Parhaat paikat kokea maailman vaikuttavimmat Lyhtyfestivaalit

Parhaat paikat kokea maailman vaikuttavimmat Lyhtyfestivaalit

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Parhaat paikat kokea maailman vaikuttavimmat Lyhtyfestivaalit

Lyhtyfestivaalit ovat yksi maailman vaikuttavimmista tapahtumista, joka tuo ihmisiä yhteen juhlimaan valoa ja kulttuuria. Tässä artikkelissa käymme läpi parhaita paikkoja kokea nämä ainutlaatuiset festivaalit ympäri maailmaa.

Aloitamme Japanista, jossa kaupunki nimeltä Nagasaki järjestää vuosittain Kunchi-festivaalin, joka on yksi maan suurimmista lyhtyfestivaaleista. Festivaali pidetään Syyskuun alussa ja se kestää kolme päivää. Kunchilla on valtava määrä erilaisia ​​tapahtumia, mukaan lukien paraati, jossa ihmiset kantavat valtavia taistelulipputeemaisia soihtuja, jotka loistavat kirkkaasti yöllä.

Toinen suosittu kohde on Thaimaa, jossa Loi Krathong -juhlaa vietetään vuosittain. Tämän festivaalin aikana ihmiset kellottavat paperilaivoja ja kukkakoristeita mereen tai jokeen, korostaen näin thaimaalaista kulttuuria. Yöllä taivaalle nousee lukuisia hehkuvia lyhtyjä, jotka luovat henkeäsalpaavan näyn.

Kiinassa pidetään myös kiinalainen uusivuosi, joka tunnetaan myös nimellä Kevätjuhla. Tämä on yksi Kiinan suurimmista juhlista, joka kestää 15 päivää. Lyhtyjen juhlaa vietetään viimeisenä päivänä uudenvuoden juhlallisuuksien aikana. Yön aikana ihmiset ripustavat punaisia ​​lanterneja talojensa eteen, tanssivat lohikäärmetansseja ja ampuvat ilotulitteita.

Lopuksi, jos haluat kokea lyhtyfestivaalin Euroopassa, suuntaa Prahaan, Tsekkiin. Siellä vietetään St. Martin’s Day -juhlaa, jossa ihmiset kerääntyvät kaupungin vanhoihin neliöihin ja sytyttävät lyhtyjä ja soihtuja. Juhla pidetään marraskuun loppupuolella, jolloin ilmat ovat jo viileitä ja tunnelma on entistäkin mystisempi.

Lyhtyfestivaalit ovat todella ainutlaatuisia tapahtumia, jotka herättävät henkiin valon voiman ja kulttuurin. Näiden suosittujen festivalien lisäksi on myös monia muita toteutettavia paikkoja eri puolilla maailmaa. Suunnittele matkasi hyvin ajoissa, jotta voit kokea nämä vaikuttavat festivaalit omakohtaisesti!

Kuinka kokea Lyhtyfestivaalit parhaimmillaan?

1

Lyhtyfestivaalit ovat yksi mielenkiintoisimmista tapahtumista, joita voit kokea. Se on tapahtuma, joka on täynnä värejä, ääniä ja valoja, joka juhlistaa valon voittoa pimeydestä. Jos haluat kokea Lyhtyfestivaalit parhaimmillaan, sinun kannattaa ottaa huomioon muutama asia.

2

Ensinnäkin, saavu ajoissa paikalle. Lyhtyfestivaalit houkuttelevat suuren määrän ihmisiä, joten varmista, että olet paikalla hyvissä ajoin, jotta voit välttää ruuhkat ja löytää paikan, josta voit parhaiten nauttia tapahtumasta.

Toiseksi, pysy lämpimänä. Vaikka festivaalit pidetään usein ulkona, ne voivat olla hyvin kylmiä, varsinkin illalla. Muista pukeutua lämpimästi ja kerrospukeutua tarvittaessa. Näin voit nauttia tapahtumasta ilman, että kylmyys pilaa kokemuksesi.

Kolmanneksi, tutustu tarkasti ohjelmaan. Lyhtyfestivaalit tarjoavat monia erilaisia aktiviteetteja ja esityksiä, kuten musiikkia, tanssia ja teatteria. Tutustu ohjelmaan etukäteen ja selvitä, mitä haluat nähdä, jotta voit suunnitella aikataulusi sen mukaisesti.

