Kauneimmat paikat vierailla Amazonin sademetsässä

Kauneimmat paikat vierailla Amazonin sademetsässä

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Kauneimmat paikat vierailla Amazonin sademetsässä

Amazonin sademetsä on yksi maailman kauneimmista paikoista, joka tarjoaa vierailijoilleen unohtumattoman matkakokemuksen. Tämä upea metsäalue on täynnä elämää ja tarjoaa monia uskomattomia nähtävyyksiä, jotka vievät hengen pois.

Yksi kauneimmista paikoista Amazonin sademetsässä on Iguazú-vesiputoukset. Nämä vesiputoukset ovat valtavia ja niitä ympäröi vihreä roihuava kasvillisuus. Vesi putoaa jyrkästi alas luonnon kauniilla tavalla, mikä luo henkeäsalpaavan näyn. Voit kokea vesiputousten voiman veneajelulla, joka vie sinut suoraan putousten alle.

Toinen kaunis paikka on Anavilhanas-saaristo, jossa sijaitsee yksi maailman laajimmista saariryhmistä. Saaristossa voit nauttia upeasta luonnosta ja monipuolisesta eläimistöstä, kuten vaaleanpunaisista delfiineistä ja erilaisista lintulajeista. Voit myös tutustua perinteisiin kalastuskyliin ja nauttia herkullisia paikallisia ruokia.

Amazonin sademetsän lisäksi vierailijat voivat vierailla myös Manausin kaupungissa, joka on tunnettu sen historiallisesta arkkitehtuurista, paikallisista markkinoista ja teatteriesityksistä. Kaupungin vanha maailman charmia löytyy monista sen rakennuksista, kuten Teatro Amazonasista, joka on 1800-luvun lopulla rakennettu oopperatalo.

Lopuksi, vierailijoiden tulisi käydä myös Mamirauá kestävässä kehityksessä keskuksessa. Tämä luonnonsuojelualue tarjoaa mahdollisuuden tutustua upeaan sademetsään samalla kun opit tärkeitä tietoja alueen säilyttämisestä ja ympäristön suojelusta. Keskus tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua ekologiseen matkailuun, joka auttaa paikallisia yhteisöjä ja edistää kestävää matkailua alueella.

Kaiken kaikkiaan Amazonin sademetsä on täynnä kauniita paikkoja, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattoman matkakokemuksen. Riippumatta siitä, haluatko nauttia vesiputousten voimasta, tutustua saaristoon tai oppia lisää ympäristönsuojelusta, Amazonin sademetsä tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta.

Vieraile Amazonin sademetsän upeimmissa nähtävyyksissä

Amazonin sademetsä on yksi maailman kauneimmista paikoista ja se tarjoaa vierailijoilleen uskomattomia nähtävyyksiä. Tämä artikkeli esittelee joitakin Amazonin sademetsän upeimmista nähtävyyksistä, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Kun vierailet Amazonilla, muista vierailla Manausin kaupungissa, joka on portti Amazonin sademetsään. Kaupunki on vilkas ja täynnä elämää, joten siellä on paljon tekemistä. Voit myös käydä Teatro Amazonasissa, joka on kaunis teatteri, jonka koristeet ja värit viehättävät silmää.

Toinen upea nähtävyys on Anavilhanas- saaristo, joka sijaitsee Rio Negro -joella. Saaristo koostuu lukuisista pienistä saarista ja laguuneista, jotka ovat koti monille harvinaisille eläimille ja kasveille. Saariston erityispiirre on sen autenttisuus ja rauhallisuus, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Jos olet kiinnostunut lintujen tarkkailusta, vieraile Mamirauá-kestävä kehitysreservaatissa. Reservaatissa asuu yli 400 lintulajia, ja se on suojelualuetta uhanalaisille eläimille ja kasveille. Se on myös ihana paikka vierailla, jos haluat nauttia luonnosta ja ihailla kaunista maisemaa.

Lisäksi kannattaa käydä Amazonas-joella, joka on yksi maailman suurimmista joista. Sillä on valtava merkitys sademetsän ekosysteemille, sillä se antaa tarvittavan ravinnon monille eläimille ja kasveille. Voit nauttia veneretkestä joella ja nähdä paljon upeita maisemia matkan varrella.

