Kauneimmat paikat vierailla Galapagossaarilla

Kauneimmat paikat vierailla Galapagossaarilla

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Galapagossaarilla

Galapagossaaret ovat yksi maailman parhaimmista matkakohteista, ja ne houkuttelevat vuosittain tuhansia matkailijoita ympäri maailmaa. Tämä johtuu siitä, että Galapagossaarten saaristo on täynnä henkeäsalpaavia maisemia ja uskomattoman monipuolista eläimistöä.

Jos etsit kauneimpia paikkoja vierailla Galapagossaarilla, sinun kannattaa aloittaa vierailu Santa Cruzin saarelta. Tällä saarella voit ihailla upeita rantoja, kuten Tortuga Bay, joka on suosittu snorklaus- ja surffauspaikka. Voit myös käydä El Chato -kilpikonnapuistossa, jossa voit nähdä uskomattomia jättiläiskilpikonnia luonnollisessa ympäristössään.

Toinen upea paikka vierailla Galapagossaarilla on Bartolome-saari. Tämä saari tarjoaa upeita näkymiä, ja sen kuuluisin maamerkki on Pinnacle Rock, joka on luonnon muovaama kivi, jossa on kristallinkirkas vesi sen ympärillä. Saarella on myös loistava mahdollisuus snorklata merikilpikonniin ja pingviineihin.

Jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, vieraile Genovesa-saarella. Tämä saari on tunnettu uskomattomista lintukannoistaan, mukaan lukien punajalkainen suula, frigaatti ja punainen jalka. Voit myös nähdä laajan valikoiman merilintuja, jotka pesivät saaren kallioilla.

Lopuksi, jos haluat rentoutua upealla rannalla, sinun kannattaa vierailla Isabela-saarella. Tämä saari tarjoaa upeat näkymät ja kristallinkirkkaat vedet. Voit myös käydä El Tintorerasin luonnonpuistossa, joka on tunnettu sen haitapaikasta. Saarella on myös mahdollisuus nähdä galapagos-laavakärpäsiä, jotka ovat ainutlaatuinen osa Galapagossaarten eläimistöä.

Kaiken kaikkiaan Galapagossaaret tarjoavat matkailijoille runsaasti vaihtoehtoja. Riippumatta siitä, etsitkö luontoelämyksiä tai rentouttavaa rantalomaa, Galapagossaaret tarjoavat varmasti unohtumattoman kokemuksen.

Matka Galapagossaarten upeimpiin kohteisiin

Galapagossaaret ovat maailman upeimpia matkakohteita, joissa luonto ja eläimet ovat yhdistyneet ainutlaatuisella tavalla. Tämän artikkelin tarkoituksena on kertoa sinulle parhaista paikoista, jotka sinun tulee vierailla matkallasi Galapagossaarille.

Kun aloitat matkasi Galapagossaarille, ensimmäinen paikka, joka tulee ehdottomasti nähdä, on Punta Suarez Espanolassa, joka tunnetaan myös nimellä Isla Hood. Tämä paikka tarjoaa upeita maisemia, ja se on koti monille uhanalaisille eläimille, kuten Galapagos-pingviineille ja merileijonille. Voit myös ihastella albatrossien vaikuttavaa tanssia, kun ne lisääntyvät alueella.

Toinen upea paikka vierailla on Isabela-saari, joka on suurin saari Galapagossaarten joukossa. Täällä voit tutustua upeisiin rantoihin ja käydä snorklaamassa upeilla koralliriutoilla. Voit myös ottaa osaa valaitten tarkkailuun tai vierailla Sierra Negra -tulivuorella, joka on yksi Galapagossaarten aktiivisimmista tulivuorista.

Jos haluat nähdä erilaisen puolen Galapagossaarista, sinun kannattaa vierailla Santa Cruzin saarella. Tämä saari on koti Charles Darwinin tutkimuskeskukselle, josta voit oppia lisää Galapagossaarten ainutlaatuisesta ekosysteemistä ja sen historiasta. Voit myös käydä El Chato -kilpikonnien kasvattamoissa, jotka ovat yksi Galapagossaarten suurimmista vetonauloista.

