Kauneimmat paikat vierailla Pohjois-Amerikassa

Kauneimmat paikat vierailla Pohjois-Amerikassa

20 huhtikuun, 2023 0 By admin

Kauneimmat paikat vierailla Pohjois-Amerikassa

Pohjois-Amerikka on täynnä uskomattomia paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia. Tämän mantereen kauneus ja monimuotoisuus ovat vertaansa vailla. Jos olet suunnittelemassa matkaa tälle alueelle, tässä on joitakin kauneimpia paikkoja, joita et halua jättää väliin.

Ensinnäkin, Kanadan Banffin kansallispuisto on yksi Pohjois-Amerikan upeimmista paikoista. Tämä alue on täynnä vuoria, jäätiköitä, järviä, metsiä ja vesiputouksia. Voit nauttia upeista maisemista patikoimalla, veneilemällä tai ajamalla vaellusreittejä ympäri vuoden. Keväällä ja kesällä näet kukkivat niityt ja syksyllä voit ihailla kirkkaita värejä. Talvella puiston järvet jäätyvät ja lumihuippuiset vuoret tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden lasketteluun ja lumilautailuun.

Toiseksi, Grand Canyonin kansallispuisto Arizonassa on myös yksi Pohjois-Amerikan kauneimmista paikoista. Tämä jättiläismäinen rotko on yksi luonnon ihmeistä. Sen rinteiltä avautuu henkeäsalpaava näkymä, joka vie sanattomaksi. Voit patikoida tai ajaa ratsastaa ympäri rotkoa, tai vain ihailla näkymää näköalapaikoilta. Grand Canyonin kansallispuistossa on myös monia muita aktiviteetteja, kuten vaellus, maastopyöräily, melonta ja kalastus.

Kolmanneksi, Yosemiten kansallispuisto Kaliforniassa on yksi Yhdysvaltain tunnetuimmista kansallispuistoista sen upeiden vesiputouksien, vuorten ja metsien ansiosta. Yosemitessa voit ihailla El Capitanin ikonisia kalliorinteitä ja kuuluisaa Half Dome -vuorta. Voit myös patikoida puiston monilla vaellusreiteillä tai ajaa maastopyörällä. Jos etsit enemmän seikkailua, voit kokeilla kalliokiipeilyä tai laskuvarjohyppyä.

1

Neljänneksi, New Yorkissa sijaitseva Niagara Falls on yksi tunnetuimmista vesiputouksista Pohjois-Amerikassa. Näet kolme suurta vesiputousta (Horseshoe Falls, American Falls ja Bridal Veil Falls) tässä valtavassa luonnonnähtävyydessä. Voit osallistua veneretkelle, joka vie sinut vesiputoukselle tai kävellä kanavan vierellä ja nauttia näkymistä. Alueella on myös monia ravintoloita ja hotelleja, jotka tarjoavat upeat näkymät putouksille.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Havaijin Oahu-saaren North Shore tarjoaa upeita rantoja ja maailmanluokan surffausmahdollisuuksia. Tämä alue on erityisen suosittu talvella, kun valtavat aallot lyövät rannalle. Voit myös ottaa rennosti rannalla tai tehdä patikkaretkiä vuorille. North Shorella on myös monia ravintoloita ja kauppoja, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

Pohjois-Amerikassa on lukemattomia muitakin kauniita paikkoja, mutta nämä viisi ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Jokainen alue tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja muiston, jonka haluat säilyttää ikuisesti.

Matkusta Pohjois-Amerikan kauneimmille paikoille

Matkustaminen voi olla yksi elämän suurimmista iloista, mutta monilla meistä on rajoitettu aika ja budjetti. Jos etsit upeita paikkoja Pohjois-Amerikassa, jotka tarjoavat silmänruokaa ja unohtumattomia kokemuksia, sinulle on paljon valinnanvaraa.

