Kauneimmat paikat vierailla Etelä-Amerikassa

Kauneimmat paikat vierailla Etelä-Amerikassa

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Etelä-Amerikassa

Etelä-Amerikka on yksi maailman kauneimmista alueista, joka tarjoaa uskomattomia maisemia ja unohtumattomia kokemuksia vierailijoille. Tässä artikkelissa esittelemme joitain kauneimpia paikkoja vierailla Etelä-Amerikassa.

Ensimmäinen paikka, joka pitää ehdottomasti mainita on Ushuaian kaupunki Argentiinassa. Se tunnetaan myös nimellä ”Maailman ääri” ja sijaitsee Tierra del Fuego -saarella. Sieltä löytyy upeita vuoristoisia näkymiä, samoin kuin luonnonsuojelualueita, jotka ovat koti monille eläimille, kuten pingviineille ja merileijonille. Vuori harrastajat voivat kiivetä lähellä sijaitseville Andeille, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia.

Toiseksi, Machu Picchu Peruussa on yksi Etelä-Amerikan suosituimmista turistikohteista. Inkojen rakentama muinainen kaupunki on levittäytynyt vuoristoon Perun Andeilla, ja sen asukkaat kuolivat espanjalaisen valloituksen aikana. Tänä päivänä se on Unescon maailmanperintökohde, ja siellä käydessään ihmiset voivat ihailla kauniita maisemia, historiallisia raunioita, sekä oppia lisää Inkojen kulttuurista.

Kolmanneksi, Torres del Painen kansallispuisto Chilessä on todellinen luonnonihme. Se koostuu yli 242 000 hehtaarin alueesta, joka tunnetaan monipuolisista maisemistaan, kuten vuoristoista, jäätiköistä, metsistä ja vesiputouksista. Vieraat voivat retkeillä ja ihailla upeaa näkymää ”Tornien” vuorille, jotka antoivat puistolle sen nimen.

Neljänneksi, Angel Falls Venezuelan Canaima kansallispuistossa on maailman korkein vesiputous, joka kaunistaa Etelä-Amerikan maisemia. Se on nimetty lentäjän Jimmy Angelin mukaan, joka löysi putouksen vuonna 1933. Vaikka sinne pääseminen voi olla haastavaa, se on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka, joka tarjoaa henkeäsalpaavan kokemuksen vierailleen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Iguazun putoukset Argentiinan ja Brasilian rajalla ovat yksi maailman vaikuttavimmista vesiputouksista. Putouksia on yli 270, ja ne sijaitsevat Iguazun joessa, joka jakaa Brasilian ja Argentiinan. Vierailijat voivat kulkea pitkin kävelyteitä, jotka antavat mahdollisuuden katsella putouksia läheltä ja tuntea niiden voiman.

Etelä-Amerikka tarjoaa monipuolisia maisemia, jotka jättävät vierailijat aina henkeäsalpaavilla muistoilla. Ushuaian kaupunki, Machu Picchu, Torres del Painen kansallispuisto, Angel Falls ja Iguazun putoukset ovat vain muutamia esimerkkejä alueen kauneimmista paikoista, joita kannattaa vierailla.

Kiehtovia paikkoja vierailla Etelä-Amerikassa

Etelä-Amerikka on täynnä kiehtovia paikkoja, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Tällä mantereella on monia erilaisia kulttuureja, maisemia ja eläinlajeja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen matkakohteen. Lue lisää oppiaksesi joitain kiehtovimpia paikkoja, jotka kannattaa vierailla Etelä-Amerikassa.

Alkuperäiskansojen kulttuurit Perussa

Peru on tunnettu inkavaltakunnastaan ja sen monista muinaisista raunioista, kuten Machu Picchusta. Monet matkailijat käyvät Perussa vain nähdäkseen Machu Picchun, mutta maassa on paljon muutakin nähtävää. Esimerkiksi Cusco on kaunis kaupunki, jossa on runsaasti alkuperäiskansojen kulttuureja ja perinteitä. Lisäksi Lima tarjoaa monipuolisia ruokakokemuksia, jotka ovat todella ainutlaatuisia.