Lopuksi, jos haluat löytää upean rannan Galapagossaarilta, sinun tulee vierailla Bachas Beachillä Santa Cruzin saarella. Tämä ranta on tunnettu valkoisesta hiekastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Voit rentoutua täällä tai osallistua moniin aktiviteetteihin, kuten sukeltamiseen tai snorklaukseen.

Galapagossaaret ovat todellakin maailman upeimpia matkakohteita. Jos haaveilet matkasta näille upeille saarille, muista vierailla Punta Suarez Espanjassa, Isabela-saarella, Santa Cruzin saarella ja Bachas Beachillä saaren pohjoisosassa. Nämä paikat tarjoavat upeita kokemuksia, joita et koskaan unohda.

Kiehtovimmat nähtävyydet Galapagossaarilla

Galapagossaaret ovat yksi maailman ainutlaatuisimmista matkakohteista. Saarten ekosysteemi on kehittynyt eristyksissä muusta maailmasta, mikä on johtanut ainutlaatuiseen lajistoon ja upeisiin nähtävyyksiin.

1

Yksi kiehtovimmista nähtävyyksistä Galapagossaarilla on ehdottomasti Punta Suarezin ranta. Tämä paikka on Tunne-elämyksen varma, sillä se on yksi harvoista paikoista maailmassa, jossa voi nähdä niin monia erilaisia lintulajeja samalla alueella. Rannalta löytyy esimerkiksi iguaaneja, merileijonia ja suuri määrä albatrosseja, jotka pesivät alueella. Albatrossit ovat vaikuttava näky, koska ne ovat maailman suurimpia merilintuja, joiden siipien kärkiväli voi olla yli 2 metriä.

Toinen upea nähtävyys on Dragon Hill, joka on nimetty sen iguaanikannan mukaan. Iguaanit ovat saaren ikonisia eläimiä, ja tällä rannalla niitä voi nähdä lähietäisyydeltä. Kun kävelet pitkin Dragon Hillin polkuja, voit myös nähdä hienoja maisemia, mukaan lukien upeat näkymät rannalle ja merelle.

Jos haluat kokea räjähtävän yllätyksen, vieraile Bartolome-saarella. Tämä saari on tunnettu hämmästyttävästä tulivuorimaisemastaan, joka tarjoaa upeat näkymät koko saarelle. Voit myös kävellä kuun kaltaisella maastolla ja nähdä upeita luonnonmuodostelmia, joita ei löydy mistään muualta maailmasta.

Lopuksi, jos haluat päästä lähemmäs Galapagossaarten merellistä elämää, kannattaa käydä Leon Dormidoniassa. Tämä saari on erinomainen paikka snorklata ja sukeltaa, koska sen vedet ovat täynnä uskomattoman värikkäitä kaloja, merikilpikonnia ja saaria ympäröiviä koralliriuttoja.

Kaiken kaikkiaan Galapagossaaret ovat täynnä henkeäsalpaavia nähtävyyksiä ja ainutlaatuista luontoa. Olipa kyseessä sitten iguaanien tarkkailu, albatrossien ihaileminen tai snorklaus kristallinkirkkaissa vesissä, nämä saaret tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen.

Löydä Galapagossaarten parhaimmat vierailupaikat

Galapagossaaret ovat tunnettuja upeista eläimistään ja eksoottisesta luonnostaan, mutta mitkä ovat parhaimmat vierailupaikat nähdä kaikki tämä kauneus? Tässä artikkelissa esittelemme Galapagossaarten top 5 vierailupaikkaa.

2

Ensimmäinen vierailupaikka, jonka suosittelemme, on Tortuga Bay. Tämä rauhallinen valkohiekkainen ranta tarjoaa mahdollisuuden rentoutua kristallinkirkkaissa vesissä tai kävellä pitkin rantahiekkaa. Rannalla voit myös ihailla merileijonia, jotka rentoutuvat auringonpaisteessa.

Seuraavaksi suuntaamme North Seymour Islandille. Tämä pieni saari on koti monille eläinlajeille, kuten merileijonille, iguaaneille ja linnuille. Seikkailunhaluisille matkailijoille suosittelemme paikallisen oppaan kanssa tehtäviä patikkaretkiä, joiden aikana voi bongata useita lintulajeja, kuten sinisiipikotkan ja fregattilintuja.

