Upeimmat Vedenalaiset Hotellit ja lomakohteet

Upeimmat Vedenalaiset Hotellit ja lomakohteet

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Upeimmat Vedenalaiset Hotellit ja lomakohteet

Vedenalaiset hotellit ja lomakohteet ovat yksi matkailun dramaattisimmista trendeistä. Onko sinulla koskaan ollut unelmaa siitä, että voit nukkua merenpohjassa, ihailla meren elämää ja tuntea olon kuin osana valtavaa vedenalaista maailmaa? Tiesitkö, että maailmassa on joitain upeimpia vedenalaisia hotelleja ja lomakohteita, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia?

Yksi upeimmista vedenalaisista hotelleista on Malediivien Hurawalhin Island Resort. Tämä viiden tähden hotelli tarjoaa ylellisiä bungaloweja, jotka ovat joko veden päällä tai veden alla. Vedenalainen bungalow on varustettu täysin lasiseinillä, joiden ansiosta voit ihailla meren elämää ympäri vuorokauden. Voit käydä snorklaamassa suoraan huoneesi edessä tai vain rentoutua aurinkotuolilla nauttien auringonpaisteesta.

Jos etsit hieman edullisempaa vedenalaista lomakohdetta, Coral Lodge Mozambiquessa on loistava vaihtoehto. Tämä pieni lomakeskus sijaitsee trooppisen mangrovemetsän reunalla ja sen ympärillä on kristallinkirkas vesi. Lomakeskuksessa on neljä vedenalaista bungalowia, jotka ovat täynnä luonnon kauneutta. Voit nauttia snorklauksesta, sukelluksesta ja kajakilla melomisesta tai vain rentoutua uima-altaalla nauttien upeasta näköalasta.

Dubain Atlantis, The Palm on toinen upea vedenalainen hotelli. Tämä hotelli tarjoaa paljon enemmän kuin vain majoituksen meren alla. Se on valtava huvipuisto, jossa on vesiliukumäkiä, delfiinien kanssa uimista ja muita aktiviteetteja. Huoneet ovat ylellisiä ja niissä on suuri akvaario, jonka avulla voit ihailla meren elämää vaivattomasti.

Jos haluat kokea vedenalaisen hotellin Euroopassa, voit vierailla Rooman pohjoispuolella sijaitsevassa Jules’ Undersea Lodge -hotellissa Floridassa. Tämä ainutlaatuinen hotelli on entinen tutkimusasema, joka on muutettu vedenalaiseksi majapaikaksi. Voit vain sukeltaa sisään ja viettää yön merenpohjassa. Huoneessa on TV, DVD-soitin ja keittiö, mutta mikä parasta, voit tilata pizzaa suoraan huoneeseesi!

Vedenalainen lomakohde on varmasti unohtumaton kokemus. Se tarjoaa mahdollisuuden kokea meren elämän kauneuden ja rauhan, mikä on erilainen kuin mikään muu matka. Muista kuitenkin, että vedenalaiset hotellit ja lomakohteet ovat yleensä suosittuja matkailukohteita, joten varaa majoitus ajoissa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Unelmaloma veden alla – maailman upeimmat vedenalaiset lomakohteet

1

Jos etsit jotain todella ainutlaatuista seuraavaa lomaasi varten, miksi et harkitsisi lomaa veden alla? Vedenalaiset lomakohteet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, ja syystäkin. Ne tarjoavat upeita näkymiä merenelävistä ja koralliriutoista, unohtumattoman elämyksen ja monissa tapauksissa myös upeita mahdollisuuksia sukellukseen ja snorklaukseen.

Yksi kiehtovimmista vedenalaisista lomakohteista on Malediivit, joka on tunnettu kauniista trooppisista saarista ja kristallinkirkkaasta vedestään. Siellä voit yöpyä yhdessä monista vedenalaisista hotelleista tai bungaloweista, joista avautuu henkeäsalpaavat näkymät koralleihin ja trooppisiin kalojen värikkäisiin parviin.

