Maailman ainutlaatuisimmat ja epätavallisimmat Hotellit

Maailman ainutlaatuisimmat ja epätavallisimmat Hotellit

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Maailman ainutlaatuisimmat ja epätavallisimmat Hotellit

Oletko kyllästynyt tavanomaisiin hotelleihin, joissa jokainen huone näyttää samalta? Haluatko kokea jotain todella ainutlaatuista ja epätavallista seuraavan lomasi aikana? Tässä artikkelissa esittelemme maailman erikoisimpia hotelleja, joissa voit nauttia unohtumattomasta kokemuksesta.

Ensimmäinen hotelli, jonka esittelemme, on Meksikossa sijaitseva Hotel Costa Verde. Tämä hotelli tarjoaa vierailleen mahdollisuuden yöpyä lentokoneessa! Kyllä, oikein luit – hotellin lentokonehuoneet ovat entisiä Boeing 727-koneita, jotka on muutettu viihtyisiksi huoneiksi. Jokaisessa huoneessa on oma parveke, josta voi ihailla viidakkoa ja Tyynenmeren rantaa.

Toinen epätavallinen hotelli sijaitsee Ruotsin Lappiassa ja sen nimi on ICEHOTEL. Kuten nimestä voi päätellä, tämä hotelli on rakennettu kokonaan jäästä. Hotellissa on lukuisia huoneita, joissa kaikissa lämpötila pysyy noin -5°C:ssa. Vieraiden ei tarvitse kuitenkaan palella, sillä Hotellissa on tarjolla erilaisia makuupusseja ja muita lämpimiä varusteita.

Kolmas hotelli löytyy Australiasta, ja se on nimeltään The Silo Hotel. Tämä hotelli sijaitsee vanhassa viljasiilossa, joka on muutettu ylelliseksi majapaikaksi. Hotellin huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja, ja niistä avautuu henkeäsalpaava näkymä Kapkaupungin satamaan.

Neljäs hotelli, jonka esittelemme, on Japanin Shimane-prefektuurissa sijaitseva Hotelli Yubara Onsen. Hotellin erikoisuus on sen huoneiden katto – ne on nimittäin rakennettu kupolimaisiksi kivenlohkareiksi, jotka sulautuvat saumattomasti ympäröivään luontoon. Vieraiden on mahdollista rentoutua hotellin omassa lämpimässä lähteessä nauttien samalla kauniista vuoristonäkymistä.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, esittelemme hotellin, joka sijaitsee Sveitsissä – Null Stern Hotel. Kyseessä on hotelli ilman seiniä! Hotellin vieraiden käytössä on ainoastaan king size -vuode, yöpöydät ja valaistus. Hotellin sijainti vuoren rinteellä tarjoaa upeat näkymät Alpeille.

Näiden hotellien lisäksi maailmasta löytyy paljon muitakin ainutlaatuisia ja epätavallisia majoitusvaihtoehtoja. Olitpa sitten kiinnostunut jäähotellista, lentokonehuoneesta tai vaikka hotellista ilman seiniä, löydät varmasti matkakohteen, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen.

Maailman erikoisimmat hotellit – Tämä otsikko kuvaa hotelleja, joilla on ainutlaatuinen ja erikoinen muotoilu tai sijainti.

Maailmassa on monia erikoisia hotelleja, joiden muotoilu ja sijainti tekevät niistä ainutlaatuisia. Jotkut hotellit ovat rakennettu puun latvoihin, toiset hiekkadyyneille ja toiset jäälohkareiden keskelle. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin maailman erikoisimpia hotelleja, jotka ovat varmasti unohtumattomia vierailukohteita.

Ensimmäinen hotelli, joka tulee mieleen, on Treehotel Ruotsissa. Se koostuu useista huoneista, jotka on rakennettu puiden latvoihin. Huoneet ovat täysin varusteltuja, ja niistä avautuu upea näkymä ympäröivään luontoon. On helppo kuvitella, kuinka rentouttavaa olisi nukkua korkealla puissa ja herätä lintujen lauluun.

Toinen mielenkiintoinen hotelli on Icehotel Jukkasjärvillä, Ruotsissa. Tämä hotelli on rakennettu jäästä, ja se sulaa joka vuosi keväällä. Hotellissa on taiteellisia jääveistoksia, ja huoneet ovat suunniteltu lämpimällä makuupussilla ja nahkaisella sängyllä, jotta vieraiden yöpyminen jäähän ei olisi liian kylmää.