Kolmanneksi suosittelemme Bartolomé-saarta. Tämän saaren maamerkki on upea Pinnacle Rock, jonka voit kiivetä ihailemaan henkeäsalpaavia maisemia ympäröivälle saaristolle. Tämä saari on myös suosittu snorklauskohde, sillä sen vesissä voi ihailla erilaisia mereneläviä kuten värikkäitä kalaparvia ja merikilpikonnia.

Neljänneksi suosittelemme Santa Cruzin saarta. Tämä on Galapagossaarten keskus ja tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja matkailijoille. Voit vierailla Charles Darwinin tutkimusasemalla ja oppia lisää tästä ainutlaatuisesta saaristosta tai käydä El Chato -kilpikonnatilalla, jossa voit nähdä valtavia kilpikonnia luonnollisessa ympäristössään.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, suosittelemme Sierra Negra -tulivuorta Isabela-saarella. Tämä tulivuori on yksi maailman suurimmista aktiivisista tulivuorista ja sen rinteiden ympärillä on upeita kävelyreittejä, jotka tarjoavat henkeäsalpaavan näköalan ympäröivälle saaristolle.

Näissä viidessä vierailupaikassa pääset todella kokemaan Galapagossaarten ainutlaatuisen luonnon ja eläimistön. Muista aina noudattaa paikallisia ohjeita ja pysyä turvassa, jotta voit nauttia unohtumattomasta matkakokemuksesta Galapagossaarilla.

Näe Galapagossaarten kauniit maisemat

Galapagossaaret ovat ainutlaatuinen matkakohde, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen luonnon ystäville ja seikkailunhaluisille. Saariryhmä on syntynyt tulivuorten purkauksista ja sijaitsee Tyynessä valtameressä noin 1000 kilometriä Ecuadorin rannikolta.

Matkustaessa Galapagos-saarille, voit kokea upeita maisemia, joita ei näe missään muualla maailmassa. Saarten ainutlaatuinen ekosysteemi ja runsas merielämä ovat suuri vetonaula matkailijoille. Voit ihailla erilaisia ​​eläimiä, kuten jättiläiskilpikonnia, merileijonia, sinijalkahaita ja monia muita. Voit myös tutustua saarten kasvistoon, joka sisältää monia harvinaisia ​​kasveja ja kukkia.

Yksi maagisimmista nähtävyyksistä Galapagossaarilla on Punainen ranta, joka on nimetty punaisen hiekkansa mukaan. Rannalta löytyy useita lajeja kilpikonnia, jotka voit nähdä läheltä. Lähellä Punaisen rannan sijaitsee myös valkoisten haiden suosima Conchay Beach, josta voit ihailla upeita maisemia ja snorklata värikkäissä koralliriutoissa.

Jos haluat nähdä Galapagossaarten kauneimmat maisemat, sinun kannattaa ehdottomasti käydä Bartolome-saarella. Saarella voit kiivetä ylös vuorelle ja ihailla upeita näkymiä rannikolle ja merelle. Voit myös snorklata saaren vesissä ja nähdä merikilpikonnia, leikkiviä merileijonia ja ihania kaloja.

Galapagossaarten matka on unohtumaton kokemus, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia nauttia kauniista maisemista ja eksoottisesta eläimistöstä. Joten lähtekäämme seikkailulle Galapagos-saarille ja löytäkäämme sen ainutlaatuiset kauneudet!

Galapagossaarten ikonisimmat nähtävyydet vierailtavana

Galapagossaaret ovat kuuluisia ainutlaatuisesta eläimistöstään, joka on kehittynyt eristyksissä mantereesta tuhansien vuosien ajan. Tämän seurauksena Galapagos on muodostunut yhdeksi maailman suosituimmista matkakohteista.

Matkanjärjestäjät tarjoavat monia retkiä, jotka vievät vieraita saarille parhailla mahdollisilla tavoilla. Tässä artikkelissa esittelemme Galapagossaarten ikonisimmat nähtävyydet, joita ei kannata missata vierailun aikana.

