Kauneimmat paikat vierailla Kanariansaarilla

Kauneimmat paikat vierailla Kanariansaarilla

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Kanariansaarilla

Kanariansaaret ovat tunnettuja upeista maisemistaan ja henkeäsalpaavista nähtävyyksistään. Tässä artikkelissa esitellään kauneimmat paikat vierailla Kanariansaarilla.

Ensimmäinen kohde on Teide-vuori Teneriffalla. Se on Espanjan korkein vuori, joka yltää 3718 metrin korkeuteen. Sieltä avautuu henkeäsalpaava näkymä saaren yli, ja reitti huipulle tarjoaa upeita maisemia matkan varrella.

Toinen upea kohde on Timanfayan kansallispuisto Lanzarotella. Alueella on tuliperäisiä kivimuodostelmia ja kraatereita sekä upeita värikkäitä maisemia. Puistossa voi kävellä merkityillä reiteillä tai ajaa bussilla alueen ympäri.

Kolmas kohde on Masca-laakso Teneriffalla. Se on eristyksissä oleva laakso, joka on yksi Kanariansaarten kauneimmista paikoista. Laakson läpi kulkee vaellusreitti, jonka varrella on upeat näkymät kapeaa laaksoa ympäröiviin vuoriin.

Neljäs kohde on Puerto de Mogan Gran Canarialla. Se on viehättävä kalastajakylä, joka tunnetaan myös nimellä ”pieni Venetsia”. Kylän kanavilta löytyy monia ravintoloita ja kauppoja, ja rannalla voi rentoutua auringossa.

Viides kohde on Garajonayn kansallispuisto La Gomeralla. Se on UNESCO:n maailmanperintökohde, joka tunnetaan sen upeasta luonnostaan, joka on säilynyt koskemattomana satojen vuosien ajan. Alueella on lukuisia vaellusreittejä, joiden varrella voi ihailla henkeäsalpaavia maisemia.

Näitä ovat vain muutama esimerkki Kanariansaarten upeista nähtävyyksistä. Saarilta löytyy myös lukuisia muita kauniita paikkoja, kuten rantoja, kyliä ja historiallisia monumentteja. Matkailijat voivat nauttia Kanariansaarista ympäri vuoden, sillä saarten ilmasto on leuto ja aurinkoinen ympäri vuoden.

Teneriffan luonnonihmeet – Teneriffan mahtavat luonnonnähtävyydet ja maisemat.

Teneriffan luonnonihmeet ovat todellakin mahtavia. Tämä Kanariansaarten saari on kuuluisa kauniista rannoistaan ​​ja turkoosin sinisestä vedestään, mutta sen luonnonkauneus ulottuu paljon laajemmalle kuin pelkästään rannikolle. Täällä on monia uskomattomia nähtävyyksiä, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattoman kokemuksen.

Yksi Teneriffan suurimmista luonnonnähtävyyksistä on Teide-vuori. Tämä valtava tulivuori on Espanjan korkein huippu ja hallitsee Teneriffan maisemaa. Monet matkailijat nousevat vuoren huipulle saadakseen upean näköalan yli saaren. Matkan varrella voit ihailla myös upeita kasveja ja eläimiä, kuten Teneriffan pöllöjä ja mustakoira-kauriita.

Toinen suosittu kohde Teneriffalla on Anaga-vuoristo. Tämä vuoristoalue sijaitsee pohjoisessa osassa saarta, ja se on täynnä vihreitä metsiä ja jyrkkiä rinteitä. Vierailemalla täällä voit nauttia kävelyretkistä ja patikoinnista pitkin hämmästyttäviä polkuja. Anagan kaunis rannikko on myös vierailun arvoinen.

Mutta Teneriffalla on paljon muitakin luonnonihmeitä. Loro Park on suosittu eläintarha, joka sijaitsee saaren pohjoisosassa Puerto de la Cruzissa. Tämä puisto on tunnettu sen monista harvinaisista eläimistä, kuten valkopyrstökalastajista ja erilaisista papukaijoista. Voit myös nähdä delfiinejä ja valaita sen akvaariossa.