1

Kolmas hotelli, joka on maininnan arvoinen, on Hang Nga Crazy House Vietnamissa. Se on luonnon inspiroima hotelli, joka muistuttaa enemmän taidemuseota kuin hotellia. Rakennus on täynnä kieroutuneita käytäviä, huoneita ja portaita, jotka kulkevat kaikenlaisia epätavallisia nähtävyyksiä kohtaamalla.

Lopuksi mainittakoon Poseidon Undersea Resort Fijillä. Tämä hotelli sijaitsee merenpohjassa, ja se tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia upeasta vedenalaisesta näkymästä suoraan omasta huoneestaan. Huoneisiin pääsy tapahtuu hissillä, joka laskee alaspäin 15 metrin syvyyteen, mikä tekee kokemuksesta vaikuttavan.

Kaikki nämä hotellit ovat ainutlaatuisia ja erikoisia paikkoja yöpyä lomalla. Niiden sijainti ja muotoilu tekevät niistä unohtumattoman kokemuksen. Vaikka ne ovat erittäin erilaisia toisistaan, yksi asia on varma – näissä hotelleissa yöpyessään ei tule tylsää hetkeä!

Poikkeukselliset majapaikat ympäri maailmaa – Otsikko kuvailee hotelleja, jotka ovat hyvin epätavallisia verrattuna tavanomaisiin majoitusvaihtoehtoihin.

Etsitkö seikkailua matkallesi? Tässä on jotain, mikä saattaa kiinnostaa sinua: poikkeukselliset majapaikat ympäri maailmaa. Nämä hotellit ovat kaikkea muuta kuin tavanomaisia ​​majoitusvaihtoehtoja ja tarjoavat unohtumattomia kokemuksia.

Ensimmäinen esimerkki poikkeuksellisesta majapaikasta on Treehotel Ruotsissa. Tämä hotelli tarjoaa majoitusta erittäin suurissa puumajoissa, jotka on ripustettu puiden väliin. Voit nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta sekä upeista näkymistä ympäröivään metsään. Ja mikä parasta, voit päästä luontoon helposti, sillä hotellin lähellä on paljon patikointireittejä.

Toinen epätavallinen hotelli on Lontoossa sijaitseva Ham Yard Hotel. Tämä hotelli on tunnettu sisustuksestaan, joka on täynnä värikkäitä ja rohkeita yksityiskohtia. Voit nauttia herkullisista ruokalajeista hotellin ravintolassa tai rentoutua elokuvateatterin penkeillä katsellen valkokankaalla pyörivää leffaa.

Jos etsit vieläkin eksoottisempaa vaihtoehtoa, kannattaa harkita yöpymistä Underwater Room -hotellissa Zanzibarilla. Tämä hotelli tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen majoittumisesta huoneeseen, joka on osittain veden alla. Voit katsella meren elämää ikkunasta tai hypätä suoraan veteen ihailemaan koralleja ja kaloja.

2

Mikä tahansa näistä hotelleista valitsetkin, voit odottaa unohtumattomia kokemuksia ja poikkeuksellista majoitusta. Älä epäröi varata yöpymistä näissä epätavallisissa kohteissa seuraavalle matkallesi!

Ainutkertaiset hotellit maailmassa – Otsikko kuvaa hotelleja, joilla on erityisiä piirteitä, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia.

Etsitkö erikoista majoitusta matkallesi? Haluatko poiketa perinteisistä hotelliketjuista ja kokea jotain ainutlaatuista? Tässä artikkelissa esittelemme muutamia maailman ainutkertaisimpia hotelleja, joissa voi viettää unohtumattoman loman.

Ensimmäinen hotelli, joka ansaitsee erikoismaininnan, on Igloo Village Kakslauttanen Suomessa. Tämä lumesta ja jäästä rakennettu hotelli tarjoaa upeat maisemat pohjoisen revontulista, mutta myös lämpimän yöunen lasi-igluissaan. Voit nauttia yksityisyydestä ja mukavuuksista, joita ei tavallisesti löydy ulkoaktiviteeteista kiinnostuneiden hotelleista.

Toinen ainutlaatuinen hotelli löytyy Marokosta. Riad Yasmine on pieni hotelli Marrakechin medinan sydämessä, jossa on vain seitsemän huonetta. Hotellin sisustus on vaikuttava ja henkeäsalpaavan kaunis, mikä tekee siitä suositun vaihtoehdon romanttiselle lomalle.

