Parhaat maat yksin matkustaville naisille

Parhaat maat yksin matkustaville naisille

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Parhaat maat yksin matkustaville naisille

Yksin matkustaminen voi olla jännittävää ja palkitsevaa, mutta se voi myös tuntua pelottavalta, varsinkin naisille. Onneksi on monia maita ympäri maailmaa, jotka ovat erityisen turvallisia yksin matkustaville naisille. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia näistä maista.

1. Islanti

Islanti on yksi maailman turvallisimmista maista, ja se on ihanteellinen kohde yksin matkustaville naisille. Maassa ei ole paljon rikollisuutta, ja se on tunnettu kauniista maisemistaan, kuumista lähteistään ja ystävällisistä ihmisistään.

2. Japani

Japani on toinen turvallinen maa yksin matkustaville naisille. Siellä on paljon tekemistä ja nähtävää, ja japanilaiset ovat erittäin kohteliaita ja avuliaita. Tokio on erityisen suosittu kohde yksin matkustaville naisille, sillä se on hyvin turvallinen ja siellä on paljon tekemistä.

3. Kanada

Kanada on yksi maailman rauhallisimmista maista, ja se on erittäin turvallinen maa yksin matkustaville naisille. Siellä on paljon luontoa ja kauniita maisemia, ja kanadalaiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan.

4. Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti on erittäin suosittu kohde yksin matkustaville naisille, sillä se on erittäin turvallinen maa. Siellä on paljon kauniita maisemia, ja ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita.

5. Costa Rica

Costa Rica on turvallinen maa Keski-Amerikassa, ja se on ihanteellinen kohde yksin matkustaville naisille. Siellä on paljon luontoa ja kauniita rantoja, ja ihmiset ovat ystävällisiä ja avuliaita.

Näitä maita lukuun ottamatta on tärkeää muistaa, että jokainen maa on erilainen, ja että turvallisuustasot voivat vaihdella alueiden välillä. On myös tärkeää olla tietoinen kulttuurierosta ja kunnioittaa paikallista tapaa elää ja käyttäytyä.

1

Lopuksi, yksin matkustaminen voi olla loistava tapa kokea uusia asioita ja tavata uusia ihmisiä. Näissä maissa voit tuntea olosi erityisen turvalliseksi ja nauttia matkasta täysin siemauksin!

Parhaat maat naismatkailijoille

Naismatkailijat ympäri maailmaa etsivät turvallisia ja kiehtovia kohteita, joissa naiset voivat nauttia matkustamisesta täysin rinnoin. Tämän vuoksi olemme laatineet luettelon parhaista maista naismatkailijoille.

Aluksi on mainittava Japani, joka on tunnettu korkeasta elintasostaan ja turvallisuudestaan. Matkailijat voivat nauttia monipuolisesta kulttuurista, herkullisesta ruoasta ja upeista maisemista. Lisäksi Japani tarjoaa monia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja hemmotteluun kuumissa lähteissä.

Toinen erinomainen kohde naismatkailijoille on Islanti, joka on yksi Euroopan turvallisimmista maista. Islanti on myös tunnettu henkeäsalpaavista maisemistaan, kuten jäätiköistään, geysireistään ja vesiputouksistaan. Matkailijat voivat myös nauttia rentouttavista kylpylöistä ja perinteisistä islantilaisista herkuista.

Seuraavaksi on mainittava Costa Rica, joka on yksi Latinalaisen Amerikan turvallisimmista maista. Costa Ricassa voi nauttia upeista hiekkarannoista, eksoottisesta luonnosta ja monipuolisesta eläimistöstä. Lisäksi Costa Ricassa on paljon mahdollisuuksia seikkailuun, kuten surffaukseen, melontaan ja vaellukseen.