Amazonian sademetsä Brasiliassa

Amazonian sademetsä on maailman suurin sademetsä, joka peittää osia Brasiliasta, Perusta, Kolumbiasta ja useista muista Etelä-Amerikan maista. Sademetsä on eksoottinen ja hämmästyttävä paikka, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nähdä monia eläinlajeja ja kasveja, joita ei löydy muualta. Tämä on erityinen matkakohde luontoon suuntautuneille matkailijoille.

Patagonian jäätiköt Argentiinassa

Argentiinan Patagonia on tunnettu kauniista maisemistaan, kuten Andien vuoristosta ja mahtavista jäätiköistään. Perito Morenon jäätikkö on yksi Etelä-Amerikan suurimmista jäätiköistä ja sen vieressä oleva Los Glaciaresin kansallispuisto on yksi Argentiinan suosituimmista matkakohteista. Siellä voi patikoida, kiipeillä ja ihailla kaunista maisemaa.

Galápagossaaret Ecuadorissa

Galápagossaaret ovat ainutlaatuinen saariryhmä, joka sijaitsee noin 1000 kilometrin päässä Ecuadorin rannikolta. Saarilla on useita harvinaisia ​​eläinlajeja, jotka eivät ole löydettävissä missään muualla maailmassa, kuten Galápagos-saimaaliisa ja Galápagoksen jättiläiskilpikonna. Saarilla on myös kauniita rantoja ja snorklausmahdollisuuksia.

Kolumbian kahvialueet

Kolumbia on yksi maailman suurimmista kahvin tuottajamaista ja sen kahvialueet ovat upeita paikkoja vierailla. Alueilla on kauniita vuoristoisia maisemia, jotka ovat täynnä kahvipensaita. Vierailijat voivat käydä kahvitiloilla ja oppia lisää kahvin tuotannosta sekä maistella paikallisia kahvilaatuja.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä kiehtovista paikoista, joita kannattaa vierailla Etelä-Amerikassa. Jokaisella maalla on oma ainutlaatuinen tarinansa, joka odottaa löytämistään.

Unelmaloma Etelä-Amerikan upeissa maisemissa

Etelä-Amerikka on täynnä henkeäsalpaavia maisemia, jotka ovat omiaan rentouttaviin lomiin. Olipa kyseessä Patagonian jäätiköt, Brasilian rannikot tai Andien vuoristoalueet, täällä riittää nähtävää ja koettavaa jokaiselle matkailijalle.

Yksi suosituimmista kohteista on Machu Picchu, Inkojen kadonnut kaupunki Perussa. Tämä Unescon maailmanperintökohde tarjoaa upeat näkymät ympäröiville vuorille ja laaksoille. Kävelyretket ovat erinomainen tapa tutustua tähän ainutlaatuiseen kulttuurikohteeseen. Huippusaavutus on nousta Wayna Picchulle, Machu Picchun vuorelle, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät.

Toinen vaikuttava kohde on Iguazun putoukset Argentiinan ja Brasilian rajalla. Nämä yli 250 putousta luovat hämmästyttävän vaikutelman valtavasta vesimassasta, joka virtaa alas sademetsän läpi. Putouksilla on myös merkittävä merkitys paikallisessa kulttuurissa, ja niitä pidetään pyhinä paikkoina.

Brasilian Pantanal on loistava kohde lintujen ja eläinten ystäville. Tämä suuri kosteikkoalue on koti yli 1000 lintulajille ja lukuisille muille eläimille, mukaan lukien jaguaareille, kaikkoille ja kaimaaneille. Vaellus tai veneajelu alueella antaa vierailijoille mahdollisuuden nähdä näitä villieläimiä luonnollisessa ympäristössään.

Chilen Patagonia on todellinen erämaa, jossa on valtavia jäätiköitä, upeita vuoria ja kristallinkirkkaita järviä. Torres del Painen kansallispuisto on yksi Etelä-Amerikan kauneimmista puistoista, jossa on monipuolista kasvillisuutta ja eläimistöä. Patagoniassa on myös maailman eteläisin kaupunki, Ushuaia, joka tunnetaan nimellä ”maailman loppu”.