Neljänneksi, älä unohda nauttia herkullisesta ruoasta ja juomista. Monet Lyhtyfestivaalit tarjoavat laajan valikoiman paikallisia ruokia ja juomia, joita kannattaa kokeilla. Tämä on loistava tapa tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin ja lisätä kokemuksesi autenttisuutta.

Viidenneksi, ota mukaan kamera. Lyhtyfestivaalit ovat täynnä valoja ja värejä, jotka luovat upeita valokuvia. Ota mukaan kamera ja tallenna muistoja tapahtumasta. Jaa ne ystäviesi kanssa ja ihaile niitä myöhemmin itse.

Lopuksi, ole avoin uusille kokemuksille. Lyhtyfestivaalit ovat täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä. Ole avoin uusille kokemuksille ja anna tapahtuman viedä sinut mukanaan. Muista, että tapahtuma on tarkoitettu nautittavaksi ja rentoutumiseksi, joten anna itsesi uppoutua siihen täysin.

Yhteenvetona, Lyhtyfestivaalit ovat loistava tapahtuma, joka voi tarjota unohtumattoman elämyksen. Muista saapua ajoissa, pysyä lämpimänä, tutustua ohjelmaan, nauttia herkullisesta ruoasta ja juomista, ottaa mukaan kamera ja olla avoin uusille kokemuksille. Näiden vinkkien avulla voit kokea Lyhtyfestivaalit parhaimmillaan.

Lyhtyfestivaalin parhaat paikat maailmassa

Jos etsit elämäsi unohtumatonta kokemusta, Lyhtyfestivaali on ehdottomasti yksi niistä. Tämä jo vuosisatoja vanha perinne ei vain tarjoa henkeäsalpaavan kauniita lyhtyjä, vaan myös musiikkiesityksiä, juhla-ateriaa ja muita aktiviteetteja. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat Lyhtyfestivaalipaikat maailmassa.

1. Chiang Mai, Thaimaa

Chiang Main lyhtyfestivaali pidetään marraskuun täydenkuun aikaan ja on yksi maailman tunnetuimmista festivaaleista. Vaikka festivaaleja järjestetään myös muualla Thaimaassa, Chiang Main festivaali erottuu massasta sen kauniiden lyhtyjen ansiosta. Festivaalilla on myös muita aktiviteetteja, kuten ilotulituksia ja thaimaalaisen kulttuurin näyttöjä.

2. Taipein lantern festival, Taiwan

Taipein Lantern Festival järjestetään helmikuussa ja se on yksi Taiwanin suurimmista juhlista. Festivaalilla on valtavia lyhtyjä, jotka voivat olla jopa useiden metrien pituisia. Yksi mielenkiintoisimmista aktiviteeteista on ”lantern release”, jossa ihmiset vapauttavat lyhtyjä ilmaan toivoessaan hyvää onnea ja menestystä.

3. Hirosakissa, Japanissa

Hirosakin lyhtyfestivaali järjestetään elokuun puolivälissä ja se tunnetaan erityisesti sen kauniista kelluvista lyhdyistä. Lyhdyt lasketaan Hirosakin joen virtaan ja niitä valaistaan ​​yöllä. Festivaalin aikana on myös paljon muita aktiviteetteja, kuten ilotulituksia ja musiikkiesityksiä.

4. Pingxissa, Taiwan

Pingxin lyhtyfestivaali pidetään helmikuun alussa ja se on yksi Taiwain suosituimmista juhlista. Pingxinin lyhdyt ovat pienempiä kuin Taipein lyhdyt, mutta ne ovat silti yhtä kauniita. Tämän festivaalin mielenkiintoisimpia aktiviteetteja on ”sky lantern release”, jossa ihmiset vapauttavat lyhtyjä ilmaan toivoessaan hyvää onnea.

5. Seoul Lantern Festival, Etelä-Korea

Seoulin lyhtyfestivaali pidetään marraskuun lopulla ja se on yksi kaupungin suurimmista tapahtumista. Lyhdyt valaisevat Cheonggyecheon-jokea ja näyttävät uskomattoman kauniilta pimeässä. Festivaalin aikana on myös musiikkiesityksiä ja muita aktiviteetteja.

