Parhaat paikat mennä Glamping: Luxury Camping kokemuksia

Parhaat paikat mennä Glamping: Luxury Camping kokemuksia

20 huhtikuun, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Parhaat paikat mennä Glamping: Luxury Camping kokemuksia

Glamping on yksi suosituimmista matkailutrendeistä tänä päivänä. Se yhdistää luonnonkauniit maisemat ja mukavuudet ylellisissä telttailuolosuhteissa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat paikat mennä glampingiin koko maailmassa.

Yhdysvalloissa yksi upeimmista glamping-paikoista on The Resort at Paws Up Montanassa. Siellä voit yöpyä tilavissa telttailuvaunuissa, joihin kuuluu oma kylpyhuone ja poreamme. Voit myös nauttia ratsastuksesta, kalastuksesta ja muista ulkoaktiviteeteista ympäröivässä kauniissa luonnossa.

Jos olet matkalla Eurooppaan, Sveitsin Whitepod tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Näiden yksittäisten telttojen sisustus on moderni ja niissä on lämmitys, joten voit nauttia Alppien kauniista maisemista mukavasti. Ympäröivä alue on täynnä mahdollisuuksia hiihtämiseen ja vaellukseen.

Aivan lähellä meitä Australiassa, Longitude 131 Uluru-merkki on unelmakohde niille, jotka haluavat nähdä Australian punaisen keskuksen. Tällä alueella sijaitsevat teltat ovat ylellisiä ja niissä on oma terassi, josta avautuu upea näkymä Uluru-kukkulalle. Lisäksi voit nauttia gourmet-ruoista ja australialaisesta viinistä ravintolassa.

Etelä-Afrikassa, Lion Sands Game Reserve tarjoaa glamping-elämyksen, joka yhdistää kauniin luonnon ja villieläimet. Voit yöpyä ylellisissä telttailuvaunuissa, joista on upeat näkymät leopardi- ja leijonakannasta. Voit myös lähteä retkelle safarille ja nähdä Afrikan villieläimiä lähietäisyydeltä.

Lopuksi, Thaimaassa TreeHouse Villagessa voit yöpyä omassa majassasi, joka sijaitsee korkealla puussa. Ne ovat suunniteltu integroitumaan ympäröivään luontoon ja niissä on oma kylpyhuone. Voit myös nauttia thaimaalaisesta ruoasta ja ulkoaktiviteeteista, kuten melonnasta ja pyöräilystä.

Näiden paikkojen lisäksi on paljon muita upeita glamping-paikkoja ympäri maailmaa. Glamping-trendi tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden yhdistää luonto ja mukavuus ainutlaatuisella tavalla. Oli kohde mikä tahansa, varmista, että otat mukaasi kameran tallentaaksesi unohtumattomat kokemuksesi.

Yöpyminen luksusmajoituksessa – glampingin parhaimmistoa

Oletko koskaan halunnut kokea ylellisyyttä ja nauttia samalla luonnon kauneudesta? Glamping on täydellinen ratkaisu tähän toiveeseen. Glamping on uusi trendi, joka yhdistää glamourin ja leiriytymisen, ja se on nopeasti saavuttanut suosiota ympäri maailmaa.

Yöpyminen luksusmajoituksessa on yksi parhaista tapoista kokea glamping. Tämäntyyppiset majoitukset ovat yleensä yksityisiä ja niissä on paljon tilaa, hienostunut sisustus sekä modernit mukavuudet. Siellä voit nauttia ylellisestä vuoteesta ja lämmöstä talvella tai ilmastoinnista kesällä. Majoituksen lisäksi tarjolla voi olla myös monia muita aktiviteetteja, kuten patikointia, melontaa tai ratsastusta.