Unelmaloma Etelä-Amerikan upeissa maisemissa on taattu elämys, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja näkymiä. Jokaisella kohteella on oma ainutlaatuinen tunnelmansa, joten matkailijoiden kannattaa tutustua perusteellisesti alueeseen ennen matkaa. Muista varata riittävästi aikaa jokaiseen kohteeseen, jotta voit nauttia niiden kauneudesta täysin siemauksin!

Parhaat retkikohteet Etelä-Amerikassa

Etsitkö seikkailua? Etelä-Amerikka on täynnä upeita retkikohteita, joissa voit kokea unohtumattomia elämyksiä. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat retkikohteet Etelä-Amerikassa.

Ensimmäinen kohde listallamme on mahtava Machu Picchu Perussa. Tämä muinaisjäännös on yksi maailman upeimmista arkeologisista kohteista, joka on rakennettu 1400-luvulla inkojen kulttuurin aikana. Voit kävellä pitkin Inkapolkua ja ihailla samalla upeita maisemia Andien vuoristossa.

Seuraavaksi suuntaamme Brasilian Amazon-jokeen, joka on maailman suurin joki, joka virtaa trooppisessa sademetsässä. Tämä alue on täynnä elämää, ja voit nähdä monia eksoottisia eläimiä kuten apinoita, krokotiileja, jaguaareja ja vaikuttavia kasveja. Voit myös vierailla heimojen kylissä ja oppia heidän ainutlaatuisesta kulttuuristaan.

Kolmas kohde listallamme on Ushuaia Argentiinassa, joka tunnetaan myös nimellä ”Maailman pääkaupunki”. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee eteläisimmässä osassa manteretta, ja sieltä voit lähteä unohtumattomalle retkelle Tierra del Fuego -saarelle. Sieltä löydät upeita maisemia, joihin kuuluvat myös vuoret ja jäätiköt.

Jos haluat kokea jotain uskomatonta, suuntaa Salar de Uyunin suolajärvelle Boliviassa. Tämä valtava suolajärvi on yksi maailman suurimmista ja se ulottuu yli 10 000 neliökilometrin alueelle. Voit kävellä pitkin suolatasankoja ja ihailla samalla upeita maisemia Andien vuoristossa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suosittelemme Kolumbian Cañon del Chicamochaa, joka on yksi Etelä-Amerikan upeimmista kanjoneista. Pääset kokemaan upeita näkymiä, kun laskeudut kanjoniin vaelluksella tai kiipeämällä. Kanjonin pohjalta löydät myös monia vesiputouksia ja ainutlaatuisia kasveja.

Näiden kohteiden lisäksi Etelä-Amerikka on täynnä muitakin upeita retkikohteita, joita voit tutkia. Näissä kohteissa voit kokea unohtumattomia elämyksiä, joista haaveilet vielä pitkään.

Löydä Etelä-Amerikan salaiset helmet

Etelä-Amerikka on täynnä upeita kohteita, joita harvat tietävät. Jos haluat löytää aitoa paikalliskulttuuria ja kauniita maisemia, sinun kannattaa suunnata syvemmälle mantereelle. Tässä artikkelissa esittelemme Etelä-Amerikan salaiset helmet.

Ensimmäinen kohde, joka kannattaa ehdottomasti käydä, on Bolivian Salar de Uyuni. Se on maailman suurin suolatasanko, jonka pinnalla voit ihailla jopa taivaan peilikuvaa. Maisemat ovat henkeäsalpaavat ja tarjoavat takuulla unohtumattomia valokuvamahdollisuuksia.

Toinen salainen helmi on Kolumbian Medellín. Vaikka kaupunki onkin ollut tunnettu huumekartellien toiminta-alueena, se on nykyään turvallinen ja vireä metropoli. Siellä voit käydä esimerkiksi Comuna 13 -alueella, joka on entinen slummi, mutta nykyään värikäs ja kulttuurillisesti rikas kaupunginosa.

Etelä-Amerikan yksi upeimmista luonnonnähtävyyksistä löytyy Argentiinan ja Brasilian rajalta. Iguazún putoukset ovat yli 80 metriä korkeat ja yli 2700 metriä leveät, ja ne tarjoavat uskomattoman näyn vesiputouksista ja viidakosta.