Yhdysvaltain länsirannikolla sijaitseva Grand Canyon on yksi maailman kauneimmista luonnon ihmeistä. Tämä laaja, syvä rotko on miljoonia vuosia vanha ja sen punertavat kalliot ja jyrkät seinämät ovat lumoavia nähtävyyksiä. Kannattaa käydä myös Bryce Canyonissa Utahissa, joka tunnetaan ainutlaatuisista, veistoksellisista kivimuodostelmistaan.

Jos haluat nauttia merimaisemista, San Franciscon Golden Gate -silta on pakollinen pysähdyspaikka. Silta herättää henkiin nostalgian tunteita ja sen vangitseva punainen väri on ikoninen symboli kaupungille. Keskusta-alueella New York Cityssä on myös upea, moderni arkkitehtuuri, joka saa sydämen lyömään nopeammin. Esimerkiksi Empire State Buildingin huipulta voi ihailla kaupungin maisemia, joita ei unohda koskaan.

Yksi maailman upeimmista kansallispuistoista sijaitsee Kanadassa. Banffin kansallispuisto tarjoaa vuoristomaisemia, kristallinkirkkaita järviä ja villieläimiä. Ehkä haluat kävellä läpi tunnelmallisten puiden ympäröimän polun tai seikkailla kajakilla järvellä. Voit myös löytää itsesi ihmettelemässä luonnollisia geysirejä Yellowstonen kansallispuistossa Yhdysvalloissa.

Matkustaminen Pohjois-Amerikan kauneimmille paikoille voi olla unohtumaton kokemus. Muista ottaa aikaa jokaiseen paikkaan, jonka valitset vierailla ja nauti kaikista niiden yksityiskohdista.

Parhaat nähtävyydet Pohjois-Amerikassa

Pohjois-Amerikka on täynnä upeita nähtävyyksiä, jotka ovat matkailijoiden suosiossa ympäri maailmaa. Olitpa kiinnostunut luonnon kauneudesta tai kaupunkien vilinästä, löydät varmasti Pohjois-Amerikasta monia paikkoja, joissa voit viettää unohtumattoman loman.

Yksi Pohjois-Amerikan parhaista nähtävyyksistä on Grand Canyon Yhdysvalloissa. Se on yksi maailman suurimmista rotkoista ja tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia. Voit patikoida alareunassa olevalla polulla tai tutustua kanjoniin helikopterilentokierroksella. Grand Canyon on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde, joka jättää sinut sanattomaksi.

Toinen upea paikka Pohjois-Amerikassa on Niagaran putoukset Kanadassa. Nämä valtavat vesiputoukset ovat hämmästyttävä näky, jonka voit kokea läheltä veneajelulla tai lähestyä niitä korkeuksista ilmapallolennolla. Niagaralla on myös paljon muita aktiviteetteja, kuten kasinoita ja hyviä ravintoloita, joissa voit nauttia illallisesta upeiden näkymien kera.

Jos haluat kokea upean vuoristomaiseman, kannattaa suunnata Banffin kansallispuistoon Kanadassa. Tämä upea puisto sijaitsee Kalliovuorten juurella ja tarjoaa upeita maisemia järvinä, vesiputouksina ja vuoristomaisemina. Voit nauttia patikoinnista, maastopyöräilystä ja monista muista aktiviteeteista, jotka ovat täydellisiä luonnon ystäville.

2

Jos olet kaupunkilomailija, New York on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde Pohjois-Amerikassa. Tämä vilkas kaupunki on täynnä elämää ja tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Empire State Buildingin ja Vapaudenpatsaan. Voit kävellä Central Parkissa tai nauttia hyvästä ruoasta lukuisissa maailmanluokan ravintoloissa.

Lopuksi, jos olet luonnon ystävä, sinun kannattaa vierailla Yellowstone kansallispuistossa Yhdysvalloissa. Tämä laaja alue on täynnä villieläimiä, kuumia lähteitä ja geysirejä, ja se on yksi maailman suurimmista aktiivisista vulkaanisista alueista. Voit tutustua puistoon patikoimalla tai retkeilemällä ja ihailla sen ainutlaatuista kauneutta.