Thaimaa on myös erinomainen kohde naismatkailijoille. Thaimaa on tunnettu upeasta kulttuuristaan, herkullisesta ruoastaan ​​ja ystävällisistä ihmisistään. Matkailijat voivat nauttia kauniista rannoista, historiallisista temppeleistä ​​ja eksoottisesta eläimistöstä. Lisäksi Thaimaassa on monia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja hemmotteluun spa-hoidoilla.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä mainittavana maana on Uusi-Seelanti, joka on yksi turvallisimmista maista maailmassa. Uusi-Seelanti tarjoaa upeita luonnonnähtävyyksiä, kuten vuoria, jäätiköitä ja vesiputouksia. Matkailijat voivat myös nauttia seikkailuista, kuten laskuvarjohypyistä, koskenlaskusta ja vaelluksista.

Nämä viisi maata ovat vain muutama esimerkki siitä, mistä löytyy upeita kohteita naismatkailijoille ympäri maailmaa. Valitse vain mieluisin kohde ja nauti matkasta täysillä!

Yksinmatkustavan naisen unelmakohteet

Yksinmatkustaminen voi olla jännittävä ja vapauttava kokemus. Naiset ympäri maailmaa ovat alkaneet matkustaa yksinään, luodakseen omia ainutlaatuisia seikkailuja. Jos olet yhtä näistä rohkeista naisista, tässä on joitain unelmakohteita, jotka kannattaa lisätä matkasuunnitelmiisi.

Ensimmäinen kohde on Reykjavik, Islanti. Tämä kaunis kaupunki on tunnettu upeista maisemistaan, joita voit kokea esimerkiksi lähteillä, vesiputouksilla ja jäätiköillä. Lisäksi Reykjavik tarjoaa monia aktiviteetteja, kuten sukellusta, vaellusta ja valaidenkatselua. Kaupungin yöelämä on myös tärkeä osa kokemusta, sillä siellä on paljon baareja, klubeja ja musiikkifestivaaleja.

2

Toinen kohde on Bali, Indonesia. Tämä paratiisimainen saari tarjoaa rauhallisia rantoja, reheviä riisipeltoja ja henkeäsalpaavia temppelikomplekseja. Bali on täydellinen paikka rentoutumiseen ja meditoimiseen, mutta siellä on myös mahdollisuus kokea vesiurheilua, surffausta ja sukellusta. Saarella on myös paljon terveys- ja hyvinvointikeskuksia, joissa voit nauttia joogasta ja hieronnoista.

Kolmas kohde on Queenstown, Uusi-Seelanti. Tämä pieni kaupunki on täynnä hurjapäisiä aktiviteetteja, kuten benji-hyppyjä, koskenlaskua ja laskuvarjohyppyjä. Queenstownin ympäröivät vuoret tarjoavat upeat maisemat, joita voit ihailla esimerkiksi gondolihissillä tai vaellusretkillä. Kaupungin keskustassa on myös paljon ravintoloita, baareja ja kauppoja, joten voit rentoutua ja nauttia kaupunkielämästä.

Neljäs kohde on New York City, Yhdysvallat. Tämä maailmankuulu kaupunki tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia seikkailuihin. Voit käydä kuuluisissa nähtävyyksissä, kuten Vapaudenpatsaassa, Empire State Buildingissa ja Central Parkissa. Lisäksi New Yorkissa on paljon museoita, teattereita ja konsertteja, joten voit nauttia kulttuurista. Kaupungin yöelämä on myös vilkas, joten voit bailata yön pikkutunneille asti.

Viimeinen kohde on Cape Town, Etelä-Afrikka. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee meren rannalla ja tarjoaa upeita näkymiä vuorille ja valtamerelle. Cape Townissa voit käydä luonnonpuistoissa, kuten Table Mountainissa ja Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Kaupungin lähistöllä on myös monia viinitiloja, joissa voit maistella paikallisia viinejä. Kaupungin kulttuuri on rikas, ja siellä on paljon museoita, gallerioita ja teattereita.

Näissä viidessä kohteessa on jotain kaikille yksinmatkaajille. Ne tarjoavat upeita maisemia, jännittäviä aktiviteetteja ja paljon mahdollisuuksia kokea erilaisia kulttuureja. Ole rohkea ja lähde seikkailulle näihin unelmakohteisiin!

