Kauneimmat paikat vierailla Keski-ja Itä-Euroopassa

Kauneimmat paikat vierailla Keski-ja Itä-Euroopassa

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Keski-ja Itä-Euroopassa

Keski- ja Itä-Eurooppa on täynnä upeita paikkoja, joita kannattaa ehdottomasti vierailla. Tämä alue sisältää monia kauniita kaupunkeja, historiallisia nähtävyyksiä ja henkeäsalpaavia luontokohteita. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin kauneimpia paikkoja Keski- ja Itä-Euroopassa.

Ensimmäinen kohde, joka ansaitsee maininnan, on Praha, Tšekin pääkaupunki. Praha tunnetaan sen upeasta arkkitehtuurista, joka sisältää goottilaisia ​​kirkkoja, barokkityylisiä palatseja ja jugendtyylisiä rakennuksia. Vanhanakaupunkina tunnettu alue on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä historiallisista keskustoista. Praha on myös kuuluisa oluestaan, joten mikäli olet oluen ystävä, Praha on ehdoton vierailupaikka.

Toisena kohteena mainittakoon Krakova, Puolan toiseksi suurin kaupunki. Krakovassa voit tutustua Wawelin linnaan, joka on yksi Euroopan vaikuttavimmista linnoituksista. Kaupungin keskusta on todella kaunis ja siellä voit ihailla vanhoja kirkkoja ja muita historiallisia rakennuksia. Krakova on myös erinomainen lähtökohta vierailuille lähellä sijaitsevaan Auschwitzin keskitysleiriin.

Kolmantena kohteena suosittelemme Budapestia, joka on Unkarin pääkaupunki. Tämä kaupunki on todella kaunis ja siellä on paljon nähtävää. Voit esimerkiksi uida Széchenyin kylpylässä, joka on yksi Euroopan suurimmista kylpylöistä tai käydä ihailemassa kaunista kalastuslinnaa Tonavalla. Budapestissa on myös maailmankuulu Unkarilainen keittiö, joten kannattaa ehdottomasti nauttia muutama paikallinen herkku matkan aikana.

Neljäntenä kohteena listallamme on Dubrovnik, Kroatian helmi. Dubrovnik on tunnettu sen kauniista vanhastakaupungista, joka on yksi parhaiten säilyneistä historiallisista keskustoista Euroopassa. Dubrovnikista löytyy myös upeita rantoja ja kristallinkirkasta vettä, jotka tekevät siitä erinomaisen paikan rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Lopuksi haluamme mainita Ljubljanan, Slovenian pääkaupungin. Ljubljana on pieni mutta viehättävä kaupunki, jonka keskusta on täynnä elämää ja kaunista arkkitehtuuria. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Ljubljanan linna, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Ljubljana on myös erinomainen lähtökohta Slovenian Alppien retkille tai vierailulle Postojnan tippukiviluolassa.

Kaiken kaikkiaan Keski- ja Itä-Eurooppa on täynnä upeita paikkoja, joita kannattaa ehdottomasti vierailla. Praha, Krakova, Budapest, Dubrovnik ja Ljubljana ovat vain muutama esimerkki alueen monista kauniista paikoista, jotka tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen.

Matkusta Keski- ja Itä-Euroopan lumoaviin kohteisiin

Keski- ja Itä-Eurooppa on täynnä upeita matkakohteita, jotka tarjoavat vierailijoilleen ainutlaatuisia kokemuksia. Nämä kohteet ovat täynnä kulttuuriperintöä, historiaa ja kaunista arkkitehtuuria, mutta ne saattavat silti olla vähemmän tunnettuja kuin länsieurooppalaiset vastineensa. Tässä artikkelissa tutustumme muutamaan lumoavaan kohteeseen, jotka eivät ehkä ole vielä matkasuunnitelmassasi.

Krakova, Puola

Krakova on yksi Puolan kauneimmista kaupungeista, joka tarjoaa vierailijoilleen vaikuttavan sekoituksen goottilaisen ja renessanssiajan arkkitehtuuria. Vanhankaupungin keskusaukiolla sijaitsee mahtipontinen Wawelin linna, joka on historiallisesti merkittävä paikka. Kaupungin juutalaiskortteli Kazimierz on täynnä kiehtovaa historiaa ja eloisaa kulttuuria, kun taas Plaszówin keskitysleiri muistuttaa alueen synkästä menneisyydestä. Krakova on myös tunnettu herkullisesta ruoastaan, joten varmista, että maistat paikallisia erikoisuuksia kuten pierogeja ja zapiekankaa.