Toinen upea vedenalainen lomakohde on Fiji, jossa on useita vedenalaisia hotelleja ja ruokailuja. Näissä voit nauttia gourmet-ruuasta samalla kun ihailet upeita mereneläviä sinisessä vedessä ympärilläsi. Voit myös päästä käsiksi snorklaus- ja sukellusmahdollisuuksiin tai ottaa sukelluskursseja.

Älä unohda myöskään Dubaita, joka on tunnettu ylellisistä hotelleistaan. Hotelli Atlantis The Palmissa voit yöpyä vedenalaisessa sviitissä ja nauttia uskomattomista näkymistä merenelävistä. Hotellilla on myös oma akvaario, jossa on yli 65 000 vesieläintä ja kasvia.

Lopuksi, jos haluat todella unohtumattoman elämyksen, harkitse vedenalaista ravintolaa tai baaria. Esimerkiksi Ithaa Undersea Restaurant Maldivessa tarjoaa upeita näkymiä koralliriutoihin, kun taas Subsix Bar Maldivessa tarjoaa mahdollisuuden juoda cocktaileja aivan merenpinnan alla.

Siinäpä siis muutamia maailman upeimmista vedenalaisista lomakohteista. Jos haluat erikoisen ja ikimuistoisen lomakokemuksen, älä epäröi varata seuraavaa lomaasi veden alle!

Vedenalaisen elämän ihmeet – tutustu upeimpiin hotelleihin ja lomakohteisiin

Vedenalainen maailma on täynnä kaunista ja ainutlaatuista elämää, ja mikä tahansa tapa päästä lähelle sitä, on suuri etuoikeus monille matkailijoille. Tällä hetkellä yksi trendikkäin tapa nauttia vedenalaisesta elämästä on yöpyminen hotelleissa ja lomakohteissa, jotka ovat upotettuina merenpohjaan tai rakennettu vesien äärelle. Seuraavassa on muutamia upeita vedenalaisia hotelleja ja lomakohteita, jotka tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen.

2

Yksi maailman parhaista vedenalaisista hotelleista on Malediivien Huvafen Fushi -hotelli. Tämä hotelli tarjoaa huoneita, joissa on lattialta kattoon ulottuvat ikkunat, joiden läpi voit ihailla merenpohjan elämää. Hotellissa on myös lasipohjainen baari, josta voit seurata koralliriutan kalastoa juodessasi cocktailia.

Toinen upea hotelli on Atlantis The Palm Dubai, joka sijaitsee Persianlahdella. Tämä valtava hotelli tarjoaa upeita näkymiä akvaarioihin, joissa ui erilaisia kaloja, haita ja muita mereneläviä. Voit jopa nukkua hai-akvaarion vieressä!

Jos haluat hieman erikoisemman kokemuksen, voit yöpyä Jules’ Undersea Lodge -hotellissa Floridassa Yhdysvalloissa. Tämä hotelli on upotettu 6 metrin syvyyteen, ja sinne pääsee vain sukeltamalla. Hotellissa on vain kaksi huonetta, mutta voit nauttia valtavasta ikkunasta, josta voit katsella mereneläviä.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut snorklaamisesta ja sukelluksesta, Fiji Mamanuca-saarten Poseidonin maailma tarjoaa fantastisen kokemuksen. Voit yöpyä vedenalaisessa huoneessa, jonka katon yläpuolella on merta. Huone on upotettu koralliriuttaan, ja voit ihailla kauniita koralleja ja kalalajeja omasta huoneestasi käsin.

3

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä upeista vedenalaisista hotelleista ja lomakohteista, jotka tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen. Seuraavan kerran kun suunnittelet matkaa ja haluat kokea jotain ainutlaatuista, harkitse vedenalaista hotellia tai lomakohdetta. Matkustaminen veden alla on kokemus, jota et koskaan unohda!

Vedenalaisen maailman salaisuudet paljastuvat näissä upeissa hotelleissa ja lomakohteissa

Oletko koskaan haaveillut lomasta veden alla? Siitä, että heräät merenpohjan kauneudessa ja näet hämmästyttävän kirkkaan veden ympäröimänä? Nyt voit toteuttaa tämän unelman valitsemalla yhden näistä upeista hotelleista ja lomakohteista, jotka sijaitsevat veden alla.