Jos etsit luksusmajoitusta, kannattaa suunnata Malediiveille. The Muraka -hotelli on osa Conrad Maldives Rangali Island -lomakeskusta ja se sijaitsee kokonaan veden alla. Hotellissa voit nauttia auringonlaskuista ja merenelävistä ikkunoiden läpi, mutta myös rentoutua kylpyammeessa aaltojen liplatellessa ympärilläsi.

Viimeinen hotelli, joka mainitaan tässä artikkelissa, on Giraffe Manor Keniassa. Tämä hotelli on erityinen, sillä siellä asuu joukko pitkäkaulaisia ​​yksilöitä, jotka ovat osa hotelin yksityistä luonnonpuistoa. Giraffe Manor tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla yhdeksi näistä kauniista eläimistä ja syöttää niitä suoraan hotellin ikkunoista.

Näiden hotellien lisäksi maailmassa on lukemattomia muitakin ainutlaatuisia ja erikoisia majoitusvaihtoehtoja. Olipa matkasi sitten minne tahansa, varmista, että loma muistetaan ainutlaatuisilla majoitusvaihtoehdoilla, joita löytyy ympäri maailmaa.

Maailman oudoimmat hotellit – Tämä otsikko kuvaa hotelleja, jotka ovat erikoisia tai outoja tavalla, joka kiinnostaa matkailijoita.

Maailman oudoimmat hotellit ovat matkailijoiden suosiossa niiden ainutlaatuisuuden vuoksi. Nämä hotellit erottuvat muista hotelleista, sillä ne ovat rakennettu erikoisiin paikkoihin ja ne tarjoavat elämyksiä, joita ei voi löytää tavallisesta hotellista.

Yksi maailman oudoimmista hotelleista on Jules Undersea Lodge, joka sijaitsee Floridan Key Largon rannikon lähellä. Tämä hotelli on rakennettu veden alle, ja se tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nukkua merenpohjalla. Hotellissa on vain kaksi huonetta ja sisäänkäynti tapahtuu sukelluskypärän avulla.

Toinen outo hotelli on Treehotel Ruotsissa, joka tarjoaa yöpyjilleen mahdollisuuden nukkua puumajoissa. Tämä hotelli koostuu useista erilaisista majoitusvaihtoehdoista, jotka kaikki ovat rakennettu puiden varaan. Näissä majoituksissa voi nauttia upeista näkymistä ympäröivään luontoon.

Icehotel Jukkasjärvellä, Ruotsissa, on toinen outo hotelli, joka on suosittu matkailijoiden keskuudessa. Tämä hotelli on rakennettu kokonaan jäästä, ja se sulaa joka kevät, jonka jälkeen se rakennetaan uudelleen jäästä. Hotellissa on useita erilaisia huoneita ja sviittejä, jotka kaikki ovat uniikkeja.

Jos haluat yöpyä hotellissa, joka tarjoaa elämyksiä, joita et voi löytää mistään muualta, suosittelemme sinua vierailemaan maailman oudoimmissa hotelleissa. Näissä hotelleissa voit nauttia ainutlaatuisista kokemuksista, joita muut hotellit eivät tarjoa.

Maailman eniten hämmästyttävät hotellit – Otsikko kuvaa hotelleja, jotka ovat erittäin hämmästyttäviä ja epätavallisia matkailijoille.

3

Matkustaminen on seikkailu, joka vie meidät paikkoihin, joita emme ole koskaan nähneet aiemmin. Ja mikä olisikaan parempi tapa kokea jotain uutta kuin yöpyä hotellissa, joka on kaikkea muuta kuin tavallinen?

Maailma on täynnä erilaisia hotelleja, mutta jotkut niistä ovat todella poikkeuksellisia ja jopa hämmästyttäviä matkailijoille. Tässä artikkelissa esittelemme maailman eniten hämmästyttäviä hotelleja, joiden ainutlaatuisuus saa varmasti suun loksahtamaan auki.

Ensimmäinen hotelli, joka ansaitsee maininnan, on Lappohjan majakka Suomessa. Majakka rakennettiin vuonna 1889 ja se sijaitsee meren rannalla. Nykyään siitä on tehty hotelli, joka tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nauttia merinäköalasta ja uniikista ympäristöstä. Voit myös kiivetä majakan huipulle ja nähdä upean näkymän ympäröivään maisemaan.