Budapest, Unkari

Budapestin kaupunki on kuuluisa terveyslähteistään, joita voi löytää ympäri kaupunkia. Kaupungissa sijaitsee myös mahtava Unkarin parlamenttitalo, joka on yksi Euroopan suurimmista rakennuksista. Donau-joen rannalla sijaitseva Ketjusilta on upea näky auringonlaskun aikaan, kun taas Széchenyin kylpylä on ihanteellinen paikka rentoutua matkan päätteeksi. Budapestin ruokakulttuuri on monipuolinen, ja vierailijoiden kannattaa ehdottomasti maistaa unkarilaista gulassikeittoa ja langos-leipää.

Prizren, Kosovo

Prizren on kaunis kaupunki, joka sijaitsee Kosovossa Balkanilla. Se on täynnä kauniita moskeijoita, linnoja ja muita historiallisia rakennuksia, jotka heijastavat sekä bysanttilaista että ottomaanien vaikutusta alueella. Kalaja-näköalapaikalta avautuu upea näkymä kaupunkiin, ja paikallinen Bistrica-joki tarjoaa mahdollisuuden nauttia virkistävästä kajakkimatkasta. Prizrenissä voi myös maistaa perinteisiä balkanilaisia herkkuja kuten cevapi-lihapullia.

Nämä ovat vain muutama lumoava kohde Keski- ja Itä-Euroopassa, joten harkitse matkasuunnitelmaasi tarkasti ja aloita seikkailusi tänään!

Keski- ja Itä-Euroopan nähtävyydet, jotka on nähtävä

Keski- ja Itä-Euroopan nähtävyydet ovat täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä, jotka tekevät matkasta unohtumattoman. Tässä artikkelissa käymme läpi joitain alueen upeimmista paikoista, jotka on ehdottomasti nähtävä.

Ensimmäisenä suosittelemme vierailua Unkarin pääkaupunkiin Budapestiin. Kaupungin kaunis arkkitehtuuri, kuten parlamenttitalo ja kalastajalinnake, sekä sen kuuluisat kylpylät, kuten Gellértin tai Széchenyin kylpylä, tekevät siitä erittäin suositun matkakohteen.

Toiseksi, Praha Tšekissä on myös vierailun arvoinen. Prahan linna, Karlsbrücke-silta ja Vanhankaupungin aukio ovat vain muutamia monista kauniista nähtävyyksistä. Kaupungin tunnelma ja elämänmeno tekevät siitä myös loistavan kohteen yöelämän ystäville.

Kolmanneksi, Puolan Krakova tarjoaa runsaasti historiaa ja kulttuuria. Wawelin kuninkaallinen linna, Vanhakaupunki ja juutalaiskortteli Kazimierz ovat vain muutamia esimerkkejä vierailukohteista. Tämä kaunis kaupunki on myös hyvä paikka nauttia paikallisesta keittiöstä ja juomasta.

Neljänneksi, Romania on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Branin linna, jota tunnetaan myös Draculan linnana, on yksi niistä. Kaunis Transilvanian kaupunki Brasov ja sen ympäröivät maisemat tarjoavat myös unohtumattoman kokemuksen.

1

Lopuksi, Kroatian Split ja Dubrovnik ovat erinomaisia ​​paikkoja nauttia Adrianmeren rannikon kauneudesta. Dubrovnikin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja Splitissä voit ihailla Diocletianuksen palatsia.

Kaikki nämä paikat tarjoavat upeita nähtävyyksiä, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Tämä alue on täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä, jotka jättävät matkailijan kaipaamaan lisää.

Kiehtovat paikat Keski- ja Itä-Euroopassa

Jos olet etsimässä kohteita, joissa yhdistyy upeat nähtävyydet ja mielenkiintoinen kulttuuri, Keski- ja Itä-Eurooppa on täydellinen matkakohde sinulle. Tämä alue tunnetaan monista historiallisista kaupungeista ja henkeäsalpaavista maisemista, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia.