Maat, joissa naiset voivat matkustaa huoletta

Jos olet intohimoinen matkailija, on todennäköistä, että olet miettinyt turvallisuutta ja mahdollisia riskejä uusissa kohteissa. Valitettavasti naisten täytyy usein käsitellä lisäriskejä matkustettaessaan, mutta onneksi on monia maita, joissa naiset voivat matkustaa huoletta. Tässä artikkelissa tarkastelemme muutamia turvallisimpia maita naisille matkustamiseen.

Islanti on yksi maailman turvallisimmista maista, joka soveltuu erityisen hyvin naismatkailijoille. Maassa on pieni väestö ja vähän rikollisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen rentoutumiseen ja seikkailuihin. Islannissa on myös paljon luontoaktiviteetteja, kuten vaellusta, lumikenkäilyä ja ratsastusta, joten se sopii erinomaisesti naisille, jotka etsivät aktiivista lomakohdetta.

Japani on toinen maa, joka on tunnettu turvallisuudestaan. Maassa on korkea rikollisuusvastainen kulttuuri, ja se on erittäin puhdas ja hyvin organisoitu. Japanissa on paljon tekemistä ja nähtävää, kuten historiallisia temppeleitä, upeita puutarhoja ja tietysti japanilaisen kulttuurin tutkimista. Naismatkailijat voivat nauttia myös Japanin spa-kylpylöistä ja ostosmahdollisuuksista.

Uusi-Seelanti on toinen turvallinen maa, jossa naiset voivat matkustaa huoletta. Se on yksi maailman rauhallisimmista maista, ja sen luonto on henkeäsalpaavan kaunis. Uusi-Seelanti sopii täydellisesti seikkailullisille ja aktiivisille naisille, jotka haluavat kävellä kansallispuistoissa, bungee-hyppäämään tai surffaamaan.

Ruanda ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen turvallisimpana matkakohteena, mutta maassa on todella korkea turvallisuustaso. Ruandassa on paljon nähtävää, kuten vuoristogorilloita, kansallispuistoja ja järviä. Maan historia on myös erittäin mielenkiintoinen, ja siellä voit tutustua paikalliseen kulttuuriin ja tapoihin.

Kanada on toinen turvallinen maa, joka sopii erityisen hyvin naismatkailijoille. Maa on tunnettu ystävällisestä ilmapiiristään ja upeasta luonnostaan. Kanadassa voit ihailla valtavia kanjoneita, jäätiköitä ja vesiputouksia. Lisäksi Kanadan kaupungit tarjoavat paljon aktiviteetteja, kuten ostoksia, ruokaa ja viihdettä.

Nämä maat ovat vain muutamia esimerkkejä turvallisista naismatkakohteista, mutta on tärkeää muistaa, että jokainen matkailija on erilainen ja vaatii erilaisia asioita lomaltaan. Ennen matkan varauksen tekemistä kannattaa tutustua tarkasti kohteen turvallisuuteen ja muihin käytännön seikkoihin, kuten terveysasioihin ja paikalliseen kulttuuriin.

Naisten suosimat matkakohteet

Naisten matkailutottumukset ovat muuttuneet vuosien varrella. Aiemmin naisten matkustamisvaihtoehdot olivat rajoitetumpia, mutta nykyään he ovat avarampiin matkailukohteisiin kuin koskaan. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin naisten suosimia matkakohteita ja miksi ne ovat saavuttaneet suosiota.

1. Bali, Indonesia

Bali on yksi suosituimmista naisten matkakohteista maailmassa. Tämä Indonesian saari on tunnettu upeasta luonnostaan, hienoista hiekkarannoistaan ja kulttuurisista nähtävyyksistään. Lisäksi Balilla on monia terveys- ja hyvinvointikeskuksia, joissa voit rentoutua ja nauttia hieronnoista tai joogasta.

2. Barcelona, Espanja

Barcelona on naisten suosikki Euroopassa. Tämä kaupunki on täynnä kaunista arkkitehtuuria, kulttuuria ja erinomaista ruokaa. Barcelonassa on myös paljon ostosmahdollisuuksia, joten se on täydellinen paikka naisille, jotka haluavat nauttia kaupunkilomasta.