Teneriffan vierailemisen yhteydessä voit myös käydä Mascan kylässä. Tämä piilotettu helmi on täynnä upeita maisemia ja tarjoaa hienon näköalan yli La Gomeran saaren. Voit vaeltaa vuoren huipulle, josta voit ihailla auringonlaskua ja hämmästyttäviä maisemia.

Lopuksi, jos haluat nauttia rannasta, sinun tulee vierailla Playa de Las Teresitas -rannalla. Tämä ranta sijaitsee Santa Cruzin kaupungin lähellä, ja se on yksi saaren kauneimmista rannoista. Täällä voit rentoutua pehmeällä hiekalla ja nauttia kristallinkirkkaasta vedestä.

Teneriffan luonnonihmeet ovat todella mahtavia. Saarella on paljon upeita maisemia ja nähtävyyksiä, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman. Matkan varrella voit ihailla kauniita kasveja ja eläimiä, nauttia kävelyretkistä ja patikoinnista, nähdä harvinaisia eläimiä ja rentoutua upeilla rannoilla. Teneriffa on ehdottomasti matkakohde, joka tarjoaa luonnonkauneutta kaikissa muodoissaan.

Gran Canarian kiehtovimmat kohteet – Tutustu Gran Canarian ainutlaatuisiin nähtävyyksiin.

Gran Canaria on yksi Kanariansaarten kauneimmista saarista. Se tunnetaan paitsi upeasta rantaelämästään myös hämmästyttävistä luonnonihmeistään ja ainutlaatuisesta kulttuuristaan. Tässä artikkelissa esittelemme Gran Canarian kiehtovimmat kohteet, jotka kannattaa sisällyttää matkasuunnitelmaasi.

Maspalomasin dyynit

Maspalomasin dyynit ovat Gran Canarian suosituimpia turistinähtävyyksiä. Dyynit sijaitsevat Maspalomasin rannan vieressä ja ne kattavat noin 400 hehtaaria aluetta. Ne ovat valtavat hiekkadyynit, joita tuulet ovat muovanneet vuosisatojen ajan. Dyynit tarjoavat upeita maisemia ja mielenkiintoisen kävelypolun. Voit myös nauttia ratsastuksesta tai kamelisafarista dyynien läpi.

Tejedan kansallispuisto

Tejedan kansallispuisto on Gran Canarian sydän. Se sijaitsee saaren keskiosassa ja tarjoaa hämmästyttäviä maisemia vuorilta, laaksoilta ja metsistä. Puisto on erityisen suosittu patikoijien keskuudessa, jotka voivat nauttia upeista maisemista ja raikkaasta ilmasta. Kansallispuistossa on myös monia lajeja, joita ei esiinny missään muualla maailmassa.

Puerto de Mogánin kylä

Puerto de Mogánin kylä tunnetaan myös nimellä ”Pieni Venetsia”. Se sijaitsee Gran Canarian lounaisrannikolla ja tarjoaa viehättävän satamakylän tunnelman. Kylässä on kauniita kanavia, joiden ympärillä on pieniä ravintoloita, kauppoja ja kahviloita. Voit nauttia kävelystä kapeilla kaduilla ja tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Roque Nublo

Roque Nublo on Gran Canarian kuuluisin luonnonmuodostelma. Se on 80 metriä korkea basalttikivi, joka sijaitsee keskellä saarta. Roque Nublo tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät koko saarelle, ja se on suosittu patikoijien ja kiipeilijöiden keskuudessa. Kiipeämällä Roque Nublon huipulle voit todella tuntea itsesi kuninkaan asemassa.

Las Palmasin vanhakaupunki

Las Palmasin vanhakaupunki on Gran Canarian pääkaupungin Las Palmasin sydän. Se on täynnä historiaa ja kulttuuria, ja siellä voit nähdä monia historiallisia rakennuksia, kuten katedraalin ja Columbus-museon. Vanhakaupunki on myös täynnä kauppoja, ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia saaren parhaista herkuista.