Unkarin pääkaupunki Budapest on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Tonavajoen halkoma kaupunki tarjoaa vierailleen upeat näkymät parlamenttitalosta, Budan linnasta ja Ketjusillasta. Kaupungin kylpylät ovat myös yksi sen vetonauloista, sillä ne tarjoavat rentoutumista ja hemmottelua upeissa historiallisissa ympäristöissä.

Puolan Krakova on toinen kiehtova kohde Keski-Euroopassa. Kaupunki on rikas historian, taiteen ja kulttuurin suhteen, ja siellä on paljon nähtävää, kuten Wawelin linna, Pyhän Marian kirkko ja juutalaiskorttelit. Krakovan keskustassa sijaitseva tori on yksi maailman suurimmista historiallisista toreista ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia paikallisesta ruoasta ja ostoksista.

Itä-Euroopassa sijaitseva Praha on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Kaupungin keskusta on täynnä historiallisia rakennuksia, kapeita mukulakivikatuja ja kiehtovia aukioita. Prahan linna on yksi sen suosituimmista nähtävyyksistä, mutta myös Kaarlen silta, Vanhankaupungin aukio ja Petřínin kukkula ovat vierailun arvoisia.

Kroatian Split tarjoaa upeat maisemat Adrianmerelle sekä mielenkiintoista historiaa. Kaupungissa on paljon roomalaisaikaisia rakennuksia, kuten Diocletianuksen palatsi, joka on Unescon maailmanperintökohde. Splitin vanhakaupunki on myös täynnä kapeita kujia ja kauniita rakennuksia, joita kannattaa tutkia.

2

Yhteenvetona voidaan todeta, että Keski- ja Itä-Eurooppa tarjoaa matkailijoille runsaasti vaihtoehtoja. Näissä kohteissa pääsee kokemaan historian ihanuutta, kulttuurin moninaisuutta sekä henkeäsalpaavia maisemia. Jos suunnittelet matkaa Eurooppaan, muista sisällyttää nämä paikat matkasuunnitelmaasi!

Vieraile Keski- ja Itä-Euroopan kauneimmilla alueilla

Haluatko matkustaa Euroopassa, mutta olet jo käynyt kaikissa tunnetuimmissa paikoissa? Ei hätää, Keski- ja Itä-Eurooppa tarjoavat monia upeita matkakohteita, joita et ehkä ole vielä keksinyt. Tässä artikkelissa käymme läpi alueen kauneimpia alueita ja autamme sinua suunnittelemaan seuraavan unohtumattoman matkasi.

Ensimmäinen alue, johon kannattaa tutustua, on Slovenian Julianan Alpit. Tämä upea vuoristoketju tarjoaa vaellusreittejä, jotka sopivat kaikentasoisille retkeilijöille. Voit ihailla upeita näkymiä ympäristöstä ja vierailla idyllisissä pikkukaupungeissa, kuten Bledissä, joka sijaitsee kauniin järven rannalla.

Toinen alue, jota ei kannata ohittaa, on Unkarin Etyek-viinialue. Tämä alue tunnetaan viinituotannostaan, ja voit maistaa paikallisia viinejä vierailemalla viinitiloilla. Alueella on myös paljon kauniita kyliä ja kaupunkeja, kuten Szentendre, jonka kauniit kapeat kadut ja rakennukset saavat sinut tuntemaan olevasi menneiden aikojen tunnelmassa.

Jos etsit kaunista rantalomakohdetta, suuntaa Kroatian Makarskan Rivieralle. Tällä alueella on upeita rantoja ja kristallinkirkasta vettä. Voit nauttia auringosta ja merestä tai vierailla kauniissa pienissä kylissä, kuten Brelaan, joka sijaitsee kauniiden vuorien ympäröimänä.

Viimeinen alue, jonka haluamme nostaa esille, on Romanian Transilvania. Tämä kaunis alue tunnetaan Draculan linnastaan, mutta sillä on paljon muutakin tarjottavaa. Voit tutustua upeisiin keskiaikaisiin kyliin, kuten Sighisoaraan, jossa voit käydä Draculan syntymäpaikalla. Alueella on myös upeita maisemia, kuten Fagarasin vuoristo, joka tarjoaa vaellusreittejä ja upeita näkymiä ympäröivään luontoon.