Lyhtyfestivaalit ovat hieno tapa tutustua eri maiden kulttuuriin ja nauttia kauniista lyhdyistä. Nämä viisi paikkaa ovat vain muutamia monista maailmassa järjestettävistä festivaaleista, mutta ne ovat kuitenkin kaikki unohtumattomia kokemuksia.

Näin valmistaudut Lyhtyfestivaaleille

Lyhtyfestivaalit ovat upea tapa juhlistaa syksyn alkua ympäri maailmaa. Lyhdyt loistavat kauniisti yötaivaalla ja tuovat juhlan tunnelman kaupunkeihin ja kyliin. Tämä artikkeli kertoo sinulle, miten voit valmistautua lyhtyfestivaaleille ja nauttia tästä maagisesta kokemuksesta.

Ensinnäkin, muista tarkistaa festivaalin päivämäärä ja kellonaika, jotta voit suunnitella aikataulusi hyvin. Tarkista myös sääennuste, jotta osaat pukeutua asianmukaisesti. Varmista, että otat mukaan lämmintä vaatetta ja sadetakkeja, jos sää näyttää epävakaalta.

Toiseksi, harkitse, miten aiot matkustaa festivaalialueelle. Jos se on lähellä kotiasi, voit kävellä tai pyöräillä paikan päälle. Jos asut kauempana, harkitse julkisen liikenteen käyttöä. Muista varata liput ajoissa, jotta vältät odotusajat ja mahdolliset ruuhkat.

Kolmanneksi, ota mukaan tarpeeksi rahaa ja muista varata aikaa jonottamiselle. Festivaaleilla on yleensä paljon ihmisiä, joten ruoka- ja juomakojujen jonot saattavat olla pitkiä. Varusta itsesi kärsivällisyydellä ja nälkäisyyden sietokyvyllä.

Neljänneksi, ota mukaan kamera tai älypuhelin tallentaaksesi festivaalin kauniit hetket. Lyhdyt ovat todella upeita nähtävyyksiä, joten haluat varmasti ikuistaa ne muistoksi. Muista kuitenkin, että jotkut festivaalit eivät salli salaman käyttöä, jotta lyhdyn valot eivät himmene.

Viidenneksi, tutustu festivaalin ohjelmatarjontaan etukäteen. Monilla festivaaleilla on erilaisia ​​esityksiä ja aktiviteetteja, kuten ilotulituksia, musiikkiesityksiä ja perinteisiä tansseja. Tutustu ohjelmaan ja päätä, mitkä esitykset sopivat parhaiten sinulle.

3

Lopuksi, valmistaudu rentoutumaan ja nauttimaan juhlasta täysillä. Lyhtyfestivaalit ovat ainutlaatuinen tapahtuma, joka yhdistää ihmisiä ja kulttuureita ympäri maailmaa. Anna lyhtyjen loiston viedä sinut mennessään ja anna itsesi uppoutua tunnelmaan.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua valmistautumaan lyhtyfestivaaleille. Muista noudattaa turvallisuusohjeita ja nauti tapahtumasta täysillä. Lyhdyt odottavat sinua!

Koe maailman kauneimmat valofestivaalit: Lyhtyfestivaalit

Lyhtyfestivaalit ovat yksi maailman kauneimmista valofestivaaleista, joka kutsuu ihmisiä nauttimaan upeista ja ainutlaatuisista valaistusnäytöksistä. Nämä festivaalit ovat erilaisia ​​eri puolilla maailmaa, mutta niissä kaikissa on yhteistä se, että ne tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kävijöilleen.

Lyhtyfestivaaleilla on pitkä historia, ja ne ovat osa monia kansainvälisiä juhlallisuuksia. Niissä käytetään erilaisia ​​lyhtyjä, jotka esittävät kuuluisia rakennuksia ja erityisiä symboleja. Esimerkiksi Thaimaan lyhtyfestivaalit ovat tunnettuja lentolampuista, jotka lennätetään taivaalle seremoniallisesti.