Lopulliset ajatukset

Gran Canarian kiehtovimmat kohteet tarjoavat upeita maisemia, henkeäsalpaavia luonnonmuodostelmia ja mielenkiintoista kulttuuria. Maspalomasin dyynit, Tejedan kansallispuisto, Puerto de Mogánin kylä, Roque Nublo ja Las Palmasin vanhakaupunki ovat kohteita, jotka jokaisen matkailijan tulisi sisällyttää Gran Canarian matkasuunnitelmaan.

Fuerteventuran parhaat rannat – Fuerteventuran hienoimmat rannat ja aktiviteetit.

Fuerteventura on tunnettu upeista rannoistaan ja monipuolisista aktiviteeteista, joita siellä voi harrastaa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat Fuerteventuran rannat ja aktiviteetit.

Yksi Fuerteventuran kauneimmista rannoista on Corralejo Beach. Tämä valkohiekkainen ranta on erittäin suosittu surffaajien keskuudessa, sillä siellä tuulet ovat sopivan voimakkaita. Jos haluat kokeilla surffaamista, Corralejo Beach on ehdottomasti paikka, jossa kannattaa käydä.

Toinen upea ranta on Sotavento Beach. Tämä pitkä hiekkaranta sijaitsee Jandian niemimaalla ja se on erittäin suosittu auringonpalvojien keskuudessa. Rannalta löytyy myös monia vesilajeihin erikoistuneita yrityksiä, jotka tarjoavat esimerkiksi purjelautailua ja vesihiihtoa.

Jos haluat nauttia upeasta näkymästä ja rauhallisemmasta ympäristöstä, suuntaa Cofete Beachille. Tämä ranta sijaitsee eteläisessä osassa saarta ja sitä ympäröi korkeat vuoret. Ranta on todella pitkä ja hiekkainen, ja siellä voi nauttia vaikka piknik-eväitä ihaillen upeita maisemia.

Fuerteventuran rannoilla voi myös harrastaa snorklausta. Erityisesti Playa Blanca Beachin läheisyydessä sijaitseva pikkusaari, Lobos Island, on suosittu snorkkelikohteena. Saaren ympärillä on kristallinkirkasta vettä ja paljon erilaisia mereneläviä.

Jos haluat kokeilla jotain hieman erilaista, kokeile fatbike-pyöräilyä Corralejon dyynialueella. Fatbike-pyörät ovat erityisesti hiekkarannoille suunniteltuja ja niiden leveät renkaat auttavat pitämään tasapainon myös pehmeällä hiekalla. Pyöräilyn aikana voit ihailla upeita dyynimaisemia ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

Fuerteventura tarjoaa siis paljon upeita rantoja ja monipuolisia aktiviteetteja. Ei ole ihme, että saari on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Muistathan nauttia lomastasi vastuullisesti ja jättää rannat siistiksi poistuessasi.

La Gomeran vihreät aarteet – La Gomeran rehevä kasvillisuus ja kauniit maisemat.

La Gomera on yksi Kanariansaarten pienimmistä saarista, mutta se on täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä. Saaren upeat maisemat ja rehevä kasvillisuus tekevät siitä matkailijoiden suosikkipaikan. Tässä artikkelissa käydään läpi La Gomeran vihreät aarteet, jotka ovat olennainen osa saaren kauneutta.

1

Saaren kasvillisuus koostuu useista eri lajeista, kuten lehtipuisista metsistä, trooppisista kasveista ja hedelmäpuista. La Gomera on tunnettu myös sen ainutlaatuisesta luonnosta, joka sisältää monia harvinaisia ​​kasveja ja eläimiä. Luonto on säilynyt tällaisena vuosisatojen ajan, sillä La Gomeran asukkaat ovat pitäneet huolta alueen ympäristöstä.

2

Yksi La Gomeran vihreistä aarteista on Garajonayn kansallispuisto, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Kansallispuisto on koti monille harvinaisille kasvilajeille, kuten kanarianpinolle ja viscaílle. Kansallispuiston reiteillä voi vaeltaa ja ihailla upeita näköaloja vuorille ja merelle.

