Kauneimmista paikoista vierailla New England

Kauneimmista paikoista vierailla New England

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmista paikoista vierailla New England

New England on yksi Yhdysvaltojen kauneimmista alueista, joka on täynnä monia upeita paikkoja vierailla. Jokainen osavaltio on täynnä ainutlaatuisia nähtävyyksiä, joissa voit ihailla kauniita maisemia ja kokea alueen historiaa ja kulttuuria.

Maine on yksi New Englandin suosituimmista osavaltioista, joka tunnetaan kauniista rannikkomaisemistaan. Acadia National Park on yksi osavaltion upeimmista nähtävyyksistä, jossa voit kävellä vuoristopolkuja pitkin ja ihailla merenrantanäkymiä. Portlandissa voit nauttia herkullisesta ruoasta ja tutustua historialliseen Old Port -kaupunginosaan.

Vermont on toinen upea osavaltio, joka on erityisen kaunis syksyllä, kun lehdet vaihtavat väriä. Voit käydä Ben & Jerry’s -jäätelötehtaalla ja maistella heidän kuuluisaa jäätelöään. Vermontin pääkaupunki Montpelier on myös vierailun arvoinen paikka, jossa voit tutustua osavaltion poliittiseen ja kulttuurihistoriaan.

New Hampshire on täynnä kauniita vuoristomaisemia ja kansallispuistoja. Mount Washington on osavaltion korkein huippu, josta voit ihailla upeita maisemia. Kancamagus-moottoritie on myös erittäin suosittu paikka, jossa voit ajaa läpi upeiden vuoristomaisemien.

1

Rhode Island on pieni osavaltio, mutta sillä on paljon tarjottavaa vierailijoilleen. Newportin kaupunki on täynnä historiallisia kartanoita ja upeita rantamaisemia. Providence on myös vierailun arvoinen paikka, joka tunnetaan hyvästä ruoastaan ​​ja eloisasta taideyhteisöstään.

Connecticut on yksi New Englandin rikkaimmista osavaltioista ja sen pääkaupunki Hartford on täynnä kulttuurihistoriaa. Voit vierailla Mark Twainin talossa tai tutustua Wadsworth Athenaeumiin, joka on yksi maan vanhimmista julkisista taidemuseoista. Mystic Seaport on myös suosittu paikka, jossa voit tutustua alueen merenkulkuhistoriaan.

Kaikki nämä paikat ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä New Englandillä on tarjota vierailijoilleen. Alue on täynnä kauniita maisemia, historiaa ja kulttuuria. Suunnittele loma New Englandiin, ja saat unohtumattomia kokemuksia.

Koe maaginen New England: Vuoden parhaat matkakohteet

New England on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista matkakohteista, ja se on täynnä maagisia paikkoja, jotka odottavat löytäjäänsä. Tässä artikkelissa kerron sinulle vuoden parhaat matkakohteet New Englandissä.

Kesän aikaan Cape Cod Massachusettsissa on ehdoton must-see-kohde. Pitkät hiekkarannat, kauniit maisemat ja hyvät ravintolat tekevät siitä täydellisen paikan lomailuun. Jos haluat kokea kaiken, mitä Cape Codilla on tarjota, kannattaa varata majapaikka alueen yhdestä monista viehättävistä majataloista tai vuokrata oma mökki rannalta.

Jos olet kiinnostunut historiasta, Bostonin Freedom Trail on sinun juttusi. Seuraa punaista polkua kaupungin keskustassa, ja näet yli 15 merkittävää paikkaa, jotka liittyvät Amerikan vallankumoukseen. Vaikka et olisikaan historiasta kiinnostunut, on nämä paikat silti vierailun arvoisia.

Syksyllä Vermontin osavaltio on todella maaginen. Ruskan aikaan Vermontin maisema muuttuu kauniiksi kultaisten ja punaisten lehtien peittämäksi. Voit nähdä sen kauneuden parhaiten ajamalla Vermontin takateille, joita pitkin voit nauttia kauniista maisemista. Vermontissa voit myös vierailla siiderimökeillä ja maistella alueen parhaita omenoita.

New Hampshire on yksi suosituimmista talvilomakohteista New Englandissä. Tämä osavaltio tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten hiihtoa, lumilautailua ja luistelua. Monet hiihtokeskukset ovat avoinna joulusta huhtikuuhun asti, ja niissä on runsaasti tekemistä perheille ja ystäväporukoille.

Mainessa Acadia National Park on täydellinen paikka retkeilyyn ja luonnon ihailuun. Alueella on paljon patikkareittejä, joista löytyy jokaiselle sopiva vaikeustaso. Näet upeita näkymiä merenrannalta ja korkeilta vuorilta. Jos haluat kokea jotain erilaista, vuokraa kajakki ja melo läpi kauniiden lahtien ja satamien.

New Englandissä riittää magiaa ja ihania paikkoja matkailijoille ympäri vuoden. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään uusia matkakohteita, joita et ole vielä kokenut. Muista varata majoitus ajoissa, sillä nämä kohteet ovat suosittuja ja varaukset täyttyvät nopeasti.

Näe syksyn väriloisto: Suosituimmat paikat New Englandissä

Syksy on ihanaa aikaa New Englandissä, kun lehdet vaihtavat väriään ja maisemat muuttuvat kauniiksi punaisen, oranssin, keltaisen ja ruskean sävyissä. Tämä vuodenaika houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa ihailemaan syksyn väriloistoa. Jos haluat nähdä parhaat paikat, tässä on joitain suosituimpia kohteita New Englandissä.

Ensimmäinen paikka, joka tulee mieleen, on Vermontin Ben & Jerry’s -jäätelötehdas. Siellä voit nauttia jäätelöstä ja samalla ihailla syksyn kauneutta. Jäätelötehdas sijaitsee Green Mountainsin varrella, mikä tekee siitä täydellisen paikan syksyiselle kävelylle. Voit myös nauttia ilmapiiristä ja musiikista, jotka luovat täydellisen tunnelman.

Toinen hyvä paikka on Acadia National Park Mainessa. Se on paikka, jonne matkailijat tulevat ympäri maailmaa ihailemaan kaunista rantaviivaa ja merta, mutta myös syksyn väriloistoa. Acadia National Parkissa on paljon erilaisia ​​polkuja, joita voit kävellä ja nauttia upeasta syksyn maisemasta.

Kolmas paikka on White Mountains New Hampshiressa. Alueella on erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten vaellus ja pyöräily, mutta myös ajelu autolla tai moottoripyörällä White Mountainsin kansallispuistoon. Kansallispuisto on kuuluisa vuoristaan, jotka tarjoavat mahtavan näkymän syksyn väriloistoon. Voit myös pysähtyä moniin erilaisiin paikkoihin valokuvien ottamiseen.

Neljäs paikka on Providence Rhode Islandissa. Sieltä voit löytää WaterFire-tapahtuman, joka on tulipalojen show, jossa on yli 80 erilaista sytytyspistettä joessa, johon sijoitetaan syksyn teemoja, kuten lehtiä ja omenoita. Tämä tapahtuma on suosittu matkailijoiden keskuudessa syyskuusta marraskuun puoliväliin, ja se on ehdottomasti nähtävyys New Englandissä.

Lyhyesti sanottuna, New Englandissä on paljon kauniita paikkoja, joissa voit ihailla syksyn väriloistoa. Olipa valintasi Vermontin Ben & Jerry’s -jäätelötehdas, Acadia National Park Maine’ssa, White Mountains New Hampshiressa tai Providence Rhode Islandissa, voit varmasti nauttia upeasta syksystä. Muista ottaa mukaan lämpimät vaatteet ja kamera, sillä nämä kohteet tarjoavat upeita valokuvausmahdollisuuksia.

New Englandin parhaat maisemat: Matkavinkit luonnonystäville

Matkailu New Englandin alueelle on unohtumaton kokemus niille, jotka rakastavat kaunista luontoa ja upeita maisemia. Tämä alue kattaa Connecticutin, Massachusettsin, Vermontin, Rhode Islandin, New Hampshiren ja Mainen osavaltiot, ja se tunnetaan erityisesti väreistään syksyllä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaista matkavinkkeistämme, joiden avulla voit tutustua alueen kauneimpiin maisemiin.

Suosittelemme aloittamaan matkasi Vermontista, joka on tunnettu vuoristomaisemistaan ja maalauksellisesta syysmaisemastaan. Kannattaa ehdottomasti käydä Green Mountainin kansallispuistossa, joka tarjoaa upeat näkymät värikkäisiin lehtimetsiin ja kumpuileviin kukkuloihin. Jos haluat kokea jotain erilaista, suuntaa Stowen SkyRide -gondolihissillä kohti Mount Mansfieldia, josta avautuu henkeäsalpaava näköala yli alueen.

Seuraavaksi suuntaa Maineen, joka on täynnä historiallisia majakoita ja kauniita rantoja. Acadia National Park on yksi alueen kohokohdista, ja se tarjoaa upeat merinäkymät ja kallioiset rannat. Kannattaa myös käydä Portlandin kaupungissa, joka on täynnä charmia ja historiallisia rakennuksia.

Connecticutin Litchfield Hillsin alue on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat rauhallisemman matkan. Täällä voit tutustua kauniisiin maalaismaisemiin, historiallisiin kyliin ja puutarhoihin. Kannattaa käydä Mount Tom State Parkissa, josta avautuu upeat näköalat Litchfield Hills -alueelle.

Massachusettsin Berkshiresin alue on toinen suosittu kohde New Englandissä. Tämä alue tunnetaan upeista vuoristo- ja metsämaisemistaan, ja täällä voit vierailla lukuisissa taidegallerioissa ja teattereissa. Jos haluat nauttia upeasta näkymästä, suuntaa Mount Greylock State Reservation -puistoon, joka tarjoaa 360 asteen panoraamanäkymät yli alueen.

New Hampshiren White Mountainsin kansallispuisto on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde New Englandin matkalla. Tämä puisto tarjoaa upeat maisemat kallioisine vuorineen, vesiputouksineen ja laaksoineen. Matkan varrella kannattaa pysähtyä myös Kancamagus-moottoritiellä, joka on yksi Yhdysvaltain kauneimmista moottoriteistä.

Kokonaisuudessaan New England tarjoaa upeita luontomaisemia ja unohtumattomia matkakokemuksia. Suosittelemme käyttämään aikaa eri osavaltioihin tutustumiseen ja nauttimaan kauniista näkymistä. Muista myös pakata mukaan kamera, jotta voit tallentaa kaikki upeat maisemat, joita kohtaat matkallasi.

Historialliset nähtävyydet ja upeat maisemat: Matka New Englandiin

Tervetuloa New Englandiin, maailmankuuluun matkailukohteeseen, joka on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja upeita maisemia. Tämä alue koostuu kuudesta osavaltiosta Yhdysvalloissa, jotka tarjoavat vierailijoille monipuolisia aktiviteetteja. Vaikka New England on tunnettu erityisesti syksyn väriloistostaan, siltä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista.

New Englandin historialliset nähtävyydet ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Plymouth Plantation Massachusettsissä on yksi alueen suosituimmista paikoista, jossa voi kokea amerikkalaisten ensimmäisten siirtolaisten elämää. Colonial Williamsburg Virginiassa on toinen historiallinen kaupunki, joka vie kävijät takaisin 1700-luvun Amerikkaan.

Upeat maisemat voivat myös häikäistä vierailijoita. Acadia National Park Maine:ssa on yksi New Englandin helmistä, joka tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia merestä, vuorista ja metsistä. Cape Cod Massachusettsissa on toinen suosittu rantalomakohde, jonka kauniit dyynit ja hiekkarannat ovat unohtumattomia.

New Englandin alueella on myös paljon muita aktiviteetteja, joista valita. Vierailijat voivat tutustua Mystic Seaport Connecticutissa, joka on suuri merenkulkumuseo, jossa voi tutustua vanhoihin laivoihin ja elämään merellä. Newport Rhode Islandissa on kuuluisa huvilakaupunki, jossa on upeita historiallisia kartanoita ja kauniita rantamaisemia.

2

New England tarjoaa vierailijoilleen monipuolisen valikoiman ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja viihdettä. Boston Massachusettsissa on alueen suurin kaupunki, joka tunnetaan hyvistä kala- ja äyriäisruokailuistaan sekä paikallisen urheilujoukkueensa, Red Soxin, faneistaan. Portland Mainessa on toinen suosittu kaupunki, joka tunnetaan käsityöläisoluestaan ja herkullisesta ruoastaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että New Englandin alue on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja upeita maisemia, jotka antavat vierailijoille unohtumattoman kokemuksen. Alueella on paljon aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tyyppisille matkailijoille. Niinpä, jos etsit matkakohdetta, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, New England on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Upea New England: Tutustu alueen kauneimpiin puistoihin ja rannoille

New Englandin alue on tunnettu ympäri maailman kauniista maisemistaan ja ulkoilumahdollisuuksistaan. Alueella on monia upeita puistoja ja rantoja, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattoman kokemuksen.

3

Yksi suosituimmista puistoista New Englandissä on Acadia National Park Maine-osavaltiossa. Puistossa on valtava määrä vaellusreittejä, joiden avulla voit tutustua kauniisiin maisemiin ja ihastella upeita näkymiä. Acadia National Parkissa on myös paljon muita aktiviteetteja, kuten kalastusta, veneilyä ja pyöräilyä.

Toinen upea puisto New Englandissä on White Mountain National Forest New Hampshiressa. Tämä puisto tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden ihailla upeita näkymiä vuoristomaisemassa. White Mountain National Forestissa on myös paljon mahdollisuuksia vaellukseen ja muuhun ulkoiluun.

New Englandin rannikolla on myös paljon upeita paikkoja, joissa voi nauttia auringosta ja merestä. Cape Cod Massachusettsissa on yksi suosituimmista rantakohteista, joka tarjoaa pitkiä hiekkarantoja ja kauniita maisemia. Cape Codissa on myös monia hyviä ravintoloita ja mahdollisuuksia ostoksille.

Rhode Islandin Narragansett Bay on toinen upea rantakohde, joka on suosittu purjehtijoiden keskuudessa. Tämä alue tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden rentoutua kauniilla rannoilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että New Englandin alueella on paljon upeita puistoja ja rantoja, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattoman kokemuksen. Acadia National Park Maine-osavaltiossa ja White Mountain National Forest New Hampshiressa ovat vain muutamia esimerkkejä upeista puistoista, joissa voi nauttia upeista maisemista ja aktiviteeteista. Cape Cod Massachusettsissa ja Narragansett Bay Rhode Islandissa ovat myös upeita rantakohteita, joissa voi rentoutua ja nauttia merestä ja auringosta. Jos etsit uusia seikkailuja ja kauniita maisemia, New Englandin alue on täydellinen kohde sinulle.

Seikkailunhaluisille: Aktiviteetit ja nähtävyydet New Englandissä

Oletko seikkailunhaluinen ja valmis tutkimaan New Englandin aluetta? Tämä kaunis alue Yhdysvalloissa on täynnä aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, jotka sopivat kaikenikäisille matkailijoille. Jatketaanpa tutustumista tähän upeaan alueeseen!

Jos haluat nauttia ulkoilmasta, New England tarjoaa monia retkeily- ja patikointimahdollisuuksia. Esimerkiksi New Hampshiren White Mountains -vuoristoalueella on paljon vaellusreittejä, joista voit valita oman taitotasosi mukaan. Ja jos olet kiinnostunut vesillä seikkailusta, voit kokeilla melontaa Connecticutin joella tai purjehtia Cape Codin kauniilla rannoilla.

Mutta se ei ole kaikki – New Englandissä on myös monia historiallisia nähtävyyksiä, jotka vievät sinut ajassa taaksepäin. Plymouth Plantation Massachusettsissa on elävä museo, jossa voit kokea elämää Plymouthin siirtokunnassa vuonna 1627. Ja jos olet kiinnostunut Amerikan vallankumouksen historiasta, sinun kannattaa käydä Bostonin Freedom Trail:lla, joka kulkee läpi kaupungin tärkeimmät historialliset paikat.

Mutta ehkä haluat kokea jotain todella erikoista? New Englandissä on monia ainutlaatuisia aktiviteetteja, kuten hylkeiden katselu Cape Codin rannikolla tai kuumailmapallon lennot Vermontissa. Ja jos olet todellinen seikkailija, voit jopa kokeilla koskenlaskua Mainejoella!

Kuten näet, New Englandissä on paljon tekemistä ja näkemistä. Olitpa sitten kiinnostunut patikoinnista, historiasta tai erikoisemmista aktiviteeteista, tämä alue tarjoaa monia vaihtoehtoja. Joten varaa matkasi nyt ja aloita seikkailu!

Syksyiset road trip -kohteet: Reittivinkit New Englandiin

Syksy on täynnä kauniita maisemia ja upeita värejä, mikä tekee siitä täydellisen vuodenajan road tripille. Jos etsit seikkailua tänä syksynä, New England on täydellinen paikka aloittaa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat reittivinkit, joilla voit nähdä kauneimmat syksymaisemat New Englandin alueella.

Aloita matkasi Maine-nimisestä osavaltiosta. Täällä voit kokea Acadia National Parkin henkeäsalpaavat näkymät. Kävele merenrantapolkuja pitkin, kiipeä vuorille ja nauti raikkaasta ilmasta. Bar Harborin kaupunki on myös vierailun arvoinen paikka, jossa voit nauttia herkullisesta hummerista ja kävellä satamassa.

Seuraavaksi jatka Vermontiin, joka tunnetaan erityisesti vaahterapuunlehdistään. Reitti Route 100:lla tarjoaa yhden New Englandin kauneimmista ajeluista, jossa voit ihailla oransseja, punaisia ja keltaisia vaahterapuiden lehtiä. Vieraile myös Ben & Jerry’s -jäätelötehtaalla ja osta maistuvaa jäätelöä.

Kolmas kohteesi olkoon Massachusetts, jossa Bostonin kaupunki on erityisen suosittu syksyisin. Vieraile historiallisessa Freedom Trailissa, jossa voit nähdä tärkeitä historiaan liittyviä paikkoja. Pysähdy myös Apple-puutarhassa, joka tarjoaa laajan valikoiman omenia ja muita syksyisiä tuotteita.

Viimeinen kohde on Rhode Island, joka on tunnettu upeista rannoistaan. Käy esimerkiksi Narragansettin rannalla, joka on yksi alueen kauneimmista. Voit myös vierailla Newportin kaupungissa, jossa voit nähdä upeita kartanoita ja historiallisia kyliä.

Syksyiset road trip -kohteet New Englandissä ovat täydellinen tapa nauttia vuoden parhaasta vuodenajasta. Acadia National Parkin henkeäsalpaavat näkymät, Vermontin vaahterapuiden lehdet, Bostonin historialliset kohteet ja Rhode Islandin upeat rannat tarjoavat unohtumattoman kokemuksen. Joten pakkaa autosi ja lähde seikkailulle New Englandiin!

Nauti upeasta luonnosta: Parhaat patikointikohteet New Englandissä

New England on täynnä upeaa luontoa ja patikointireittejä. Tässä artikkelissa jaan kanssasi parhaat patikointikohteet New Englandissä, joita sinun tulisi ehdottomasti harkita seuraavalle retkellesi.

Ensimmäinen suosittelemamme kohde on White Mountain National Forest New Hampshiressa. Alueella on yli 1200 mailia polkuja, jotka tarjoavat upeat näkymät vuoristoon. Suosittelemamme reitti on Mount Washingtonin huipulle johtava Ammonoosuc Falls Trail. Reitti on haastava, mutta palkitseva – matkan varrella pääset ihailemaan kauniita putouksia ja lopussa voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä White Mountainsille.

Seuraava kohde on Franconia Notch State Park myös New Hampshiressa. Tämä puisto tarjoaa monipuolisia patikointimahdollisuuksia, mutta suosittelemme erityisesti Franconian Ridge Trailia. Tämä reitti vie sinut läpi kauniin alppiluonnon ja tarjoaa uskomattomat näkymät Franconian Notchille. Matkan varrella voit ihailla myös Cannon Mountainin horisonttiin kohoavaa hissiä.

Jos olet kiinnostunut pitkistä vaellusreiteistä, suosittelemme sinua suuntaamaan Vermontin Long Trailille. Tämä yli 272 mailia pitkä reitti tarjoaa upeat näkymät Vermontin vuoristoon. Matkan varrella voit ihailla kauniita metsiä, jokia ja putouksia. Muista kuitenkin varustautua asianmukaisesti, sillä reitti on haastava.

Jos haluat nauttia merenrannasta samalla kun patikoit, suosittelemme sinua suuntaamaan Acadia National Parkiin Mainessa. Täältä löydät useita patikointireittejä, joista suosituin on Precipice Trail. Tämä vaativa reitti vie sinut ylös vuoren huipulle, josta voit ihailla henkeäsalpaavia maisemia Atlantin valtamerelle.

Viimeinen suosittelemamme kohde on Baxter State Park Maineissa. Tämä puisto tarjoaa monia upeita patikointimahdollisuuksia, mutta suosittelemme erityisesti Katahdinin huipulle johtavaa Knife Edge Trailia. Reitti on haastava ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa, mutta palkitsee upeilla näkymillä ja unohtumattomalla kokemuksella.

Nyt tiedät parhaat patikointikohteet New Englandissä. Muista aina varustautua asianmukaisesti ja noudattaa turvallisuusohjeita. Nauti upeasta luonnosta ja luo unohtumattomia muistoja seuraavalla patikkaretkelläsi!

Romanttiset kohteet New Englandissä: Koe unohtumaton loma rakkaasi kanssa

New England on yksi Yhdysvaltojen romanttisimmista alueista, ja siellä on useita viehättäviä kohteita, jotka tarjoavat unohtumattoman loman rakkaasi kanssa.

Yksi suosituimmista romanttisista kohteista New Englandissä on Cape Cod. Tämä kauniin niemimaan alue tarjoaa upeita rantoja, historiallisia majakkoja ja mahtavia ravintoloita. Voit kävellä käsi kädessä pitkin hiekkarantoja tai käydä katsomassa auringonlaskua majakan huipulta, mikä tekee tästä paikasta täydellisen romanttisen kohteen.

Toinen romanttinen kohde New Englandissä on Nantucket. Tämä pieni saari on täynnä vanhan ajan charmia, ja sen kauniit kadut ja historialliset talot ovat täydellisiä kävelylle rakkaasi kanssa. Voit myös vuokrata polkupyörän ja tutustua saareen yhdessä.

Mainen rannikko on myös suosittu romanttinen kohde New Englandissä. Siellä voit kävellä käsi kädessä kauniilla rannoilla, nauttia herkullisesta äyriäisestä ja ihailla majakoita. Bar Harborissa sijaitseva Acadia National Park on myös suosittu kohde, jossa voit patikoida metsien läpi ja ihailla upeita näkymiä merelle.

Jos kaipaat hieman enemmän yksityisyyttä, kannattaa harkita vuokramökkiä Vermontin ja New Hampshiren rajalla sijaitsevassa Lake Moreyssa. Tämä upea järvi tarjoaa mahdollisuuden nauttia rauhallisesta veneajelusta tai rentoutua mökin terassilla kahden kesken.

Lopuksi, jos haluat viettää romanttista aikaa kaupungissa, Boston on loistava vaihtoehto. Se tarjoaa historiallisia kohteita, mahtavia ravintoloita ja kävelyreittejä Charles-joen varrella. Voit myös vierailla romanttisessa Beacon Hillin kaupunginosassa, jossa on kauniita taloja ja kadut kivetyksellä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä romanttisista kohteista New Englandissä. Riippumatta siitä, mitä valitset, voit odottaa unohtumatonta lomaa rakkaasi kanssa.