Nyt kun olet saanut inspiraatiota Keski- ja Itä-Euroopan matkakohteista, voit aloittaa matkasuunnitelman tekemisen. Nämä alueet tarjoavat upeita elämyksiä ja näkymiä, jotka jättävät unohtumattomia muistoja mieleesi. Seuraavan kerran kun suunnittelet matkaa Eurooppaan, muista tutustua myös näihin upeisiin kohteisiin.

Löydä Keski- ja Itä-Euroopan parhaat matkakohteet

Matkustaminen Keski- ja Itä-Euroopassa on täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä. Tämä alue on täynnä monipuolisia matkakohteita, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia jokaiselle matkailijalle. Jos olet seikkailunhaluinen, etsit kulttuurikohteita tai vain rentoutumista, löydät varmasti täältä matkakohteen, joka sopii juuri sinulle.

Yksi parhaista matkakohteista Keski- ja Itä-Euroopassa on Praha, Tšekin pääkaupunki. Tämä kaunis kaupunki tunnetaan upeasta arkkitehtuuristaan, erityisesti sen goottilaisesta Katedraali St. Vituksesta ja Vanhankaupungin aukiosta, joka on täynnä elämää. Täällä voit nauttia paikallisia herkkuja, kuten Trdelník-leivoksia ja Pilsner Urquell -olutta.

3

Toinen suosittu matkakohde on Budapest, Unkarin pääkaupunki. Täällä voit rentoutua kuuluisilla kylpylöillä, kuten Gellértin kylpylässä, jonka kauniit marmorisaunat ovat ihanteellisia rentoutumiseen. Voit myös käydä Unkarin parlamenttitalolla, joka on yksi Euroopan vaikuttavimmista rakennuksista.

Krakova, Puolan entinen pääkaupunki, on toinen suosittu matkakohde. Täällä voit nauttia upeasta arkkitehtuurista ja käydä Wawelin linnassa, joka on yksi Puolan tärkeimmistä historiallisista kohteista. Krakovan vanhakaupunki on myös suosittu kävelykohde, jossa voit tutustua paikalliseen kulttuuriin ja nauttia tunnelmasta.

Jos etsit eksotiikkaa, kannattaa vierailla Romanian Transilvaniassa. Tämä alue tunnetaan Draculan linna -nimisen linnan lisäksi myös kauniista maisemistaan. Voit nauttia vuoristoisesta ilmapiiristä ja maistella paikallisia herkkuja, kuten sarmaa ja miciä.

Lopuksi, tuoreempi matkailukohde on Bosnia ja Hertsegovinan pääkaupunki Sarajevo. Tämä kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen itämaista ja länsimaista kulttuuria, joka näkyy sen arkkitehtuurissa ja ruokakulttuurissa. Voit vierailla Tunnel Museumissa, joka muistuttaa kaupungin piirityksestä 1990-luvulla, tai nauttia perinteisestä bosnialaisesta kahvista Bascarsijan markkinoilla.

Keski- ja Itä-Euroopan alue on täynnä upeita matkakohteita, joilla on oma uniikki viehätyksensä. Riippumatta siitä, etsitkö seikkailua, kulttuuria tai rentoutumista, löydät varmasti matkakohteen, joka sopii juuri sinulle.

Keski- ja Itä-Euroopan maisemien helmia

Keski- ja Itä-Euroopan maisemat ovat täynnä kauneutta ja historiallisia merkityksiä. Tämä alue kattaa useita maita, jotka tarjoavat vierailijoille erilaisia nähtävyyksiä ja elämyksiä.

Yksi tärkeimmistä kohteista on Praha, Tšekin pääkaupunki. Praha on kuuluisa kauniista arkkitehtuuristaan, joka ulottuu goottilaisesta barokkiin. Kaupungin linnoituksessa sijaitseva Prahan linna on yksi sen kuuluisimmista nähtävyyksistä. Linna on ollut käytössä 9. vuosisadalta asti ja se on nykyään Tšekin presidentin virallinen asuinpaikka.