Ensimmäinen vaihtoehto on Malediivit, joka tunnetaan paratiisimaisista rannoistaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Conrad Maldives Rangali Island -hotelli tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nauttia mukavuuksistaan samalla kun heidän ympärillään on turkoosia vettä ja värikkäitä koralleja. Tämä hotelli on erittäin toivottu paikka häämatkailijoiden keskuudessa, mutta se sopii myös perheille, jotka haluavat viettää unohtumattoman loman meren syvyyksissä.

Toinen vaihtoehto on Atlantis The Palm -hotelli Dubaissa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Tämä hotelli on kuuluisa sen ainutlaatuisesta koosta ja luksuspalveluistaan, mutta sen todellinen vetonaula on sen huoneet, jotka sijaitsevat vedenalaisessa maailmassa. Vierailijat voivat nauttia upeasta näköalasta merenpohjaan ja ihmetellä sen monimuotoista elämää suoraan heidän huoneestaan.

Kolmas vaihtoehto on Jules’ Undersea Lodge Key Largo, Floridassa. Tämä hotelli on todella ainutlaatuinen kokemus, koska se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden yöpyä hauskasti nimetyssä ”Merimetsästys” -huoneessa, joka sijaitsee 6 metrin syvyydessä. Huoneessa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten keittiö, olohuone ja kylpyhuone.

Näissä vedenalaisissa hotelleissa ja lomakohteissa ei ole vain upea näkymä, vaan niissä on myös runsaasti aktiviteetteja, jotka ovat saatavilla vierailijoille. Voit mennä snorklaamaan, sukeltamaan tai vain rentoutua ja nauttia kauneudesta ympärilläsi.

Loma vedenalaisessa hotellissa on varmasti unohtumaton kokemus, jota et tule koskaan unohtamaan. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua merenpohjan salaisuuksiin ja ihailla sen maailmaa lähietäisyydeltä. Joten jos haluat kokea jotain uutta ja jännittävää lomallasi, harkitse vedenalaista hotellia tai lomakeskusta seuraavaksi matkakohteeksi!

Vedenalaisen seikkailun ystävälle – kokeile uutta yöpymistapaa veden alla

Oletko koskaan unelmoinut yöpymisestä veden alla? Tämä on nyt mahdollista! Merenalaiset hotellit ovat nousseet suosioon ympäri maailmaa, ja voit kokea tämän ainutlaatuisen seikkailun itse. Vedenalaisessa hotellissa yöpyminen on unohtumaton kokemus, jonka kaikki seikkailunhaluiset matkailijat haluavat kokea.

Vedenalaiset hotellit ovat usein rakennettu syvänmeren pohjalle tai laguuneihin. Huoneet on suunniteltu niin, että ne tarjoavat upeat näkymät ympäröivään merenalaiseen maailmaan. Voit tuntea itsesi kuin merenneito tai -mies, kun nukut ja heräät aalloilla keinuen.

Mikä tekee vedenalaisesta hotellista niin erityisen? Yksi syy on sen ainutlaatuinen tunnelma. Kun astut huoneeseesi, tunnet olevasi toisessa maailmassa – ympärilläsi on hiljainen ja rauhallinen merenalainen maisema, jonka vain harvat ovat koskaan kokeneet.

Toinen syy on seikkailu. Vedenalaisessa hotellissa yöpyminen on uskomaton seikkailu, joka testaa rohkeuttasi ja uteliaisuuttasi. Voit tutustua merenalaiseen maailmaan snorklaten tai sukeltaen, ja löytää uskomattoman kauniita koralliriuttoja, kirkkaita värejä ja uskomattomia eläimiä.

Jos haluat kokea tämän ainutlaatuisen seikkailun itse, muutamia asioita on syytä pitää mielessä. Ensinnäkin, varaa majoituksesi hyvissä ajoin etukäteen, sillä vedenalaiset hotellit ovat suosittuja ja niihin pääsyä saatetaan rajoittaa. Toiseksi, ole valmis sopeutumaan uuteen ympäristöön – vedenalainen maailma voi olla erilainen kuin olet tottunut.

