkuun. Puiston hanami-festivaalit tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden nauttia japanilaisesta ruoasta, musiikista ja muista aktiviteeteista.

4. Victoria, Brittiläinen Kolumbia

Victoria on toinen kaupunki Brittiläisessä Kolumbiassa, joka tunnetaan upeista kirsikankukistaan. Beacon Hill Parkissa on yli 300 japanilaistyylistä kirsikkapuuta, jotka kukkivat huhtikuussa. Puisto on suosittu paikka piknikille ja rentoutumiselle sen lisäksi, että se tarjoaa upeat näkymät puutarhaan.

5. Sault Ste. Marie, Ontario

Agawa Canyonin kirsikkapuut ovat yksi Kanadan salatuimmista aarteista. Alue sijaitsee Pohjois-Ontariossa ja on vain helposti saavutettavissa junalla. Kirsikkapuiden kukinta-aika on lyhyt, joten ajoitus on avainasemassa vierailun suunnittelussa. Maisemat ovat kuitenkin uskomattomat, ja vierailu kannattaa varmasti.

Koko Kanada on täynnä upeita paikkoja, joissa voi ihailla kirsikankukkien kauneutta keväällä. Nämä paikat ovat vain muutamia suosituimmista kohteista, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattomia kokemuksia. Jos olet suunnittelemassa matkaa Kanadaan huhti-toukokuussa, ei kannata jättää väliin mahdollisuutta ihailla tätä upeaa luonnonnäytelmää.

Upea näky Etelä-Amerikassa! Chilessä voi ihailla kirsikkapuiden kukintaa

Etelä-Amerikka on täynnä upeita maisemia, mutta Chilessä vierailevat matkailijat saavat todellisen silmänruokan keväisin. Kirsikkapuiden kukinnan aika on yksi maan kauneimmista nähtävyyksistä.

Chilen eri osissa kirsikkapuut kukkivat hieman eri aikaan, mutta yleisesti ottaen parhaat ajankohdat ovat syyskuun loppupuolelta marraskuun alkupuolelle. Puiden värikkäät kukat luovat uskomattoman kauniin kontrastin vihreisiin lehtiin ja siniseen taivaaseen.

Kirsikkapuiden kukkimisaika on myös juhla-aikaa Chilessä. Esimerkiksi maan pääkaupungissa Santiagossa järjestetään vuosittain kirsikkafestivaali, johon osallistuu tuhansia ihmisiä. Festivaaleilla voi nauttia paikallisesta ruoasta, musiikista ja tietenkin kirsikkapuiden kauneudesta.

Jos haluat kokea unohtumattoman näyn, suuntaa Chileen keväällä. Voit ihailla kirsikkapuiden kukintaa monissa eri puistoissa ja puutarhoissa ympäri maata. Esimerkiksi Japanilainen puisto Viña del Marissa on yksi suosituimmista kohteista, jossa pitkät kävelytiet vievät vierailijat kukkivien puiden ympäröimänä.

Matkustaessa kannattaa kuitenkin muistaa, että kukinta-aika vaihtelee hieman vuosittain ja alueittain. Joten, tarkista ajankohta paikallisilta matkailusivustoilta tai -viranomaisilta ja suunnittele matkasi sen mukaan.

Chilessä kirsikkapuiden kukinta on todella upea näky, joka jättää lähtemättömän vaikutuksen vierailijoihin. Se on myös täydellinen aika uppoutua Chilen kulttuuriin ja tapoihin, kun juhlitaan kevään saapumista ja kauneutta.

Kirsikkapuut kukkivat myös Afrikassa – missä niitä voi nähdä?

Kirsikkapuut ovat kauniita puita, jotka tunnetaan parhaiten Japanista ja sen kuuluisasta Hanami-festivaalista. Mutta tiesitkö, että voit löytää kirsikkapuita myös Afrikasta?

Yksi paikka, jossa voit nähdä kirsikkapuita kukkimassa, on Etelä-Afrikan Kapkaupungissa sijaitseva Kirstenboschin kansallispuisto. Puiston japanilaistyylinen kirsikkapuutarha on upea näky keväällä, kun kirsikkapuut ovat täynnä vaaleanpunaisia kukkia. Puisto järjestää myös vuosittaisen Kirsikkapuiden juhlan, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa ihailemaan kukinnan kauneutta.

Toinen paikka, jossa voit nähdä kirsikkapuita Afrikassa, on Marokon Kasbah du Toubkal -hotelli Atlas-vuorilla. Hotellin omistaja Mike McHugo istutti kirsikkapuita hotellin puutarhaan, mikä loi upean kontrastin Atlas-vuorten karulle maisemalle.