Toinen hämmästyttävä hotelli on Sala Silvergruva Ruotsissa. Kyseessä on entinen hopeakaivos, josta on tehty hotelli vieraille. Hotellin tilat sijaitsevat syvällä maan alla, ja siellä voit nukkua kaivoskuilussa, joka on muutettu tyylikkääksi majoitustilaksi. Voit myös kokeilla kullanhuuhdontaa tai tutustua kaivoksen historiaan.

Kolmas hotelli, joka on todella erikoinen, on Giraffe Manor Keniassa. Tässä hotellissa voit ruokailla ja yöpyä kirahvien kanssa! Kirahvit vierailevat hotellissa päivittäin, ja ne voivat tulla tervehtimään sinua aamiaispöydässä tai ikkunasi ulkopuolella. Tämä hotelli tarjoaa todella ainutlaatuisen kokemuksen eläinten ystäville.

Nämä ovat vain muutama esimerkki maailman eniten hämmästyttävistä hotelleista. Jos olet matkustamassa johonkin näistä kohteista, kannattaa harkita yöpymistä näissä poikkeuksellisissa hotelleissa. Muista kuitenkin varata ajoissa, sillä nämä hotellit ovat suosittuja ja niissä voi olla rajoitettu määrä huoneita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että maailma on täynnä mielenkiintoisia paikkoja, joissa voit yöpyä matkustaessasi. Jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, sinun kannattaa harkita yöpymistä joissakin näistä maailman eniten hämmästyttävistä hotelleista. Tämä varmasti tekee matkastasi ikimuistoisen kokemuksen!

Erikoiset hotellit ympäri maailmaa – Otsikko kuvaa erilaisia hotelleja, jotka ovat poikkeuksellisia omalla tavallaan.

Erikoiset hotellit ympäri maailmaa ovat loistava tapa lisätä matkakokemuksen unohtumattomuutta. Tässä artikkelissa esittelemme useita erilaisia ​​hotelleja, jotka ovat poikkeuksellisia omalla tavallaan ja tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen.

Yksi ensimmäisistä erikoisista hotelleista on Jumbo Stay -hotelli Tukholmassa, Ruotsissa. Tämä hotelli sijaitsee kierrätetyssä Boeing 747 -lentokoneessa ja tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nukkua ohjaamossa tai siivillä. Jumbo Stay -hotelli tarjoaa myös upean näkymän lentokentälle, mikä tekee kokemuksesta entistäkin mielenkiintoisemman.

Jos etsit hotellia, joka todella antaa sinulle ilmavaikutelman, niin Manta Resort Zanzibar on paikka sinulle. Tämä hotelli tarjoaa ainutlaatuisen huoneen, joka kelluu meressä. Huone on täysin lasiseinillä varustettu, joten voit ihailla merenalaista elämää suoraan huoneestasi.

Vai haluatko kokea pysäköinnin aivan uudella tavalla? Silloin Propeller Island -hotelli Berliinissä, Saksassa on juuri sinua varten. Tämä hotelli on tunnettu epätavallisista huoneistaan, joista yksi on pysäköintialue. Huoneessa on auton muotoinen sänky, joka todella antaa sinulle ajokokemuksen.

Jos etsit hotellia, joka tarjoaa maagisen kokemuksen, niin Magic Mountain -hotelli Chilen Patagoniassa on sinua varten. Tämä hotelli näyttää satumaiselta vuoren rinteessä ja sieltä löytyy vesiputous, joka virtaa sen läpi. Magic Mountain-hotelli on ihanteellinen paikka päästä eroon arjen stressistä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, Arctic SnowHotel Rovaniemellä, Suomessa on juuri sinua varten. Tämä hotelli on rakennettu kokonaan lumesta ja tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nukkua jäärakennuksessa. Hotelli tarjoaa myös erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten moottorikelkkasafareita ja revontulien tarkkailua.

Kaikki nämä erikoiset hotellit ympäri maailmaa tarjoavat unohtumattoman elämyksen matkailijoille. Olipa kyseessä unelma nukkua lentokoneessa tai meressä kelluvassa huoneessa tai halu kokea ajokokemus sängyssä, nämä hotellit varmasti täyttävät odotukset.