Lopuksi, vierailu Amazonin sademetsään ei olisi täydellinen ilman vierailua Amacayacin suojelualueelle. Alue on tunnettu sen monimuotoisuudesta ja arvokkaasta luonnosta. Siellä voit kokea Amazonin sademetsän kauneuden aivan lähietäisyydeltä ja oppia lisää sen eläimistä ja kasveista.

Kaiken kaikkiaan, Amazonin sademetsä tarjoaa vierailijoilleen lukuisia upeita nähtävyyksiä, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Muista ottaa aikaa näiden paikkojen tutkimiseen ja nauttia kauneudesta, jonka Amazonin sademetsä tarjoaa.

Matkaopas: Parhaat paikat vierailulle Amazonin sademetsässä

Tervetuloa Amazonin sademetsään! Tämä matkaopas auttaa sinua löytämään parhaat paikat vierailulle Amazonin sademetsässä. Amazonin sademetsä on yksi maailman suurimmista ja monipuolisimmista ekosysteemeistä. Se tarjoaa vierailijoille valtavan määrän nähtävyyksiä, kuten uskomattoman eläimistön, kauniit vesiputoukset, vihreät metsät ja rikkaan kulttuurin.

Ensimmäinen käyntikohteemme on Manaus, joka tunnetaan myös nimellä ”Portti Amazoniin”. Manaus on loistava paikka aloittaa matka Amazonin sademetsään. Sieltä voit varata retkiä, joiden avulla pääset tutustumaan trooppiseen sademetsään ja sen upeaan eläimistöön. Manaus on myös hyvä paikka ostaa perinteisiä käsitöitä ja tutustua alueen kulttuuriin.

Toinen pysähdyspaikkamme on Anavilhanas-saaristo, joka koostuu noin 400 saaresta. Saaristo tunnetaan kauniista vesiputouksistaan ja kirkkaista vesistään. Voit vuokrata kanootin tai kajakin ja kokeilla melontaa kristallinkirkkaassa vedessä. Jos olet kiinnostunut lintujen tarkkailusta, Anavilhanas-saaristo on myös hyvä paikka nähdä monia ainutlaatuisia lintulajeja.

Kolmas käyntikohde on Mamirauan luonnonvarainen suojelualue, joka tunnetaan upeasta eläimistöstään. Voit osallistua retkille, joilla pääset tarkastelemaan apinoita, jaguaareja ja muita villieläimiä. Mamirauan suojelee myös Amazonin sademetsän kasvisto- ja eläinlajistoa ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia enemmän alueen ekologiasta.

Viimeinen käyntikohteemme on Rio Negro, yksi Amazon-joen sivujoista. Se on kuuluisa tummasta vedestään ja upeista maisemistaan. Voit varata veneen kiertämään jokea ja ihailemaan sen kauneutta. Rio Negron varrella asuu myös monia heimoja, jotka ovat säilyttäneet perinteiset tavat ja kulttuurinsa.

Toivomme, että tämä matkaopas auttoi sinua löytämään parhaat paikat vierailulle Amazonin sademetsässä. Muista pitää silmät auki ja nauttia eksoottisesta eläimistöstä ja kauniista maisemista!

Amazonin sademetsän kauneimmat matkakohteet

Amazonin sademetsä on yksi maailman kauneimmista paikoista, joka tarjoaa unohtumattomia matkakokemuksia. Tällä alueella on monia upeita matkakohteita, joissa voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta.

Ensimmäinen upea matkakohde Amazonin sademetsässä on Iquitos, Perun suurin sademetsäkaupunki. Iquitos on matkailijoiden suosikki, sillä se tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisia kokemuksia, kuten delfiinisafarin, sademetsäretken ja yöpymisen ekologisessa majapaikassa. Iquitos on myös hyvä paikka tutustua Amazonin sademetsän alkuperäiskansojen kulttuuriin ja historiaan.