Pohjois-Amerikka tarjoaa matkailijoille monia upeita paikkoja, ja nämä viisi kohdetta ovat vain muutama esimerkki niistä. Riippumatta siitä, millaisesta lomasta pidät, löydät varmasti juuri sinulle sopivan kohteen Pohjois-Amerikasta. Muista suunnitella matkasi hyvin etukäteen ja nauti unohtumattomasta lomasta!

Pohjois-Amerikan lumoavimmat matkakohteet

Pohjois-Amerikan lumoavimmat matkakohteet houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Tämä monipuolinen maa tarjoaa upeita maisemia, mielenkiintoista kulttuuria ja jännittäviä seikkailuja.

Yksi suosituimmista matkakohteista on Kanadan Banffin kansallispuisto. Se on täydellinen paikka rentoutumiseen luonnon syleilyssä ja nauttimiseen upeista järvimaisemista. Kävelyretket, melonta ja kalastus ovat suosittuja aktiviteetteja alueella.

Toinen upea kohde on Meksikon Cancun, joka tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään ja valkoisista hiekkarannoistaan. Tämä kaupunki on täynnä elämää ja tarjoaa runsaasti ulkoilma-aktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta ja syvänmerenkalastusta.

Jos etsit enemmän kaupunkielämää, New York City on ehdottomasti vierailun arvoinen. Tämä vilkas kaupunki tarjoaa nähtävyyksiä kuten Vapaudenpatsaan, Times Squaren ja Central Parkin. Matkailijat voivat myös nauttia Broadway-näytöksistä tai vierailla kaupungin kuuluisassa Metropolitan-taidemuseossa.

Lopuksi, Yhdysvaltojen länsirannikko tarjoaa upeita maisemia, kuten Grand Canyon ja Yosemite National Park. Nämä alueet ovat suosittuja retkeilykohteita ja tarjoavat upeita näkymiä, jotka jättävät matkailijan hengästymään.

Pohjois-Amerikka on täynnä upeita matkakohteita, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Olitpa sitten kiinnostunut luonnosta, kaupunkielämästä tai seikkailuista, Pohjois-Amerikassa on jotain jokaiselle matkailijalle. Muista vain pakata mukaan seikkailumieltäsi, ja valmistaudu lumoaviin elämyksiin!

Unelmamatka Pohjois-Amerikan kauneimmille seuduille

Pohjois-Amerikka on täynnä henkeäsalpaavia maisemia, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä matkailijoille. Unelmamatka Pohjois-Amerikan kauneimmille seuduille on mahdollisuus tutustua näihin paikkoihin ja kokea luonnon kauneus läheltä.

Yksi upeimmista kohteista on Kanadan Banffin kansallispuisto, joka sijaitsee Kalliovuorten juurella. Tämä alue on kuuluisa turkoosinsinisistä järvistään ja vuoristomaisemistaan, jotka ovat vertaansa vailla kauneudessaan. Alueella on myös mahdollista harrastaa monia aktiviteetteja, kuten patikointia, pyöräilyä ja hiihtoa.

Toinen upea kohde on Yhdysvaltain Yosemite National Park, joka on yksi maailman vanhimmista kansallispuistoista. Tämä alue tunnetaan valtavista vesiputouksistaan ja Graniten kalliomuuristaan, joita voi ihailla kävellen tai vaelluksen aikana. Alueella on myös mahdollisuus osallistua aktiiviseen lomailuun, kuten kiipeilyyn ja melontaan.

Kolmas kohde on Mexicon Cancún, joka sijaitsee Karibianmeren rannalla. Alueen kristallinkirkkaat vedet houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa, ja siellä on mahdollista nauttia aurinkoisesta lomasta valkoisilla hiekkarannoilla. Cancún tarjoaa myös paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten snorklausta ja delfiinien kanssa uimista.

Nämä kolme kohdetta ovat vain muutamia esimerkkejä Pohjois-Amerikan kauneimmista seuduista. Tämän unelmamatkan avulla voit kokea upeita maisemia ja unohtumattomia elämyksiä. Muista ottaa mukaasi kamera tallentaaksesi nämä hetket ikuisesti!