Mutta miksi valita yöpyminen luksusmajoituksessa glampingin sijaan perinteisessä hotellissa tai Airbnb:ssä? Yöpyminen luksusmajoituksessa antaa sinulle mahdollisuuden paeta kaupungin hälinästä ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Voit ihailla luonnon kauneutta ja rentoutua samalla. Lisäksi siellä saat henkilökohtaisempaa palvelua kuin hotelleissa tai Airbnb:ssä.

Jos etsit jotain erilaista, ylellistä ja rentouttavaa, yöpyminen luksusmajoituksessa on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kokemus. Se on täydellinen tapa nauttia lomasta, juhlistaa erityistä tilaisuutta tai yksinkertaisesti paeta kaupungin hälinää. Glampingin parhaimmistoa löytyy ympäri maailmaa, joten valitse vain haluamasi paikka ja valmistaudu nauttimaan unohtumattomasta kokemuksesta!

Luonnonläheinen lomailu – glampingin huippupaikat

Kaipaatko lomaa luonnon keskellä, mutta et halua tinkiä mukavuuksista? Glamping on loistava tapa yhdistää luontoelämys ja ylellisyys. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia huippupaikkoja, joissa voit nauttia upeasta ulkoilmasta ja samalla rentoutua viiden tähden palveluiden parissa.

Yksi upeimmista paikoista on ehdottomasti Lappi. Pohjoisen taianomainen luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisille aktiviteeteille. Yöpyminen iglussa tai lasi-iglussa on unohtumaton elämys, kun voit katsella revontulia suoraan sängystäsi. Luksusta kaipaavalle sopii paremmin Villa Lauhanvuoren hulppea huvila, jossa voit rentoutua poreammeessa ja nautiskella maisemista terassilta.

Toinen upea glamping-kohde on Suomenlahden saaristossa sijaitseva Kasnäs. Tarjolla on niin mökkejä kuin telttojakin, mutta yhtä kaikki kaikkien majoitustyyppien sisustus ja varustelutaso on korkea. Saaristossa on runsaasti mahdollisuuksia kalastaa, meloa ja patikoida. Kylpylästä löytyy myös höyrysauna, joka on täydellinen paikka rentoutua saunan lämmössä.

Kolmas upea kohde on Ranskan Rivieran tuntumassa sijaitseva Esterel Caravaning. Tämä 5-tähden leirintäalue tarjoaa kaiken mitä lomanviettäjä voi toivoa. Alueella on runsaasti aktiviteetteja kuten tennis, minigolf ja uinti. Kauniit maisemat merenrannalla ja vuoristossa luovat unohtumattomat puitteet lomalle. Majoitusvaihtoehtoina ovat esimerkiksi ilmavat safariteltat tai ylelliset mokat, joista löytyy oma terassi ja keittiö.

1

Näiden huippupaikkojen lisäksi glampingia voi harrastaa useissa muissakin kohteissa ympäri maailmaa. Glampingin suosio kasvaa nopeasti ja on helppo nähdä miksi. Yhdistää uniikin elämyksen ja luonnon helmat ylellisiin mukavuuksiin on erinomainen tapa nauttia lomasta.

Viisi upeaa glamping-kohdetta Suomessa

Oletko kaivannut lomaa luonnon keskellä, mutta et ole kovin innostunut perinteisestä telttailusta? Ei hätää, sillä glamping on täällä auttamassa! Glamping yhdistää ylellisyyden ja luonnonläheisyyden tarjoamalla majoitusta, joka on paljon mukavampaa kuin tavallinen telttapaikka. Tässä artikkelissa esittelemme viisi upeaa glamping-kohdetta Suomessa.

1. Nuuksion Pitkäjärven Järvilodge

Nuuksion Pitkäjärven Järvilodge sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, mutta se tuntuu kuin olisit erämaassa. Lodge tarjoaa majoitusta jopa 12 hengelle, ja siellä on myös oma sauna ja savustusuuni. Voit vuokrata kanootin tai soutuveneen ja nauttia järvimaisemista.