Maailman vaikuttavimmat hotellit – Otsikko kuvaa hotelleja, jotka ovat erittäin vaikuttavia ja mielenkiintoisia matkailijoille.

Matkailijoiden majoitusvaihtoehdot ovat moninaiset ympäri maailmaa. Maailman vaikuttavimmat hotellit tarjoavat kuitenkin kokemuksia, jotka jäävät matkailijan mieleen pitkäksi aikaa. Näissä hotelleissa vieraileminen on enemmän kuin vain yöpymistä – se on elämys.

Yksi maailman vaikuttavimmista hotelleista on Burj Al Arab Jumeirah Dubai’ssa. Sen 321 metrin korkeudessa sijaitseva rakennus näyttää purjeelta ja sen sisustus huokuu ylellisyyttä. Hotellin huoneet ovat kaikki sviittejä ja niissä on oma henkilökohtainen palvelija. Hotellin ravintoloita ja baareja pidetään yhtenä kaupungin parhaista.

Toinen upea hotelli on Amangiri Utahissa. Tämä hotelli on rakennettu punaisen kivimaiseman keskelle ja sieltä löytyy myös oma järvensä. Hotellin huoneet ovat minimalistisia ja täydellisesti ympäristön väreihin sulautuvia. Hotellissa on myös spa-tilat ja yksityisiä allasosastoja.

Santorinin Mystique-hotelli Kreikassa on myös erittäin vaikuttava. Tämä hotelli sijaitsee rinteessä, josta avautuu henkeäsalpaava näköala merelle. Huoneet ovat perinteisesti Kreikkalaisia, mutta samalla moderneja ja ainutlaatuisia. Hotellin allasalue on suosittu valokuvauspaikka, joka on täynnä kukkia ja terasseja.

Lopuksi, Etelä-Afrikan Sabi Sand Reserve -hotelli tarjoaa vieraille mahdollisuuden nähdä Afrikan villieläimiä lähietäisyydeltä. Tämä hotelli on erittäin ylellinen ja sen huoneet sijaitsevat keskellä villieläimiä, joten vieraat voivat nauttia luonnosta turvallisesti. Hotellin safarit ovat unohtumattomia elämyksiä.

Lyhyesti sanottuna, maailman vaikuttavimmat hotellit tarjoavat vierailleen unohtumattomia elämyksiä. Niissä yöpyminen on paljon enemmän kuin vain majoittumista, sillä ne tarjoavat myös henkeäsalpaavia näköaloja, ainutlaatuista sisustusta ja muita ylellisiä mukavuuksia. Valitse yksi näistä hotelleista seuraavaan matkaasi, niin saat kokemuksen, joka jää mieleesi ikuisesti.

Hämmästyttävimmät majapaikat maailmassa – Tämä otsikko kuvaa hotelleja, jotka ovat erittäin poikkeuksellisia verrattuna tavanomaisiin majoitusvaihtoehtoihin.

Matkustaminen on yksi parhaista tavoista laajentaa näkökulmiamme ja oppia uusia asioita. Yksi matkailun iloista on löytää maailman hämmästyttävimpiä majapaikkoja. Nämä hotellit ovat enemmän kuin vain paikkoja levätä päätäsi, ne tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, joka jättää unohtumattoman muiston.

Ensimmäinen hämmästyttävä majapaikka on Juvet Landscape Hotel Norjassa. Tämä hotelli koostuu kahdeksasta erillisestä makuuhuoneesta, jotka on sijoitettu upealle vuoristomaisemalle. Huoneet on suunniteltu sulautumaan saumattomasti ympäröivään luontoon, mikä luo rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Tämä on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia Norjan henkeäsalpaavista maisemista.

Toinen hämmästyttävä majapaikka on Manta Resort Zanzibarissa. Tämä hotelli tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen – huone, joka kelluu meressä! Huoneessa on lasilattia, jonka läpi voit katsella merielämää aamulla herätessäsi. Tällainen majapaikka on täydellinen niille, jotka haluavat kokea jotain todella erilaista ja poikkeuksellista.

Kolmas hämmästyttävä majapaikka on Icehotel Ruotsissa. Tämä hotelli rakennetaan joka vuosi uudelleen täysin jäästä ja lumesta. Huoneet ovat kaikki erilaisia, ja niissä on ainutlaatuinen taidejääveistos. Tämä paikka tarjoaa todella ainutlaatuisen kokemuksen kylmän ilmanalan ystäville.