Lopuksi, älä unohda ottaa kameraasi mukaan! Vedenalaisessa hotellissa yöpyminen tarjoaa loistavia valokuvausmahdollisuuksia, joita et löydä mistään muualta. Ota valokuvia itsesi merenneitona tai -miehenä, ja ikuista unohtumaton seikkailusi veden alla.

Yhteenvetona, vedenalaisessa hotellissa yöpyminen on unohtumaton kokemus, joka tarjoaa ainutlaatuisen seikkailun seikkailunhaluisille matkailijoille. Kun astut huoneeseesi, tunnet olevasi osa merenalaisen maailman kauneutta. Muista varata majoituksesi hyvissä ajoin etukäteen, ole valmis sopeutumaan uuteen ympäristöön ja ota mukaan kamera – tämä on seikkailu, jota et halua unohtaa!

Vedenalaiset hotellit – yövy meren syvyyksissä

Jos etsit unohtumatonta kokemusta, joka yhdistää luonnon kauneuden ja ylellisyyden, vedenalaiset hotellit ovat juuri sitä mitä tarvitset. Nämä ainutlaatuiset majoituspaikat sijaitsevat meren syvyyksissä ja tarjoavat vierailleen mahdollisuuden kokea meren elämä aivan lähietäisyydeltä.

Vedenalaiset hotellit ovat varustettu kaikilla mukavuuksilla, jotka löydät perinteisistä hotelleista. Voit nauttia herkullisista aterioista, rentoutua spa-hoidoissa tai ihailla meren elämää lasiseinien takaa. Yöpyminen vedenalaisessa hotellissa on unohtumaton kokemus, joka saa sinut tuntemaan olosi kuin olisit osa meren ekosysteemiä.

Yksi suosituimmista kohteista vedenalaisille hotelleille on Malediivit. Tämä paratiisimainen paikka on koti joillekin maailman kauneimmista rannoista ja kristallinkirkkaista vesistöistä. Vedenalainen hotelli täällä tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia upeasta näkymästä meren pohjaan sekä nähdä upeita koralleja ja värikkäitä kaloja aivan lähietäisyydeltä.

Dubai on toinen kohde, joka on tunnettu vedenalaisista hotelleistaan. Täällä voit yöpyä Burj Al Arab -hotellin vedenalaisessa sviitissä, jossa saat nauttia luksuspalveluista ja upeasta näkymästä meren pohjaan.

Jos olet seikkailunhaluinen matkailija, vedenalaiset hotellit ovat sinulle täydellinen valinta. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua meren elämään ja kokea jotain aivan erilaista kuin perinteiset majoitusvaihtoehdot. Yövy meren syvyyksissä ja kerro ystävillesi unohtumattomasta kokemuksesta, johon vain harvat ovat päässeet osallistumaan.

Vedenalaiset lomakohteet – nauti ainutlaatuisesta maisemasta ja tunnelmasta

Vesi on aina kiehtonut ihmisiä sen kauneuden, rauhan ja mysteerin vuoksi. Veden alla löytyy kokonaan uusi maailma, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä. Suosittuja aktiviteetteja veden alla ovat snorklaus ja sukellus, mutta tiesitkö, että voit myös yöpyä vedenalaisissa hotelleissa ja lomailla veden alla? Tämä artikkeli esittelee sinulle joitakin upeimpia vedenalaisia lomakohteita ympäri maailmaa.

Yksi suosituimmista vedenalaisista lomakohteista on Malediivit, joka tunnetaan kristallinkirkkaasta vedestään ja värikkäistä koralleistaan. Conrad Maldives Rangali Island Resort tarjoaa vierailleen mahdollisuuden majoittua sen kuuluisassa Ithaa-vedenalaisessa ravintolassa. Ravintola sijaitsee 5 metrin syvyydessä, ja sen lasikatto tarjoaa upeat näkymät meren eläimistöön. Voit siis nauttia aamiaisesta tai illallisesta samalla kun tarkkailet valtamerten asukkeja.