Toinen La Gomeran vihreä aarre on Valle Gran Rey, joka on yksi saaren suosituimmista matkailukohteista. Valle Gran Reyn hedelmälliset laaksot, palmulehdot ja tummat vuoret ovat ainutlaatuinen nähtävyys. Alueella voi myös osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten patikointiin tai surffaukseen.

La Gomeran kauneus ei ole pelkästään maisemissa, vaan myös paikallisten asukkaiden elämäntavassa. Saaren asukkaat ovat pitäneet perinteitään hengissä vuosisatojen ajan ja säilyttäneet samalla alueen ainutlaatuisen ympäristön. La Gomeran kulttuuri ja luonto ovat kietoutuneet yhteen ja muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Matkustaessa La Gomeralle on vaikea olla huomaamatta sen ympäröivän luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta. Saaren vihreät aarteet ovat olennainen osa sen kauneutta ja henkeäsalpaavia maisemia. Tämä pieni saari Kanariansaarilla on todellinen helmi, jossa voi nauttia kasvillisuuden rikkaudesta ja upeista maisemista.

El Hierro – Kanariansaarten salainen helmi – El Hieron upeat rantakohteet ja luonnonnähtävyydet.

El Hierro on Kanariansaarten pienin saari, mutta se on täynnä upeita rantakohteita ja luonnonnähtävyyksiä, jotka tekevät siitä todellisen salaisen helmen. Tämä saari on erityinen paikka sekä aktiiviseen lomaan että rentoutumiseen.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä El Hierolla ovat sen upeat rannat. Saaren eteläpuolella sijaitsee Playa del Verodal, yksi Kanariansaarten kauneimmista rannoista. Tämä mustan hiekan ranta on suosittu kohde auringonpalvojille ja surffaajille. Toisaalta, jos etsit rauhallista paikkaa, jossa voit vain rentoutua, Charco Azul on ihana piilopaikka, jonka turkoosi vesi on uskomattoman kaunis.

El Hierolla on myös paljon mielenkiintoisia luonnonnähtävyyksiä, joita ei kannata missata. Saaren keskiosassa sijaitsee Garoé-puu, joka oli muinaisten kanarialaisten pyhä paikka. Tämä puhdasvesilähde on edelleen tärkeä osa saaren historiaa ja kulttuuria. Myös La Restinga Marine Reserve on tutustumisen arvoinen. Tämä suojelualue on merenpohjan kansallispuisto, joka on tunnettu upeasta vedenalaisesta maisemastaan, jossa voit nähdä erilaisia eläimiä, kuten kalaa, kilpikonnia ja jopa valaita.

El Hiero on todellinen helmi kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja rentoutua kaukana massaturismin hälinästä. Saaren kauneus ja ainutlaatuisuus tarjoavat unohtumattoman loman kaikille vierailijoille. Joten varmista, että lisäät tämän upean paikan matkasuunnitelmiisi seuraavaa Kanariansaarten-lomaasi varten!

La Palman kauneimmat kävelyreitit – La Palman vaellusreitit ja upeat maisemat.

La Palma, yksi Kanariansaarista, tarjoaa vaellusmaastojen ystäville upeita maisemia ja unohtumattomia kokemuksia. Saarella on useita vaellusreittejä, jotka sopivat eri taitoisille ja kuntoisille vaeltajille. Tässä artikkelissa tutustumme La Palman kauneimpiin kävelyreitteihin ja niiden upeisiin maisemiin.

Yksi suosituimmista kävelyreiteistä on La Caldera de Taburiente -puiston sisällä sijaitseva reitti nimeltään Los Brecitos. Reitin pituus on noin 10 kilometriä, ja se kulkee joenvarren ja vesiputousten kautta. Vaellusreitti on melko helppo ja sopii hyvin aloittelijoille. Maisemat ovat henkeäsalpaavia, ja matkalla voi nähdä myös monia eksoottisia kasveja.