2. Ruka Peak

Jos haluat nauttia upeasta tunturimaisemasta, Ruka Peak on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Heidän majoituksensa vaihtelee hulppeista huviloista tunnelmallisiin laavumökkeihin. Voit valita aktiviteeteista, kuten vaellusretkiä, kalastusta tai porosafareita.

3. Aurora Dome & Glamping Levi

Aurora Dome & Glamping Levi tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Heidän kupolimaiset telttansa antavat sinulle mahdollisuuden nauttia revontulista ja tähtitaivaasta sisätiloissa. Teltassa on mukavuudet, kuten oma sauna ja wc. Voit myös valita ohjatuista aktiviteeteista, kuten huskysafareista tai moottorikelkkasafareista.

4. Koli Freetime

Kolin kansallispuisto on yksi Suomen upeimmista luonnonnähtävyyksistä, ja Koli Freetime tarjoaa sinulle mahdollisuuden yöpyä sen sydämessä. Heidän majoituksensa vaihtelee rantamökkeistä erämaajurttoihin, jotka ovat lähellä kansallispuiston vaellusreittejä. Voit nauttia melonnasta, kalastuksesta ja hiihdosta.

5. Arctic TreeHouse Hotel

Arctic TreeHouse Hotel sijaitsee Rovaniemen kaupungin ulkopuolella, joka tunnetaan Joulupukin kotikaupunkina. Hotelli tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen modernissa puumökissä, jossa on lasiseinät ja katot. Näet upean näyn Lapin luonnosta ja voit nauttia rentouttavasta saunaelämyksestä.

Nämä viisi glamping-kohdetta tarjoavat upean mahdollisuuden nauttia Suomen upeasta luonnosta, samalla kun nautit ylellisimmistä mukavuuksista. Olitpa sitten rentoutumassa mökillä tai kokeilemassa uusia aktiviteetteja, glamping on täydellinen tapa päästä lähemmäksi luontoa.

Luxusta luonnon helmassa – glampingin suosikkikohteet

Glamping on yhä suositumpaa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ylellisyyden kera. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin suosituimpia glamping-kohteita, jotka ovat täydellisiä paikkoja rentoutumiseen ja luonnon ihailuun.

Yksi suosituimmista glamping-kohteista on Treehotel Ruotsissa. Se tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen yöpymisestä erilaisissa puumajoissa, kuten Mirrorcubessa ja Bird’s Nestissä. Tämä kaunis hotelli sijaitsee keskellä metsää, joten voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä samalla kun nautit hotellin tarjoamasta luksuksesta.

Toinen upea glamping-kohde on Clayoquot Wilderness Resort Kanadassa. Täällä voit nauttia luonnon kauneudesta samalla kun nautit hotellin tarjoamasta palvelusta. Voit osallistua moniin aktiviteetteihin, kuten vaellusretkiin, kalastukseen ja melontaan. Lisäksi hotellin tarjoama gourmet-ruoka takaa, että sinulle tarjotaan upeat makuelämykset.

Kolmas glamping-kohde, jonka haluamme mainita, on Longitude 131 Australiassa. Tämä hotelli sijaitsee Ayers Rockin lähellä, joka on yksi Australian suurimmista nähtävyyksistä. Hotellin teltat tarjoavat upeat näkymät Ayers Rockille, samalla kun nautit mukavuuksista, kuten ilmastoinnista ja yksityisestä kylpyhuoneesta.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort Thaimaassa. Tämä ihana glamping-kohde sijaitsee sen nimisen kullanvärisen kolmion alueella, jonka muodostavat Thaimaa, Laos ja Myanmar. Hotellin teltat antavat upeat näkymät joelle ja vuorille, ja hotelli tarjoaa monia aktiviteetteja, kuten elefanttivaelluksia ja joogaa.

Näissä glamping-kohteissa voit todella nauttia luonnon kauneudesta samalla kun nautit ylellisyyden tarjoamasta mukavuudesta. Ne ovat täydellisiä paikkoja rentoutumiseen ja lataamiseen akkujaan. Jos haluat viettää ikimuistoisen loman luonnon helmassa, suosittelemme tutustumaan näihin upeisiin glamping-kohteisiin.