Toinen upea matkakohde on Manaus, Brasilian Amazonas-alueen pääkaupunki. Manaus on tunnettu sen historiallisesta oopperatalosta, joka rakennettiin kultaisen osan aikana. Lisäksi Manauksessa voi käydä useissa museoissa, jotka esittelevät sademetsän eläimiä ja kasveja. Matkailijat voivat myös nauttia veneretkestä Amazon-jokea pitkin ja vierailla lähellä sijaitsevilla ekologisilla reserveillä.

Kolmas upea matkakohde on Puerto Maldonado, joka sijaitsee Perun Amazonas-alueella. Puerto Maldonado on suosittu matkailukohde, joka tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden nauttia upeasta sademetsästä ja sen eläimistöstä. Matkailijat voivat käydä erilaisilla safareilla, joilla voi nähdä apinoita, krokotiileja ja monia muita eläimiä. Lisäksi Puerto Maldonadossa voi vierailla alkuperäiskansojen kyliä ja oppia heidän perinteisestä elämäntavastaan.

Neljäs upea matkakohde on Tabatinga, joka sijaitsee Brasilian ja Kolumbian rajalla. Tabatingassa voi käydä tutustumassa erilaisiin ekologisiin reserveihin ja nauttia rannoista ja vesiputouksista. Vierailijat voivat myös kokeilla kalastusta Amazon-joessa tai tehdä veneretken lähellä sijaitsevalle Javari-joelle.

Viides upea matkakohde on Leticia, Kolumbian puolella sijaitseva kaupunki. Leticia on upea paikka nauttia Amazonin sademetsän luonnosta ja sen eläimistöstä. Matkailijat voivat käydä esimerkiksi lähellä sijaitsevissa ecoparques-reserveissä, joissa voi nähdä delfiinejä, kaikenlaisia lintuja ja muita eläimiä. Leticia on myös hyvä paikka vierailla Amazonin sademetsän alkuperäiskansojen kyliin ja oppia heidän perinteisestä elämäntavastaan.

Amazonin sademetsä on täynnä erilaisia ​​kauniita matkakohteita, joissa voi nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Jos etsit unohtumatonta matkakohdetta, joka tarjoaa upeita elämyksiä, kannattaa harkita vierailua johonkin näistä upeista kohteista.

Löydä kauneimmat paikat Amazonin sademetsästä

1

Amazonin sademetsä on yksi maailman upeimmista ja monimuotoisimmista ekosysteemeistä. Sen laaja alue kattaa yli 6,7 miljoonaa neliökilometriä usean Etelä-Amerikan maan alueella. Sademetsän kauneus ei ole vain sen valtavassa koossa, vaan myös sen monimuotoisuudessa, joka kattaa eläimet, kasvit ja hyönteiset.

Yksi Amazonin sademetsän kauneimmista paikoista on Iguazun putoukset Brasiliassa. Tämä hyvin suosittu nähtävyys houkuttelee vuosittain tuhansia matkailijoita ihailemaan sen kauneutta ja voimaa. Putoukset sijaitsevat Iguazun kansallispuistossa ja ne muodostavat noin 275 vesiputousta, jotka ulottuvat pituudeltaan noin 2,7 kilometrin matkalle.

Toinen upea paikka Amazonin sademetsässä on Enchanted Jungle – laakso Perussa, joka tunnetaan myös nimellä Huayllay-alue. Tämä kaunis paikka on täynnä pieniä lampia, vesiputouksia ja vehreitä metsiä, jotka ovat koti monille eläimille, kuten harvinaisille lintulajeille ja apinoille. Matkailijat voivat kävellä viidakoissa, nauttia upeista maisemista ja ihailla paikan rikasta eläimistöä.

Kolmas kaunis paikka Amazonin sademetsässä on Manu-niminen kansallispuisto Perussa. Tämä puisto on yksi biodiversiteetiltään monimuotoisimmista paikoista maailmassa, joka sisältää laajan valikoiman eläimiä, kuten jaguaareita, delfiinejä, apinoita ja lukuisia lintulajeja. Matkailijat voivat tutustua puiston kauneuteen kävelemällä sen viidakoissa, käymällä sen suloisissa kylissä ja nauttimalla upeista maisemista.