Toinen suosittu kävelyreitti on Kuningattaren puro -polku (Ruta del Agua). Tämä vaellusreitti on lyhyempi kuin Los Brecitos, noin 5 kilometriä, mutta haastavampi. Reitti alkaa San Andrésin kylästä ja kulkee läpi laakson ja vesiputouksen. Matkan varrella voi ihailla erilaisia ​​kasvillisuusvyöhykkeitä, kuten metsää ja kanervakasveja.

Täytyy mainita myös Roque de los Muchachos, joka on saaren korkein kohta. Huipulle pääsee autolla, mutta vaellusreitti alkaa huipulta ja kulkee muutaman kilometrin läpi saaren tähän osaan. Matkan varrella voi ihailla upeita näkymiä ympäröivään maastoon ja merelle. Vaikka reitti ei ole kovin pitkä, sen korkeuserot tekevät siitä haastavan.

Jos haluaa tietenkin nähdä La Palman kuuluisan tulivuoren, kannattaa suunnata Cumbre Vieja -vuoristoon. Täällä on useita kävelyreittejä, joista yksi suosituimmista on La Ruta de los Volcanes (tulivuorten polku). Reitti on noin 17 kilometriä, ja se alkaa San Antonio -tulivuorelta ja päättyy Fuencalienteen, jossa voi nauttia kauniista rannoista ja kristallinkirkkaasta vedestä.

La Palman kauneimmat kävelyreitit tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja upeita maisemia. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut vaeltaja, löydät varmasti sopivan vaellusreitin tästä Kanariansaaresta. Muista vain pitää silmät auki ja nauttia matkasta!

La Graciosa – Kanariansaarten kaikkein erikoisin kohde – Vieraile La Graciosalla, Kanariansaarten erikoisimmalla saarella.

Jos etsit eksoottista kohdetta, johon matkustaa Kanariansaarilla, kannattaa harkita vierailua La Graciosalla. Vaikka se ei ole yhtä tunnettu kuin Gran Canaria tai Teneriffa, tämä pikkusaari on erilainen ja antaa vierailijoille ainutlaatuisen kokemuksen.

La Graciosa sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Lanzaroten itärannikolta, ja sinne pääsee lautalla Orzolan satamasta. Saarella ei ole asfaltoituja teitä, vain polkuja hiekalla, joka luo autenttisen tunnelman. Voit liikkua kävellen, pyörällä tai bussilla, mutta suosittelen vuokraamaan moottoripyörän tai mönkijän, jotta voit kokea saaren täysin.

3

Tämä pieni saari koostuu kolmesta kylästä: Caleta de Sebo, Pedro Barba ja Las Conchas. Keskimmäinen on autio, mutta sen voi nähdä veneestä saapuessaan. Caleta de Sebosta löydät majataloja, ravintoloita ja kauppoja, jotka ovat täynnä kanarialaista charmia.

Ranta-alueet ovat tärkeä osa La Graciosan vetovoimaa. Saaren etelä- ja länsipuolella on useita rantoja, joissa voit nauttia kristallinkirkkaan veden uimisesta ja hiekkarantojen auringosta. Pohjoisranta on pitkä ja kuuluisa sen yksinäisyydestä.

La Graciosa on myös suosittu kohde patikoijille ja pyöräilijöille, joilla on mahdollisuus ihailla saaren luonnollista kauneutta. Saarella on useita polkuja, joiden varrella voit nauttia upeasta maisemasta ja ekosysteemistä. Jos haluat ottaa avokanoottien kierroksen, se on myös mahdollista.

Lisäksi La Graciosa on erinomainen sukelluskohde, jossa voit tutkia kaunista pinnan alla olevaa merenalaismaailmaa. Voit löytää monenlaisia ​​kaloja, koralleja ja muita mereneläviä täällä.

Kannattaa käydä myös saaren majakassa, joka sijaitsee itärannikolla. Se on yksi Kanariansaariston historiallisimmista majakoista ja tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä Atlantin valtamerelle.