Neljäs hämmästyttävä majapaikka on Giraffe Manor Keniassa. Tämä hotelli on koti joukolle Rothschildin kirahveja, jotka tulevat usein vierailulle hotellin ikkunoista sisään. Voit herätä aamulla ja löytää kirahvin syömässä aamiaisesi vieressä! Tämä on täydellinen paikka eläinten ystäville, jotka haluavat kokea luonnon läheisyyden ja tutustua uusiin eläimiin.

Viimeinen hämmästyttävä majapaikka on Ladera Resort Saint Luciassa. Tämä hotelli on sijoitettu trooppiseen paratiisiin, jossa on henkeäsalpaava näköala merelle. Hotellissa on vain 32 huonetta, jotka kaikki ovat ullakkoja, joissa on oma uima-allas. Tämä on täydellinen paikka rentoutua, nauttia paratiisimaisemasta ja unohtaa kaikki arjen murheet.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä maailman hämmästyttävimmistä majapaikoista. Jokainen hotelli tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja unohtumattoman muiston, joka kestää ikuisesti. Jos haet jotain poikkeuksellista tavanomaisten hotellien sijaan, nämä paikat ovat täydellisiä sinulle!

Hotellit, jotka hämmästyttävät sinut maailmanlaajuisesti – Otsikko kuvaa hotelleja, jotka ovat hyvin erikoisia ja kiinnostavia matkailijoille ympäri maailmaa.

Matkailu on paljon enemmän kuin paikkojen näkemistä. Se on seikkailu ja kokemus, joka voi muuttaa elämääsi. Ja mikä olisi parempi tapa tehdä unohtumattomia matkoja kuin yöpyä ainutlaatuisessa hotellissa? Tässä artikkelissa esittelemme hotelleja, jotka varmasti hämmästyttävät sinua ympäri maailmaa.

Aloita matkasi Las Vegasista, Yhdysvalloista. Siellä voit löytää hotellin nimeltä ”The Venetian”. Se on kuin koko kaupunki itsessään, jossa on kanaalit ja gondolit, joilla voit kulkea ympäriinsä. Huoneet ovat tilavia ja tyylikkäitä, ja siellä on kaikki mitä tarvitset täydelliseen lomaan.

Seuraavaksi, siirrymme Dubain Burj Al Arabiin. Tämä hotelli tunnetaan yleisesti ”purjeena”, ja sen ulkonäkö ei petä. Se on yksi maailman ainoista seitsemästä tähden hotellista, ja siellä on henkilökohtainen concierge -palvelu, joka takaa sinulle ikimuistoisen vierailun. Huoneiden sisustus on ylellistä, ja voit nauttia erikoisuuksista, jotka ovat valmistettu maailman parhaimmista keittiöistä.

Kolmas hotelli on huikea ”Icehotel” Jukkasjärvellä, Ruotsissa. Nimensä mukaisesti tämä hotelli on kokonaan tehty jäästä, lumesta ja lasista. Se on avoinna vain talvella, mutta se on upea paikka nähdä revontulia pohjoisnavan yläpuolella.

Jos etsit surrealistisempaa elämystä, matkusta Meksikon Cancúnin läheisyydessä sijaitsevaan hotelliin nimeltä ”The Underwater Art Hotel”. Tämä hotelli on aivan kuin vedenalainen museo, jossa on taideteoksia kaikkialla. Voit yöpyä kapselissa, joka on upotettu meren pohjaan, ja nauttia uskomattomasta näköalasta trooppisiin vesiin.

Lopuksi, vieraile Lontoossa ja yövy ”The Savoyssa”, joka on yksi Englannin kuuluisimmista hotelleista. Se oli ensimmäinen hotelli, jossa oli sähkövalot ja sisäwc, ja sen asiakaskuntaan ovat kuuluneet monien kuuluisuuksien kuten Marilyn Monroen ja Winston Churchillin kaltaiset henkilöt. Huoneiden sisustus on tyylikäs ja perinteikäs, ja siellä on myös oma teatteri, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen.

Nämä hotellit ovat vain muutama esimerkki maailmanlaajuisesti, jotka ovat omiaan tekemään matkastasi unohtumattoman. Joten seuraavan kerran kun päätät lähteä matkalle, harkitse yhtä näistä hotelleista – sillä ne hämmästyttävät sinut varmasti!