1. Punta Suárez

Punta Suárez on Espanolan saaren etelärannikolla sijaitseva alue, joka on tunnettu merileijonistaan, iguaaneistaan ja albatrosseistaan. Alueella on myös upea kävelyreitti, joka kulkee riuttakivikentän yli ja tarjoaa upeat näkymät merelle.

2. Pinnacle Rock

Pinnacle Rock on Bartolomén saarella sijaitseva tuliperäinen kallio, joka on yksi Galapagossaarten ikonisimmista nähtävyyksistä. Kallion huipulla on upea näköala saarelle, ja sen juurella on upea snorklauspaikka, jossa voit nähdä merikilpikonnia ja pingviinejä.

3. Charles Darwin Research Station

Charles Darwin Research Station sijaitsee Santa Cruzin saarella ja on kaikille Galapagossaarten vierailijoille pakollinen kohde. Tutustu tieteelliseen tutkimukseen, jota tehdään täällä, ja opi lisää Galapagos-saarten ainutlaatuisesta eläimistöstä.

4. Tortuga Bay

Tortuga Bay on Santa Cruzin saaren pohjoisrannikolla sijaitseva upea ranta, joka tunnetaan parhaiten sen valkohiekkaisesta rannastaan ​​ja kristallinkirkkaasta vedestään. Rantaa ympäröivät mangrovemetsät ja se on erinomainen paikka snorklaukseen ja surffaukseen.

3

5. Kicker Rock

Kicker Rock on San Cristóbal saaren lähellä sijaitseva, kahdesta huipusta koostuva tuliperäinen kallio. Se on suosittu sukelluskohde ja sieltä voi bongata uskomattomia mereneläviä, kuten haita, merikilpikonnia ja mureenoita.

Galapagos on täynnä upeita nähtävyyksiä, joita ei kannata missata vierailun aikana. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään joitakin niistä!

Vieraile Galapagossaarten upeimmilla alueilla

Galapagossaaret ovat yksi maailman upeimmista matkakohteista. Seikkailunhaluiset matkailijat etsivät aina uusia paikkoja, joissa he voivat kokea jotain uutta ja unohtumatonta. Galapagos on tällainen paikka, joka tarjoaa vierailijoilleen paljon enemmän kuin vain tavallisen rantalomakohteen.

Jos haluat vierailla Galapagossaarten upeimmilla alueilla, sinun kannattaa aloittaa matkasi Santa Cruzin saarelta. Täältä löydät suuren valikoiman hotelleja, ravintoloita ja muita mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi entistä miellyttävämmän. Saaren sisämaassa sijaitseva El Chato -kilpikonnien suojelualue on myös käynnin arvoinen paikka.

Jos olet kiinnostunut snorklaamisesta tai sukelluksesta, et voi missata Isabela-saarta. Tämä saari on tunnettu lukuisista sukelluskohteistaan, joissa näet monia harvinaisia ​​merieläimiä, kuten merileijonia, kilpikonnia, delfiinejä ja haita. Saarella on myös upeat rannat, joilla voit rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Toinen upea paikka vierailla on Bartolome-saari, joka on kuuluisa sen mahtavasta tulivuoresta ja kuivista maisemistaan. Saarella voit kävellä tulivuoren huipulle, josta näet upeat näkymät ympäröiville saarille.

Jos haluat kokea Galapagossaarten merielämän täysin, Pinnacle Rock on paikka vierailla. Tämä sukelluspaikka sijaitsee Bartolomen lähellä ja tarjoaa vierailijoilleen upean mahdollisuuden nähdä monia harvinaisia merieläimiä, kuten haita, kilpikonnia ja mustekaloja.

Lopuksi, jos haluat nähdä Galapagossaarten upeimmat maisemat, et voi ohittaa Fernandina-saarta. Tämä saari on yksi Galapagos-ryhmän nuorimmista ja siksi sen maisemat ovat uskomattoman kauniita. Saarelta löydät myös monia harvinaisia ​​lintulajeja, joita ei muualta löydy.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Galapagossaarten upeimpien alueiden vierailu on unohtumaton kokemus. Löydät upeita maisemia, harvinaisia eläimiä ja paljon muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista vierailla Santa Cruzin saarella, Isabela-saarella, Bartolome-saarella ja Fernandina-saarella, jotka ovat vain pieni osa siitä, mitä Galapagoksilla on tarjottavanaan.