Toinen upea vedenalainen lomakohde sijaitsee Tansaniassa, Pemban saarella. Manta Resort tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden yöpyä sen upeassa Underwater Room -huoneessa. Huone sijaitsee noin 4 metrin syvyydessä, jossa voit ihailla meren elämää suuren lasiseinän läpi. Huone tarjoaa myös panoraamanäkymät merelle, joten voit ihailla auringonlaskua ja tähtitaivasta rauhallisessa ympäristössä.

Jos haluat yöpyä veden alla Euroopassa, Lanzarote saarella sijaitseva Atlantis Bahia Real -hotelli on loistava vaihtoehto. Hotellin sviitti sijaitsee 5 metrin syvyydessä, ja sieltä avautuu henkeäsalpaavat näkymät merelle. Sviitin suuri lasiseinä tarjoaa upeat mahdollisuudet tarkkailla valtamerten asukkeja, ja huoneessa on myös oma kylpyhuone.

Vedenalaiset lomakohteet tarjoavat unohtumattoman kokemuksen kaikille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista. Ne ovat erityisen suosittuja häämatkalaisten keskuudessa, mutta sopivat myös seikkailunhaluisille matkustajille. Muista varata lomasi ajoissa, sillä vedenalaiset hotellit ovat erittäin suosittuja ja ne täyttyvät nopeasti.

Vedenalaiset hotellit ja lomakohteet – kokemus, jota ei kannata jättää väliin

Vedenalaiset hotellit ja lomakohteet ovat nousseet suosioon viime aikoina, ja syystäkin. Nämä ainutlaatuiset hotellit ja lomakeskukset tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen, joka on täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä.

Voitteko kuvitella herääväsi aamulla ja näkeväsi mereneläviä ja koralliriuttoja ympäröivän teidän huoneen? Tämä on vain yksi niistä monista kokemuksista, joita voit odottaa vedenalaisissa hotelleissa ja lomakohteissa. Näissä kohteissa voit nauttia upeista ja ainutlaatuisista näkymistä, jotka eivät ole mahdollisia missään muualla.

Lisäksi voit kokea monia muita jännittäviä aktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta ja vesihiihtoa. Nämä aktiviteetit tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua vedenalaiseen maailmaan ja löytää sen kauneuden ja monimuotoisuuden. Voit myös rentoutua ja nauttia spa-hoidoista, jotka ovat saatavilla useimmissa vedenalaisissa lomakohteissa.

Vaikka vedenalaiset hotellit ja lomakohteet voivat tuntua kalliilta, muista, että nämä ovat matkakokemuksia, joita ei kannata jättää väliin. Voit löytää paljon edullisia vaihtoehtoja, jotka sopivat useimpien matkailijoiden budjettiin. Muista myös etsiä tarjouksia ja alennuksia, joita saatavilla on ympäri vuoden.

Kun kirjoitat matkasuunnitelmaasi seuraavaa lomaa varten, harkitse vedenalaisten hotellien ja lomakohteiden lisäämistä suunnitelmiisi. Tämä matkakohde tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, joka täynnä yllätyksiä ja räjähdyksiä. Lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden tutustua vedenalaisen maailman kauneuteen ja monimuotoisuuteen, joten varmista, ettet jätä tätä elämän mullistavaa kokemusta väliin!

Vedenalaiset majoituspaikat – nukahda merenpohjan rauhaan

Kaipaatko lomaltasi jotain aivan erilaista? Jotain, mikä saa kokemaan elämän suurena seikkailuna? Miksi et harkitsisi yöpymistä vedenalaisessa hotellissa? Veden alla viettämissäsi öissä voit kokea hämmästyttävän rauhan ja kauneuden, jota ei voi verrata mihinkään muuhun.

Vedenalaiset majoituspaikat ovat olleet mahdollisia vasta teknologian kehittymisen myötä. Nyt on mahdollista kokea miltä tuntuu nukahtaa merenpohjalle. Ei ole mitään verrattuna siihen, kuinka heräät upeasta näkymästä, jonka vain veden sydämessä oleva majoituspaikka voi tarjota.