Ihanaa luontoa – Pohjois-Amerikan parhaat nähtävyydet

Pohjois-Amerikka on täynnä upeita luonnonihmeitä ja nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Seuraavassa on joitakin Pohjois-Amerikan parhaita nähtävyyksiä, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä.

Yosemite National Park sijaitsee Kaliforniassa ja se on tunnettu kauniista maisemistaan, vesiputouksistaan sekä valtavasta El Capitan -kalliostaan. Alueella on myös runsaasti mahdollisuuksia patikointiin, vaelluksiin ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin.

Grand Canyon on toinen mahtava luonnonihme Yhdysvaltojen lounaisosassa. Tämä valtava rotko on yli 1,6 kilometriä syvä ja yli 400 kilometriä pitkä. Canyonin reunalla kävely on henkeäsalpaava kokemus ja se tarjoaa upeat näköalat rotkon uumeniin.

Yellowstone National Park, joka sijaitsee Wyomingissa, on yksi maailman ensimmäisistä kansallispuistoista ja sen monimuotoisuus tekee siitä erittäin mielenkiintoisen matkakohteen. Alueella on mahtavia geysireitä, kuumia lähteitä, vesiputouksia ja laajoja metsiä, jotka tarjoavat täydellisen ympäristön patikointiin, vaeltamiseen ja retkeilyyn.

Niagarajoen putoukset ovat Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla ja ovat yksi maailman tunnetuimmista luonnonnähtävyyksistä. Valtava määrä vettä vyöryy putouksilta vuosittain ja kävijät voivat ihailla näkymää yläilmoista helikopterilla tai kokea jännitystä läheltä veneestä käsin.

Alaska on Pohjois-Amerikan viimeinen villi raja ja se tarjoaa uskomattomia näköaloja jäätiköille, lumisille huipuille, valaiden hengityksille ja karhuille. Matkailijat voivat nauttia veneretkistä, kalastuksesta, vaelluksista ja monista muista aktiviteeteista, jotka tekevät Alaskasta unohtumattoman matkakohteen.

Nämä ovat vain muutamia Pohjois-Amerikan upeista luonnonnähtävyyksistä, joita kannattaa vierailla. Luonto tarjoaa meille lukemattomia mahdollisuuksia tutustua maailmaan, rentoutua ja nauttia kauniista maisemista, joten miksi et lähtisi seikkailulle ja löytäisi omia suosikkipaikkojasi.

Pohjois-Amerikan parhaita paikkoja matkailijoille

Matkustaminen on yksi parhaista tavoista rentoutua ja nauttia uusista kokemuksista. Pohjois-Amerikka on täynnä upeita paikkoja, jotka ovat matkailijoiden suosiossa ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa esittelemme muutaman Pohjois-Amerikan parhaista paikoista matkailijoille.

Yksi ensimmäisistä kohteista, joka tulee mieleen, kun puhutaan Pohjois-Amerikan matkakohteista, on tietenkin New York. Tämä kaupunki on täynnä elämää ja sen asukkaat ovat ylpeitä kaupungin monipuolisuudesta. New Yorkissa voit käydä Broadwaylla katsomassa musikaaleja, nähdä Vapaudenpatsaan ja vierailla Central Parkissa. Kaupungissa on myös valtavasti ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja museoita.

Jos haluat kokea luonnon kauneuden, kannattaa suunnata Kanadaan Banffin kansallispuistoon. Tämä alue on tunnettu upeista vuoristoista, sinisistä järvistä ja monista vaellusreiteistä, jotka tarjoavat upeat maisemat. Talvella voit harrastaa laskettelua ja lumilautailua, kun taas kesällä voit patikoida ja ihailla luonnonkauniita maisemia.

Miami on toinen mielenkiintoinen matkakohde Pohjois-Amerikassa. Kaupungissa on upeita rantoja, valtava yöelämä ja herkullista ruokaa. Miami Beach ja sen kuuluisa Art Deco -arkkitehtuuri ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita. Kaupungissa on myös paljon kulttuurikohteita, kuten Little Havana, joka tarjoaa mielenkiintoisia kokemuksia Kuban kulttuurista.