3. Santorini, Kreikka

Santorini on upea kreikkalainen saari, joka on erityisen suosittu pariskuntien keskuudessa. Kuitenkin myös yhä useammat naiset matkustavat sinne yksin tai ystävien kanssa. Santorini on kuuluisa upeista näkymistään, valkoisista taloistaan ja kristallinkirkkaasta vedestään.

4. Marrakech, Marokko

Marrakech on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa vierailleen paljon nähtävää. Täällä voit kokea aitoa marokkolaista kulttuuria, vierailla historiallisissa rakennuksissa ja maistella paikallisia herkkuja. Marrakech on erityisesti naisten suosiossa sen houkuttelevan shoppailumahdollisuuden ansiosta.

5. New York City, Yhdysvallat

New York on loistava paikka naisille, jotka haluavat kokea ison kaupungin sykkeen. Tämä kaupunki ei koskaan nuku, ja siellä on aina paljon tekemistä ja nähtävää. Shoppailusta, ruokapaikoista ja Broadway-musikaaleista aina Central Parkiin – NYC:ssä on varmasti jotain jokaiselle.

Näiden viiden kohteen lisäksi on paljon muita mahtavia paikkoja, jotka ovat suosittuja naisten keskuudessa. Riippumatta siitä, etsitkö rauhaa ja rentoutumista vai hauskaa seikkailua, on tärkeää löytää matkakohde, joka tuntuu omalta. Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua löytämään sellaisen matkakohteen, joka sopii juuri sinun matkustusmieltymyksiisi.

Maat, joissa naisen on helppo matkustaa yksin

Tiesitkö, että yhä useammat naiset matkustavat yksin? Vaikka se voi tuntua pelottavalta ensimmäisellä kerralla, yksinmatkustus voi olla erittäin palkitsevaa ja antoisaa. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia maita, joissa naisen on helppo matkustaa yksin.

Yksi hyvä vaihtoehto yksinmatkailulle on Uusi-Seelanti. Tämä kaunis saarivaltio tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia aktiviteetteja, kuten patikointia, surffausta ja melontaa. Lisäksi maassa on erittäin turvallista matkustaa, ja paikalliset ovat ystävällisiä ja avuliaita.

Toinen hyvä vaihtoehto on Costa Rica. Tämä Väli-Amerikan maa on tunnettu ekoturismistaan ja luonnonkauneudestaan. Siellä voit esimerkiksi tutustua sademetsiin, ihailla rantoja tai tehdä koskenlaskua. Costa Ricassa on myös korkea koulutustaso, joten englantia osaavia ihmisiä on paljon.

Thaimaa on myös suosittu kohde yksinmatkailijoille. Maa tarjoaa upeita rantoja, maukasta ruokaa ja edullisia hintoja. Thaimaassa on myös helppo tavata muita matkaajia, joten yksin matkustavat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja vähemmän yksinäiseksi.

Islanti on myös hieno kohde yksinmatkailuun. Tämä pohjoismainen maa tarjoaa upeita vuoristomaisemia, geysireitä ja jäätiköitä. Lisäksi Islannissa on erittäin turvallista matkustaa, ja sen pääkaupunki Reykjavik on todella kaunis ja viihtyisä.

Lopuksi mainittakoon Japani. Vaikka se voi olla hieman kalliimpi kuin edellä mainitut maat, se tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Japanissa voit ihailla upeita temppeleitä, nauttia herkullisesta ruoasta ja tutustua mielenkiintoiseen kulttuuriin. Japani on myös erittäin turvallinen maa, jossa on erittäin vähän rikollisuutta.

Näissä maissa naisen on helppo matkustaa yksin, ja ne tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja ja upeita maisemia. Niissä on myös erittäin turvallista matkustaa, joten yksinmatkailijoiden ei tarvitse huolehtia niin paljon turvallisuudestaan. Suosittelemme näitä maita kaikille, jotka haluavat kokea unohtumattoman yksinmatkan.