Chilen San Pedro de Atacama on puolestaan täydellinen kohde, jos haluat tutustua aavikkomaisemiin. Siellä voit käydä esimerkiksi Valle de la Lunassa, joka on kuun maisemaa muistuttava kanjoni tai ihailla Altiplanon suolajärviä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Uruguayn Colonia del Sacramento on aidosti historiallinen helmi. Sen kauniit kivitalot ja kapeat kadut vievät sinut ajassa taaksepäin, ja siellä voi helposti kuluttaa päivän kävelykierroksella ympäriinsä.

Näiden kohteiden lisäksi Etelä-Amerikka tarjoaa paljon muitakin upeita kohteita, jotka kannattaa ehdottomasti käydä itse kokemassa. Oli matkakohteesi mikä tahansa, varmista, että nautit ja koet unohtumattomia hetkiä maanosan salaisissa helmissä.

Matkusta Etelä-Amerikan parhaisiin kohteisiin

Unelmien lomapaikkojen löytäminen voi olla haastavaa, mutta Etelä-Amerikan upeat kohteet tarjoavat kaikkea, mitä tarvitset unohtumattoman matkan luomiseksi. Tämä artikkeli vie sinut läpi parhaat kohteet, joita Etelä-Amerikalla on tarjota.

Ensimmäinen kohde, jonka haluan esitellä sinulle, on Rio de Janeiro Brasiliassa. Rio de Janeiro tunnetaan erityisesti Carnavalistaan, joka on maailman suurin karnevaali. Tämän lisäksi voit nauttia upeasta rannasta, joka houkuttelee surffaajia ympäri maailmaa. Pääset myös ihailemaan Kristus-patsasta, joka on yksi maailman kuuluisimmista monumenteista.

Seuraava kohde on Machu Picchu Perussa. Machu Picchu on muinaisen Inca-kulttuurin raunioita, jotka ovat säilyneet hyvin vuosisatojen ajan. Voit tutustua alueeseen kävellen tai retkikunnalla, mikä tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman tähän hämmästyttävään paikkaan.

Jos haluat kokea uskomattomia luonnon maisemia, niin Patagonia Chilessä on loistava kohde. Patagonia on täynnä valtavia jäätiköitä, vuoria ja järviä, jotka tarjoavat vaellusmahdollisuuksia kauniissa ympäristössä. Voit myös nauttia maailman parhaasta kalastuksesta näissä vesissä.

Viimeinen kohde on Cartagena Kolumbiassa. Cartagena on kaunis vanha kaupunki, jossa on useita historiallisia rakennuksia, joita voit tutkia kävellen. Voit myös rentoutua upeilla rannoilla tai käydä sukeltamassa katsomaan meren elämää.

Nyt kun olet kuullut parhaista kohteista Etelä-Amerikassa, miksi et suunnittelisi seuraavaa matkaasi tälle upealle mantereelle? Jokainen näistä kohteista tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jonka muistot kestävät ikuisesti.

Kauneimmat nähtävyydet Etelä-Amerikassa

Etelä-Amerikka on täynnä henkeäsalpaavia nähtävyyksiä, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia kaikille matkailijoille. Tämän mantereen upeat maisemat ja monipuolinen kulttuuri tekevät siitä yhden suosituimmista matkakohteista maailmassa. Jos etsit seuraavaa matkakohdettasi Etelä-Amerikasta, tutustu tähän listaan kauneimmista nähtävyyksistä.

Ensimmäinen nähtävyys on Iguazun putoukset, jotka sijaitsevat Argentiinan ja Brasilian rajalla. Nämä valtavat putoukset muodostuvat yli 275 erillisestä vesiputouksesta ja ovat yksi maailman suurimmista putouksista. Voit kokea nämä nähtävyydet patikoimalla alueella olevilla poluilla tai ottaa veneretkiä läheisyydessä olevaan virtaan.

Toinen upea nähtävyys on Machu Picchu Peruun Andien vuoristossa. Tämä muinaisen Inkan imperiumin pääkaupungin rauniokohde on yksi maailman tunnetuimmista historiallisista kohteista. Voit helposti kävellä useita päiviä pitkin Inkapolkua ja nauttia näistä upeista maisemista kuten vuoristoista, joissa on jäätikköjä ja erilaisia kasvistoja.