Tällä hetkellä erilaisia ​​vedenalaisia ​​majoituspaikkoja löytyy ympäri maailmaa. Malediiveilla on ensimmäinen vedenalainen hotelli, joka avattiin vuonna 2018. Hotelli tarjoaa sinulle mahdollisuuden ihailla ympäröivää kauneutta ja elämää koko päivän ajan, kun vietät aikaa lasiseinäisessä huoneessa. Voit nähdä ohi liitäviä delfiinejä ja kaloja, joiden kauneus häikäisee.

Dubain Atlantis The Palm -hotellissa voit yöpyä vedenalaisessa sviitissä, jonka jättilasiseinistä avautuu henkeäsalpaava näkymä meren elämään. Voit myös ottaa kylpyammeen ja ihailla samalla merenalaista maisemaa.

Kaikkia vedenalaisia majoituspaikkoja ei ole varattu vain rikkaille. Monissa paikoissa voit yöpyä kohtuuhintaan, mikä on mahtava uutinen kaikille budjettimatkailijoille. Jotkut paikat tarjoavat myös mahdollisuuden osallistua sukelluskursseihin tai snorklata, jotta saat vielä enemmän irti kokemuksesta.

Jos olet valmis kokeilemaan jotain aivan uutta, vedenalainen majoituspaikka on ehdottomasti seuraava matkakohteesi. Yöpyminen meren sydämessä antaa sinulle mahdollisuuden kokea ainutlaatuisia hetkiä, joita et koskaan unohda. Muista, että vedenalaiset hotellit ovat suosittuja, joten varaa huoneesi ajoissa ja valmistaudu unohtumattomaan lomaan!

Lomailua veden alla – uniikit hotellit ja lomakohteet, joissa voit uppoutua vedenalaiseen maailmaan

Lomailu veden alla on elämys, jota ei voi verrata muihin vaihtoehtoihin. Uppoutuminen merenpohjan syvyyksiin ja sen monimuotoisiin elämänmuotoihin voi olla unohtumaton kokemus. Onneksi maailmassa on useita hotelleja ja lomakohteita, jotka tarjoavat tällaisen mahdollisuuden.

Yksi mielenkiintoisimmista hotelleista sijaitsee Malediivien syvyyksissä. Huvafen Fushi -hotellin vedenalainen huone on suunniteltu antamaan vieraille mahdollisimman realistinen näkymä merenpohjaan. Huoneen seinät ovat lasia ja korallia, ja huonekalut on valmistettu meripihkasta ja luonnonpuusta. Tämä on todella ainutlaatuinen tapa kokea lomailua veden alla.

Jos haluat päästä vielä syvemmälle meren syövereihin, voit yöpyä Ocean Suites -huoneessa Singaporen Sentosa Islandilla. Näissä huoneissa on oma uima-allas, joka on osittain upotettu merenpohjaan. Voit ihailla meren elämää aivan yksityisesti ja rentoutua samalla omassa allasosastossasi.

Jos haluat kokea enemmän kuin vain yhden yön veden alla, voit suunnata Meksikon Cancuniin ja yöpyä Igloo-hotellissa. Nämä iglu-huoneet ovat upotettuina syvälle merenpohjaan ja suojaavat vieraita hurjilta myrskyiltä. Igloo-hotellissa voit ihailla karibianmeren elämää ympäri vuorokauden.

Vaikka hotellit ovat hieno tapa kokea lomailua veden alla, voit myös osallistua moniin aktiviteetteihin, jotka vievät sinut syvemmälle merenpohjan maailmaan. Voit esimerkiksi sukeltaa Koralliriutan kansallispuistossa Taiinassa tai tutustua Punaisenmeren koralliriuttoihin Egyptissä.

Lomailua veden alla on unohtumaton kokemus, joka tarjoaa ainutlaatuisen tavan tutustua merenpohjan elämään. Hotellit ja aktiviteetit, jotka tarjoavat tämän mahdollisuuden, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Joten seuraavan kerran kun suunnittelet lomaa, harkitse lomailua veden alla – se on varmasti unohtumaton kokemus!