Löydä Galapagossaarten upeat luonnonnähtävyydet

Galapagossaaret ovat yksi maailman erikoisimmista kohteista, joka tunnetaan ainutlaatuisesta eläimistöstään ja luonnonkauneudestaan. Monet matkailijat ovatkin lähteneet Galapagossaarille kokemaan tämän ainutlaatuisen paikan henkilökohtaisesti. Tässä artikkelissa käsitellään Galapagossaarten upeita luonnonnähtävyyksiä, joiden avulla voit suunnitella unohtumattoman matkan tähän ihmeelliseen paikkaan.

Ensinnäkin, Galapagossaarten eläimistö on todella vaikuttava. Saarella asuu monia eläimiä, jotka eivät esiinny missään muualla maailmassa. Jotkut näistä eläimistä ovat erittäin harvinaisia ja niiden näkeminen saattaa olla kerran elämässä -kokemus. Esimerkkejä tällaisista eläimistä ovat jättiläiskilpikonnat, merileijonat, merikilpikonnat, pingviinit ja iguaanit. Galapagossaarten eläinten runsaus ja ainutlaatuisuus tekee siitä maailmanluokan kohde lintuja ja villieläimiä rakastaville matkailijoille.

Toiseksi, Galapagossaarien erilaiset ekosysteemit tarjoavat paljon mahdollisuuksia luonnonkauniisiin maisemiin. Saaret tarjoavat esimerkiksi mahdollisuuden vaellukseen ja patikointiin huikeissa luonnonmaisemissa, kuten upeissa vuoristoissa tai rannoilla, jotka ovat täynnä kristallinkirkasta vettä ja kauniita koralleja. Galapagossaarten luonto on niin monipuolinen, että matkailijoiden on helppo löytää omat suosikkinsa.

Lisäksi, Galapagossaarten vesiurheilumahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Snorklaus ja sukellus ovat erittäin suosittuja aktiviteetteja, joiden avulla matkailijat voivat tutustua saariston uskomattomaan vedenalaiseen maailmaan. Sukellusretket tarjoavat mahdollisuuden nähdä valtavia manta-rauskujia ja haita sekä lukuisia muita mereneläviä. Snorklaajat voivat nauttia upeista koralliriutoista ja uiskennella lähellä vaikuttavia merikilpikonnia.

Lopuksi, Galapagossaaret ovat ympäristönsuojelun esimerkki, jonka ansiosta matkailijat pääsevät kokemaan tätä ainutlaatuista paikkaa ilman, että ympäristö kärsii. Ympäristönsuojelu on tärkeä osa Galapagossaarten toimintaa, jotta maailman ainutlaatuinen ekosysteemi säilyy myös tuleville sukupolville. Matkailijat voivat tutustua ympäristönsuojeluun ja saaren luonnonhistoriaan erilaisilla oppailla ja retkillä.

Galapagossaarten upeat luonnonnähtävyydet tarjoavat matkailijoille unohtumattoman elämyksen. Eläimistön ainutlaatuisuus, monipuoliset ekosysteemit sekä mahdollisuudet vesiurheiluun tekevät siitä täydellisen kohteen kaikenikäisille matkailijoille. Ympäristönsuojelu on myös tärkeä osa Galapagossaarten toimintaa, joten matkailijat voivat nauttia paikan ainutlaatuisuudesta ilman huolta siitä, että y

Galapagossaarten parhaiden nähtävyyksien esittely

Galapagossaaret ovat yksi maailman ainutlaatuisimmista matkakohteista, joka tunnetaan hämmästyttävästä ekosysteemistään ja eläimistöstään. Tässä artikkelissa esittelemme Galapagossaarten parhaita nähtävyyksiä, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattomia kokemuksia.

Ensimmäinen nähtävyys on Punta Suarez, joka sijaitsee Espanola-saarella. Tämä alue on suojeltu luonnonsuojelualueena ja koti monille uhanalaisille lajeille, kuten Galapagos-haukoille ja merileijonille. Vierailijat voivat seurata haukkojen metsästystä ja ihailla merileijonien leikkiä rannoilla.