2

Nämä ovat vain muutama esimerkki kauniista paikoista, jotka löytyvät Amazonin sademetsästä. Seikkailunhaluisille matkailijoille sademetsä tarjoaa loputtoman määrän mahdollisuuksia nauttia sen kauneudesta ja monimuotoisuudesta. Joten jos etsit seikkailua ja haluat löytää upeimmat paikat Amazonin sademetsästä, nämä kohteet kannattaa ehdottomasti pitää mielessä.

Unelmoitko matkasta Amazonin sademetsään? Tässä ovat parhaat kohteet

Oletko koskaan unelmoinut matkasta Amazonin sademetsään? Se on todella ainutlaatuinen kokemus, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä. Amazonin sademetsä on yksi maailman suurimmista ja monimuotoisimmista ekosysteemeistä, jossa voi kokea luonnon kauneuden ja henkeäsalpaavan maiseman.

Jos haluat vierailla Amazonin sademetsässä, sinun kannattaa harkita seuraavia kohteita. Ensinnäkin, Manaus on yksi tärkeimmistä kaupungeista, josta voi aloittaa matkan Amazonille. Sieltä löydät viidakon läpi kulkevan Rio Negro -joen, joka johtaa Amazonin ytimeen. Voit myös käydä kuuluisalla Teatro Amazonas -teatterilla tai vierailla lähellä sijaitsevassa Janauari Ecological Parkissa.

Toiseksi, Iquitos on yksi suosituimmista paikoista Perussa, mistä pääsee Amazonille. Vaikka Iquitos onkin hieman eristetty, se tarjoaa matkailijoille luonnonkauniita maisemia, kuten Amazonin upeita jokia ja upeaa flora- ja faunaelämää. Suosittelemme vierailua Pacaya-Samiria National Reserve:ssa ja Loreto Region:issa.

Lopuksi, Brasilia on toinen suosittu kohde Amazonin sademetsälle. Siellä voit käydä Manausin lisäksi myös Belém -kaupungissa, josta löydät eksoottisia paikallisia ruokia ja historiallisia nähtävyyksiä. Voit myös käydä Amazonas Bioparkin tai Unitin kansallispuistossa, jotka tarjoavat ainutlaatuisen luontokokemuksen.

Yhteenvetona, matka Amazonin sademetsään on unohtumaton kokemus, joka tarjoaa koskemattomia maisemia, rikasta kulttuuria ja henkeäsalpaavia elämyksiä. Manaus, Iquitos ja Brasilia ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja, joista aloittaa matka Amazonille. Muista kuitenkin aina varmistaa, että matkasi suunnitellaan huolellisesti ja turvallisesti, jotta voit nauttia tästä upeasta seikkailusta täysin siemauksin!

Amazonin sademetsän kauneimmat maisemat

Amazonin sademetsä on luonnollinen kauneus, joka on täynnä elämää ja värejä. Tämä uskomaton ekosysteemi on yksi maailman monimuotoisimmista paikoista, jossa on satoja tuhansia erilaisia ​​lajeja, jotka elävät yhdessä. Sademetsän sisällä on monia kauniita maisemia, joita voi ihailla.

Yksi Amazonin sademetsän kauneimmista maisemista on sen vesistöalueet. Joki- ja järvijärjestelmät ovat valtavia, ja niillä on oma ekosysteeminsä, joka koostuu lukuisista kaloista, linnuista ja muista eläimistä. Amazonjoen varrella on myös monia pieniä saaria, joissa kasvaa upeita kasveja ja kukkia.

Toinen upea näky Amazonin sademetsässä on sen korkeat puut. Sademetsässä on useita puita, jotka kasvavat yli 60 metrin korkeuteen, ja niiden latvat ovat niin tiheitä, että aurinko ei läpäise niitä. Tämä luo uskomattoman kauniin varjon, joka peittää kaiken alla olevan vihreän kasvillisuuden. Kun katsoo ylöspäin, voit nähdä lukemattomia eläimiä kiipeilemässä ja hyppimässä puusta toiseen.