Ainutlaatuista majoitusta luonnossa – glampingin helmet

Etsitkö uutta tapaa matkustaa luonnossa, joka tarjoaa ylellisiä mukavuuksia ja unohtumattoman kokemuksen? Glamping on vastaus! Glamping yhdistää glamourin ja leiriytymisen, mikä tarkoittaa erittäin mukavaa ja ainutlaatuista majoituskokemusta. Tämä artikkeli esittelee muutamia glampingin helmiä.

Yksi suosituimmista glamping-vaihtoehdoista on yöpyminen kauniissa ja kotoisassa kanadalaisessa metsässä sijaitsevassa mökissä. Näissä mökeissä on yleensä ihana puuhella, lämmitetty lattia sekä hyvinvarusteltu keittiö ja kylpyhuone. Voit nauttia romanttisesta illallisesta takkatulen äärellä tai lukea kirjaa metsän raikkaassa ilmassa.

Toinen upea vaihtoehto on yöpyminen lasi-iglussa Lapin tunturien keskellä. Lasiseinät tarjoavat upeat näkymät tähtitaivaalle, revontulille ja lumipeitteiselle maisemalle. Igluissa on makuuhuone, kylpyhuone ja oleskelutila. Lasisen katon ansiosta voit nauttia ympäröivästä luonnosta myös sisätiloissa.

Jos et pelkää korkeita paikkoja, voit kokeilla yöpymistä puussa sijaitsevassa majoituksessa. Useimmissa näistä majoituksista on oma kylpyhuone ja keittiö, sekä upeat näkymät ympäröivään luontoon. Muutamassa puumajassa on jopa oma sauna! Puumajat tarjoavat unohtumattoman kokemuksen ja ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat hieman seikkailua.

Viimeisenä muttei vähäisempänä mainittuna on yöpyminen afrikkalaisessa teltassa savannilla. Teltat ovat sisustettuja tyylikkäästi ja tarjoavat kaiken tarvittavan mukavan oleskelun varmistamiseksi. Voit nauttia savannin rauhallisuudesta aamukahvin äärellä, ihastella villieläimiä tai nauttia illallisesta tähtitaivaan alla.

Glamping on loistava tapa rentoutua ja nauttia luonnosta ilman leiriytymisen haasteita. Se tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen, joka yhdistää mukavuuden ja luonnon. Joten miksi et kokeilisi jotain uutta seuraavan luontoelämyksesi aikana?

Mitä on glamping? Tässä parhaat kohteet kokea se Suomessa

Glamping on yhdistelmä kauneutta ja mukavuutta, ja se kasvattaa suosiotaan matkailijoiden keskuudessa. Glamping on lyhenne kahdesta sanasta: glamour ja camping. Se tarjoaa eleganssia ja rentoa tunnelmaa leirintäalueella. Tämä ei ole tavallinen telttailumuoto, vaan se on enemmän kuin se. Se on ainutlaatuinen kokemus, joka antaa sinulle mahdollisuuden nauttia luonnosta korkeatasoisissa majoitustiloissa.

Suomessa on monia upeita glamping-kohteita, jotka voivat olla täydellinen loma sinulle ja perheellesi. Alueilla, kuten Lapin erämaassa tai Saimaan järvialueella, on monia kohteita, jotka tarjoavat ainutlaatuisen glamping-elämyksen. Useimmat Suomen glamping-kohteet sijaitsevat kauniissa luonnonmaisemissa, joissa on paljon aktiviteetteja, jotka ovat ihanteellisia ulkoilmaharrastajille.

Yksi Suomen parhaista glamping-kohteista on Lappi Glamping, joka sijaitsee Rovaniemen lähellä. Tämä glamping-kohde on jokaisen luonnonystävän unelma. Joella sijaitsevat teltat ovat lämpimiä ja viihtyisiä, ja ne on varustettu kaikella mitä tarvitset mukavaan oleskeluun. Voit myös nauttia erilaisista aktiviteeteista, kuten hiihdosta ja kalastuksesta.