Lopuksi, jos etsit hieman erilaisempaa matkakohdetta, kannattaa harkita Meksikoa. Tässä maassa voit tutustua Maya-temppelien historiaan ja nauttia herkullisesta meksikolaisesta ruoasta. Meksikossa on myös upeita rantoja, joilla voi rentoutua auringonlaskun aikaan. Cancunin kaupunki on suosittu lomakohde, josta löytyy paljon aktiviteetteja ja hyviä hotelleja.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Pohjois-Amerikan parhaista paikoista matkailijoille. Riippumatta siitä, mistä pidät eniten, tämä maanosa tarjoaa varmasti jotain kaikkien makuun. Muista vain ottaa aikaa suunnitella matkasi etukäteen ja varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat matkavalmistelut tehtynä ennen lähtöäsi.

Matkaopas: Pohjois-Amerikan upeat maisemat

Pohjois-Amerikan upeat maisemat tarjoavat matkailijoille unohtumattomia kokemuksia. Tässä matkaoppaassa esittelemme joitakin alueen kauneimmista näkymistä.

Yksi upeimmista kohteista on Kanadan Banffin kansallispuisto, joka tarjoaa henkeäsalpaavan maiseman kirkkaan sinisille järville ja lumihuippuisille vuorille. Alueella voi patikoida, pyöräillä tai ratsastaa hevosella, ja talvella hiihtää tai lumilautailla.

Myös Yhdysvaltojen Grand Canyon on vaikuttava kohde. Syvä rotko ja sen punertavat kalliot ovat hämmästyttävän kauniita auringonlaskun aikaan. Alueella voi tehdä useita retkiä, kuten helikopterilentokierroksen rotkon yllä tai vaelluksen sen pohjalle.

Toinen upea kohde on Alaska, joka tarjoaa upeat näkymät vuonoille ja jäätiköille. Yksi suosituimmista aktiviteeteista on risteily Alaskan sisävesillä, jossa voi nähdä valaita, merileijonia ja muita eläimiä.

Kanadan Vancouver Islandilla sijaitseva Tofino on myös upea kohde, jonka rannat houkuttelevat niin surffaajia kuin auringonpalvojiakin. Alueella voi myös käydä seuraamassa valaiden vaellusta tai harrastaa kalastusta.

Lopuksi mainittakoon Yhdysvaltojen Yellowstone, joka on yksi maailman vanhimmista kansallispuistoista ja tarjoaa upeat näkymät geysireistä, lämpölähteistä ja vesiputouksista. Alueella voi patikoida, retkeillä tai ajaa moottoripyörällä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Pohjois-Amerikan upeista maisemista. Valitse suosikkisi ja lähde matkaan!

Pohjois-Amerikan ehdottomat nähtävyydet

Pohjois-Amerikka on täynnä upeita matkakohteita ja nähtävyyksiä, jotka vetävät puoleensa miljoonia matkailijoita vuosittain. Tässä artikkelissa esitellään Pohjois-Amerikan ehdottomat nähtävyydet, joista jokaisen matkailijan tulisi kokea ainakin kerran elämässään.

Yksi Pohjois-Amerikan ikonisimmista nähtävyyksistä on Grand Canyonin kansallispuisto Arizonassa. Tämä maailmanluokan luonnonihme tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän laakson syvyyksiin, joissa virtaava Colorado-joki on muokannut maisemaa miljoonien vuosien ajan. Erilaiset patikkareitit ja näköalapaikat houkuttelevat kävijöitä ympäri vuoden.

Toinen suosittu kohde Pohjois-Amerikassa on Niagara Falls Kanadassa. Nämä valtavat putoukset ovat yksi maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja ne sijaitsevat Yhdysvaltain rajan lähellä. Vesi syöksyy alas 50 metrin korkeudesta ja luo vaikuttavan äänimaiseman. Vierailijat voivat ihailla putouksia useista näköalapaikoista tai kokea ne lähietäisyydeltä veneajelun avulla.