Kolmas kaunis maisema Amazonin sademetsässä on sen monipuolinen kasvisto. Sademetsässä kasvaa yli 40 000 erilaista kasvilajia, joista monet ovat eksoottisia ja kauniita. Kukkivat orkideat, värikkäät bromeliat ja rehevät viiniköynnökset muodostavat upean mosaiikkimaisen kokonaisuuden.

Sademetsän kauneus ei rajoitu vain maisemiin vaan myös sen eläimistöllä on oma viehätyksensä. Harvinaiset linnut, kuten sinikruunuparatiisilintu ja arapapaganat, ovat yleisiä näkyjä Amazonin sademetsässä. Maassa kiipeilevät apinat ja mahtavat pedot, kuten jaguaarit ja anakondat, ovat tulleet ikoniksi sademetsän villille elämälle.

3

Amazonin sademetsän kauneus on ainutlaatuinen. Se tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ihailla luonnonkauneutta ja ymmärtää sen merkitystä planeetallemme. Jos olet koskaan haaveillut matkasta sademetsään, älä epäröi. Tulet varmasti rakastamaan kaikkea, mitä näet ja koet siellä.

Matka Amazonin sademetsään – käy näissä upeissa paikoissa

Amazonin sademetsä on yksi maailman rikkaimmista ekosysteemeistä, joka tarjoaa vierailijoille unohtumattomia kokemuksia. Matka tänne voi olla kuitenkin haastava, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin parhaista paikoista vierailla Amazonin sademetsässä.

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Manaus, Brasilian pääkaupunki Amazonasin osavaltiossa. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee Amazon-joen rannalla ja on matkailijoiden suosikki. Voit nauttia vierailemalla Manausin historiallisessa keskustassa tai käymällä Teatro Amazonasissa, upeassa oopperatalossa, joka rakennettiin 1800-luvun lopulla. Voit myös tutustua alueen perinteiseen elämäntapaan ja käydä paikallisessa markkinassa, jossa myydään kaikenlaisia ​​herkullisia hedelmiä ja muita tuotteita.

Toinen paikka, jota suosittelemme, on Anavilhanas-saarten kansallispuisto. Tämä upea saaristo muodostuu noin 400 erillisestä saaresta, jotka ovat täynnä elämää ja värejä. Alueella voit ihailla upeita maisemia, käydä vaelluksilla tai meloa kanootilla saarten välillä. Alueella on myös paljon ekologisia hotelleja, joissa voit nauttia todellisesta Amazon-lomasta.

Kolmas paikka, joka kannattaa vierailla, on Mamiraua Reserve. Tämä 11 000 neliökilometrin suuruinen alue on yksi maailman suurimmista kosteikkoalueista ja tarjoaa satumaisen näkymän. Voit ihailla monia harvinaisia ​​eläimiä, kuten Amazonasin delfiinejä, manateita ja apinoita. Vierailijoille on tarjolla myös opastettuja retkiä, joissa he voivat oppia lisää tästä ainutlaatuisesta alueesta.

Viimeinen pysähdyspaikkamme on Alter do Chão, viehättävä pikkukaupunki, joka sijaitsee Amazonin rannalla. Tämä ihana paikka tunnetaan myös nimellä ”Amazonin Karibianmeri” kristallinkirkkaan veden ja valkoisten hiekkarantojensa vuoksi. Täällä voit rentoutua, nauttia merestä ja ihailla upeita auringonlaskuja.

Lyhyesti sanottuna, matka Amazonin sademetsään on unohtumaton seikkailu ja nämä neljä paikkaa ovat vain pieni osa siitä, mitä tällä alueella on tarjottavanaan. Jos haluat kokea kaikki mitä Amazonilla on tarjota, ota yhteyttä paikallisiin matkanjärjestäjiin, jotka voivat auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen matkan.

Amazonin sademetsän kauneimmat nähtävyydet ja kohteet

Amazonin sademetsä on yksi maailman upeimmista ja monimuotoisimmista paikoista. Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa, mutta monet matkailijat eivät tiedä, mistä aloittaa. Tässä artikkelissa esittelemme Amazonin sademetsän kauneimmat nähtävyydet ja kohteet.