Toinen upea glamping-kohde on Repovesi Resort, joka sijaitsee Kouvola -nimisessä kaupungissa. Tämä paikka tarjoaa yksityisiä mökkejä ja telttoja, jotka ovat sijoitettu kauniiseen metsämaisemaan. Paikka on ihanteellinen retkeilyyn ja patikointiin, ja siellä on myös mahdollisuus rentoutua saunan jälkeen tai nauttia ruokailusta ulkona.

Jos haluat nauttia järvimaisemasta, Mäntyharju Camping sijaitsee Saimaan järvialueella ja tarjoaa upeita glamping-majoituksia kauniin järven rannalla. Alueella on myös monia aktiviteetteja, kuten kalastusta, melontaa ja pyöräilyä.

2

Kaikki nämä glamping-kohteet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, joka yhdistää luonnon ja mukavuuden. Glamping on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta ja samalla nauttia korkeatasoisesta majoituksesta. Suomessa on monia muita upeita glamping-kohteita, joita voit tutkia ja valita juuri sinulle sopivan.

Parhaat glamping-kokemukset Suomen upeissa maisemissa

Haluatko nauttia ulkona olemisesta ja samalla mukavuuksista, joita hotellihuone tarjoaa? Tervetuloa glampingiin! Se on ylellinen leirintämuoto, joka yhdistää luonnonkauniit maisemat ja modernit mukavuudet. Suomen upeat maisemat ovat täydellinen paikka kokea unohtumattomia glamping-kokemuksia.

Yksi parhaista glamping-kokemuksista Suomessa on yöpyminen puumajassa Lapissa. Koe uskomaton yhteys luontoon korkealta puusta käsin. Voit ihailla revontulia ja tähtiä illan pimeydessä. Puumajat ovat varustettu kaikilla modernilla mukavuuksilla, mikä tekee kokemuksesta entistä erityisemmän.

Toinen upea glamping-kohde Suomessa on Yyterin hiekkarannalla sijaitseva rantamökki. Voit nauttia auringonlaskusta merenrannalla ihan omassa rantamökissäsi. Mökit ovat ylellisiä ja viihtyisiä, ja niissä on kaikki mitä tarvitset unohtumattoman loman viettoon.

Jos haluat kokea Pohjois-Suomen arktiset maisemat, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Inarinjärvellä. Siellä voit yöpyä lasi-iglussa, josta avautuu henkeäsalpaava näkymä ympäröivään luontoon. Lasikatto mahdollistaa revontulien ihailun mukavasti sängyssä maaten.

Jos haluat nauttia glamping-kokemuksesta lähellä Helsinkiä, sinun kannattaa suunnata Nuuksion kansallispuistoon. Siellä voit yöpyä teltassa, joka on varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset rentouttavan loman viettoon. Voit patikoida päivällä ja nauttia ylellisestä telttamajoituksesta yöllä.

Glamping on loistava tapa kokea Suomen upeat maisemat ja samalla nauttia ylellisyydestä ja mukavuuksista. Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut Lapin korkeista puumajoista tai rantamökeistä Yyterin hiekkarannalla, Suomessa on lukuisia glamping-kohteita, jotka takaavat unohtumattoman loman.

Koe luonto luksuksella – Suomen parhaat glamping-paikat

Glamping on viime aikoina kasvanut suosioon matkailijoiden keskuudessa, ja Suomessa on monia upeita paikkoja, joissa voit kokea luonnon ylellisyyden. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin parhaita Suomen glamping-paikkoja.

Ensin on Lappi, joka on tunnettu kauniista luonnostaan. Muutaman kilometrin päässä Levin keskustasta sijaitsee Kätkävaaran luontokeskus, jossa voit nauttia mukavuuksista, kuten kodikkaista mökeistä, savusaunasta ja porealtaasta. Voit myös yöpyä teltassa ja nauttia tähtitaivaasta.