Toinen upea paikka on Unkarin Budapest. Sen kaunis arkkitehtuuri ja lämpimät kylpylät ovat jo pitkään houkutelleet matkailijoita ympäri maailmaa. Budapestin tunnetuin nähtävyys on sen parlamenttitalo, joka seisoo Tonavan rannalla. Se on yksi Euroopan suurimmista rakennuksista ja siellä pidetään Unkarin kansalliskokouksen istuntoja.

Puolassa Krakova on yksi kauneimmista kaupungeista Keski-Euroopassa. Sen vanha kaupunki, joka kuuluu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon, on täynnä historiallisia rakennuksia ja kirkkoja. Wawel-linna on yksi Krakovan tunnetuimmista nähtävyyksistä, joka oli kuninkaiden ja kuningattarien asuinpaikka.

Romanian Transilvanian alue on myös upea paikka vierailla. Sen kauniit maisemat ja linnat ovat inspiroineet muun muassa Dracula-kirjan kirjoittajaa Bram Stokeria. Branin linna on yksi tämän alueen suosituimmista turistikohteista.

Keski- ja Itä-Euroopassa on lukuisia muitakin kauniita paikkoja, jotka eivät mahdu tähän lyhyeen artikkeliin. Ne tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua monenlaisiin kulttuureihin ja historiaan samalla kun nauttivat upeista maisemista ja elämyksistä.

Seikkailuja Keski- ja Itä-Euroopan upeimmissa kohteissa

Oletko valmis lähtemään seikkailulle Keski- ja Itä-Euroopan upeimpiin kohteisiin? Tämä alue on täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä, jotka saavat varmasti adrenaliinin virtaamaan. Tässä artikkelissa esittelen sinulle muutamia unohtumattomia seikkailuja, joita voit kokea näissä upeissa kohteissa.

Ensimmäinen kohde, joka kannattaa mainita, on Slovenian Julianan Alpit. Tämä alue tarjoaa upeat maisemat ja laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten patikointia, kiipeilyä ja laskuvarjohyppyjä. Yksi suosituimmista aktiviteeteista on myös koskenlasku, joka tuo mukanaan nopeita virtauksia ja jännitystä.

Toinen kohde, joka tarjoaa unohtumattoman seikkailun, on Slovakia. Täältä löydät korkeita vuoria ja kauniita kansallispuistoja, jotka ovat täydellisiä vaellukseen ja pyöräilyyn. Slovakian luolat ovat myös maailmankuuluja, ja ne tarjoavat mahdollisuuden tutkia maanalaista maailmaa.

Unkarissa voit kokea unohtumattoman seikkailun Budapestin kaupungin ulkopuolella. Täällä voit kokeilla melontaa Tonava-joella tai käydä seikkailupuistossa, joka tarjoaa erilaisia köysiratoja ja muita aktiviteetteja. Voit myös mennä metsästämään aarteita geokätköilyn avulla tai käydä ampumaradalla ampumassa.

Puola tarjoaa myös monia seikkailuja, joista yksi on laskuvarjohyppy Gdanskin kaupungin yllä. Toinen suosittu aktiviteetti on koskenlasku Dunajec-joella, joka kulkee Pieniny-vuoriston läpi. Jos etsit enemmän adrenaliinia, voit kokeilla myös bungee-hyppyä Krakovan kaupungin yllä.

Viimeinen kohde, josta haluan mainita, on Romanian Transilvania. Tämä alue tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden käydä Draculan linnaan. Voit myös kokea unohtumattoman seikkailun ajamalla moottoripyörällä tai käymällä karhujen tarkkailussa.

Näitä kohteita yhdistää se, että ne tarjoavat unohtumattomia seikkailuja, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan. Ne ovat täydellisiä niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää Keski- ja Itä-Euroopan upeissa kohteissa. Suunnittele matkasi nyt ja aloita seikkailusi!

Keski- ja Itä-Euroopan kulttuuriset ihanuudet

Keski- ja Itä-Eurooppa on täynnä kulttuurisia ihanuuksia, jotka vetävät puoleensa matkailijoita ympäri maailmaa. Jokaisella alueella on oma ainutlaatuinen historia, perinne ja kulttuuri, joka tarjoaa vierailijoille paljon nähtävää ja koettavaa.