Seuraava nähtävyys on Salar de Uyuni, joka on maailman suurin suolajärvi Boliviassa. Tämä valtava suolatasanko ulottuu yli 10 000 neliökilometrin alueelle ja tarjoaa ainutlaatuisen maiseman, jossa on valtavia suolakiteitä ja värikkäitä laguuneja, jotka houkuttelevat monia erilaisia ​​lintulajeja.

Etelä-Amerikassa on myös Galápagossaaret Ecuadorissa, jotka ovat kuuluisia uskomattomasta eläimistöstään kuten meri-iguanat, kotiloita ja jättimäisiä torttuja. Näiden saarten maastot ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat mahdollisuuden kävellä tulivuorilla, snorklata kristallinkirkkaassa vedessä ja kokea unohtumattomia luontokokemuksia.

Lopuksi mainittavana on Rio de Janeiro Brasiliassa, joka on yksi Etelä-Amerikan tunnetuimmista kaupungeista. Sen kuuluisa ranta Copacabana on yksi maailman suosituimmista rantakohteista, mutta siellä on paljon muutakin, kuten Kristus-patsas, joka on yksi maailman korkeimmista patsaista ja tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän kaupunkiin.

Etelä-Amerikka on täynnä upeita nähtävyyksiä, ja tässä artikkelissa mainitut vain muutamia niistä. Riippumatta siitä, minkälainen matka sinua kiinnostaa, voit varmasti löytää upeita kokemuksia matkustaessasi tällä mahtavalla mantereella.

Seikkailuja Etelä-Amerikan upeissa luontokohteissa

Etelä-Amerikka on täynnä upeita luontokohteita, jotka tarjoavat ainutlaatuisia seikkailuja kaikille matkailijoille. Tämä maanosa on täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä, kun tutustut sen moniin uskomattomiin nähtävyyksiin.

Jos etsit seikkailua, Amazonin sademetsä on ehdottomasti paikka vierailla. Sademetsän valtava vihreys, villieläimet ja eksoottiset linnut tekevät siitä jännittävän kohteen. Voit myös mennä joelle kanootilla tai meloa läpi Amazonin jokialueiden, kokea eksoottisia eläimiä lähietäisyydeltä ja nauttia trooppisesta ilmastosta.

Toinen upea kohde on Patagonian alue Andien vuoristossa. Se on kuin toinen maailma, jossa korkeiden vuorten huiput ja laaksot kohtaavat. Vaellusmatkat ovat suosittuja täällä, ja patikoijat voivat ihailla Patagonian jäätiköitä, vesiputouksia ja kristallinkirkkaita järviä.

Sitten Machu Picchu, Perun salaperäinen kaupunki, on yksi Etelä-Amerikan ikonisimmista nähtävyyksistä. Se sijaitsee Andien vuoristossa ja on tunnettu Inca-kulttuuristaan. Korkealla vuoren laella sijaitseva kaupunki on kuin aikamatka menneisyyteen. Kiertueet Machu Picchulla tarjoavat upeita maisemia ja mahdollisuuden oppia Inca-kulttuurista.

Brasilian Iguazun putoukset ovat myös vaikuttava luontokohde, jossa voit kokea luonnon voiman lähietäisyydeltä. Putoukset ovat mahtava näky, jonka ääni ja voimakkuus jättävät unohtumattoman vaikutuksen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Galapagossaaret Ecuadorissa, joilla Charles Darwin kehitti evoluutioteoriaansa. Saaristo on täynnä ainutlaatuista eläimistöä, kuten merileijonia, kilpikonnia ja iguaaneja, jotka ovat kehittyneet saariston eristyksessä. Seikkailijat voivat snorklata ja sukeltaa kristallinkirkkaassa vedessä, ihailla koralliriuttoja ja tutkia trooppisia rantoja.

Seikkailuja Etelä-Amerikan upeissa luontokohteissa ei ole koskaan liikaa. Jokainen maa tarjoaa oman ainutlaatuisen seikkailuelämyksensä, joten varmista, että otat aikaa löytääksesi kaikki maanosan tarjoamat nähtävyydet.

Unohtumattomia kokemuksia Etelä-Amerikan kauneimmilla paikoilla

1

Etelä-Amerikka on täynnä värikkäitä ja unohtumattomia kokemuksia. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin alueen kauneimmista paikoista, joista voit nauttia elämästä ja vapaa-ajasta.