Lyhyesti sanottuna, La Graciosa tarjoaa kaiken mitä matkailija voi toivoa: upeita rantoja, mielenkiintoisia patikkareittejä, mahtavaa sukellusta ja ihania nähtävyyksiä. Tämä pieni saari on todellinen helmi, jonka takia se on pakko lisätä listalle, kun suunnittelet matkaasi Kanariansaarille.

La Orotavan historiallinen keskusta – Tutustu La Orotavan vanhaan kaupunkiin ja sen arkkitehtuuriin.

La Orotava on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee Teneriffan saaren pohjoisosassa. Kaupungin historiallinen keskusta on yksi sen suurimmista nähtävyyksistä ja tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua vanhaan arkkitehtuuriin.

La Orotavan historiallinen keskusta on täynnä upeita rakennuksia, jotka edustavat erilaisia ​​arkkitehtonisia tyylejä. Vanhan kaupungin kapeilla kaduilla voit ihailla kauniita taloja, joissa on puutarhoja ja sisäpihoja. Nämä rakennukset ovat säilyneet hyvin ja niissä on monia yksityiskohtia, jotka kertovat tarinoita menneisyydestä.

Keskustassa sijaitsee myös useita kirkkoja, joista tunnetuin on La Orotavan kaunis barokkikirkko. Se valmistui vuonna 1788 ja sen sisällä on upeat koristeelliset elementit.

Jos haluat oppia lisää La Orotavan historiasta, voit vierailla Casa de los Balcones -museossa. Tämä museo on asennettu vanhaan taloon, jossa on upea puutarha ja parvekkeita. Sieltä löydät paljon tietoa kaupungin historiasta ja perinteistä.

La Orotavan historiallisen keskuksen vierailun aikana voit myös maistaa paikallisia herkkuja. Kaupungissa on paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia perinteisistä kanarialaisista ruuista ja juomista.

Yhteenvetona La Orotavan historiallinen keskus tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua vanhaan kaupunkiin, sen arkkitehtuuriin ja historiaan. Kävelykadut, upeat rakennukset, museot ja paikalliset herkut tekevät vierailusta unohtumattoman kokemuksen.

Puerto de Mogán – Kanariansaarten pikkukaupunkien helmi – Vieraile Puerto de Mogánissa, kauniissa ja viehättävässä pikkukaupungissa.

Jos olet matkalla Kanarian saarille, sinun on ehdottomasti vierailtava Puerto de Mogánissa. Tämä pieni kaupunki tunnetaan myös nimellä ”Pieni Venetsia” sen kauniiden kanavien ansiosta, jotka kulkevat kapeiden katujen läpi ja yhdistävät sataman ja meren.

Kävellessäsi pitkin rantakatua voit ihastella pastellivärisiä taloja, joiden parvekkeilta avautuu upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Satama-alue on täynnä veneitä, jotka odottavat seuraavaa seikkailuaan merellä.

Puerto de Mogánin viehättävä tunnelma, ystävälliset ihmiset ja aurinkoinen sää tekevät siitä loistavan kohteen rentoutumiselle ja lomailulle. Voit nauttia paikallisesta ruoasta ravintoloissa, joissa on tuoreita mereneläviä, tai käydä ostoksilla paikallisilla markkinoilla, jotka ovat auki lauantaisin.

Et voi unohtaa alueen kaunista luontoa, joka tarjoaa mahdollisuuden patikoida vuorilla tai tutustua vesipuistoihin ja uimarantoihin. Lähellä sijaitseva Amadores Beach on yksi alueen suosituimmista, jossa voit nauttia pehmeästä hiekasta ja kristallinkirkkaasta vedestä.

Puerto de Mogán on täydellinen paikka kaikille, jotka haluavat nauttia mukavasta lomasta rauhallisessa ympäristössä. Tämä pieni kaupunki tarjoaa paljon tekemistä ja näkemistä, joten et tule pettymään vieraillessasi siellä.