Lyhtyfestivaalit ovat myös ympäristöystävällisiä tapahtumia, koska ne käyttävät vähemmän sähköä kuin perinteiset valot. Monet festivaalit hyödyntävät aurinko- ja tuulienergiaa tarjotakseen upeita näytöksiä ilman suurta hiilijalanjälkeä.

Nämä festivaalit eivät ole vain visuaalisesti houkuttelevia, vaan ne myös tarjoavat mahdollisuuden oppia paikalliskulttuurista ja perinteistä. Monilla festivaaleilla on esimerkiksi tarjolla paikallisia ruokia ja käsitöitä, jotka ovat ainutlaatuisia kyseiselle alueelle.

Lyhtyfestivaalit ovat myös erinomainen tapa vierailla uusissa paikoissa ja tutustua muihin kulttuureihin. Matkailijat voivat nauttia kauniista näytöksistä samalla kun heidän ympärillään on iloinen tunnelma ja jännittävä ilmapiiri.

Joten, jos olet valmis kokemaan unohtumattomia elämyksiä, suosittelemme lämpimästi osallistumaan lyhtyfestivaaleille. Ne ovat täydellinen tapa nähdä maailmaa uudessa valossa ja ihailla sen kauneutta uudella tavalla.

Lyhtyfestivaalien ainutlaatuinen tunnelma

Lyhtyfestivaaleilla on oma ainutlaatuinen tunnelmansa, joka vie kävijät heti mukanaan. Tämä tunnelma syntyy monista erilaisista tekijöistä, jotka yhdistyvät luomaan unohtumattoman kokemuksen.

Ensimmäinen asia, jonka huomaa saapuessaan Lyhtyfestivaaleille, on värien loisto. Valaistut lyhdyt valaisevat ympäröivän alueen, luoden ihmeellisen kauniin näyn. Kävijät voivat nauttia erilaisista lyhdyistä ja niiden väreistä, joita on saatavana useissa eri muodoissa ja koossa.

Toinen tärkeä tekijä on musiikki. Musiikki sopii täydellisesti lyhtyjen loiston kanssa, luoden rauhallisen ja romanttisen tunnelman. Kuullessaan musiikin kävijät usein pysähtyvät kuuntelemaan sitä hetken ajan ja nauttimaan ympäröivästä kauneudesta.

Kolmas tekijä, joka auttaa luomaan ainutlaatuista tunnelmaa, on ruoka. Lyhtyfestivaaleilla on tarjolla herkullisia ruokia eri kulttuureista, jotka ovat omiaan tyydyttämään vaativammankin makuelämyksen. Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa festivaalikokemusta, ja ne voivat auttaa luomaan tunnelman, joka on täynnä iloa ja nautintoa.

Lyhtyfestivaalien tunnelmaa ei voida kuitenkaan kokonaan selittää sanoilla, se täytyy kokea itse. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä kauneutta, musiikkia ja herkullisia makuja, jotka yhdessä muodostavat unohtumattoman kokemuksen. Jos et ole vielä käynyt Lyhtyfestivaaleilla, sinun kannattaa ehdottomasti harkita sitä. Tunnelma on taianomainen, ja siitä jää pitkäaikainen muisto.

Lyhtyfestivaalien historia ja perinteet

Lyhtyfestivaalit ovat olleet suosittuja eri puolilla maailmaa jo vuosisatojen ajan. Näitä juhlia vietetään yleensä syksyllä, kun lyhyemmät päivät ja pidemmät yöt alkavat.

Historiallisesti lyhdyt olivat ensisijaisesti käytännön esineitä, joiden tarkoituksena oli valaista pimeitä öitä. Kuitenkin nopeasti huomattiin, että niistä voi myös tehdä kauniita ja taiteellisia esineitä. Erilaiset kulttuurit ympäri maailmaa keksivät omat ainutlaatuiset tavat käyttää lyhtyjä juhlaan ja koristeluun.

Kiinassa lyhtyfestivaalit ovat olleet suosittuja yli 2000 vuoden ajan. Kiinalaiset uskovat, että lyhdyt voivat karkottaa pahoja henkiä ja houkutella onnea ja hyvyyttä. Lyhdyt ovat usein valmistettu punaisesta paperista, joka symboloi onnea ja menestystä.