Vaikka kirsikkapuut eivät olekaan alkuperäisiä Afrikan kasveja, ne ovat löytäneet tiensä mantereelle monien harrastajien ja puutarhureiden toimesta. Kirsikkapuiden istuttaminen ei vain lisää kauneutta alueelle, vaan se voi myös auttaa ympäröivän yhteisön taloudellista kehitystä matkailun kautta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kirsikkapuita ei ole vain Japanissa. Kirstenboschin kansallispuisto Kapkaupungissa ja Kasbah du Toubkal -hotelli Marokossa tarjoavat upeita näkymiä kukkivista kirsikkapuista Afrikassa. Kirsikkapuiden istuttaminen voi myös auttaa yhteisöjä taloudellisesti matkailun kautta.

Paratiisi Havaijilla: Kirsikkapuiden kukinta vie jalat alta

Havaiji on tunnettu upeista rannoistaan, trooppisesta ilmastostaan ​​ja henkeäsalpaavasta luonnostaan. Mutta tiedätkö, että Havaijilla on myös salainen kevätkauden helmi? Se on kirsikkapuiden kukinta, joka saa sinut rakastumaan tähän paratiisiin vieläkin enemmän.

Kun ajattelet kirsikkapuita, saatat ensimmäisenä ajatella Japania tai Washington D.C.:tä. Mutta Havaijin Waimeassa sijaitsee piilotettu kirsikkapuiden puisto, jossa voit ihailla niiden kauneutta ja nauttia romanttisesta piknikistä niiden varjossa.

Keväällä puiston kirsikkapuut alkavat kukkia, ja tulppaanien ja muiden kevätkukkien kanssa ne muodostavat silmiähivelevän värikkään maiseman. Sininen taivas ja turkoosinvärinen meri vain tekevät maisemasta täydellisen.

Puistossa käyminen ei ole vain visuaalinen elämys. Kirsikankukilla on myös miellyttävä tuoksu, joka täyttää ilman ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Voit rentoutua nurmikolla ja kuunnella lintujen laulua samalla kun katsot näitä kauniita puita.

Jos olet onnekas, saatat jopa kohdata paikallisia, jotka pitävät perinteisiä hanami-juhliaan kirsikkapuiden alla. Hanami on japanilainen termi, joka tarkoittaa kirsikankukinnan ihailemista, ja se on erittäin suosittu keväällä Japanissa. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea tämä perinne Havaijilla.

Paras aika vierailla kirsikkapuiden puistossa on helmikuun lopusta huhtikuun alkuun. Puisto on avoinna yleisölle, ja sinne pääsee ilmaiseksi. Paratiisi Havaijilla ei petä sinua, kun näet kirsikkapuiden kukinnan, joka vie jalat alta.

Upeat kirsikkapuut Uudessa-Seelannissa – missä ne sijaitsevat?

Jos olet matkustamassa Uuteen-Seelantiin ja haluat kokea jotain maagista, sinun täytyy nähdä upeat kirsikkapuut. Nämä kauniit puut ovat monien matkailijoiden suosikki, ja niitä löytyy useista paikoista ympäri maata.

Yksi parhaista paikoista nähdä kirsikkapuita on Christchurchissa sijaitseva Hagley Park. Tämä puisto on yksi suurimmista kaupunkipuistoista maailmassa ja se on täynnä kukkapenkkejä ja puutarhoja. Kevään tullessa kirsikkapuut puhkeavat kukkaan ja luovat upean vaaleanpunaisen tunnelman koko alueelle.

Toinen upea paikka kirsikkapuiden ihasteluun on Aucklandissa sijaitseva Cornwall Park. Tämä puisto on erittäin suosittu paikallisten keskuudessa, mutta se on myös ihana vierailupaikka matkailijoille. Puistossa on yli 3000 kirsikkapuuta, jotka luovat hämmästyttävän kauniin näyn keväällä.

Jos haluat nähdä kirsikkapuita hieman vähemmän tunnetulla alueella, voit vierailla pienessä kaupungissa nimeltä Takapuna. Tämä paikka sijaitsee Pohjoissaaren itärannikolla ja sieltä löytyy upeita kirsikkapuita, jotka ovat täydellisiä valokuvia varten.

Lopuksi, jos olet onnekas matkailija, joka vierailee Uudessa-Seelannissa syksyllä, sinun kannattaa vierailla Alexandraissa, Keski-Otagon alueella. Siellä voit nähdä upeita kirsikkapuita, joilla on kauniit punaiset ja oranssit lehdet.

Kaiken kaikkiaan Uusi-Seelanti on täynnä upeita paikkoja, joissa voit nähdä upeita kirsikkapuita. Matkusta Christchurchiin, Aucklandiin, Takapunaan tai Alexandraan ja koe unohtumaton näky keväällä tai syksyllä. Kirsikkapuiden kukinta-aika on lyhyt, joten varmista, että osut oikeaan aikaan ja pääset ihailemaan tätä upeaa ilmiötä.