Parhaat kohteet naismatkailijalle

Naismatkailijat ovat kasvava ryhmä, joka etsii matkakokemuksia ympäri maailmaa. Kun suunnittelet seuraavaa matkaasi, on tärkeää löytää kohteita, jotka tarjoavat turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat kohteet naismatkailijoille.

Yksi suosituimmista kohteista on Japani. Japani tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurin ja uskomattoman ruokakulttuurin. Naismatkailijat voivat nauttia ostoksista Tokion vilkkailla kaduilla, rentoutua luonnon kauneudessa Fuji-vuoren juurella tai uppoutua perinteisiin kylpylöihin. Japani tarjoaa mielenkiintoisia kulttuurikohteita, mutta myös modernia elämänmenoa.

Toinen kohde, joka vetää puoleensa naismatkailijoita, on Uusi-Seelanti. Uusi-Seelanti on tunnettu kauniista maisemistaan, kuten Hobbitonin kukkuloista, Abel Tasmanin kansallispuistosta ja Milfordin äärisuojelualueesta. Matkailijat voivat harrastaa monipuolisia aktiviteetteja, kuten surffausta, patikointia tai laskuvarjohyppyä. Uusi-Seelanti tarjoaa myös hyvin organisoituja retkiä, joiden avulla voit nauttia luonnosta ja tutustua maan ainutlaatuiseen kulttuuriin.

Thaimaa on myös suosittu kohde naismatkailijoille. Thaimaassa voit nauttia upeista rannoista, henkeäsalpaavista temppeleistä ja herkullisesta ruoasta. Bangkok tarjoaa vilkkaan kaupunkielämän, kun taas Phuketissa voit rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla tai sukeltaa kristallinkirkkaissa vesissä. Thaimaa tarjoaa myös edullisia ostosmahdollisuuksia, joten saat kotiin viemisiä ystävillesi ja perheellesi.

Kroatia on loistava kohde naismatkailijoille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Kroatian rannikolla on upeita pikkukaupunkeja, joissa voit nauttia auringosta ja merestä. Splitissä voit tutustua antiikin Rooman historiallisiin paikkoihin, kun taas Dubrovnik tarjoaa vaikuttavia rantakallioita ja vanhan kaupungin tunnelmaa.

Lopuksi, Costa Rica on loistava kohde naismatkailijoille, jotka rakastavat luonnon kauneutta ja eläimistöä. Voit patikoida sademetsissä, surffata Tyynellämerellä tai ihailla kilpikonnia rannoilla. Costa Ricassa on myös monia ekoturismikohteita, jotka tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen.

Näissä kohteissa naismatkailijat voivat nauttia kulttuurista, luonnosta ja monipuolisista aktiviteeteista turvallisessa ympäristössä. Oletko valmis lähtemään seikkailulle? Valitse itsellesi sopiva kohde ja nauti matkastasi!

Naisten turvalliset matkavalinnat

Matkustaminen voi olla jännittävää ja antoisaa, mutta se voi myös olla pelottavaa, erityisesti naisille. Onneksi on olemassa vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa naismatkailijoita tuntemaan olonsa turvallisemmaksi matkustaessaan yksin tai ryhmässä.

Yksi tärkeimmistä asioista, joita naismatkailijoiden tulisi harkita tehdessään matkasuunnitelmia, on majoituspaikka. On parempi valita hotelli, jossa on turvallisuusvarusteita, kuten lukot ja kamerat, ja joka sijaitsee hyvämaineisella alueella. Yöpyminen hostelleissa tai majataloissa voi olla edullisempaa, mutta niissä saattaa olla vähemmän turvatoimia.

Toinen tärkeä huomioitava asia on liikkuminen paikasta toiseen. Julkinen liikenne voi olla kätevä ja edullinen tapa kulkea, mutta se voi myös olla vaarallista tietyissä maissa tai kaupungeissa. Taksien käyttäminen voi olla turvallisempaa, mutta ne voivat olla kalliimpia. On suositeltavaa tutustua etukäteen kohteen liikennejärjestelyihin ja varata kuljetukset etukäteen turvallisen yrityksen kanssa.