Japanissa lyhtyfestivaalit tunnetaan nimellä ”Obon”. Ne ovat osa buddhalaisia ​​ja shintolaisia perinteitä, jotka juhlivat esi-isien sielujen paluuta. Lyhdyt ovat yleensä valmistettu paperista tai silkistä ja niissä on erilaisia ​​kuvioita ja symboleita, jotka kertovat tarinoita ja perinteitä.

Myös Länsi on omaksunut lyhtyjuhlat osaksi juhlaperinteitään. Esimerkiksi Yhdysvalloissa Halloween-juhlaan kuuluu usein pääkallokynttilöitä, jotka valaisevat pimeän yön.

Lyhtyfestivaalit ovat edelleen suosittuja ympäri maailmaa. Niissä korostuu ilon ja toivon tunne, kun kaikki kokoontuvat yhteen nauttimaan elämästä ja valosta pimeän ajan keskellä. Lyhdyt symboloivat tätä valoa ja ovat välineitä, joilla ihmiset voivat juhlia yhdessä läheistensä kanssa.

Kuten näemme, lyhtyfestivaaleilla on pitkä historia ja monia merkityksiä eri kulttuureissa. Ne ovat tapa korostaa iloa ja toivoa pimeän ajan keskellä. Olipa kyseessä sitten Kiinan lantern festivaalit tai länsimaiset Halloween-juhlat, lyhdyt ovat aina merkki ilon ja yhteisyyden juhlista.

Lyhtyfestivaalien ohjelma ja aktiviteetit

Lyhtyfestivaalit ovat juhla, joka kannustaa ihmisiä ympäri maailmaa nauttimaan lyhtyjen valosta. Nämä festivaalit ovat täynnä hauskaa ja jännittäviä aktiviteetteja, joilla on taipumus tehdä unohtumattomia muistoja. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin suosituimmista ohjelmista ja aktiviteeteista, joita voit kokea lyhtyfestivaaleilla.

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka huomaat lyhtyfestivaaleilla, on upea valaistus. Lyhtyjä on kaikenkokoisia ja -muotoisia, ja ne voivat olla eri värejä. Jotkut ovat perinteisiä paperilyhtyjä, kun taas toiset voivat olla valtavia rakennuksia tai eläimiä, jotka on valaistu eri tavoin. Lyhtyjen ihastelu on varmasti yksi tärkeimmistä aktiviteeteista lyhtyfestivaaleilla.

Toinen suosittu aktiviteetti lyhtyfestivaaleilla on syöminen. Erilaisia ​​herkkuja on tarjolla, ja monissa paikoissa on mahdollisuus maistella paikallisia ruokia. Ruokakojut ovat usein tärkeä osa lyhtyfestivaalien tunnelmaa, ja niissä voi kokea paikallista ruokakulttuuria.

Lapsille on myös paljon tekemistä lyhtyfestivaaleilla. Usein järjestetään erilaisia lasten aktiviteetteja, kuten piirustuskilpailuja tai askartelupajoja, joissa lapset voivat tehdä omia lyhtyjä. Monet festivaalit tarjoavat myös huvipuistoja, karuselleja ja muita viihdykkeitä, jotka sopivat lapsille.

Näiden aktiviteettien lisäksi lyhtyfestivaaleilla voi olla myös erilaisia esityksiä, kuten musiikkia, tanssiesityksiä ja ilotulituksia. Jotkut festivaalit järjestävät myös perinteisiä juhlatapahtumia, kuten paraateja tai uskonnollisia rituaaleja. Nämä tapahtumat ovat usein ainutlaatuisia ja antavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Lyhtyfestivaalit ovat unohtumattomia kokemuksia, joita kannattaa kokea vähintään kerran elämässä. Valaistus, ruoka, lapset ja esitykset ovat vain muutamia aktiviteetteja, jotka tekevät näistä festivaaleista erityisiä. Jos sinulla on tilaisuus osallistua lyhtyfestivaaleille, niin älä missaa tätä tilaisuutta kokea unohtumaton juhla!