Toinen nähtävyys on Darwinin tutkimuskeskus, joka sijaitsee Santa Cruz -saarella. Tämä keskus on omistettu Galapagossaarten ainutlaatuisen ekosysteemin tutkimiselle ja säilyttämiselle. Siellä vieraat voivat oppia lisää Charles Darwinin evoluutioteoriasta ja tutustua erilaisiin eläimiin, kuten jättiläiskilpikonniin.

Kolmas nähtävyys on Bartolome-saari, joka on kuuluisa sen upeasta maisemasta ja ällistyttävistä lajeista. Saaren vierailijat voivat nauttia upeista rantamaisemista ja snorklata kristallinkirkkaassa vedessä, jossa voi nähdä pingviinejä, merikilpikonnia ja koralliriuttoja.

Viimeinen mutta ei vähäisin nähtävyys on Las Tintoreras -saari, joka sijaitsee Isabela-saarella. Tämä saari on koti valkohain pesäpaikoille, jotka ovat näkyvissä kirkkaissa vesissä. Vierailijat voivat myös ihailla merileijonien leikkiä rannoilla ja tutustua eri lintulajeihin.

Galapagossaarten parhaiden nähtävyyksien esittely oli tässä. Käynti Galapagossaarilla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua maailman luonnon monimuotoisuuteen ja eläimiin, joita ei löydy missään muualla maailmassa. Tämä on ehdottomasti matka, jota ei kannata jättää väliin!

Galapagossaarten kauneimmat kohteet, jotka sinun täytyy nähdä

Galapagossaaret ovat uskomattoman kauniita ja ainutlaatuisia. Näillä saarilla on paljon tarjottavaa vierailijoilleen. Tässä artikkelissa kerromme Galapagossaarten kauneimmista kohteista, joita et halua jättää väliin.

Ensimmäinen kohde on Punta Suarez. Tämä alue on täynnä elämää: merileijonia, iguaaneja, albatrosseja ja monia muita lajeja. Jos olet kiinnostunut linnuista, tämä on varmasti paikka sinulle. Alueella on myös upeita maisemia, kuten kallioita ja rantoja.

Toinen kohde on Tortuga Bay. Tällä rannalla on kristallinkirkas vesi ja valkoinen hiekka, joka on kuin silkkiä koskettaessa. Sinne pääsee kävelemällä noin 40 minuuttia Puerto Ayorosta tai veneellä. Rannalla voit rentoutua ja nauttia auringosta tai snorklata ja löytää monenlaisia ​​kalalajeja.

Kolmas kohde on Darwinin tutkimuskeskus. Tämä on tärkeä paikka, jossa Darwin kävi ja jonka avulla hän kehitti evoluutioteoriaansa. Täällä voit oppia lisää Galapagossaarten historiasta ja ekosysteemistä. Voit myös nähdä uhanalaisia ​​lajia, kuten jättiläiskilpikonnia, jotka on kasvatettu turvallisesti täällä.

Neljäs kohde on Las Tintoreras. Tämä on pieni saari, joka sijaitsee Isabelan saaren vieressä. Alueella on paljon elämää, erityisesti merileijonia, iguaaneja ja haita. Voit vaeltaa saarella ja ihailla maisemia tai snorklata ja tutkia merenalaista elämää.

Viides kohde on Los Tuneles. Tämä on monien mielestä yksi Galapagossaarten kauneimmista paikoista. Alueella on muodostelmia, jotka ovat syntyneet tulivuoren purkauksista, ja siellä voit nähdä pingviinejä, haita, kilpikonnia ja monia muita merieläimiä. Snorklaus on ehdottomasti yksi parhaista tavoista nähdä kaikki kauneudet, mitä Los Tunelesilla on tarjota.

Galapagossaaret ovat maailman ainutlaatuinen paikka, joka on täynnä luontoa ja kauniita maisemia. Nämä viisi kohdetta ovat vain joitain niistä paikoista, jotka sinun täytyy nähdä, kun matkustat Galapagossaarille. Joten varaa matkasi nyt ja lähde löytöretkelle unohtumattomaan maailmaan.