Toinen upea glamping-kohde on Ahvenanmaa. Siellä voit yöpyä Villa Kommodorissa, joka tarjoaa upeat merinäköalat ja modernit mukavuudet. Voit myös vuokrata pyörän ja tutustua alueeseen tai mennä veneretkelle.

Kolmas kohde on Repovesi kansallispuisto Etelä-Savossa. Siellä voit yöpyä teltassa tai laavulla ja nauttia kauniista järvimaisemista. Voit myös patikoida tai meloa kanootilla ja ihailla luontoa.

Jos haluat yhdistää kaupunkiloman luontoon, Helsinki on loistava valinta. Siellä voit yöpyä Glamping Helsinki -hotellissa, joka tarjoaa ylellisiä telttoja ja mukavuuksia, kuten sähköä, lämmitystä ja Wi-Fi-yhteyden. Voit myös tutustua kaupunkiin pyöräillen tai kävellen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Ruka-Kuusamo alue Pohjois-Pohjanmaalla. Siellä voit yöpyä Konttaisen glamping-teltoissa, jotka sijaitsevat upeassa järvimaisemassa. Voit myös nauttia talviaktiviteeteista, kuten hiihtämisestä ja kelkkailusta.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Suomen parhaista glamping-kohteista. Koe luonto luksuksella ja valitse oma suosikkisi näistä upeista kohteista!

Telttailua vailla vertaa – glampingin parhaimmistoa Suomessa

Telttailu on yksi suomalaisten suosituimmista lomamuodoista, ja glamping-trendi on tullut jäädäkseen. Glampingissa yhdistyy luonnonläheisyys ja ylellisyys, ja Suomessa on monia upeita paikkoja, joissa voi kokea glampingin parhaimman puolen.

3

Yksi Suomen parhaista glamping-paikoista on Revontulikota. Se sijaitsee Lapissa, ja sen ainutlaatuinen muoto ja lasikatto tarjoavat upeat näkymät revontulille. Kota on varustettu mukavilla vuoteilla, takalla ja jopa keittiötiloilla, joten yöpyminen täällä on kuin hotellissa yöpyisi.

Toinen upea glamping-kohde on Treehotel, joka sijaitsee Pohjois-Ruotsissa, mutta se on helposti saavutettavissa myös Suomesta. Treehotelin huoneet ovat rakennettu puiden latvoihin, ja ne ovat todella uniikkeja. Voit valita majoituksen esimerkiksi Mirror Cubessa, joka sulautuu ympäröivään luontoon tai UFO:ssa, joka näyttää saapuneen avaruudesta.

Kun haluat nauttia kauniista järvimaisemasta, Valamon Luostari tarjoaa upean glamping-kokemuksen. Voit yöpyä heidän teltassaan ja käyttää samalla luostarin palveluita. Teltan sisustus on tyylikäs ja moderni, mutta silti luonnonläheinen. Täällä voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta sekä tutustua samalla Valamon luostarin historiaan.

Jos haluat kokea glampingin ympäröivän luonnon kauneimmillaan, Nuuksion kansallispuisto on täydellinen paikka. Nuuksion Haltia Nature Center tarjoaa mukavan telttamajoituksen, jossa voit nauttia upeista maisemista ja rauhallisesta ympäristöstä. Teltat ovat varustettu mukavilla vuoteilla ja keittiötiloilla, joten yöpyminen täällä on vaivatonta.

Glamping on loistava tapa kokea telttailun parhaat puolet ilman sen haittapuolia. Näissä paikoissa pääset nauttimaan upeista maisemista, ylellisestä majoituksesta ja samalla luonnonrauhasta. Valitse sopiva paikka ja lähde nauttimaan glamping-elämyksestä Suomen upeassa luonnossa.