Ensimmäinen paikka listallamme on Machu Picchu Perussa. Tämä muinaiskaupunki on yksi maailman seitsemästä ihmeestä ja se sijaitsee Andien vuoristossa. Voit kävellä Inka-reittiä pitkin ja ihailla upeita maisemia tai ottaa junan kaupunkiin. Saavuttuaan perille, vierailijat voivat kulkea vanhojen rakennusten läpi ja tuntea historian hengen.

Seuraava kohde on Rio de Janeiro Brasiliassa. Kaunis Copacabana Beach on suosittu matkailukohde, joka tunnetaan sen valkoisesta hiekasta ja turkoosista vedestä. Voit myös vierailla Kristus-patsaalla, joka seisoo korkealla Corcovado-vuorella ja tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän kaupunkiin.

Iguazú Falls, joka sijaitsee Argentiinan ja Brasilian rajalla, on yksi Etelä-Amerikan vaikuttavimmista luonnonihmeistä. Nämä vesiputoukset ovat yli kaksi kertaa leveämpiä kuin Niagaran putoukset ja tarjoavat upeita näkymiä ja ääniä. Voit ottaa helikopterin tai venematkan nähdäksesi kaiken sen loiston.

Viimeinen, mutta ei vähäisin, on Galapagos-saaret Ecuadorissa. Nämä saaret tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkkailla eläimiä ja kasveja, jotka ovat kehittyneet eristyksissä vuosisatojen ajan. Voit kävellä läpi saarten ja ihailla kilpikonnia, merileijonia, iguaaneja ja muita eksoottisia eläimiä.

Näiden paikkojen lisäksi Etelä-Amerikassa on paljon muita kauniita paikkoja, joista voi nauttia. Muista vain, että matkustaminen vaatii suunnittelua ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Joten varaa lippusi ja valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun!

Etelä-Amerikan upeat matkakohteet, jotka sinun täytyy kokea

Etelä-Amerikka on täynnä upeita matkakohteita, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain parhaita matkakohteita Etelä-Amerikassa, jotka sinun täytyy kokea.

Yksi huippukohteista on Machu Picchu Perussa. Tämä muinaisten inkojen kaupunki sijaitsee Andien vuoristossa ja on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Voit kävellä kuuluisaa Inka-reittiä, joka vie sinut läpi upeiden maisemien ja lopulta Machu Picchulle. Tämä on matka, joka varmasti jää mieleesi ikuisesti.

Toinen upea kohde on Rio de Janeiro Brasiliassa. Kaupungin upeat rannat, kuten Copacabana ja Ipanema, houkuttelevat turisteja ympäri maailmaa. Mutta Rio ei ole vain rantoja; se on myös kaunis kaupunki, joka tarjoaa monia historiallisia ja kulttuurikohteita. Pidä huolta turvallisuudesta liikkumalla päiväsaikaan ja turistialueilla.

2

Argentiinan Patagonia on myös upea matkakohde, jossa voit tutustua upeisiin jäätiköihin ja vuoristoihin. Torres del Painen kansallispuisto on yksi alueen suosituimmista kohteista ja tarjoaa upeita patikointireittejä ja maisemia.

3

Kolumbian Cartagena on kaunis kaupunki, joka on täynnä historiaa ja charmia. Vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja tarjoaa kauniita arkkitehtonisia nähtävyyksiä sekä hyviä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Mutta muista varoa taskuvarkaita ja pidä huolta matkatavaroistasi yleisillä paikoilla.

Chilen Atacama-aavikko on myös upea kohde, jossa voit kokea aavikon kauneuden ja ainutlaatuisen ekosysteemin. Voit käydä geysireillä, tulivuorilla ja kuuluisalla Valle de la Luna -alueella. Muista juoda runsaasti vettä ja käyttää aurinkorasvaa, sillä alue voi olla erittäin kuuma ja aurinko voi olla armoton.

Nämä ovat vain muutamia Etelä-Amerikan upeimmista matkakohteista, mutta ne ovat varmasti kokemuksia, joita et halua missata. Muista suunnitella matkasi etukäteen ja nauti unohtumattomasta seikkailusta!