Vinkkejä matkalle Lyhtyfestivaaleille

Lyhtyfestivaalit ovat upea tapahtuma, joka on täynnä värejä, valoja ja iloa. Monet ihmiset matkustavat joka vuosi eri puolille maailmaa osallistuakseen tähän ainutlaatuiseen juhlaan. Jos olet yksi näistä seikkailunhaluisista ihmisistä, tässä on muutamia vinkkejä matkalle Lyhtyfestivaaleille.

Ennen matkaa varmista, että tiedät festivaalin sijainnin, päivämäärän ja tarkat ajankohdat. Tiedon hankkiminen on helppoa internetin kautta ja voit myös löytää hyödyllisiä matkaoppaita ja muita neuvoja matkan suunnittelua varten.

Kun olet saapunut festivaalipaikalle, tutki ensin aluetta ja suunnittele päiväsi sen perusteella. Muista ottaa mukaan tarvittavat esineet, kuten kamera, laturi, vesipullo ja eväitä. Suositeltavaa on myös käyttää mukavia kenkiä, sillä saatat joutua kävelemään pitkiä matkoja.

Kun olet valmis nauttimaan juhlasta, etsi paikka, josta näet parhaiten kaiken. Yleensä lyhtyfestivaaleilla on monia erilaisia aktiviteetteja, kuten musiikkiesityksiä ja ruokakojuja. Jos haluat kokea kaiken, suunnittele aikataulusi hyvin.

Kun ympärilläsi on hämmästyttävä valoshow, muista nauttia hetkestä ja ikuista se ikimuistoisiin valokuviin. Voit myös tallentaa videon festivaaleilta ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa perheesi ja ystäviesi kanssa.

Lopuksi, mikä tärkeintä, ole avoin uusille kokemuksille ja ihmisten kohtaamiselle matkasi aikana. Lyhtyfestivaalit ovat täynnä erilaisia ​​kulttuureita ja tapoja, joten nauti uusista näkymistä ja oivalluksista, joita saat matkan varrella.

Nyt sinulla on muutamia vinkkejä matkalle Lyhtyfestivaaleille! Tämän ainutlaatuisen ja unohtumattoman tapahtuman kokeminen on elämän rikastuttava kokemus, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Lyhtyfestivaalit ympäri maailman – missä niitä järjestetään?

Lyhtyfestivaalit ovat loistava tapa kokea värikäs ilta täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä. Nämä festivaalit ovat suosittuja ympäri maailmaa, ja ne houkuttelevat kävijöitä kaikilta mantereilta.

Aasialaisissa maissa, kuten Kiinassa, Japanissa ja Koreassa, lyhtyfestivaalit ovat olennainen osa lukuisia perinteitä ja juhlia. Kiinassa pidetään kuuluisia lyhtyjuhlia esimerkiksi Hangzhoussa, Zhongyuangissa ja Pingyao:ssa. Nämä juhlat tunnetaan erityisesti huimista ilotulituksistaan ja valtavista, monenlaisista lyhdyistä, jotka koristavat katujen varsia. Japanissa lyhtyjuhlat ovat myös erittäin suosittuja. Esimerkiksi Nagahaman Hikiyama Matsuri -festivaali on erittäin vaikuttava näky, kun suuria lyhtyjä kuljetetaan läpi kaupungin. Korean Jinju Latern Festival on toinen upea näyttely, jossa tuhannet paperilyhdyt nostetaan ilmaan.

Lyhtyjuhlia pidetään myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Esimerkiksi Berliinissä järjestetään 10 päivän mittaisia lyhtyjuhlia, joissa on monenlaisia ilmaisia tapahtumia ja esityksiä. Tämä juhla houkuttelee vuosittain yli 1,5 miljoonaa vierailijaa eri puolilta Eurooppaa. Yhdysvalloissa pienen kaupungin, Little Rockin, Hot Springsin valaistu joulukulkue on erittäin suosittu nähtävyys. Festivaali pidetään koko kaupungin läpi, ja se päättyy valtavaan ilotulitukseen.

Lyhtyfestivaaleja järjestetään ympäri maailmaa, ja ne ovat uskomaton tapa kokea paikallisia tapoja ja perinteitä. Olipa kyseessä sitten Kiina, Japani, Korea, Eurooppa tai Yhdysvallat, lyhtyjuhlat ovat varmasti unohtumattomia kokemuksia täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä!