Kauneimmista paikoista vierailla Afrikassa

Kauneimmista paikoista vierailla Afrikassa

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmista paikoista vierailla Afrikassa

Afrikka on maailman kauneimpia mantereita, joka on täynnä ikonisia maisemia ja houkuttelevia retkikohteita. Tämä artikkeli esittelee joitakin Afrikan kauneimmista paikoista, jotka ovat vierailun arvoisia.

Ensinnäkin, Etelä-Afrikassa sijaitseva Kapkaupunki tunnetaan upeasta rannikostaan, kirkkaasta vedestään ja upeista vuoristoistaan. Table Mountain on yksi sen suosituimmista kohteista, jossa voit ihailla mahtavia näkymiä kaupungin ylle. Voit myös käydä Robben Islandilla, jossa Nelson Mandela vietti 18 vuotta vankilassa.

Toiseksi, Namibian Sossusvlei hiekka-aavikko tarjoaa epätodellisen kauniita maisemia, joissa punertavien hiekkadyyneiden kontrasti sinistä taivasta vasten on henkeäsalpaavaa. Voit myös löytää täältä kuuluisan Deadvlei-kuvan, joka on yksi maailman eniten jaetusta valokuvasta.

Kolmanneksi, Egyptin Luxor on vaikuttava matkakohde, joka tunnetaan muinaisesta Egyptistä peräisin olevista monumenteista ja pyramidien huippukohdista. Karnakin temppeli on yksi Luxorin suurimmista turistinähtävyyksistä, jossa voit ihailla muinaisten egyptiläisten jättiläisveistoksia ja hieroglyfejä.

Neljänneksi, Tansanian Serengetin kansallispuisto on yksi Afrikan suurimmista luonnonvaraisista eläinten esiintymisalueista. Voit kokea safarimatkan tällä kuuluisalla maaperällä, joka tunnetaan villieläimistään, kuten leijonista, seeproista ja kirahveista.

Viidenneksi, Kenian Masai Mara on toinen maailmankuulu luonnonvarainen alue, joka tarjoaa upeita maisemia ja älyttömän kauniita auringonlaskuja. Voit ihailla savannin laajoja näkymiä tai käydä Masai-kylissä, joissa voit oppia lisää paikallisen heimon kulttuurista.

Lopuksi, Marokossa sijaitseva Marrakech on yksi Afrikan kauneimmista kaupungeista, joka tunnetaan sen historiallisesta arkkitehtuurista, kuten Koutoubian moskeijasta ja Bahia-palatsista. Voit myös tutustua Marrakechin vanhaan Medinaan, jonka värikkäät basaarit ovat täynnä houkuttelevia matkamuistoja.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Afrikan monista kauniista kohteista. Jos etsit unohtumatonta lomakohdetta, joka tarjoaa upeat maisemat ja rikkaan kulttuurin, kannattaa harkita Afrikkaa seuraavalle matkakohteesi.

Tutustu Afrikan vaikuttaviin maisemiin

Afrikka on tunnettu maanosana sen kauniista maisemista ja eläimistä. Se on täynnä valtavia savanneja, reheviä sademetsiä, kirkkaita vesiputouksia ja upeita vuoristoalueita. Afrikan luonto on yksi maailman upeimmista. Tässä artikkelissa tutustumme Afrikan vaikuttaviin maisemiin.

Yksi Afrikan vaikuttavimmista nähtävyyksistä on Serengetin kansallispuisto Tansaniassa. Se on kuuluisa miljoonien villieläinten suuresta vaelluksesta, jossa leijonat, seeprojen laumat ja kirahvit kilpailevat elossa pysymisestä. Kansallispuisto on myös koti monille erilaisille lintulajeille ja kasveille.

Toinen vaikuttava maisema on Namibian aavikko. Se on yksi maailman vanhimmista aavikoista, joka on ollut olemassa noin 55 miljoonaa vuotta. Aavikon hiekkadyyneissä on monia erilaisia ​​värisävyjä, joita muuttaa auringonvalo. Aavikko on myös täynnä ainutlaatuisia eläimiä, kuten puolirottaa ja aavikkoketun.

Myös Etelä-Afrikan Kapkaupungin Table Mountain on upea nähtävyys. Se on yli kilometrin korkea taulumainen vuori, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungille ja merelle. Vuoren huipulle pääsee köysiradalla tai vaellusreittiä pitkin. Table Mountain on myös koti monille erilaisille eläimille, kuten vuorisimpansseille.

Kenian Masai Maran kansallispuisto on toinen Afrikan vaikuttava maisema. Se on kuuluisa savannistaan, joka on täynnä villieläimiä, kuten leijonia, kirahveja, virtahepoja, norsuja ja gepardeja. Kansallispuisto on myös merkittävä paikka lintuharrastajille, sillä siellä on yli 470 erilaista lintulajia.

Afrikassa on myös upeita vesiputouksia, kuten Sambian Victoria Falls. Se on yksi maailman suurimmista vesiputouksista ja sijaitsee Zambezi-joella. Putoukset ovat yli kilometrin leveät ja 100 metriä korkeat. Niiden ympärillä on monia mahdollisuuksia vierailla luonnonpuistoissa, mennä melomaan ja bungee-hyppyihin.

Lopuksi, Etelä-Afrikan Krugerin kansallispuisto on myös upea nähtävyys. Sieltä löydät monia harvinaisia ​​ja uhanalaisia ​​eläimiä, kuten mustan sarvikuonon, afrikkalaisen leopardin ja afrikkalaisen savannielefantin. Puistossa on myös monia erilaisia ​​majapaikkoja, joissa voit yöpyä ja kokea Afrikan luonnon kauneuden.

Afrikka on täynnä upeita maisemia, jotka ovat suosittuja matkailukohteita ympäri maailmaa. Serengetin kansallispuisto, Namibian aavikko, Table Mountain, Masai Mara, Victoria Falls ja Krugerin kansallispuisto ovat vain muutamia esimerkkejä niistä. Kuka tahansa, joka etsii unohtumatonta seikkailua, ei tule pettymään Afrikassa.

Seikkailijan must-see paikat Afrikassa

Afrikka on seikkailijan unelmakohde, jonka monipuolinen luonto ja kiehtova kulttuuri tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia unohtumattomiin kokemuksiin. Tässä artikkelissa esitellään Afrikan parhaat kohteet seikkailunhaluisille matkailijoille.

Ensimmäinen paikka listalla on Etelä-Afrikan Krugerin kansallispuisto, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti upeasta safarikokemuksestaan. Matkailijat voivat ihailla leijonia, norsuja, kirahveja ja muita villieläimiä avoimesta jeepistä käsin. Kansallispuiston laaja alue tarjoaa myös mahdollisuuden vaeltaa ja tutustua sen monipuoliseen luontoon.

Toinen kohde on Namibian Sossusvlei, joka on kuuluisa punaisista hiekkadyyneistään ja erityisestä auringonlaskunsa tunnelmasta. Seikkailijat voivat kiivetä dyyneille tai osallistua siihen liittyviin aktiviteetteihin kuten hiekkalautailuun tai hot air balloon -lennolle.

Kolmas kohde on Victoria Falls, joka sijaitsee Sambian ja Zimbabwen rajalla. Sen valtavat vesiputoukset ovat yksi maailman suurimmista, mikä tekee niistä vaikuttavan näyn. Seikkailijat voivat ottaa osaa valkoveden koskenlaskuun tai bungee-hyppyyn sillalta, joka ylittää putouksen.

Neljäs kohde on Marokon Saharan autiomaa, joka on yksi maailman kuuluisimmista autiomaista. Matkailijat voivat nauttia kamelisafarista tai yöpyä beduiinileirissä ja ihailla tähtitaivasta. Autiomaa tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua sen ainutlaatuiseen kulttuuriin ja perinteisiin.

Viimeinen mutta ei vähäisin kohde on Kenian Masai Mara, joka tunnetaan vuotuisesta suuresta villieläinvaelluksestaan. Seikkailijat voivat ihailla leijonia, kirahveja, puhveleita ja muita eläimiä avoimesta jeepistä käsin. Kansallispuisto tarjoaa myös mahdollisuuden yöpyä telttaleirissä ja kokea aidon afrikkalaisen safarikokemuksen.

Afrikka on täynnä seikkailuja odottavia paikkoja, ja nämä viisi kohdetta ovat vain pieni osa siitä, mitä se pitää sisällään. Riippumatta siitä, mitä seikkailua etsit, Afrikka tarjoaa siihen sopivan paikan.

Afrikan parhaat matkakohteet kauneuden ystäville

Afrikka on uskomattoman kaunis maanosa, joka tarjoaa matkailijoille monia ihania kohteita. Jos olet kauneuden ystävä ja haluat tehdä unohtumattoman matkan, tässä on joitain Afrikan parhaita matkakohteita.

Ensinnäkin, Etelä-Afrikassa sijaitseva Kapkaupunki on upea paikka, joka tarjoaa upeat näkymät niin merelle kuin vuorillekin. Tämä kaupunki on täynnä elämää ja kulttuuria sekä upeita rantoja ja kiehtovia historiaa. Kapkaupungista löydät myös monia korkeatasoisia kauneushoitolat ja spa-keskuksia, jotka tarjoavat rentouttavia hoitoja ja palveluja.

Toiseksi, Mauritius on trooppinen saari Intian valtameressä, joka on tunnettu upeista rannoistaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Tämä saari on täydellinen paikka rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, mutta samalla sieltä löytyy myös paljon tekemistä. Mauritius on myös tunnettu erilaisista kauneushoidoistaan, joten voit nauttia hemmottelevasta lomasta samalla kun hoidat ihoasi.

Kolmanneksi, Marokko on monipuolinen maa, jossa on paljon tarjottavaa kauneuden ystäville. Marokko on täynnä mielenkiintoista kulttuuria, värikkäitä markkinoita, kauniita moskeijoita ja historiallisia monumentteja. Marrakeshissa voit nauttia perinteisistä hammam-hoidoista, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja hoitamaan ihoasi samalla.

Neljänneksi, Kenian rannikkoalue tarjoaa upeat maisemat Intian valtameren rannalla. Tämä alue on tunnettu erityisesti upeista hotelleistaan ja spa-keskuksistaan, jotka tarjoavat monipuolisia palveluita kauneuden ystäville. Keniassa voit myös tutustua kansallispuistoihin ja tehdä safarimatkan nähdäksesi villieläimiä läheltä.

Lopuksi, Egyptin Sharm El Sheikh on täydellinen paikka niille, jotka haluavat yhdistää rantalomailun ja kauneushoidot. Tämä kaupunki sijaitsee Punaisenmeren rannalla ja tarjoaa upeat mahdollisuudet snorklaukseen ja sukellukseen. Löydät Sharm El Sheikhistä myös monia kauneushoitoloita, joista voit saada hemmottelevia hoitoja ja palveluita.

Tämä oli vain muutama Afrikan uskomattomista matkakohteista kauneuden ystäville. Olipa valintasi mikä tahansa, varmasti löydät paljon tekemistä ja näkemistä sekä monia mahdollisuuksia rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Unohda turistirysät ja tutustu näihin salaisiin helmiin Afrikassa

1

Afrikka on täynnä kauniita ja jännittäviä paikkoja, mutta usein matkailijat keskittyvät vain tunnettuihin turistikohteisiin. Tämä artikkeli tarjoaa muutaman salaisen helmen, jotka kannattaa ottaa huomioon seuraavalla Afrikan-matkallasi.

Ensinnäkin, Etelä-Sudan on yksi Afrikan vähiten tunnetuista valtioista, mutta se tarjoaa upeita nähtävyyksiä. Maan pääkaupunki Juba sijaitsee lähellä Sudd-järveä, joka on yksi maailman suurimmista makean veden järvistä. Lisäksi Etelä-Sudanissa voit kokea alkuperäiskulttuurien perinteitä ja nähdä villejä eläimiä, kuten elefantteja, kirahveja ja virtahepoja.

Toiseksi, Comoren saaret Intian valtameressä ovat todellinen piilopaikka rauhalliselle rantalomalle. Saarten kristallinkirkkaat vedet ja koralliriutat tarjoavat loistavan sukellus- ja snorklauskohteen, jossa voit ihailla värikkäitä kaloja ja muita mereneläviä. Saarella on myös loistavia mahdollisuuksia vaellukseen ja ratsastukseen.

Kolmanneksi, Gabonin kansallispuistot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Afrikan villieläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä. Loango-kansallispuistossa voit nähdä simpansseja, gorilloja, krokotiileja ja virtahepoja. Puistossa on myös upeat hiekkarannat, joilla voit rentoutua.

Lopuksi, Namibia on todellinen aarreaitta valokuvaajille. Tämä kaunis maa tarjoaa upeita maisemia, kuten Sossusvlei-hiekkadyynit ja Fish River Canyon. Lisäksi Namibian kansallispuistot ovat täynnä villejä eläimiä, kuten leijonia, gepardeja ja norsuja.

Näiden salaisuuksien löytäminen vaatii hieman tutkimustyötä, mutta lopputulos on matka unohtumattomiin kohteisiin, jotka eivät ole kovin tunnettuja turisteille. Unohda siis turistirysät ja ota selvää näistä salaisista helmistä seuraavalla Afrikan-matkallasi.

Luonnonkauniit paikat, joita et halua missata Afrikassa

Afrikka on täynnä henkeäsalpaavan kauniita paikkoja, joista useimmat eivät ole vielä saaneet ansaitsemaansa huomiota. Tässä artikkelissa jaan kanssasi luonnonkauniit paikat, joita et halua missata, kun matkustat Afrikassa.

Ensimmäinen paikka, joka tulee mieleen, on Victoria Falls, joka sijaitsee Zimbabwessa ja Sambiassa. Tämä upea vesiputous on yksi maailman suurimmista ja se tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Voit kävellä pitkin koskenlaskun aluetta tai ottaa helikopterilennon ihaillaksesi kauniita näkymiä ylhäältä päin.

Toinen kohde Afrikassa, joka ei petä odotuksia, on Masai Maran kansallispuisto Keniassa. Tämä upea savannialue on koti monille villeille eläimille, kuten leijonille, seepralle, kirahveille ja norsuille. Voit mennä safarille ohjatun retken avulla tai vuokrata auton ja tutkia aluetta omin päin.

Jos etsit rauhallisempaa paikkaa, kannattaa harkita Kapkaupunkia Etelä-Afrikassa. Tämä kaupunki on tunnettu upeasta rannikostaan, vuoristaan ja hyvästä ruoastaan. Suosittelemme käymään Table Mountainilla, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja merelle.

Myös Marokossa on paljon nähtävää. Marrakechissa voit esimerkiksi vierailla vanhassakaupungissa, joka on täynnä kauniita moskeijoita ja historiallisia rakennuksia. Voit myös käydä soukeissa, joissa myydään paikallisia tuotteita.

Lopuksi, ei ole mitään parempaa kuin rentoutua Seychelleillä. Tämä saariryhmä Intian valtamerellä tunnetaan upeista rannoistaan ja kirkkaasta vedestään. Voit rentoutua auringonottoa tai snorklata ihaillaksesi koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja.

Yhteenvetona, Afrikassa on paljon upeita paikkoja, joita et halua missata. Victoria Falls, Masai Mara, Kapkaupunki, Marrakech ja Seychellit ovat vain muutamia esimerkkejä. Nämä kohteet tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja uskomattoman kauniita maisemia. Joten miksi et varaisi matkaa tänne ja koe kaikki itse?

Afrikan visuaalisesti henkeäsalpaavimmat alueet

Afrikka on tunnettu monipuolisesta luonnostaan ja upeista maisemistaan. Tässä artikkelissa käymme läpi Afrikan visuaalisesti henkeäsalpaavimmat alueet, joita kannattaa ehdottomasti vierailla, jos matkustat Afrikkaan.

Yksi Afrikan kauneimmista alueista on Kalaharin autiomaa. Maisemat täällä ovat uskomattoman kauniit, varsinkin auringonlaskun aikaan. Punaiset hiekkadyynit ja jylhät kalliot tarjoavat upeat taustat valokuville. Et voi missata tätä ainutlaatuista kokemusta.

Toinen suositeltava kohde on Serengetin kansallispuisto Tansaniassa. Tämä paikka on kuuluisa suuresta eläinvaelluksesta, joka tapahtuu vuosittain. Tuhannet villieläimet vaeltavat Serengetin laajoilla niityillä, mikä tarjoaa unohtumattomia maisemia ja mahdollisuuden nähdä villieläimiä luonnollisessa ympäristössään.

Myös Namibian rannikko on upea nähtävyys. Valtavat hiekkadyynit kohtaavat Atlantin valtameren, mikä luo mahtavia maisemia. Erityisesti Deadvlei-niminen alue on suosittu vierailupaikka, sillä se sisältää kuolleiden puiden metsän, joka on todella vaikuttava kokemus.

Kenian Masai Maran kansallispuisto on myös upea kohde. Täällä voit nähdä suuria savanneja ja eläimiä, kuten leijonia, seepruja ja kirahveja. Lisäksi tämä alue on sivurooli yhdessä kaikkien aikojen kuuluisimmista elokuvista, Leijonakuningas.

2

Lopuksi, Victoria Falls, joka sijaitsee Zimbabwessa ja Zambiassa, on maailman suurin vesiputous. Se on 1,7 km leveä ja sen putouksen korkeus on noin 108 metriä, mikä luo henkeäsalpaavan näkymän. Jos olet rohkea, voit jopa kokeilla bungee-hyppyä kuilun yli!

3

Kaikki nämä Afrikan alueet ovat uskomattoman kauniita ja tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Jokainen paikka on ainutlaatuinen oma tavallaan, joten valitse seuraava matkasi kohde, joka sopii sinulle parhaiten.

Lähde matkalle Afrikan kauneimpiin maisemiin

Afrikka on täynnä henkeäsalpaavia maisemia, jotka jokaisen matkailijan tulisi kokea ainakin kerran elämässään. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin Afrikan kauneimpia maisemia, jotka saavat varmasti sinut haukkomaan henkeäsi.

Aloitetaan Namibiasta, joka tunnetaan erityisesti Sossusvleissä sijaitsevista punaisista hiekkadyyneistä. Näiden dyynien värit ovat parhaimmillaan auringonlaskun aikaan, kun dyynien ihastuttava oranssi väri muuttuu syväksi punaiseksi. Tämä näky on taianomainen ja tarjoaa upeita valokuvausmahdollisuuksia.

Matkaamme nyt Tansaniaan, joka on tunnettu Serengetin kansallispuistostaan, jonka laajat savannit antavat lähes rajattoman näköalan. Serengeti on koti monille villieläimille, mukaan lukien leijonat, norsut, kirahvit ja seetahit. Aamunkoitteessa safarikierros Serengetillä on unohtumaton kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden ihailla luonnon kauneutta ja armoa.

Siirrytään seuraavaksi Zimbabween ja Victoria Falls -vesiputouksiin, jotka ovat yksi maailman suurimmista vesiputouksista. Näiden vesiputouksien kohina kuuluu monen kilometrin päähän, ja niiden lähellä on runsaasti mahdollisuuksia nauttia vesiaktiviteeteista, kuten joesta lasku- tai uintiretkistä.

Kenian Masai Maran kansallispuisto on myös pakko kokea. Se on koti villieläimille, mukaan lukien leijonat, gepardit ja virtahepot. Mara on erityisen tunnettu maahanmuuttavien seepraherdojen joukkoliikenteestä, joka jättää kenialaiset ja matkailijat henkeäsalpaavan ihastuksen valtaan.

Lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, meillä on Etelä-Afrikan Kaapin niemimaa, jonka maisemat ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavia. Maisemat koostuvat upeista kukkuloista, punaisista kallioista ja kristallinkirkkaista vesistä. Luvassa on upeita auringonlaskuja ja unohtumattomia maisemia, jotka saavat sinut rakastumaan Etelä-Afrikkaan.

Näistä kaikista huikeista maisemista huolimatta muista aina olla vastuullinen matkailija. Kun matkustamme vastuullisesti, voimme säilyttää nämä kauniit maisemat tuleville sukupolville.

Koe unohtumattomia elämyksiä – vierailu Afrikan kauneimmilla paikoilla

Afrikka on täynnä upeita ja unohtumattomia elämyksiä. Se on täydellinen kohde niille, jotka haluavat löytää uusia paikkoja ja kokea erilaisia ​​kulttuureja. Tässä artikkelissa kerromme Afrikan kauneimmista paikoista, joilla käynti on ehdottomasti kokemisen arvoista.

Ensimmäinen paikka, joka ansaitsee maininnan, on Victoria Falls Zimbabwessa. Tätä vesiputousta pidetään yhtenä maailman suurimmista ja kauneimmista luonnonihmeistä. Keskellä Afrikan savanneja sijaitseva Victoria Falls on henkeäsalpaava näky, jonka voima ja kauneus ovat vertaansa vailla. Vierailu vesiputouksilla on unohtumaton kokemus, ja monilla matkatoimistoilla on tarjolla vene- tai helikopterilentoja, joilla pääsee ihailemaan putousten kauneutta ilmasta käsin.

Toinen upea kohde on Etelä-Afrikan Kapkaupunki. Tämä kaupunki on tunnettu väreistään, kulttuuristaan ja upeista rannoistaan. Vuoristojen ympäröimä Kapkaupunki on suosittu surffaus- ja sukelluskohde, ja sen rannat houkuttelevat auringonpalvojia ympäri maailmaa. Kaupungissa on myös monia kiehtovia nähtävyyksiä, kuten Taulumäen kansallispuisto, Robben Island -vankilasaari ja Kapin niemimaan luonnonpuisto.

Kolmas upea kohde Afrikassa on Serengetin kansallispuisto Tansaniassa. Tämä suuri savanni on tunnettu vuotuisesta villieläinten vaelluksestaan, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa. Vaelluksen aikana voi ihailla valtavia gnuja, virtahepoja, kirahveja, leijonia ja muita upeita villieläimiä. Kansallispuistossa on myös mahdollisuus osallistua safareille ja yöpyä perinteisissä telttamajoituksissa.

Neljäs mainitsemisen arvoinen paikka on Marrakech Marokossa. Tämä kaupunki on täynnä elämää ja värejä, ja sen kapeat kadut ja basaarit ovat täynnä käsityöläisiä, joilla on tarjolla kaikenlaista taidetta ja käsitöitä. Marrakechin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde, ja siellä sijaitsee upea Ben Youssef Medersa -moskeija sekä Bahian palatsi ja Saadin hautausmaa.

Afrikka on täynnä unohtumattomia elämyksiä, ja nämä paikat ovat vain muutamia esimerkkejä niistä. Olipa matkasi sitten seikkailullinen safari tai rentouttava lomamatka, Afrikka tarjoaa aina jotain uutta ja jännittävää. Koe unohtumattomia elämyksiä vieraillessasi Afrikan kauneimmilla paikoilla!

Afrikka: Paratiisi luonnonystävälle – vieraile näissä paikoissa

Afrikka on uskomaton kohde luonnonystäville. Tämä monipuolinen maanosa tarjoaa ainutlaatuisia eläimiä, koskematonta luontoa ja upeita maisemia. Jos etsit paratiisia, joka tarjoaa jännittäviä seikkailuja ja unohtumattomia kokemuksia, Afrikka on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Yksi Afrikan upeimmista kohteista on Serengetin kansallispuisto Tansaniassa. Kansallispuisto on koti lukuisille villieläimille, mukaan lukien leijonat, norsut, kirahvit ja virtahevoset. Se on myös kuuluisa vuotuisesta suuresta vaelluksesta, jossa miljoonat gasellit ja seeprat siirtyvät alueelta toiselle ruuan perässä. Serengeti on yksi maailman parhaista safarikohteista, ja sen kauneus viehättää varmasti kaikkia luonnon ystäviä.

Toinen upea kohde on Etelä-Afrikan Krugerin kansallispuisto. Se on yksi Afrikan suurimmista villieläinalueista, jossa voi bongata ”The Big Five” (leijona, leopardi, norsu, sarvikuono ja puhveli). Krugerin kansallispuistossa on myös runsaasti lintulajeja ja muita eläimiä, jotka tekevät vierailusta unohtumattoman.

Jos haluat kokea upeita maisemia, Namibian Sossusvlei on ehdoton kohde. Alueen punaiset hiekkadyynit ovat henkeäsalpaavia ja tarjoavat upean taustan valokuvaukselle. Vieraile myös Deadvleissä, joka on kuiva järvi, jonka ympärillä kasvaa kuolleita puita – näkymä, joka on varmasti unohtumaton.

Kenian Masai Marassa on myös paljon tarjottavaa luonnon ystäville. Massai Mara on tunnettu vuotuisesta suuresta villieläinsafarista, jossa miljoonat gasellit, seeprat ja gnuiden laumat siirtyvät alueelta toiselle savannien halki. Alueella voi myös bongata ”The Big Five”.

Afrikka on täynnä maagisia paikkoja, joissa voit kokea luonnon kauneuden. Serengetin kansallispuisto, Krugerin kansallispuisto, Sossusvlei ja Masai Mara ovat vain muutamia niistä upeista kohteista, jotka ehdottomasti kannattaa vierailla. Jos etsit seikkailua ja elämyksiä luonnon keskellä, Afrikka on unelmakohde sinulle.