Unkarissa on sen pääkaupungin Budapestin kuuluisa parlamenttitalo, joka valaisee kaupungin yötaivasta. Unkarilainen keittiö on myös yksi Euroopan herkullisimmista, ja gulašsipata on erityisen suosittu ruokalaji.

Puolassa Krakovan vanhakaupunki on yksi Euroopan kauneimmista keskiaikaisista kaupungeista, jossa on komeita rakennuksia ja upeita historiallisia monumentteja. Puolalainen vodka tunnetaan myös maailmanlaajuisesti, ja se on ehdottomasti maistamisen arvoinen.

Tšekin tasavallassa Praha on ihastuttava kaupunki, jossa on mahtavia goottilaisia ​​rakennuksia ja maailmankuulu olutkulttuuri. Tšekkiläinen kristallitaideteollisuus on myös erittäin kuuluisaa ja arvostettua.

Slovakiassa Bratislavan vanhakaupunki on viehättävä paikka, jossa on paljon nähtävää. Slovakkialaisia ruokia kannattaa kokeilla, kuten bryndzové halušky, joka on herkullinen gnocchi-tyyppinen ruoka.

Romania on tunnettu Draculasta ja kuuluisista Transilvanian linnasta, joka houkuttelee vuosittain tuhansia turisteja. Romanian kansalliskeittiö on myös mielenkiintoinen sekoitus Balkanin, Unkarin ja Turkin vaikutteita.

Kaikki nämä maat muodostavat yhdessä upean alueen, jonka kulttuuriset ihanuudet ovat vertaansa vailla. Suunnittele matka tähän alueeseen, ja olet varmasti unohtumattoman kokemuksen rikkaampi.

Tutustu Keski- ja Itä-Euroopan upeisiin luontokohteisiin

Keski- ja Itä-Eurooppa on täynnä upeita luontokohteita, joissa voit kokea elämän yllätyksiä ja räjähdyksiä. Tässä artikkelissa tutustumme näihin kohteisiin ja kerromme, miksi sinun kannattaa vierailla niissä.

Yksi upeimmista paikoista Keski- ja Itä-Euroopassa on Plitvicen kansallispuisto Kroatiassa. Tämä puisto on kuuluisa kristallinkirkkaista järvistään, jotka ovat muodostuneet vuosisatojen ajan kalkkikivikerrostumista. Kävele pitkin järvenrantaa ja kuuntele vesiputousten kohinaa, tai lähde patikoimaan metsän läpi vuorille saakka, josta löydät henkeäsalpaavat näköalat laaksoihin ja järviin.

Toinen suosittu luontokohde on Zakopane, Puolan ”talvimatkailun pääkaupunki”. Tämä viehättävä kaupunki sijaitsee Tatravuoriston juurella ja tarjoaa upeita maisemia sekä monia aktiviteetteja, kuten maastopyöräilyä, hiihtoa ja lumilautailua. Lähellä olevat vuoret ovat myös loistavia paikkoja patikointiin ja vaeltamiseen.

Slovakian korkeimman huipun, Gerlachovskyn huipun, löydät Tatra-vuoristosta. Tämä vuoristoalue tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään luontoon ja on suosittu kohde retkeilijöille ja kiipeilijöille. Kävele pitkin polkuja ja nauti raikkaasta ilmasta, tai lähde vaellusretkelle, jossa voit ihailla upeita vesiputouksia ja laaksoja.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut historiasta ja kauniista maisemista, vierailu Ceský Krumlovin kaupungissa Tšekissä on ehdottomasti sen arvoista. Tämä kaupunki on kuuluisa upeasta vanhastakaupungistaan ja sijaitsee kauniin Vltava-joen rannalla. Voit kävellä pienten katujen läpi ja ihastella rakennusten vanhoja arkkitehtonisia yksityiskohtia, tai nauttia upeasta näköalasta kaupungin linnoitukselta.

Näiden kohteiden lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa on monia muita upeita luontokohteita, jotka odottavat sinua löytäjäänsä. Olitpa sitten kiinnostunut patikoinnista, hiihdosta, historiasta tai vain upeista näköaloista, nämä kohteet tarjoavat sinulle unohtumattomia kokemuksia.