Ensimmäinen kohde, joka kannattaa vierailla, on Manaus. Se sijaitsee Amazonin sydämessä ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriin ja historiaan. Vierailu Janauaryn ekologisessa puistossa on myös suositeltavaa, sillä siellä pääset näkemään villieläimiä, kuten apinoita, delfiinejä ja kauniita lintuja.

Toinen kohde on Anavilhanas-arkipelagi, joka koostuu yli 400 saaresta. Tämä upea alue tarjoaa vierailijoille upeat maisemat ja runsaasti mahdollisuuksia vesiurheiluun, kuten melontaan ja snorklaukseen. Vieraile myös Mamirauá Sustainable Development Institute:ssa, joka on tunnettu ekoturismista ja ympäristönsuojelusta.

Iquitos on myös suosittu kohde Amazonin sademetsässä. Siellä voit käydä Amazonin villieläinsafarilla tai vierailla historiallisessa Iron House:ssa, joka on valmistettu rautalevystä. Voit myös rentoutua ja nauttia upeasta luonnosta Pilpintuwasi-permakulttuurikeskuksessa.

Viimeinen kohde, joka on ehdottomasti nähtävä, on Amazonin sademetsän suurin kansallispuisto, Itatiaianan kansallispuisto. Alueella on yli 10 000 neliökilometriä kauniita maisemia, joissa voit ihailla upeita vesiputouksia ja käydä vaelluksella vuorilla.

Amazonin sademetsän kauneus on vertaansa vailla, ja sen monimuotoisuus saa vierailijat aina palaamaan takaisin. Vieraile Manausissa, Anavilhanas-arkipelagissa, Iquitoksessa ja Itatiaianan kansallispuistossa, ja koet itse, miten upeaa aluetta Amazonin sademetsä todella on.

Opas Amazonin sademetsän kauneimpiin paikkoihin

Tervetuloa Amazonin sademetsiin! Tämä hämmästyttävä sadealue on yksi maailman suurimmista ja monimuotoisimmista ekosysteemeistä, jossa on lukuisia kauniita paikkoja. Olitpa sitten matkustamassa luontoharrastajana tai vain etsimässä upeita maisemia, tämä opas auttaa sinua löytämään Amazonin sademetsän kauneimmat paikat.

Ensimmäinen kohdemme on Iguazun putoukset, jotka ovat yksi Amazonin alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Näiden vaikuttavien putousten äärellä seisot valtavan vesimassan edessä, joka tippuu yli 80 metrin korkeudesta. Voit nauttia henkeäsalpaavasta näkymästä kävellen pitkin putouksien rantoja tai hyppäämällä venematkalle veden alle.

Jos kaipaat hieman seikkailua, niin suuntaa Manauksen viidakkoon, joka on täydellinen paikka vaellukseen ja retkeilyyn. Vaellus polulla tarjoaa mahdollisuuden nähdä villieläimiä kuten apinoita, jaguaareja ja laiskiaisia. Käy myös vierailulla paikallisissa kylistä oppiaksesi heidän perinteisestä elämäntavastaan ja kulttuuristaan.

Kolmas kohde on joki Amazon, joka virtaa läpi sademetsän. Voit ihailla upeita maisemia risteilyllä pitkin jokea ja nauttia paikallisesta elämästä. Näet vilkkaita kalojen myyjiä, kauniita lintuja ja trooppisia kasveja matkan varrella.

Seuraavaksi suuntaamme Acren osavaltioon, joka tunnetaan kasvimuseostaan. Tämä museo esittelee Amazonin sademetsän monimuotoisuuden kasvien ja kasvillisuuden suhteen. Siellä voit nähdä erilaisia ​​kasveja, joista osa löytyy vain täältä.

Lopuksi, jos haluat kokea Amazonin sademetsän kauneuden ylhäältä päin, niin suuntaa Ilha das Flores -saarelle. Siellä voit nousta helikopteriin ja saada henkeäsalpaavan näköalan Amazonin sademetsään.

Toivottavasti tämä opas auttoi sinua löytämään Amazonin sademetsän kauneimmat paikat. Älä unohda pakata hyviä kenkiä, sadevaatteita ja hyttyskarkotetta!