Kolmas nähtävyys, joka ei jätä ketään kylmäksi, on Mount Rushmore Etelä-Dakotassa. Tämä monumentti esittää neljän entisen presidentin George Washingtonin, Thomas Jeffersonin, Theodore Rooseveltin ja Abraham Lincolnin patsaita kaiverrettuna vuoren kallioon. Patsaat ovat yli 18 metrin korkeita ja ne ovat yksi Yhdysvaltain tunnetuimmista maamerkeistä.

Jos haluat kokea luonnon kauneutta, Banffin kansallispuisto Kanadassa tarjoaa upeita maisemia vuoristojärvineen ja lumihuippuineen. Alueella voi harrastaa patikointia, melontaa, hiihtoa tai vain nauttia alueen rauhallisesta tunnelmasta.

Lopuksi, New Yorkin Vapaudenpatsas on yksi Pohjois-Amerikan tunnetuimmista maamerkeistä. Tämä lahja Ranskalta symboloi vapautta ja demokratiaa ja on yksi suosituimmista turistikohde New Yorkin satamassa. Matkailijat voivat käydä sisällä patsaan jalustassa ja ihailla upeita näkymiä satamaan ja kaupunkiin.

Nämä ovat vain muutamia Pohjois-Amerikan ehdottomista nähtävyyksistä, mutta ne kaikki tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen. Riippumatta siitä, mihin päätät matkustaa, varmista, että vietät aikaa nauttien kauniista maisemista ja ainutlaatuisista kulttuureista, joita Pohjois-Amerikka tarjoaa.

Pohjois-Amerikan kauneimmat kohteet, jotka sinun täytyy nähdä

Pohjois-Amerikka on täynnä kauniita kohteita, joita jokaisen matkailijan tulisi nähdä. Suuret maisemat, historia ja kulttuuri ovat vain muutamia syitä, miksi Pohjois-Amerikan kohteet ovat niin suosittuja. Joten, tässä on luettelo Pohjois-Amerikan kauneimmista kohteista, jotka sinun täytyy nähdä.

Alaskassa sijaitseva Glacier Bay National Park on yksi maailman kauneimmista paikoista. Alueella on upeita jäätiköitä, vuonoja ja eläimiä, kuten hylkeitä, valaita ja kotkia. Se on myös erinomainen paikka patikointiin ja kajakointiin.

Gran Canyonin kansallispuisto Arizonassa on toinen upea kohde, joka on uskomaton näky auringonlaskussa. Kanjoni on yli 1,6 kilometriä syvä ja 446 kilometriä pitkä. Siellä voit patikoida, ajaa polkupyörällä tai ratsastaa hevosella ja nauttia henkeäsalpaavasta näkymästä.

3

Yellowstonen kansallispuisto Wyomingissa on tunnettu geysireistään, kuuluisimmalla Old Faithfulilla, joka ampuu höyryä ja kiehuvaa vettä yli 40 metrin korkeuteen. Kansallispuistossa on myös laaja valikoima villieläimiä, kuten biisoneita, karhuja ja susia.

Niagaralla sijaitseva vesiputous on yksi Pohjois-Amerikan suosituimmista nähtävyyksistä. Se on upea näky sekä päivällä että yöllä kauniisti valaistuna. Sinne voi mennä veneellä tai ihailla sitä kävelykadulta.

Yhdysvaltain Walt Disney World Floridassa on hauska paikka kaiken ikäisille. Siellä on useita huvipuistoja, mukaan lukien Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios ja Animal Kingdom. Jokaisessa huvipuistossa on ainutlaatuiset teemat, jännittäviä laitteita ja viihdettä.

Kanadan Banffin kansallispuisto on täynnä henkeäsalpaavia maisemia. Siellä on upeita vuoristojärviä, jäätiköitä ja vuoren huippuja. Alueella voit patikoida, pyöräillä tai ajaa kanootilla. Banffin kaupunki tarjoaa myös erinomaisia ravintoloita ja ostoksia.

Nämä kohteet ovat vain muutamia Pohjois-Amerikan monista kauneuksista. Ne tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja uskomattomia maisemia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Käy siis katsomassa niitä ja tee matkastasi unohtumaton!