Kolmas tärkeä tekijä on henkilökohtainen turvallisuus. On tärkeää välttää huomion herättämistä pukeutumisella ja käyttäytymisellä. Naismatkailijoiden tulisi yrittää seurata paikallisia tapoja ja kulttuuria, jotta he eivät erottuisi liikaa muista matkustajista. On myös suositeltavaa pitää varakopio matkustusasiakirjoista mukana ja olla yhteydessä perheeseen tai ystäviin säännöllisesti, jotta he tietävät missä olet.

Lopuksi, naismatkailijoiden on tärkeä kuunnella omaa vaistoaan. Jos jokin tuntuu epäilyttävältä tai pelottavalta, on parempi välttää sitä ja löytää toinen vaihtoehto. On myös hyvä idea tutustua paikallisiin naisjärjestöihin, jotka voivat tarjota tietoa alueen turvallisuudesta ja tarjota apua hätätilanteissa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että naisten turvalliset matkavalinnat ovat erittäin tärkeitä. On suositeltavaa valita hyvämaineinen hotelli, tutkia etukäteen kuljetusvaihtoehtoja, noudattaa paikallisia tapoja ja kulttuuria, pitää varakopio matkustusasiakirjoista mukana ja kuunnella omaa vaistoaan. Näiden vinkkien avulla voit nauttia matkastasi turvallisesti ja huolettomasti.

Maita jotka sopivat hyvin yksin matkustaville naisille

Yksin matkustaminen voi olla jännittävää ja vapauttavaa, mutta se voi myös aiheuttaa huolta turvallisuudesta. Jos olet nainen, joka suunnittelee yksinmatkaa, on tärkeää valita kohde, joka on turvallinen ja sopiva naisille. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia maita, jotka ovat erityisen hyviä yksin matkustaville naisille.

Ensimmäinen kohde on Islanti. Tämä kaunis maa on tunnettu henkeäsalpaavista maisemistaan, mutta se on myös yksi maailman turvallisimmista maista. Islannin väestö on pieni, mikä tarkoittaa, että rikollisuus on vähäistä. Lisäksi Islannissa on paljon tekemistä, kuten rentoutua kuumissa lähteissä, nähdä luonnonilmiöitä, kuten revontulia, tai tutustua Reykjavikin vilkkaaseen kulttuurielämään.

Toinen suosituksemme on Japani. Tämä maa on tunnettu tarkasta järjestyksestään ja puhtaudestaan, mikä tekee siitä turvallisen kohteen yksin matkustaville naisille. Japani on myös erittäin naisystävällinen maa, jossa on paljon naisten vain käytössä olevia tiloja, kuten junavaunuja ja kylpylöitä. Japani on myös täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten temppeleitä, kaupunkeja ja luonnonkauneutta.

Seuraava suosituksemme on Costa Rica. Tämä Keski-Amerikan maa on täynnä upeita rantoja, trooppista sademetsää ja aktiivista elämäntapaa. Vaikka Costa Ricassa saattaa olla joitakin turvallisuusriskejä, se on edelleen yksi turvallisimmista maista Latinalaisessa Amerikassa. Maassa on myös paljon tekemistä, kuten surffausta, snorklausta tai vaellusta vuorilla.

3

Viimeinen suosituksemme on Skotlanti. Tämä kaunis osa Yhdistynyttä kuningaskuntaa on tunnettu henkeäsalpaavista maisemistaan ja ystävällisestä ilmapiiristään. Skotlannissa on paljon historiallisia nähtävyyksiä, kuten linnoja ja raunioita, sekä monia kävelyreittejä, joita voi tutkia yksin tai yhdessä ryhmän kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että valitessaan matkakohdetta yksinmatkustamiseen naisen on tärkeää ottaa huomioon turvallisuus. Islanti, Japani, Costa Rica ja Skotlanti ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja yksin matkustavalle naiselle, joissa turvallisuus on tärkeänä tekijänä. Nämä maat tarjoavat myös paljon nähtävää ja koettavaa, joten kannattaa harkita niitä seuraavan yksinmatkan kohteena.